176 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Σαβ Δεκ 01, 2012 11:57 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι...ουφ εβαλα τον μικρο για υπνο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
discordia έγραψε:μα ειμαι απιστευτη λιγουρα...για να τα παρω αυτα χρειαστηκε:
1 να χτενιστω
2 να βαλω ρουχα
3 να κουνησω το αμαξι
που αν ηταν για κατι σοβαρο ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!!!!
Εννοεις στα τζαμπο οτι δε θα την παλεψεις με τον κοσμο τωρα στις γιορτες?
Αν ναι, εχεις μεγαλο δικιο... απαλευτα ειναι κι εχουν και κατι στενους διαδρομους εδω περα, ουτε μονος σου δε μπορεις να στριψεις, φαντασου με τις κοιλιες αεροστατο!!!
loukia_84 έγραψε:Μαρακι ας ελπισουμε οτι ο ταλιμπαν σου δε θα εχει ανησυχο υπνο..
μη μιλατε για γαριδακια βρε κοριτσια, ειναι η αχιλλειος πτερνα μου..
εχει δικιο παντως η Σμαρω κι εγω περυσι, ειχα βεβαια ηδη καποια, αλλα λιγο πριν τις γιορτες βρηκα στο carrefour στολιδια σε πολυ εξευτελιστικη τιμη!!
εδω ειμαι!σου εστειπα ατ.φιλιας!doritaki έγραψε:ΕΕΕΕ φυγατε ολες?Μιλουσα στο τηλ...
Οντως σαν το σπιτι σου δεν εχει αλλα ακομα δεν προλαβα κ να χαλαρωσω...Αδειασα κ τη βαλιτσα.Απο αυριο το βραδακι θα ευχαριστηθω σπιτακι που θα ειναι στολισμενο.
Την κουρτινα επιχειρησα να τη βγαλω φωτο αλλα δεν εδειχνε ωραια με το φως.Θα τη βγαλω αυριο να σας τη δειξω.
Οσο για το δεντρακι μου ειναι φτωχικο...Λεω στο τελος των γιορτων να παρω τπτ αν περισσεψει κανενα φραγκο αλλιως του χρονου.Θα σας βαλω φωτο βεβαια.Οσο για το μπαλκονι μου θα εχει απ'ολα αφου οπως σας ειχα πει τα αφησαν οι προηγουμενοι!Μεχρι κ υφασματινο φουσκωτο Αι-Βασιλη εχει!Απ'αυτους που τους βαζεις στην πριζα κ φυσαει αερας μεσα τους.
Εγω εφαγα ενα ακτιβια ακτινιδιο κ με επιασε καουρα!Εφαγα κ ενα τοστακι μπας κ μου περασει κ τπτ...Τι να κανω?Κ ζηλεψα κ με τις λιχουδιες σας.Εγω συνηθως τρωω ραφλες μπαρμπεκιου ή δρακουλινια.Αλλα τωρα λογω αλατιου δε μπορω να φαω...
Αυριο θα μπει λογικα η Ζωη να μας πει για το μπειμπι σαουερ.
Καληνυχτα Λουκια!
αυτα τα εχει αναλαβει ο Σταθης!doritaki έγραψε:Για οποια ενδιαφερεται να προμηθευτει υλικα για σπιτικες κρεμουλες κ οχι μονο
http://candlemaking.myshopify.com/
Ενθουσιαστηκα με αυτο το σαιτ!
εχει και η Μαρια στειλτης!discordia έγραψε:Φιλιτσα ειπες τα τρια αγαπημενα μου γαριδακια!!!! με μια μικρη διαφορα...νο1 ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ
Λουκια κι εγω προτιμω τα τζαμπο σε περιοδους πιο ηρεμες αλλα γενικα μου αρεσει... βασικα σε οποιο μαγαζι και να με βαλεςι μου αρεσει... να φανταστειτε οταν μετακομισα μονη μου κι εκανε το ιδιο και η κολλητη μου, πηγαιναμε παρεα στο σουπερ γιατι το ειχαμε για βολτα. παιρναμε απο καροτσι, περπατουσαμε αργα και λεγαμε τα νεα μας...
Δωρα κι εγω σου εστειλα αιτημα...
Κι εμενα με βολευει κυριακη. εκτος απροοπτου παντα... Η λιτσα μπηκε καθολου σημερα? να την ρωτησουμε αν μπορει να ερθει, κι αυτη μενει λιγο μακρια...
Μαρια παρα παρα ειμαι λιγουρα.... γι'αυτο δεν εχω χασει ποτε κιλο στη ζωη μου.... μονο να στρουμπουλευω ξερω... ασε ασεεεεε
discordia έγραψε:
καλε εννοειτε!!!!filitsaki έγραψε:discordia έγραψε:
Φιλιτσα εστειλα...φιλιωσαμε ηδη!!!
Τελειο το σαιτ Δωρα... δειξτο στον καλο σου Φιλιτσα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης