Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
765 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 765 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 39]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε φτυστε τον λυσσαρες το γιο μου.(οντως ειναι μεγαλη ψωναρα το σκασμενο)ο μικρος κοιμαται εμεις φαγαμε αλλα υγειινα με ψητο κοτοπουλο με κουνουπιδι κ σαλατουλα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!εγω ολως παραδοξως βαζω κ καλσον!Κ ειδικα αυτο απο τα μαδερκερ (που ετο χρυσοπληρωσα!) μπαινει πολυ ευκολα κ ειναι πολυ πολυ βολικο!Την εχω καταβρει τις τελευταιες μερες!Επιτελους ντυνομουν σαν γυναικα κ οχι σαν παιδακι που παει στην παιδικη χαρα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Ασε σε λιγο θα μαλωνουμε ποια θα τον κανει γαμπρο!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!!
Τι ωραία εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί σήμερα!!
Καλωσήρθαν και τα καινούρια κορίτσια!!
Ελένη-πεταλούδα πρέπει να "γνωριστήκαμε" στο άλλο γκρουπάκι!

Θήλαστρο-αποστειρωτές-μπουκάλια (απ'αυτά έχω χαρισμένα) κλπ ούτε κι εγώ έχω ούτε θα πάρω προς το παρόν.. αν και σπεύδουν όλες να με προειδοποιήσουν να έχω στο σπίτι γιατί ποτέ δεν ξέρω.. αρνουμαι αρνούμαι αρνούμαι! Smile προτιμώ να ζητήσω γάλα από άλλη λεχώνα παρά να δώσω ξένο..

Γάλα έχω να πιώ πάνω από 12 χρόνια! ήπια τόσο πολύ στη ζωή μου μέχρι τα 17.5 που το σιχάθηκα.. και ήταν από το καλό το γάλα.. το άρμεγε ο παππούς και το βράζαμε αμέσως! Αλλά αρκετά! Δε μου αρέσει πλέον και άργησα πολύ να καταλάβω ότι μου προκαλεί φούσκωμα.. αν θέλω κάτι σε γάλα πίνω αμυγδάλου ή αλλων καρπών πλέον.. και στα γλυκά τέτοια βάζω.

Δώρα να σου στείλω το email μου να μου στείλεις τις συνταγές που μάζεψες για σαπούνια κλπ; γιατί είπα να το κάνω κι εγώ και παρασύρθηκα απ' το διάβασμα και τελικά έβαλα μόνο την τελευταία μέσα! Smile

Baby shower!!!
Περάσαμε πολύ όμορφα!!! Είχε πολύ φαγητό η υπόθεση! Οι πίτες μας φυσικά άρεσαν πολύ, αλλά έφτιαξε και η οικοδέσποινα πολύ νόστιμα πράγματα!!
Μας παρήγγειλαν τον οικολογικό υπνόσακο και πήραμε και μερικά ακόμα από άτομα που ήθελαν να μας πάρουν μόνοι τους!! από ποδίτσες και καλτσούλες (ποδιές πλάκα πλάκα δεν είχα αγοράσει!!) μέχρι finger puppets! .. αυτά τα πλεχτά που μπαίνουην στα δάχτυλα και μπορείς να παίζεις θέατρο!!!! θα τα φωτογραφίσω και θα σας τα δείξω αύριο!!!
Παίξαμε και 2 παιχνίδια! Πολλή πλάκα!
Το ένα ήταν να φτιάξουν όλοι με πλαστελίνη ένα μωρό.. και το άλλο να ζωγραφίσουν ένα μωρό με κλειστά μάτια!!! Και στις 2 περιπτώσεις ήμουν η κριτής για το καλύτερο!!
Και μας έγραψαν και ένα βιβλιαράκι με ευχές οι παρευρισκόμενοι!
Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και πήραμε πολλή θετική ενέργεια!!

Το παιδί μου χθες και σήμερα χορεύει όλη μέρα σχεδόν!!
Σας είπα ότι είμαστε 2 κιλά σχεδόν ε; .. σύμφωνα με τους υπολογισμούς του γιατρού σε 6 βδομάδες που θα γεννήσω θα είναι πάνω από 3 κιλά.. οπότε σκέφτομαι κι εγώ ότι τα μικρά εσωρουχάκια που πήρα δε θα πάνε για πολύ καιρό! Smile Αχ πόσο ανυπομονώ!!

Αντε σας έστρωσα και το πάπλώμα να πάτε για ύπνο!!

Α φτιάξατε γκρουπ στο facebook τελικά; να το βρω!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα θελωνα κλεψω την ζακετα του αντρα μου και δεν με αφηνει * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787

Εγωθελω να ερθω να σας δω στο μαιευτηριο παντως οταν γεννησετε αν με θελετε βεβαια * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχχαχα ειναι μεγαλο ψωνιο μολις καταλαβει καμερα στηνεται.αχαχχαχχα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ τι ωραια Ζωιτσα!Κ εγω θελω αλλα εδω δεν κανουν τετοια μωρε...Σε οποιον κ να το πω θα με κοροιδευει...

Ευχαριστως να σου τα στειλω.Ειναι ενα απλο αρχειακι Word που εχω κ τις συνταγες απο τα γλυκα των κοριτσιων.Δεν τα εχω φτιαξει ακομη βεβαια θελουν τη μορφοποιηση τους αλλα για αρχη καλο ειναι.

Μιας κ εστρωσες το παπλωμα θα το εκμεταλλευτω κ θα παω για νανι...Ο καημενος ο καλος μου κοιμηθηκε διπλα μου κ ειναι κριμα να τον ταλαιπωρω μετα απο 10 μερες που εχει να με δει...Παμε στο κρεβατακι μας να κοιμηθουμε αγκαλιτσα! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767

Θα τα πουμε το πρωι!Καληνυχτα σε ολες! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 850933

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Αχ τι ωραια Ζωιτσα!Κ εγω θελω αλλα εδω δεν κανουν τετοια μωρε...Σε οποιον κ να το πω θα με κοροιδευει...

Ευχαριστως να σου τα στειλω.Ειναι ενα απλο αρχειακι Word που εχω κ τις συνταγες απο τα γλυκα των κοριτσιων.Δεν τα εχω φτιαξει ακομη βεβαια θελουν τη μορφοποιηση τους αλλα για αρχη καλο ειναι.

Μιας κ εστρωσες το παπλωμα θα το εκμεταλλευτω κ θα παω για νανι...Ο καημενος ο καλος μου κοιμηθηκε διπλα μου κ ειναι κριμα να τον ταλαιπωρω μετα απο 10 μερες που εχει να με δει...Παμε στο κρεβατακι μας να κοιμηθουμε αγκαλιτσα! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767

Θα τα πουμε το πρωι!Καληνυχτα σε ολες! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 850933

αντε καληνυχτα δωρα.εγω βασανιζομαι να βαλω ενα παιχνιδι που θα παει θα το βαλω Mad

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αααα θελωνα κλεψω την ζακετα του αντρα μου και δεν με αφηνει * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787

Εγωθελω να ερθω να σας δω στο μαιευτηριο παντως οταν γεννησετε αν με θελετε βεβαια * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 379767

Γιατι να μη σε θελουμε???Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις μανουλες κ εγκυουλες παρεα!Εγω ειχα παει τελη Ιουλιου Αθηνα που γεννησε η ξαδερφη μου κ ειχα συγκινηθει πολυ! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 534787

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:αχαχαχχαχα ειναι μεγαλο ψωνιο μολις καταλαβει καμερα στηνεται.αχαχχαχχα

Ετσι τον θελουμε!Μουρατο γκομενο! Razz Razz Razz Razz Razz

Εφυγα... * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 531909

discordia

discordia
μαρια τον εφτυσα τον γιο σου!!! Ειναι γλυκας!!!!
Ζωη τι ωραια που ακουγονται ολα αυτα. Η κουμπαρα μου ηθελε να μου κανει τετοιο παρτυ αλλα της ειπα οτι στην ελλαδα δε συνηθιζεται και δε το καναμε τελικα.
Σοφια ναι να ερθεις!!!! εννοειται!!!! Βεβαια αμα ολα ειναι καλα, δε θα κατσω ουτε στιγμη, θα βγω οσο πιο νωρις γινεται...αλλα οποια με προλαβει, καλοδεχουμενη!!!! Αλλιως στο σπιτι μου!!!

Καληνυχτα Δωρακι!!! ΑΝτε καλες αγκαλιτσες!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε μενα να δω ποιος θα ερθει που ειμαι στην αλλη ακρη αχαχαχαχχαχ

ζωάκι

ζωάκι
Κι εγώ τα χω παίξει με το σημερινό πρόγραμμα!!
Σας φιλώ!
Ο δικός μου βλέπεις NCIS στο κρεβάτι! πάω να νανουριστώ γιατί εμενα η τηλεόραση μου φέρνει υπνηλία! Wink

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να δει η μπεμπα τα μωρα σας και να ζηλεψει και να θελησει να βγει γρηγορα γρηγορα!!!!

discordia

discordia
Καλη ξεκουραση Ζωη!!! περιμενουμε φωτο αυριο!!!!

Σοφια αντε την δικια σου θα την φερεις να ζηλεψει...εγω σε ποιον να την παω να δει και να ζηλεψει???? να πηγαινω στα μαιευτηρια με το νυχτικο ετοιμη σαν την βουγιουκλακη σε κεινη την ταινια και να στεκομαι εξω απο την βιτρινα με τα πυρεξ με τα μωρα???? χαχαχαα

τωρα που ειπα νυχτικο....πηγε η μαμα μου και με πηρα μια νυχτικια για την αιθουσα τοκετου ροζ-φουξ με χρωματιστα φυλλαρακια. ειναι και πελωρια αφου θα την φορεσω πριν γεννησω σαν σημαια χρωματιστη ειναι. Ο,τι πηρε για μενα ειναι εμπριμε. Την λεω ¨φοβασαι μην με εχουν κουκουλα στο κεφαλο και δεν ξερετε ποια ειμαι και μου τα πηρες ολα να ξεχωριζουν απο χιλιομετρα??? Μονο φωσφωοριζε γιλεκακι με ασορτι παντελονακι δε με πηρε...χαχαχαχα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα!!οι δικες μου οι πιτζαμουλες ειναι πολυ ομορφουλες!!!Σκεφτομαι να παρω και μια γιαγιαδιστικη τεραστια για οταν γενναω αφου ουτως η αλλως δεν θα την ξαναβαλω ποτε!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχχα εγω θα παρω μια ροζ κ ενα πρασινο πιτζαμες κ το νυχτηκο για την γεννα.(γκουχ εαν μου χωρανε δλδ τα δικα μου)

discordia

discordia
τετοια ακριβως ειναι η νυχτικια μου Σοφια!!! Και το δηλωσα κι εγω οτι μια φορα θα την φορεσω!!! μετα μπορει να γινει και μαξιλαρια!! χαχαχαχα
Και οι πυτζαμες μου ειναι εμπριμε και ξεχωριζουν αλλα ειναι ωραιες, θα τις διαλεγα και μονη μου.... η νυχτικια η καινουρια ειναι.... ασε... θα την βγαλω φωτο αυριο και θα την ανεβασω...ελπιζω να μην γελαει ο γιατρος οταν με δει...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα την κανω σκηνη να πηγαινουμε για καμπινγκ!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 587529 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 587529

discordia

discordia
Sofki έγραψε:Εγω θα την κανω σκηνη να πηγαινουμε για καμπινγκ!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 587529 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 587529

Θυμησου να την παρεις αδιαβροχη και με διαφανειες...ε, να παιρνετε και λιγο αερα μεσα στην σκηνη, αλλα να μην βρεχεστε κιολας!!! χιχιχιχιχ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι κατι τετοιο σκεφτομουν!!!!
Καλε ποτε θα χειμωνιασει να βαλω το κοκκινο μπερεδακι μου???????????πφφ

discordia

discordia
απο αυριο λενε επιδεινωση του καιρου!!! λετε να ηρθε ο χειμωνας τελικα??? και δεν θυμαμαι που εχω το ωραιο μου σκουφακι!!! την δευτερα εχω και γιατρο, ελπιζω να μην εχει παγωνιααααα!!!!!!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ σας ειπα που θα με παει το μεθεπομενο σκ ο παυλος στην δρμα στην ονειρουπολη?και παιζει να παμε και για διημερο!!!!!!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 9 328109

discordia

discordia
τελειαααααα εδω και χρονια το λεμε και ποτε δε παμε.... του χρονου που θα εχουμε και την μικρουλα μας με το καλο, ελπιζω να παμεεεε!!!!
ουφ τελικα νομιζω οτι παραεφαγα.... θα σκασω σημερα!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου τον επεισα παλι καλα...Εεεε δεν νομιζω μετα απο αυτο να μπορω να παω καπου αλλου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις