276 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Κυρ Δεκ 02, 2012 6:51 am
petalouda
Πανταχού παρούσα!
εμενα εχει free ιντερνετ στο νοσοκομειοοοο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ πληρώνω για ίντερνετ στο κινητό.. έχουν και στο νοσοκομείο αλλά θέλεις κωδικό! Θα ρωτήσω όταν έρθει η ώρα!petalouda έγραψε:εμενα εχει free ιντερνετ στο νοσοκομειοοοο
Sofki έγραψε:Πωπω Σμαρω το πιστευεις οτι εμεινε μονο ενας μηνας??????????
Sofki έγραψε:https://2img.net/r/ihimizer/img690/598/p1040049v.jpg
Δεν ειναι πανεμορφη η κορη μου?(κουκουβα) κοιταξτε φουσκωτα χειλακια που εχει!!!σαν την μαμα!!!!και μυτουλα ομορφη!!!!! τα χειλια ηταν ετσι και στον προηγουμενο υπερηχο αλλα ελεγα οτι ισω φταιει το πως την επιασε ο υπερηχος αλλα εχει και τωρα
εγω μενω επανομη ποιο εξω απο την πολη αλλα δε με πειραζει οπου βολευεστε θα κατεβω με το αμαξακι μου...doritaki έγραψε:Δεν ξερω...Εγω μπορω ευκολα να κατεβω κεντρο.Αν εχει ωραια μερα να δουμε λιγο στολισμενη Αριστοτελους ή κ μια βολτα στην παραλια.Οπουδηποτε αλλου θα πρεπει να με φερει ο καλος μου κ να ερθει μετα να με μαζεψει...Εσυ κ η Σμαρω εισαστε Φιλυρο, η Λιτσα που μενει?
να εισαι σιγουρη για αυτο εγω το αγαπω πολυ το νησι και οντως τα καλητερα μου χρονια εκει τα περασα.. εχω πει και στον αντρα μου να μετακομισουμε προς τα εκει...nancy T. έγραψε:Θεσ/νίκη μένουν κάτι θείες μου και ο μικρός μου αδερφός που σπουδάζει.Είναι πολύ ωραία εδώ δεν παραπονιέμαι απλώς είμαστε λίγο μακρυά από τους δικούς μας(ο σύζυγος είναι Λαρισαίος).Κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε εδώ τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας!
Αντε καλε σιγα... το πολυ πολυ να σπασουν τα νερα και να εχουμε γεννητουρια....χοχοχοχοSofki έγραψε:Σκεφτομαι να αγγαρεψω τον παυλο να μας παρκαρει καπου και να ειναι καπου κοντα γιατι με δυο ετοιμογεννες φοβαμαι λιγο να σας πω την αληθεια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης