126 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Σαβ Δεκ 01, 2012 10:24 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Σοφια φερε και εμενα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
discordia έγραψε:Ηρθα κι εγω....το ποσα κολληματα τρωει το πισι μου δε λεγεται... μολις μπω να γεννησω θα παει για φορματ. Ελπιζω να κρατησει ενα μηνα ακομη.... μη με παρατησει πριν την γεννα. πως θα μαθαινω τα νεα σας????
Γεια σου πεταλουδα-ελενη! Με το καλο το παλικαρακι σου να ερθει!!!
ΕΕΕ καμια καινουρια κοπελια με μπεμπα θα ερθει??? Μας την εχουν πεσει απο παντου αγορακιαααααα
Μαρακι φανελακια απο τον γιο σου δεν εχεις καθολου? Μου αρεσει που αγχωνεσαι σαν να ειναι το πρωτο σου!!!
Κοριτσια, να πεινας σαν λυκος αλλα ταυτοχρονα να σου ερχεται εμετος απο το φουσκωμα ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης ή γριπης???? ή που θα σκασω σημερα ή που θα πεθανω της πεινας....
εεεεεε δεν τρωγεστε πια!!!!!!discordia έγραψε:
Λουκια μηπως τελικα οντως σε τριγυρναει κατι? Αυτο με τον ιδρωτα ειδικα δεκατα μου μυριζει.... προσεχε μην σε ριξει στο κρεβατι...δε το κανουν πια οι αντρες μας αυτο και το κανει η γριπη???? δε το δεχομαι@!!!!!! ουστ!!!!!!!!!! μακρια
discordia έγραψε:Ηρθα κι εγω....το ποσα κολληματα τρωει το πισι μου δε λεγεται... μολις μπω να γεννησω θα παει για φορματ. Ελπιζω να κρατησει ενα μηνα ακομη.... μη με παρατησει πριν την γεννα. πως θα μαθαινω τα νεα σας????
Γεια σου πεταλουδα-ελενη! Με το καλο το παλικαρακι σου να ερθει!!!
ΕΕΕ καμια καινουρια κοπελια με μπεμπα θα ερθει??? Μας την εχουν πεσει απο παντου αγορακιαααααα
Μαρακι φανελακια απο τον γιο σου δεν εχεις καθολου? Μου αρεσει που αγχωνεσαι σαν να ειναι το πρωτο σου!!!
Κοριτσια, να πεινας σαν λυκος αλλα ταυτοχρονα να σου ερχεται εμετος απο το φουσκωμα ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης ή γριπης???? ή που θα σκασω σημερα ή που θα πεθανω της πεινας....
Sofki έγραψε:Αααα λετε να μην αρρωσταινω γιατι εμενα με ριχνει ο αντρας μου???? Αααααααα αυτο θα του πω!!!!!!!
petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
πρεπει να σηκωθω στον ποπο μου για να αλλαξω πλευρο, συν την τουαλετα που αν καθυστερησω να παω με πιανει πονος στην κοιλια με αποτελεσμα να μου φευγει ο υπνος κ να μην τον χορταινω
αν ξεκινησα απο τωρα τι θα κανω τις επομενες 10 εβδομαδες???
εντομεταξυ 27 δεκεμβρη εχω το επομενο ραντεβου με την γιατρο κ μου ειπε οτι θα κανουμε μετρηση τραχηλου κολπικα
την εχει κανει καμια αυτη την εξεταση?
τπτ υπερυχος ο εσωτερικος ειναι και την κανουμε αν εχουμε κιαλλο παιδακι!μηπως ανοιγει ο τραχηλος καταλαβες?petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
πρεπει να σηκωθω στον ποπο μου για να αλλαξω πλευρο, συν την τουαλετα που αν καθυστερησω να παω με πιανει πονος στην κοιλια με αποτελεσμα να μου φευγει ο υπνος κ να μην τον χορταινω
εντομεταξυ 27 δεκεμβρη εχω το επομενο ραντεβου με την γιατρο κ μου ειπε οτι θα κανουμε μετρηση τραχηλου κολπικα
petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
filitsaki έγραψε:τπτ υπερυχος ο εσωτερικος ειναι και την κανουμε αν εχουμε κιαλλο παιδακι!μηπως ανοιγει ο τραχηλος καταλαβες?petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
thequeen86 έγραψε:petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
εμενα μου την εκαναν μονο στην γεννα.σου βαζει χερι απο κατω να δει σε τι επιπεδα ειναι ο τραχηλος αν ειναι μαλακος δλδ κ.τ.λ
discordia έγραψε:Χιχιχι Φιλιτσα δε το παμε εμεις...μονο του παει.... ειδες που η Σοφια ειναι καλα???? χαχαχαχαχα τελικα οντως μονο για κλειστη ομαδα ειμαστε...ολα στη φορα πια χαχαχαχα
λουκια μη το συζητας καν... να ειναι απο την εγκυμοσυνη να λες...ολα μαζι δε παλευονται.
Ελενη εμενα δε μου το εχει κανει αυτο που λες... υπαρχει πιθανοτητα??? δε θελωωωω. εχω προετοιμαστει ψυχολογικα να δειξω τα "σωψυχα" μου στην γεννα, οχι πιο πριν... να παρει...
εμενα οι καουρες ειναι εδω μαρακι ασχετα του τι θα φαω... με εχουν ξετιναξει!
Ολα τα φανελακια του μικρου σου ειναι μπλε βρε καλο μου??? δεν εχει καθολου να μπορει νατα βαλει και η μικρη σου?
παντως 0-3 πανω απο 10 δε πιστευω οτι θα χρειαστεις...
Sofki έγραψε:Η mama mia παει να φτιαξει καρμποναρα!!!!αριβεντερτσι (δεν ξερω πως γραφετε χοχοχοχ)
loukia_84 έγραψε:thequeen86 έγραψε:petalouda έγραψε:κοριτσια εγω πλεον τα βραδια δυσκολευομαι πολυ στο να γυρισω
εμενα μου την εκαναν μονο στην γεννα.σου βαζει χερι απο κατω να δει σε τι επιπεδα ειναι ο τραχηλος αν ειναι μαλακος δλδ κ.τ.λ
μη τα λες τοσο αποτομα βρε Μαρια μου, εμεις εδω ειμαστε νεες στο κολπο..!!
petalouda έγραψε:αυτο που λεει η λουκια κοριτσια θα μου κανει
θα μου μετρησει τον τραχηλο να δει αν γεννησω προωρα
μου πε να παρω κ πιεσομετρο για να μετραω την πιεση 2 φορες την μερα αλλα εμενα παντα ειναι χαμηλη
οσες φορες με εχει μετρησει ειναι 10 η μεγαλη
να μου ανεβει στα καλα καθουμενα? δεν ξερω θα δειξει
ναι εχω κ εγω φβ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης