26 Απ: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Παρ Νοε 30, 2012 4:29 am
LitsaM
Πανταχού παρούσα!
Αφού έχεις 3 παιδιά, σκέψου τι μπορεί να τα βρει στη ζωή τους και μετά προχώρα...
"Τίποτα ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο"
"Τίποτα ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Λυπάμαι πολύ για αυτό που υποννοείς και γιατί δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου γράφουμε. Άκούγεται πολύ χαιρέκακο αυτό που έγραψες κι υποδεικνύει ότι δημοσιοποίησες αυτό το κείμενο ακριβώς να δημιουργήσεις δυναμίτη στη συζήτηση. Α, και για να μην αναρωτιέσαι, όχι, προσωπικά δεν έχω κάνει έκτρωση,έχω όμως στο ενεργητικό μου μια αποβολή σε νεαρή ηλικία. Και δεν ντρέπομαι να πω ότι πριν να μου συμβεί η αποβολή, η σκέψη είχε περάσει από το μυαλό μου. Αν αυτό με κάνει μιαρή, ας είναι έτσι. Και κάτι άλλο, εδώ μέσα υπάρχουν μανούλες ίσως υποψήφιες πελάτισσές σου, που έχουν στο ιστορικό τους πιθανόν μια έκτρωση,επομένως ούτε για τη δουλειά σου είναι καλό να ανεβάζεις τέτοια θέματα,τόσο αμφιλεγόμενα και να συνεχίζεις με τέτοια σχόλια. Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.goldy213 έγραψε:κοριτσάκια μου γιατί τα παίρνετε? αααχχχ αυτές οι ριμάδες οι ενοχές εεεε?
δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριασμο σε κανεναν κ ουτε να απολογεισαι αν εκανες η αν δεν εκανες εκτρωση,αν σ περασν σκεψεις απο το μυαλο η οχι.Το σχολιο της goldy σχετικα με τις ενοχες ηταν απρεπες για μεναmhtsaina έγραψε:Λυπάμαι πολύ για αυτό που υποννοείς και γιατί δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου γράφουμε. Άκούγεται πολύ χαιρέκακο αυτό που έγραψες κι υποδεικνύει ότι δημοσιοποίησες αυτό το κείμενο ακριβώς να δημιουργήσεις δυναμίτη στη συζήτηση. Α, και για να μην αναρωτιέσαι, όχι, προσωπικά δεν έχω κάνει έκτρωση,έχω όμως στο ενεργητικό μου μια αποβολή σε νεαρή ηλικία. Και δεν ντρέπομαι να πω ότι πριν να μου συμβεί η αποβολή, η σκέψη είχε περάσει από το μυαλό μου. Αν αυτό με κάνει μιαρή, ας είναι έτσι. Και κάτι άλλο, εδώ μέσα υπάρχουν μανούλες ίσως υποψήφιες πελάτισσές σου, που έχουν στο ιστορικό τους πιθανόν μια έκτρωση,επομένως ούτε για τη δουλειά σου είναι καλό να ανεβάζεις τέτοια θέματα,τόσο αμφιλεγόμενα και να συνεχίζεις με τέτοια σχόλια. Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.goldy213 έγραψε:κοριτσάκια μου γιατί τα παίρνετε? αααχχχ αυτές οι ριμάδες οι ενοχές εεεε?
goldy213 έγραψε:Οποιαδήποτε έκτρωση σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης και αν γίνει και με οποιαδήποτε δικαιολογία, είναι ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ. Το έμβρυο έχει τα ίδια δικαιώματα με οποιοδήποτε παιδί ή ενήλικα Άνθρωπο
Αυτή είναι η απάντηση μου στο μήνυμα σου.Αν διάβασες στο τέλος απευθύνομαι σε άτομα που είναι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
goldy213 έγραψε:Δεν απευθύνομαι σε γυναίκες που αναγκάστηκαν να το κάνουν για ιατρικούς λόγους απευθύνομαι σε αυτές που το έκαναν συνειδητά./quote]
αυτοαναιρείσαι όμως
mhtsaina έγραψε:Goldy, άκου, έχεις δίκιο, η έκτρωση είναι φόνος κατ' αρχήν. Αλλά ακόμη και στους δολοφόνους πρέπει να αναγνωρίζονται ορισμένα ελαφρυντικά. Άλλωστε η κρίση είναι του Θεού, η κατανόηση του ανθρώπου. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς στην ψυχολογία μιας κοπέλας που αποφασίζει να προβεί σε έκτρωση για τον χ ή ψ λόγο. Καμία μα καμία, σε διαβεβαιώ, δε χαίρεται για την απόφασή της. Καμία.
MariaIoanna έγραψε:Τουτουνάκι μου ξέρεις εγώ τι δεν καταλαβαίνω όταν μου λένε κάποιοι και επιμένουν ότι είναι ΚΑΤΑ των εκτρώσεων?
Πώς γίνεται να είσαι ΚΑΤΑ των εκτρώσεων αλλά όταν η εγκυμοσύνη προήλθε από αιμομιξία η βιασμό ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα μαλακώνεις και το αποδέχεσαι?
Δηλαδή αναλόγως το έμβρυο αποφασίζουμε? Ή δεν έχουν όλα (εφόσον λέμε ότι η καρδούλα χτυπάει) τα ίσα δικαιώματα στη ζωή?
Και για να μην παρεξηγηθώ εγώ δε λέω ότι είμαι ΚΑΤΑ. Σαφώς μια γυναίκα - που έχει λογική -δεν παίρνει αυτή την απόφαση με ελαφριά καρδιά..
Δεν μπορούμε είμαστε απόλυτες ούτε να κρίνουμε σε καμία περίπτωση, και να μην κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μας περιμένει
γουργουριτσας έγραψε:στην ζωη μου εχω κανει μια εκτρωση και μετα τον γιο μου ειχα 3 αποβολες ...την εκτρωση την εκανα στα 24 μου που δεν ειχα στον ηλιο μοιρα με οτι συνεπαγεται αυτο....δεν ξερω εαν το εχω μετανιωσει η οχι δεν μπορω α μπω στην ψυχολογια μου δυστυχως γιατι ειναι κατι το οποιο ναι μεν δεν το ηθελα αλλα επρεπε να το κανω κι εδω μπορει να μπει το επρεπε σε μια τετοια περιπτωση .......
ειλικρινα ομως λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουνε γυναικες που ειναι τοσο μα τοσο απολυτες.....στην ζωη σου ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ κι εγω μετα απο αυτο δεν το ξαναπα
Toutounaki,συνάδελφος ε; χαίρω πολύ! Εγω πάντως μιλούσα μεταφορικά, δεν ήθελα να αναφερθώ στο αξιόποινο ή μη. Ανθρώπινα, εγώ δεν μπορώ να καταδικάσω κάτι τέτοιο. Σαν δικηγόρος, αν και είμαι του αστικού, τα ελαφρυντικά σαφώς και τα αντιμετωπίζω κατά περίπτωση. Χάρηκα πολύ που διάβασα ότι η δική σου περιπέτεια είχε αίσιο τέλος!toutounaki έγραψε:mhtsaina έγραψε:Goldy, άκου, έχεις δίκιο, η έκτρωση είναι φόνος κατ' αρχήν. Αλλά ακόμη και στους δολοφόνους πρέπει να αναγνωρίζονται ορισμένα ελαφρυντικά. Άλλωστε η κρίση είναι του Θεού, η κατανόηση του ανθρώπου. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς στην ψυχολογία μιας κοπέλας που αποφασίζει να προβεί σε έκτρωση για τον χ ή ψ λόγο. Καμία μα καμία, σε διαβεβαιώ, δε χαίρεται για την απόφασή της. Καμία.
Εξαρτάται φίλη μου. Το ελαφρυντικό αναγνωρίζεται όπου υπάρχει σ' ένα έγκλημα, όχι σε κάθε περίπτωση. Ειδικά για την διακοπή κύησης, ο νομοθετης, δεν τη θεωρεί καν άδικη πράξη σε αρκετες περιπτωσεις (π.χ πριν τη 12η εβδομάδα, σε περιπτωσεις σοβαρού ιατρικού προβλήματος, αν προηγήθηκε βιασμός ή αιμομιξία κ.λ.π όπου μάλιστα το όριο ανεβαίνει ως τη 19η εβδομάδα.
Τωρα 'οσον αφορά το κείμενο, θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγγελική5579, άρεσε στην κοπέλα και το πόσταρε, μπορούμε να διαφωνούμε μαζί της (και είναι θεμιτότατο το δικαίωμα της διαφωνίας) δεν έχουμε όμως λόγο να είμαστε επιθετικές, καθώς δεν ήταν ένα μήνυμα με επιθετικό ή άσεμνο περιεχόμενο.
Και τα γράφω αυτά γιατί πέρισυ τέτοιον καιρό περίπου μου ζητηθηκε να κανω άμνιο με το ερωτημα διακοπής της κυησης λογω κάποιου προβλήματος. Δε θελω να θυμαμαι την αθλια ψυχολογία μου, μονο πόσο ανακουφίστηκα,όταν τ' αποτελέσματα ήταν καλά.
Φιλικά πάντα
οχι δεν μου φανηκε επικριτικο.εγω το πηρα οτι διαχωριζει σε ποιες απευθυνεται και αναλογα να απαντησουν οι γυναικες.mhtsaina έγραψε:Μακάρι, ευχής έργον θα είναι! Απλώς εκείνο το ΚΑΤΑ με κεφαλαία στο τέλος του αρχικού κειμένου/μηνύματος, δεν σου ακούγεται κάπως επικριτικό; Για αυτό νομίζω χτύπησε καπως το μήνυμα αυτό και σε μένα και σε άλλες κοπέλες από ό,τι είδαKRISTI 1 έγραψε:κ γω το εχω διαβασει αυτο το μηνυμα καπου..μπορουμε να το σκεφτουμε και αλλιως βρε κοριτσια.μπορει μια κοπελα που σκεφτεται την εκτρωση διαβαζοντας το να το μετανιωσει και να αλλαξει γνωμη.μια ιδεα λεω ξερω γω..
mhtsaina έγραψε:Toutounaki,συνάδελφος ε; χαίρω πολύ! Εγω πάντως μιλούσα μεταφορικά, δεν ήθελα να αναφερθώ στο αξιόποινο ή μη. Ανθρώπινα, εγώ δεν μπορώ να καταδικάσω κάτι τέτοιο. Σαν δικηγόρος, αν και είμαι του αστικού, τα ελαφρυντικά σαφώς και τα αντιμετωπίζω κατά περίπτωση. Χάρηκα πολύ που διάβασα ότι η δική σου περιπέτεια είχε αίσιο τέλος!toutounaki έγραψε:mhtsaina έγραψε:Goldy, άκου, έχεις δίκιο, η έκτρωση είναι φόνος κατ' αρχήν. Αλλά ακόμη και στους δολοφόνους πρέπει να αναγνωρίζονται ορισμένα ελαφρυντικά. Άλλωστε η κρίση είναι του Θεού, η κατανόηση του ανθρώπου. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς στην ψυχολογία μιας κοπέλας που αποφασίζει να προβεί σε έκτρωση για τον χ ή ψ λόγο. Καμία μα καμία, σε διαβεβαιώ, δε χαίρεται για την απόφασή της. Καμία.
Εξαρτάται φίλη μου. Το ελαφρυντικό αναγνωρίζεται όπου υπάρχει σ' ένα έγκλημα, όχι σε κάθε περίπτωση. Ειδικά για την διακοπή κύησης, ο νομοθετης, δεν τη θεωρεί καν άδικη πράξη σε αρκετες περιπτωσεις (π.χ πριν τη 12η εβδομάδα, σε περιπτωσεις σοβαρού ιατρικού προβλήματος, αν προηγήθηκε βιασμός ή αιμομιξία κ.λ.π όπου μάλιστα το όριο ανεβαίνει ως τη 19η εβδομάδα.
Τωρα 'οσον αφορά το κείμενο, θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγγελική5579, άρεσε στην κοπέλα και το πόσταρε, μπορούμε να διαφωνούμε μαζί της (και είναι θεμιτότατο το δικαίωμα της διαφωνίας) δεν έχουμε όμως λόγο να είμαστε επιθετικές, καθώς δεν ήταν ένα μήνυμα με επιθετικό ή άσεμνο περιεχόμενο.
Και τα γράφω αυτά γιατί πέρισυ τέτοιον καιρό περίπου μου ζητηθηκε να κανω άμνιο με το ερωτημα διακοπής της κυησης λογω κάποιου προβλήματος. Δε θελω να θυμαμαι την αθλια ψυχολογία μου, μονο πόσο ανακουφίστηκα,όταν τ' αποτελέσματα ήταν καλά.
Φιλικά πάντα
goldy213 έγραψε:Εντάξει κορίτσια ΑΚΥΡΟ,απευθύνθηκα σε λάθος ανθρώπους μάλλον ή δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε
Το διαγράφω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Δεκ 01, 2012 10:17 am, 1 φορά
goldy213 έγραψε:Μην ζητάς συγγνωμη,εγώ δέχομαι τις απόψεις του καθενός.Στην υπογραφή μου ως "goldy213" που είναι το ψευδώνυμο μου και δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά που κάνω,αναφέρω την δουλειά μου και ένα απόσπασμα από το βιβλίο που ανέφερες.Δεν συνδέονται αυτά τα δύο
toxotina έγραψε:το εμβρυο ειναι ενας εν δυναμει ανθρωπος,οχι ολοκληρωμενος.Ποσο μαλλον αν αναφερομαστε στους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης.Απο ιατρικης πλευρας αν δεν κανω λαθος προτεραιοτητα των γιατρων σε περιπτωση κινδυνου ειναι να σωσουν τη μητερα πρωτιστως(αυτο μπορει ν εξαρταται κ απο το σταδιο της εγκυμοσυνης)κ μετα ακολουθει το εμβρυο.Αν κανω λαθος διορθωστε με
LitsaM έγραψε:...άσε μας ρε goldy...
δεν της φτάνει της άλλης που έχει να πάρει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, έχει και αυτά...
DimiKgianni έγραψε:Είσαι πολύ απόλυτη!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια γυναίκα που χαίρετε τις εκτρώσεις.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!
.... αν κατάλαβες τι θέλω να πω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Σαβ Δεκ 01, 2012 7:19 am, 1 φορά
mama katerina έγραψε:goldy213 έγραψε:Μην ζητάς συγγνωμη,εγώ δέχομαι τις απόψεις του καθενός.Στην υπογραφή μου ως "goldy213" που είναι το ψευδώνυμο μου και δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά που κάνω,αναφέρω την δουλειά μου και ένα απόσπασμα από το βιβλίο που ανέφερες.Δεν συνδέονται αυτά τα δύο
παρακολουθω το θεμα και σημερα ηρθε η ωρα να πω τη γνωμη μου...
απο οτι καταλαβα εβαλες καποιο αρθρο-κειμενο κατα της εκτρωσης!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!! αν εισαι κατα της εκτρωσης πολυ καλα εκανες και κακως το σβησες.. τι παει να πει θα νιωσει ασχημα καποια που θα μπει εδω και θα εχει κανει!! να νιωσει!!! δεν το καταλαβα δεν θα λεμε την αποψη μας τωρα;; μηπως να πουμε και μπραβο;;;
το φορουμ λεγεται ειμαι μαμα ας το καταλαβουν αυτο καποιοι! φυσικα και θα πρεπει να ειμαστε ολες κατα τις εκτρωσης ακομη και αν καποια εχει κανει θα επρεπε να μετανιωνει και να αποτρεπει μια τετοια πραξη...
οσο για την υπογραφη σου goldy ειναι πολυ ομορφη(λατρευω Λεο Μπουσκαλια) και να την αφησεις εκει που ειναι.. δεν εχει να κανει με την επιχειρηση σου αυτα τα παρατηρουν καποιοι ΜΟΝΟ αν θελουν να τα παρατηρησουν!!!!!!!
Με κάλυψες πλήρως.afroad έγραψε:MamaKaterina όχι δεν έβαλε κανένα άρθρο κατά της έκτρωσης. Αν μιλούσαμε για άρθρο κανένας δεν θα την έπεφτε σε κανέναν. Και δεύτερον, εφόσον παρακολουθείς το θέμα δεν αναφέρθηκε ΚΑΜΙΑ στην έκτρωση ως μέσο αντισύλληψης. Το συγκεκριμένο κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τα κατά της έκτρωσης και κατά τη γνώμη μου είναι απλά ένα μελό κείμενο που μόνο ψυχολογική βία μπορεί να προκαλέσει και τίποτα άλλο. Όπως λοιπόν έχεις εσύ τη γνώμη σου έχουμε κι εμείς τη δική μας και δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τη στάση μας σωστή ή λάθος.
Και συγγνώμη τί πάει να πει κι αυτές που έκαναν να νοιώσουν άσχημα, δεν σε νοιάζει; Ποιός είσαι εσύ ο Θεός που θα επιφέρεις την τιμωρία και θεωρείς ότι τους αξίζει;
LitsaM έγραψε:afroad έγραψε:MamaKaterina όχι δεν έβαλε κανένα άρθρο κατά της έκτρωσης. Αν μιλούσαμε για άρθρο κανένας δεν θα την έπεφτε σε κανέναν. Και δεύτερον, εφόσον παρακολουθείς το θέμα δεν αναφέρθηκε ΚΑΜΙΑ στην έκτρωση ως μέσο αντισύλληψης. καταρχας δεν ειπα πουθενα πως ειπατε πως θεωρειτε την εκτρωση ως μεθοδο αντισυλληψης, ειπα οτι θα πρεπει να προωθουμε πιο πολυ την αντισυλληψη απο την εκτρωση..
Το συγκεκριμένο κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τα κατά της έκτρωσης και κατά τη γνώμη μου είναι απλά ένα μελό κείμενο που μόνο ψυχολογική βία μπορεί να προκαλέσει και τίποτα άλλο.
αυτο ειναι η δικη σου γνωμη οπως ειδες εμεις εχουμε αλλη
Όπως λοιπόν έχεις εσύ τη γνώμη σου έχουμε κι εμείς τη δική μας και δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τη στάση μας σωστή ή λάθος.
πρωτες εσεις το κανατε.. οφειλετε να σεβεστε εναν ανθρωπο που ανοιγει ενα θεμα αν δεν θελετε δεν απαντατε και αν απαντατε δεν θιγετε
Και συγγνώμη τί πάει να πει κι αυτές που έκαναν να νοιώσουν άσχημα, δεν σε νοιάζει; Ποιός είσαι εσύ ο Θεός που θα επιφέρεις την τιμωρία και θεωρείς ότι τους αξίζει;
οχι δεν ειμαι θεος αλιμονο ο θεος εδωσε στον ανθρωπο την ελευθερη βουληση αρα ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας και αν νιωθουμε ασχημα για κατι που εχουμε κανει πιστεψε με τετοια κειμενα θα τα βλεπουμε παντου μπροστα μας
Με κάλυψες πλήρως.
Και ένα τελευταίο: όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου, το οποίο αποφεύγετε να σχολιάσετε (ίσως πέρασε απαρατήρητο), όσες έχουμε παιδιά, πρέπει ακριβώς να κρατούμε μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρουμε μπροστά σε τι διλήμματα και αποφάσεις θα βρεθούμε στο μέλλον. Και πάλι: "Τίποτα ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο"
αυτο το ειπα κι εγω πιο πανω επειδη δεν ξερουμε τι ξημερωνει στα παιδια μας καλο ειναι να μην λεμε μεγαλες κουβεντες αρα αυτο ισχυει και για την αλλη αποψη! αν ρωτας εμενα προσωπικα οχι δεν θα στειλω την 15χρονη κορη μου να κανει εκτρωση.. θα τη στηριξω.. πριν γινει αυτο ομως θα φροντισω να ενημερωθει σωστα (οσο μπορω γιατι κανενας δεν γεννηθηκε φωστηρας) και αν της συμβει θα τη στηριξω.. με τιποτα ομως δεν θα ηθελα να μπει σε ενα φορουμ και να δει οτι "ενταξει μωρε δεν εγινε και κατι αν κανεις εκτρωση"
Βέβαια, όταν έχει σβηστεί η αρχική ανάρτηση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα... Και κείμενα όπως εκείνο σκοπό έχουν να πληγώσουν, τίποτα άλλο...
σε αυτο δεν εχεις αδικο αλλα πιστεψε με τα εχω δει αυτα τα μελο κειμενακια και δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζετε.. δηλαδη θελετε να μου πειτε πως η κοπελα μπηκε κι εβαλε ενακειμενο με σκοπο να πληγωσει συνειδητα εναν ανθρωπο;; δεν το πιστευω για μια μανουλα
Η αναίσθητη έγκυος, που θα κάνει την έκτρωση χωρίς πρόβλημα, δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να επηρεαστεί από ένα τέτοιο κείμενο. Θα επηρεαστεί όμως μια γυναίκα που βασανίστηκε για να το πάρει απόφαση, αφού την χτυπάει αλύπητα ακριβώς εκεί που πονάει...
σοβαρα;; και που το ξερεις πως επηρεαζεται ενας ανθρωπος; οπως μπορει να πληγωθει καποιος οπως λες αλλο τοσο μπορει να ταρακουνηθει.. λεω εγω τωρα.. οι κοπελες που πηραν συνειδητα την αποφαση δεν νομιζω πως θα τις πειραξει το κειμενο... οι κοπελες τωρα που αναγκαστηκανε λογω υγειας να το κανουνε ειμαι σιγουρη πως καταλαβαινουν πως το κειμενο δεν ηταν γιαυτες...
ΥΓ. Η arco iris ήταν πολύ ευγενική στην παρατήρηση που έκανε,και δεν είχε και άδικο.
αυτο ειναι η δικη σου γνωμη με τα δικα σου ματια! εγω οπως ειδες το θεωρησα ατοπο και χωρις καμια ουσια σχολιο! ο καθενας βαζει οτι θελει στην υπογραφη του.. και καλο θα ηταν να κοιταει τι κανει εκεινος και οχι τι κανουν οι αλλοι (με μικρα γραμματα αυτη τη φορα)
ΥΓ. Και να μην ξεχνάμε και εκείνο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 'έχουμε ενοχές;;;' . Εκείνο το σχόλιο ήταν εμετικό... και δείχνει χαρακτήρα, λυπάμαι...
Αυτό είναι το 2ο σχόλιο της goldy123... Απαντάει μόνο του στις περισσότερες παρατηρήσεις σας.goldy213 έγραψε:Οποιαδήποτε έκτρωση σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης και αν γίνει και με οποιαδήποτε δικαιολογία, είναι ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ. Το έμβρυο έχει τα ίδια δικαιώματα με οποιοδήποτε παιδί ή ενήλικα Άνθρωπο
Αυτή είναι η απάντηση μου στο μήνυμα σου.Αν διάβασες στο τέλος απευθύνομαι σε άτομα που είναι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης