101 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Σαβ Δεκ 01, 2012 8:40 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
εστειλα μνμ στη σμαρω και με εβγαλε εκτος το φεια πωπω 15 λεπτα να καταλαβω τι μου ζηταει!Sofki έγραψε:Γινομαστε πολλες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εστειλα μνμ στη σμαρω και με εβγαλε εκτος το φεια πωπω 15 λεπτα να καταλαβω τι μου ζηταει!Sofki έγραψε:Γινομαστε πολλες
οχι ενταξει ξαναμπηκα!τρουπωσα!!!!!!!παντως αν εχουν ολες ειναι πολυ πιο αμεσο στις απαντησεις!ελατε ρε κοριτσια να κανουμε μια ομαδα!!!Sofki έγραψε:Πες μου να βηθησω αν μπορω!
μην βαζεις φωτο.ουτε εγω εχω βαλει καλα εγω δεν ξερω να βαλω αλλα ελα ρε Μιραντζελα κανε ενα!!!!μονο μαζι θα μιλαμε!!!!!Mirantzela! έγραψε:Αχ, οχι δεν εχω πλεον... Το εχω σβησει γτ ειχε γινει μια μαλακια με κατι φωτογραφιες μου,μου χακαραν το προφιλ φοβηθηκα, δεν ξαναεκανα...
Ωραια ιδεα ομως για εσας που εχετε!!!
γεια σου! πως σε λενε?αν και μου αρεσει να σε λεω ελα βρε πεταλουδα μου που εισαι?!!!!!petalouda έγραψε:Καλησπερα κ απο μενα
εχω κατι μηνες να μπω στο φορουμ
πως πατε με τις εγκυμοσυνες???
εγω συμφωνα με τον υπερηχο γενναω 8/2/2013 κ συμφωνα με εκεινο το στρογγυλο που κοιταει η γιατρος για να βρει τις εβδομαδες μου 11/02/2013
οποτε δεν ξερω πιο απο τα 2 ειναι πιο σιγουρο
κ περιμενω αγορακι
filitsaki έγραψε:Μαρακι εγω εχω απο ολα!και εμενα τα παιδια ηταν μεγαλουτσικα 368 η σοφια αλλα στο 0 κολυμπουσε!καλου κακου παρε 0-3!
εγω εχω καμια 15αρια αλλα σκεψου 2 παιδια περασαν ε?ε γυρω στα 8 μικρα και 10 μεγαλα?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:Μαρακι εγω εχω απο ολα!και εμενα τα παιδια ηταν μεγαλουτσικα 368 η σοφια αλλα στο 0 κολυμπουσε!καλου κακου παρε 0-3!
ναι το θεμα ειναι ποσα να παρω 0-3 κ ποσα 3-6!!!!!!
σωστα!εσυ εχεις φεις?petalouda έγραψε:ελενη με λενε
περιμενω το πρωτο μου παιδακι
εχω πολυ καιρο να μπω εδω περα γι'αυτο δεν με ξερετε
αλλα εδω ανακοινωσα πρωτη φορα την εγκυμοσυνη μου κ δεν θα μπορουσα να κλεισω διαφορετικα τον κυκλο της
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης