501 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Δευ Δεκ 03, 2012 12:18 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Ακου το κολπο νατασσα...πληρωνεις διαιτολογο και μετα εχει τυψεις να φας γιατι δινεις τζαμπα λεφτα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasa. έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε? Καλα Σοφακι δεν παιζεσαι!!!! Δωρακι στα κιλα σε φτανω, δεν εισαι η μονη!!πως τα καταφερνουν οι αλλες και δεν βαζουν κιλα????
Sofki έγραψε:Ακου το κολπο νατασσα...πληρωνεις διαιτολογο και μετα εχει τυψεις να φας γιατι δινεις τζαμπα λεφτα!!!!
Σοφακι μου δεν λεω οτι κανω διαιτα, αλλα δεν τρωω και τοσο ωστε να βαλω τοσα κιλα... τουλαχιστον αν ετρωγα οτι γουσταρα θα ελεγα τα ευχαριστηθηκα τα κιλα που εβαλα αλλα τωρα.. μονο παχος.... επαιρνα βεβαια κι 6 μηνες κορτιζονη οποτε και αυτο επηρεαζει αρνητικα... να φανταστεις στον 2ο μηνα εβαλα 6 κιλαSofki έγραψε:Ακου το κολπο νατασσα...πληρωνεις διαιτολογο και μετα εχει τυψεις να φας γιατι δινεις τζαμπα λεφτα!!!!
doritaki έγραψε:Μελομακαρονα
2 φλιτζανες ελαιολαδο
1 φλιτζανα ζαχαρη
1/2 φλιτζανα κονιακ
1/2 << χυμο πορτοκαλιου
7 1/2 φλιτζανες αλευρι μαλακο
2 κουταλακια μπεικιν
1 κουταλακι σοδα
λιγη κανελα
Σιροπι:
2 φλιτζανες μελι
2 << ζαχαρη
2 << νερο
1 βανιλια
λιγο χυμο λεμονι
κ βραζω για 5 λεπτα[u]
ζωάκι έγραψε:doritaki έγραψε:Μελομακαρονα
2 φλιτζανες ελαιολαδο
1 φλιτζανα ζαχαρη
1/2 φλιτζανα κονιακ
1/2 << χυμο πορτοκαλιου
7 1/2 φλιτζανες αλευρι μαλακο
2 κουταλακια μπεικιν
1 κουταλακι σοδα
λιγη κανελα
Σιροπι:
2 φλιτζανες μελι
2 << ζαχαρη
2 << νερο
1 βανιλια
λιγο χυμο λεμονι
κ βραζω για 5 λεπτα[u]
Καλά είμαι απαράδεκτη! τώρα που έβαλες την συνταγή θυμήθηκα ότι πήρα το μέιλ σου!! Σε υπερευχαριστώ! την έβαλα κι αυτήν μέσα τώρα!
αλλά για πες μου, ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε και ψήνουμε στους πόσους και για πόσο;
μελομακάρονα κρύα σιρόπι ζεστό ή ανάποδα; ή είναι το ίδιο;
Αύριο φεύγει το μωρό μου για 3 μέρες οπότε θα του φτιάξω όταν θα έχει έρθει!!
doritaki έγραψε:
Θες να σου γραψω κ τη συνταγη της πεθερας?[/b]
Sofki έγραψε:Ειναι δυσκολο δωρα επειδη ειμαι και τεμπελα και τα χεις που τα χεις συγκεντρωμενα να μου στειλεις και εμνεα αυτο το αρχειακι με τις συνταγες?
doritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Ειναι δυσκολο δωρα επειδη ειμαι και τεμπελα και τα χεις που τα χεις συγκεντρωμενα να μου στειλεις και εμνεα αυτο το αρχειακι με τις συνταγες?
Στειλε μου το μειλ σου να σου τα στειλω.Εχω προσθεσει κ συνταγουλες για ψωμακι που βρηκα χθες βραδυ.Ζωη αν θες κ εσυ να σου στειλω ξανα
natasa. έγραψε:Σοφακι μου συμφωνω με οσα λες, ομως και παλι συνεχιζω να πιστευω οτι αφου δεν μπορουμε να τα προστατεψουμε απο οτιδηποτε βλαβερο τουλαχιστον να μην μας πιανει πανικος. Ο αντρας μου μου απαγορευει να ψωνιζω ινεζικα πραγματα για το μωρο, ουτε ρουχα, ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα.. γιατι φοβαται τις αλλεργιες, αγορασε ενα μοσχαρακι μικρο και το ταιζει μονο καλαμποκι ωστε οταν αρχισει το μωρο να τρωει να εχει μεγαλωσει και να το σφαξει, πηρε κοτοπουλακια που τα μεγαλωνει βιολογικα, γουρουνακια, κουνελια, φυτευει ολα τα λαχανικα που τρωμε σπιτι αλλα και παλι θα ειναι προστατευμενο μεχρι μια ηλικια , δεν μπορω να το εχω σε γυαλα σε ολη του τη ζωη...
Συμφωνω απολυτα Ζωακι, πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα παιδακια μας απλα προσπαθω να μην πανικοβαλομαι..ζωάκι έγραψε:Συμφωνώ με όλες σας!
όχι πανικός, αλλά όχι και υπερβολές, όπως γαριδάκια στο 2χρονο 7.30 η ώρα το πρωί (το χει με τα μάτια μου στο νοσοκομείο!).. ό,τι περνάει απ' το χέρι μας θα το κάνουμε!
και πολλοί λένε το επιχείρημα, Σμαρώ, σιγά μωρέ, η μάνα μας εμάς έκανε έτσι κι έτσι και τι πάθαμε;; Λες και είναι τυφλοί και δε βλεπουν τι γίνεται γύρω μας!!
Εν τω μεταξύ ειδικά σήμερα πολλή ξεκούραση!!
Τωρα βεβαια η στάση στον υπολογιστή δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, αλλα λέμε τώρα!
Sofki έγραψε:Ζωηηηηη κανουμε την σμαρω σαν τα μουτρα μας!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης