576 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Τρι Δεκ 04, 2012 6:40 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααααα ειναι εγκυος η μιντλετον να την λεγαμε να μπει στην ομαδα μας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω καθολου αρρωστη δεν ειμαι ευτυχως!!!!
Sofki έγραψε:Ααααααααα ειναι εγκυος η μιντλετον να την λεγαμε να μπει στην ομαδα μας!!
natasa. έγραψε:Σοφακι παρακαλα να μην αρρωστησεις καθολου! Εγω εκανα το εμβολιο της γριπης και απο κει ειναι οι παρενεργειες...... Οσο για την Κε'ι'τ αστην μωρε... τι να μας πει και αυτη??
loukia_84 έγραψε:
ασε ρε συ Ζωη..απο την πολυ κλεισουρα μαλλον..αφου λεω τωρα που θα χειμωνιασει και θα βαρυνω κιολας να ανοιξω καμια εταιρεια catering!φυλλο κρουστας βαζω εγω..η αληθεια ειναι οτι οσο πειραματιζεσαι στην μαγειρικη, παντα κατι καλυτερο βγαινει!!
Εννοειται οτι ο τιτλος παραμενει! Εξαλλου εσυ ερχεσαι πρωτη απόλες!discordia έγραψε:γεια σου Λουκια! Τι ωραια με τα πιτσιρικια!!! Συνεχιζεις να ξυπνας μουσκεμα??? να το πεις στον γιατρο...μαλλον τιποτα δεν ειναι αλλα πρεπει να τα λεμε ολα.
Τα φαρμακεια απεργουν και δεν δεχονται συνταγες. Μαλλον πρεπει να πληρωσεις κανονικα ο,τι εχεις ή αν ειναι γνωστος σας, να στα δωσει και να εκτελεσει την
συνταγη οταν ληξει η απεργια.
Γεια σου Νατασακι...εσυ λιγουρευεσαι το φρικασε...εγω τα γλυκα... να ειμασταν κοντα, μολις ελεγε καποια οτι κατι εφτιαξε θα εμφανιζομουν για καφε και καλα...η λαιμαργη!!!
ΕΕΕ μερικες πριγκηπεσες μπορει να βιαστουν και να βγουν το 2012....δε χανουν τον τιτλο ε?????
Σοφακι μου μεγαλη κουβεντα.. αρκει να σου πω οτι οι πιθανοτητες να κανουμε μωρακι με τον αντρουλη μου ( γιατι και γω και αυτος ημασταν 100% υγιεις και το προβλημα ηταν μεταξυ μας) ηταν 5-7% χωρις την θεραπεια που καναμε, οποτε οτι και να μου πουνε το κανω..Sofki έγραψε:Εγω παλι δεν θα το εκανα και ας ελεγαν οτι ηθελαν!!!!
Κοριτσια εγω την κυριακη ειτε πριν ειτε μετα τον καφε (αναλογα με την ωρα που θα κανονισουμε) θα παω στο μπαζζαρ του συλλογου σπαστικων βορειου ελλαδος (το λεω μηπως θελει καμια να ερθει )
Ουτε εγω τα συμπαθω τα εμβολια, ουτε τα φαρμακα, πριν τις αποβολες δεν ειχε χρειαστει να παρω ποτε φαρμακα εκτος απο τα απλα , ντεπον και τετοια.. μετα που προεκυψαν τα προβληματα εχω γινει φαρμακαποθηκη... φαντασου οτι εκτος των χαπιων κανω καθε μερα και μια ενεση ηπαρινης...discordia έγραψε:Δεν τα συμπαθω τα εμβολια, και λογω συριγγας και λογω φορτωματος με χημικα για αλλη μια φορα. Μου εδωσαν ενα βιβλιαριο υγειας παιδιου και γραφει τα εμβολια που πρεπει να κανει το μωρο ανα ηλικια. Ειναι διπλασια απο αυτα που καναμε εμεις οταν ειμασταν μικρα. Θα το ψαξω αρκετα πριν τα κανω. Ουτε για τον τραχηλο της μητρας εκανα. Ρωτησα τον γιατρο μου την γνωμη του και μου ειπε πως το γονιδιο για τον καρκινο στον τραχηλο μπορει να το εχουν 800 στις 1000 γυναικες στον οργανισμο τους απο την γεννηση τους ακομη. Αλλα να πυροδοτηθει και να δημιουργησει τον καρκινο ωστε να νοσησεις στις 20 απο τις 1000. Που σαν πιθανοτητα ειναι παρα πολυ μικρη για να με συμβουλευσει να μπω στην διαδικασια να το κανω.
Ουτε εμβολιο για την γριπη εχω κανει ποτε. κι εχω και μια ευλογη απορια για το συγκεκριμενο. Ο ιος της γριπης μεταλασσεται καθε χρονο. και στο εμβολιο που σου κανουν σου βαζουν ενα αποδυναμωμενο στελεχος της προηγουμενης χρονιας για να εχεις αντισωματα. Σωστα??? αυτο δεν ειναι??
αν εγω αρρωστησα απο γριπη την προηγουμενη χρονια, εχω ηδη αντισωματα, αρα γιατι να εμβολιαστω???? πες ρε Ζωη...που τα ψαχνεις περισσοτερο...ειναι λαθος το σκεπτικο μου?
discordia έγραψε: Ο ιος της γριπης μεταλασσεται καθε χρονο. και στο εμβολιο που σου κανουν σου βαζουν ενα αποδυναμωμενο στελεχος της προηγουμενης χρονιας για να εχεις αντισωματα. Σωστα??? αυτο δεν ειναι??
αν εγω αρρωστησα απο γριπη την προηγουμενη χρονια, εχω ηδη αντισωματα, αρα γιατι να εμβολιαστω???? πες ρε Ζωη...που τα ψαχνεις περισσοτερο...ειναι λαθος το σκεπτικο μου?
Sofki έγραψε:Το αυτο δεν το εβαλες ομως
Περιττο να πω οτι και εγω συμφωνω απολυτα!!
natasa. έγραψε:
Νατάσα δε θυμάμαι τι θέμα είχατε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης