951 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Παρ Δεκ 07, 2012 1:28 am
nancy T.
Είναι σε καλό δρόμο!
Α!Έβαλα και το πρωτο μου μπεμπεδοπλυντήριο χθες!Να δούμε πότε θα στεγνώσουν...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
nancy T. έγραψε:Καλημέρα!
Μπράβο ο πεθερός!Κι ο δικός μου έχει αγελάδες αλλά είμαστε μακρυά!
Έτρεχα αυτές τις μέρες και χάθηκα.Να σας πω τα νέα μου!
Λοιπόν στολίσαμε κι εμείς και πήγαμε στο γιατρό.Ο μπεμπούλης μου είναι 2200 αλλά μας την έκανε γιατί ενώ είχε κάτω το κεφαλάκι από τον 7ο τώρα γύρισε και έχει κάτω τον ποπό του!
nancy T. έγραψε:Ναι είναι μεγάλος για την ηλικία του!!Έχουμε χρόνο ακόμα να γυρίσει αλλά το πήρα απόφαση ότι δεν πειράζει.Ας είναι καλά και ας βγει όπως θέλει!Στα κιλά +9!
nancy T. έγραψε:Μαζί πάμε!Τον θρέφεις καλά μου λέει ο γιατρός!
Sofki έγραψε:Φιλλιω το ξερω οτι το εκανε απο καλοσυνη!!!!γι αυτο μου αρεσε!!Εμενα ποτε δεν μου εχουν παρει τοσα κιλα δωρο!!!!!!!!!!!!!!
doritaki έγραψε:Καλημερα!!
αργοπορημενη οπως παντα εγω!
φιλιτσα τελειο δωρο η αγελαδα αν κ δεν ξερω κατα ποσο θα το εκτιμησουν τα παιδια!Εγω δε χαιρομουν κ πολυ που παιρναμε γαλα αγελαδας.Ηθελα ενα τονο καοτονικ ή νεσκουικ για να το πιω κ η γιαγια μου εβαζε στη μυτη του κουταλιου.Μαχη ειχαμε καθε πρωι!
Λουκια μου χαλαρα με τις δουλειες αν δε θες να καταληξεις οπως εγω.Κ τα μελομακαρονα βαλε τη μαμα να τα κανει ή παρε ετοιμα.εγω το πηρα αποφαση!Δεν ξανακανω τπτ μεχρι να γεννησω.Αν εσπαγαν τα νερα χθες δε θα ειχα κουραγιο ουτε να γεννησω με τοση κουραση που ειχα!
Νανσυ μεγαλος κ ο δικος σου!Μην ανησυχεις ομως μεχρι τελευταια στιγμη στριφογυριζουν!Δεν ξερεις πως θα καταληξουν...
ziou έγραψε:Γεια σας!καταρχήν εύχομαι σε όλες σας να έρθουν με το καλό τα μωράκια σας!είμαιέγκυος στο πρώτο μου μωρό στην 31η εβδομάδα κ με ΠΗΤ 12/2/13.σήμερα πήγα στο γιατρό μου.μου είπε ότι το μωρό μου δεν έχει γυρίσει ακόμη κ ότι γενικά εώς τώρα γυρνάνε.βέβαια μου είπε ότι έχουμε ακόμη περιθώριο κ το ότι δε γύρισε ακόμη δε σημαίνει ότι δε θα γυρίσει.μου πρότεινε κ κάτι ασκήσεις-στάσεις για να το βοηθήσω γιατι είπε ότι είναι κρίμα να κάνω καισαρική.με παρέπεμψε κ στη μαία που μας κάνει ανώδυνο για περισσότερες οδηγίες.εσας τα μωρά σας έχουν γυρίσει;καταλάβατε σε ποια εβδομάδα έγινε αυτό;η αλήθεια είναι ότι η ιδέα της καισαρικής δε μου αρέσει...κ τσιτώθηκα λίγο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης