Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
157 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 157 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αυτο ειναι ενα θεμα με το κατουρημα κι επισης θα ειναι και χειμωνας, αντε να στεγνωσουν.... οποτε βγαλε στην επιφανεια ολα τα φανελακια του γιου κι αγορασε κανενα φορμακι παραπανω για καβατζα...

Ελενη, εγω για να σηκωθω να δεις τι κανω. Κι ο καλος μου καθεται και με βλεπει και γελαει αντι να βοηθησει. το σκασμενο.

ααα σας ειπα... μιλησα στο τηλεφωνοι με το παλικαρι μου κι επειδη ημουν πολυ καλη μαζι του και πολυ θλιμμενη παραλληλα γιατι μπηκε ο δεκεμβρης κι εγω δεν εχω δεντρο στολισμενο, μου υποσχεθηκε οτι θα ερθει αυριο πρωι πρωι να το στολισουμε μαζιιιιιι
* Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:αυτο που λεει η λουκια κοριτσια θα μου κανει
θα μου μετρησει τον τραχηλο να δει αν γεννησω προωρα
μου πε να παρω κ πιεσομετρο για να μετραω την πιεση 2 φορες την μερα αλλα εμενα παντα ειναι χαμηλη
οσες φορες με εχει μετρησει ειναι 10 η μεγαλη
να μου ανεβει στα καλα καθουμενα? δεν ξερω θα δειξει

ναι εχω κ εγω φβ
και αυτο που λεει η Μαρια στη πρωτη μου μου ειχε βαλει αυτο γινετε.η μετρηση τραχηλου ειναι για τον προωρο τοκετο! στειλε μου πμ να γινουμε φιλοι και να κανουμε κλειςτη ομαδα γιατι εδω θα μας κλεισουν μεσα αν μας δει κανεις!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
πρεπει να σηκωθω στον ποπο μου για να αλλαξω πλευρο, συν την τουαλετα που αν καθυστερησω να παω με πιανει πονος στην κοιλια με αποτελεσμα να μου φευγει ο υπνος κ να μην τον χορταινω
αν ξεκινησα απο τωρα τι θα κανω τις επομενες 10 εβδομαδες??? Shocked
εντομεταξυ 27 δεκεμβρη εχω το επομενο ραντεβου με την γιατρο κ μου ειπε οτι θα κανουμε μετρηση τραχηλου κολπικα
την εχει κανει καμια αυτη την εξεταση?

εμενα μου την εκαναν μονο στην γεννα.σου βαζει χερι απο κατω να δει σε τι επιπεδα ειναι ο τραχηλος αν ειναι μαλακος δλδ κ.τ.λ

* Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 606100 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 585182
μη τα λες τοσο αποτομα βρε Μαρια μου, εμεις εδω ειμαστε νεες στο κολπο..!!

καλα την αλλη φορα μαρη δν λεω τπτ να πας να φας την κρυαδα Cool Cool Cool

ατιμο θηλυκο..αφου θα την φαω που θα την φαω την κρυαδα, να την γλιτωσω δεν παιζει, ασε με να ζω στην αγνοια...κατι τετοια λες και λεω να το χωνεψω το μωρο.. pale

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:arrivederci bella sofia!!καρμποναρα με αυγα φανταζομαι ε?αυτη ειναι η original..

Φιλιτσα εγω δεν καταλαβα..για εξηγησε γιατι η Μαρια μας εριξε στα πατωματα.. Shocked

Σμαρω μου,δεν καταλαβες..η Μαρια θελει απλα να ψωνισει ροζουλακια!!αφηστε την γυναικα να χαρει την κορακλα, τι να τα κανει τα ουδετερα φορμακια..συγκρινονται????δε νομιζω..

ε τα φανελακια απο μεσα δεν με νοιαζει να ειναι ουδετερα αλλα θελω να εχω αρκετα μην μου βγει κ αυτη κατρουλου σαν τον αδερφο της.τα απ'εξω ε ναι ροζουλι κ πασης ελλαδος

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω εδω τον Σταθη!Σμαρω με ρωτησες για τη γλυκερινη και αν τα ελαια κανουν τον αφρο?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
πρεπει να σηκωθω στον ποπο μου για να αλλαξω πλευρο, συν την τουαλετα που αν καθυστερησω να παω με πιανει πονος στην κοιλια με αποτελεσμα να μου φευγει ο υπνος κ να μην τον χορταινω
εντομεταξυ 27 δεκεμβρη εχω το επομενο ραντεβου με την γιατρο κ μου ειπε οτι θα κανουμε μετρηση τραχηλου κολπικα

εμενα μου την εκαναν μονο στην γεννα.σου βαζει χερι απο κατω να δει σε τι επιπεδα ειναι ο τραχηλος αν ειναι μαλακος δλδ κ.τ.λ

* Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 606100 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 585182

ατιμο θηλυκο..αφου θα την φαω που θα την φαω την κρυαδα, να την γλιτωσω δεν παιζει, ασε με να ζω στην αγνοια...κατι τετοια λες και λεω να το χωνεψω το μωρο.. pale

η αγνοια δν σωζει την πικρα πιστεψε με.τουλαχιστον να ευχεσαι να πεσεις σε ελαφροχεριδες αν με πιανεις Wink Wink

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
discordia έγραψε:αυτο ειναι ενα θεμα με το κατουρημα κι επισης θα ειναι και χειμωνας, αντε να στεγνωσουν.... οποτε βγαλε στην επιφανεια ολα τα φανελακια του γιου κι αγορασε κανενα φορμακι παραπανω για καβατζα...

Ελενη, εγω για να σηκωθω να δεις τι κανω. Κι ο καλος μου καθεται και με βλεπει και γελαει αντι να βοηθησει. το σκασμενο.

ααα σας ειπα... μιλησα στο τηλεφωνοι με το παλικαρι μου κι επειδη ημουν πολυ καλη μαζι του και πολυ θλιμμενη παραλληλα γιατι μπηκε ο δεκεμβρης κι εγω δεν εχω δεντρο στολισμενο, μου υποσχεθηκε οτι θα ερθει αυριο πρωι πρωι να το στολισουμε μαζιιιιιι
* Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 215994

τι κανεις??? τι κανεις??? για να κανω κ εγω απο τωρα να συνηθιζω για τοτε χαχα Laughing

discordia

discordia
loukia_84 έγραψε:arrivederci bella sofia!!καρμποναρα με αυγα φανταζομαι ε?αυτη ειναι η original..

Φιλιτσα εγω δεν καταλαβα..για εξηγησε γιατι η Μαρια μας εριξε στα πατωματα.. Shocked

Σμαρω μου,δεν καταλαβες..η Μαρια θελει απλα να ψωνισει ροζουλακια!!αφηστε την γυναικα να χαρει την κορακλα, τι να τα κανει τα ουδετερα φορμακια..συγκρινονται????δε νομιζω..

ε, μα πες ετσι βρε καλο μου!!! και μας εχει εδω το μαρακι και μας ρωταει ποσα φανελακια και φορμακια θελει και το παει γυρω γυρω.....ΜΑΡΙΑ ΟΣΑ ΡΟΖΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!! ΤΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩς ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!!

Ναι φιλιτσα αυτα τα 2 ρωτησα και τι σαπουνι παιρνετε και ξυνετε εσεις

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:αυτο που λεει η λουκια κοριτσια θα μου κανει
θα μου μετρησει τον τραχηλο να δει αν γεννησω προωρα
μου πε να παρω κ πιεσομετρο για να μετραω την πιεση 2 φορες την μερα αλλα εμενα παντα ειναι χαμηλη
οσες φορες με εχει μετρησει ειναι 10 η μεγαλη
να μου ανεβει στα καλα καθουμενα? δεν ξερω θα δειξει

ναι εχω κ εγω φβ

αν οντως ειναι αυτο που λεω, ενταξει δεν ειναι τιποτα..μου το ειχε εξηγησει ο γιατρος μου..αν δεν κανω λαθος οσο αυτη η αποσταση ειναι μεγαλη, μας λεει οτι δεν υπαρχει κινδυνος να γεννησεις νωρις!

δεν βρισκω λογο να αγοραεις πιεσομετρο παντως..ποσο μαλλον αφου η πιεση σου δεν ειναι αυξημενη.αν φοβαται μηπως παραειναι χαμηλη, πηγαινε να την ελεγχεις σε κανενα φαρμακειο μια στο τοσο..

εγω καουρες, εξακολουθω να μην εχω..ουτε με το κατουρημα εχω θεμα..στην αλλαγη πλευρου δυσκολευομαι καπως αλλα το χω βρει το κολπο τωρα και δεν παιδευομαι!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οποτε θα παρω 16.8 φορμακια κ 8 φανελακια κ λιγα 3-6 μηνων κ τα υπολοιπα μετα γτ ε μετα θα εχει μπει η ανοιξη...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα μην πω εγω ποσα μαζεμενα τραβαω ε? καουρες δυσπεψιες παρεα με ωραιες δυσπνοιες κατουριμα πολυ απο την αρχη εως τωρα μαλλον επειδη η μητρα μου ειναι χαμηλα οσο ναναι.πονοι στη μεση κ στη λεκανη σε σημειο να με λενε πλεον απο μαρια η μαρια η κουτση κ φυσικα η αγαπημενες μου ημικρανιες.κ οχι δν γκρινιαζω!!!!!!!

discordia

discordia
του ειπα οτι επειδη κουραστηκε παρα πολυ αυτην εβδομαδα θελω να ερθει αυριο και να μην κανει τιποτα απολυτως. Μονο να ξεκουραστει, να κανει οτι του αρεσει, να παμε για καφεδακι και μονο να χαλαρωσει...μετα τυχαια παντα, ανεφερα οτι μπηκε ο δεκεμβρης κι εγω που ηθελα δεντρο απο τον νοεμβρη, ακομη δεν εχω και δε νιωθω χριστουγεννα και οτι το στομαχι μου ειναι χαλια...
τον εκανα λιωμα απο τυψεις τον καημενουλι μου οποτε αυριο θα εχω δεντρο....
στο μυαλο μου ακουγοταν πιο αθωο...τωρα που το λεω μου φαινεται πολυ σκατοψυχο!!! δεχομαι συγχαρητηρια...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σπαθοαλοιφής

Η σπαθοαλοιφή είναι μια λιπαρή κρέμα φτιαγμένη από δύο αγνά υλικά: Κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Εμείς προτιμάμε βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας παραγωγής μας και λευκοκέρι.
Υλικά
30gr Μελισσοκέρι
120 gr σπαθόλαδο
10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Μερικές σταγόνες βάμα πρόπολης
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το μελισσοκέρι με το σπαθόλαδο σε σιγανή φωτιά για να μην χαθεί μέρος από τα πολύτιμα συστατικά του. Όταν λιώσει το κερί ανακατεύουμε με το χτυπητήρι του καφέ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Μόλις η θερμοκρασία πέσει γύρω στους 38oC ρίχνουμε τις σταγόνες του αιθέριου λεβάντας και πρόπολης (προαιρετικά επειδή έχει αλκοόλη) και ανακατεύουμε για λίγο με ξύλινη κουτάλα. Πριν αρχίσει να πήζει βάζουμε το μείγμα σε αποστειρωμένα γυάλινα βαζάκια. Η σπαθοαλοιφή μας είναι έτοιμη! Αν τη θέλουμε σφιχτή προσθέτουμε κερί.
Χρήσεις-Ιδιότητες: Ιδανική για καψίματα, σκασμένα χείλη, συγκάματα, αιμοροΐδες.. Επίσης σε ελαφριές πληγές, κοψίματα, σκασμένες φτέρνες και χέρια. Πάρα πολύ καλή για περιπτώσεις ξηροδερμίας. Αποτελεσματική για τα καψίματα από τον ήλιο. (κάτι σαν κρέμα after sun) Στις περσινές μας διακοπές κάθε βράδυ αλείφαμε τα παιδάκια μας σπαθοαλοιφή ή σπαθόλαδο και εξαφανιζόταν οι κοκκινίλες, μαλάκωνε όλο τους το σώμα Επειδή περιέχει κερι.

λοιπον αυτη ειναι καλυτερη συνταγη κεραλοιφης.το σπαθολαδο-βαλσαμολαδο-υπερικο δηλαδη βαλσαμοχορτο μεσα σε ελαιολαδο στο οποιο μπορουμε να βαλουμε οτι βοτανι θελουμε .ετοιμο το βρισκουμε η στο ιντερνετ η σε βιολογικα μαγαζια!η σε χωρια!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

η αγνοια δν σωζει την πικρα πιστεψε με.τουλαχιστον να ευχεσαι να πεσεις σε ελαφροχεριδες αν με πιανεις Wink Wink

αχ, θα το χωνεψω το μωρο, το αποφασισα!!Μαρια μου θα ζητησω να σε κανουν ban!!!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 585182 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 911307

εμενα τα μικρα της αδερφης μου δεν ηταν κατουρλουδικα παντως..αλλα οσο να πεις ειναι ευκολο να λερωθουν τα μωρακια, και τωρα τον χειμωνα υπαρχει θεμα..πρεπει να παρω στεγνωτηριο μαλλον, εφτασε η ωρα..!λεφτα δεν εχουμε αλλα λεμε τωρα!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μονιμα του εφευγαν λουκια.απο την αρχη κ μολις πηγαμε σπιτι κ τον εβαλα στο λικνο μου το εκανε καινουριο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:του ειπα οτι επειδη κουραστηκε παρα πολυ αυτην εβδομαδα θελω να ερθει αυριο και να μην κανει τιποτα απολυτως. Μονο να ξεκουραστει, να κανει οτι του αρεσει, να παμε για καφεδακι και μονο να χαλαρωσει...μετα τυχαια παντα, ανεφερα οτι μπηκε ο δεκεμβρης κι εγω που ηθελα δεντρο απο τον νοεμβρη, ακομη δεν εχω και δε νιωθω χριστουγεννα και οτι το στομαχι μου ειναι χαλια...
τον εκανα λιωμα απο τυψεις τον καημενουλι μου οποτε αυριο θα εχω δεντρο....
στο μυαλο μου ακουγοταν πιο αθωο...τωρα που το λεω μου φαινεται πολυ σκατοψυχο!!! δεχομαι συγχαρητηρια...

κ εγω αυριο θα στολισω σμαρω.κοριτσια πηγα να παρω λαμπακια κουρτινα απο το τζαμπο κ ειχαν 20 ευρω * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 606100 φυσικα πηρα μονο μια καμπανα κ πολυ ειναι

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα μωρε η κορη θα το χει πιο μαζεμενο το πιπι της.. Wink

Σμαρω, κι εγω αυριο δεντρακι..γιουπι, γιουπι!!!συγχαρητηρια κιολας!!you did it!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:ελα μωρε η κορη θα το χει πιο μαζεμενο το πιπι της.. Wink

Σμαρω, κι εγω αυριο δεντρακι..γιουπι, γιουπι!!!συγχαρητηρια κιολας!!you did it!!

αμ ελα μου ντε που κ αυτα κατουριουνται δεοντως....θα δειξει.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτακια κουρτινα, 100, εχουν τα mymarket 9,50 ευρω..πρεπει να ειναι εσωτερικου ομως μονο..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια!!!!!!!Γυρισα σπιτακι μου!Συμμαζεψα φαγωσιμα που εφερα απο το χωριο κ εβαλα κ την καινουρια κουρτινα στο δωματιο της μπουμπους!Τελεια ειναι! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502 Εβαλα κ ενα πλυντηριακι κ το απλωσα κ εδω κ μια ωρα διαβαζα τα νεα σας!κ πανω που θα τελειωνα, να κ αλλες 2 σελιδες...Να δω ποτε θα αδειασω τη βαλιτσα...

Ας καλως ορισω για αρχη τις νεες μανουλες της παρεας κ να ευχηθω συντομα να εχουν τα μωρακια τους!

Ηθελα να πω τοσα κ τα ξεχασα ολα!Θα πω οτι θυμαμαι...
Ειμαι κ εγω υπερ του θηλασμου κ κατα της αγορας θηλαστρου πριν κριθει απαραιτητο.
Κολπικη εξεταση δεν ξερω ποτε ξεκιναμε...Δεν ειπε κατι ο γιατρος ακομα.Παντως αλλο αυτο που λες εσυ Λουκια κ αλλο αυτο που λενε οι αλλες κοπελες.Εσυ αν καταλαβα καλα μιλας για το μηκος του τραχηλου (που οσο δεν μικραινει σημαινει οτι δεν πλησιαζει ο τοκετος) ενω οι υπολοιπες για το αν εχει διασταλει ο τραχηλος (δλδ το αντιθετο.Οσο μεγαλωνει η διαστολη τοσο πλησιαζει ο τοκετος).Ε?Καλα καταλαβα?Οπως κ να'χει δε μ'αρεσει η εξεταση αυτη κ θα την αποφυγω οσο μπορω! Mad
Α!Εγω εχω γιατρουλη τη Δευτερα!Μετα ισως ανα βδομαδα...

Σοφακι κ εγω ψηνομαι για καφε!Απλα Σαββατο εχουμε κ ενα γαμο οποτε ενημερωστε εγκαιρως να βρουμε μια ωρα να με βολευει!Αλλιως Κυριακη!

Εγω εχω 2 φατσαμπουκ.Ενα κανονικο κ ενα με πολλους αγνωστους "φιλους" για να παιζω παιχνιδια! https://www.facebook.com/dorita.doritaki.90?ref=tn_tnmn αυτο ειναι με τα παιχνιδια.Το αλλο αν θελετε να σας το δωσω αλλα το ανοιγω σπανια.Ενω αυτο ειναι ολη μερα ανοιχτο! Laughing

Επισης αποθηκευσα σε ενα αρχειακι ολες τις συνταγες για κρεμες κ σαμπουαν.Αντε να δουμε ποτε θα ασχοληθω...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!Ξεχασα να σας πωωωωωω..........Κ εμεις θα στολισουμε αυριο!!!!!!!!Κ μαλιστα χωρις να πω κατι στον καλο μου!Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που μου ειπε εκτος απο το οτι του ελλειψα πολυ κ εγω κ η μπεμπα.Ηρθε στο χωριο με την καλυτερη διαθεση ο γλυκουλης μου!Μου σκουπισε κ σφουγαρισε κ τα υπνοδωματια σημερα για να μπουν χαλακια κ η κουρτινα της μπεμπας. * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 328109
Σαλονι θα σκουπισουμε αφου σολισουμε γιατι παντα κατι πεφτει απο το δεντρο.

Αντε ηρθαν τα Χριστουγεννα!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 648530

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου doritaki!welcome back!!!
σαν στο σπιτακι μας πουθενα παντως ε??

ειδες που σου ειχα πει να μην βιαστεις με την κουρτινα στο δωματιο της μικρης..?ειμαι σιγουρη οτι αξιζε η αναμονη..

ναι βρε Δωρα μου, προσπαθουσαμε να καταλαβουμε τι εννοει η πεταλουδα..τελικα αυτο που ελεγα εγω την ενδιεφερε εκεινη..το αλλο που λεγαν τα κοριτσια, μακαρι να γινοταν να το αποφυγουμε ΤΕΛΕΙΩΣ * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 585182 ωχ χριστε μου, απανωτα εγκεφαλικα σημερα!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 911307

η Ζωη δεν φανηκε σημερα, θα χει γουστο το shower party!!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 7 875502

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:φωτακια κουρτινα, 100, εχουν τα mymarket 9,50 ευρω..πρεπει να ειναι εσωτερικου ομως μονο..

ναι εξωτερικου ηθελα εγω.πφφφφ σε δαγκωνουν κανονικα ομως

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανι, μανι 3 δεντρακια αυριο απο το παρεακι!!αν τελειωσω νωρις θα το ανεβασω και με φωτο!!τι καλα!!!

κι εμεις μεσα στην εβδομαδα θα παμε για το σετ της κρεβατοκαμαρας μας και το χαλι της μικρης!επιτελους βρηκα!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:φωτακια κουρτινα, 100, εχουν τα mymarket 9,50 ευρω..πρεπει να ειναι εσωτερικου ομως μονο..

ναι εξωτερικου ηθελα εγω.πφφφφ σε δαγκωνουν κανονικα ομως

η αδερφη μου αστερακια, καμπανες και σχετικα ειχε βρει απο πλανοδιο..ξερεις, παγκο, μεσα στη μεση του πουθενα!!οπου να ναι θα κανουν την εμφανιση τους και φετος..εχε το στα υποψη, μπορει να βρεις!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις