Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΛΛΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ!!! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ, ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ!!! ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ! ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΕΧΟΥΝ ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ Η' ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ! ΠΟΛΥ ΣΤΑΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια
Τι κανετε

Για αρχή να πω πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Χρύσα και τη Βασούλα!! ΝΑ ειστε καλα και να σας πανε όλα τέλεια!!!Να το χαρείτε!!! Α και να μην κουραζεστε Smile

Στη συνέχεια θέλω να σας ζητήσω συγνώμη που με το μηνυμα μου θα σας στεναχωρήσω! Σας νοιώθω τόσο κοντά μου και σας ευχαριστώ για τηνπολύ καλή παρέα που μου κρατήσατε όλους αυτόυς τους μηνες. Μοιραστηκα πράγματα μαζί σας που δεν τα είχα πει στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους!! Και φυσικά ευχαριστώ απο καρδιάς για τη συμπαράσταση και τη στήριξη

Εγώ θα αποχωρήσω απο το θεματάκι μας και το φορουμ γενικότερα. Με τον αντρα μου θα χωρίσουμε. Δυστυχώς τον τελευταιο εναμιση χρόνο μονο ασχημα πραγματα μας εχουν συμβει, θάνατοι, αρρωστιες και το προβλημα του αντρα μου και ολα αυτα τον εχουν γονατίσει. Εχω κανει καθε προσπαθεια να αλλαξω τις καταστασεις αλλα δυστυχως δεν καταφερα κατι. Αγαπιόμαστε, σε αυτο δεν υπάρχει αμφιβολία, απλά εκείνος θεωρεί οτι δεν μπορεί να στηρίξει πλεον εμένα, τη σχέση μας, μιας και καλα καλα δεν μπορεί να στηριξει τον εαυτο του. Δεν θέλω να επακταθώ γιατί δεν ειναι ο σκοπος μου να σας στεναχωρησω άλλο, εξαλλου καποιες ηξεραν καποια πραγματα. Δεν ξερω αν η αποφαση μας θα είναι οριστικη, αν αλλαξει κατι αυτους τους μηνες που θα μεινουμε χώρια η όχι.

Θα προσπαθήσω οταν είμαι καλυτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας και θα ενημερωθω και απο τα κοριτσια που μιλαμε εκτος φορουμ

Ειλικρινα σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου γιατι ειστε ολες πολυ ξεχωριστες

Να προσεχετε
Φιλακια
As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 334590

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ. Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου να ξερεις μονο οτι σε αγαπαμε και οτι οσο μπορουμε ειμαστε εδω για σενα οπως και να εχει!! και στο fb!! οτι θες να μου λες!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 379767 δν θα πω παραπανω!!ειναι πολυ προσωπικα πραγματα αυτα!!!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα παρόλο που δεν γνωριζομαστε πολυ καιρο και δεν ξερω για το τι προβληματα υπηρχαν, εγω θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα με σενα και τον αντρα σου και ευχομαι απο εδω και στο εξης να μην υπαρξουν αλλα προβληματα πλεον και μονο χαρες!Να γινει οτι θελεις εσυ κοριτσακι μου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΩ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ! Sad Sad Sad ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! I love you I love you I love you

XrysaB

XrysaB
[quote="xaftounaki"]Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια
Τι κανετε

Για αρχή να πω πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Χρύσα και τη Βασούλα!! ΝΑ ειστε καλα και να σας πανε όλα τέλεια!!!Να το χαρείτε!!! Α και να μην κουραζεστε Smile

Στη συνέχεια θέλω να σας ζητήσω συγνώμη που με το μηνυμα μου θα σας στεναχωρήσω! Σας νοιώθω τόσο κοντά μου και σας ευχαριστώ για τηνπολύ καλή παρέα που μου κρατήσατε όλους αυτόυς τους μηνες. Μοιραστηκα πράγματα μαζί σας που δεν τα είχα πει στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους!! Και φυσικά ευχαριστώ απο καρδιάς για τη συμπαράσταση και τη στήριξη

Εγώ θα αποχωρήσω απο το θεματάκι μας και το φορουμ γενικότερα. Με τον αντρα μου θα χωρίσουμε. Δυστυχώς τον τελευταιο εναμιση χρόνο μονο ασχημα πραγματα μας εχουν συμβει, θάνατοι, αρρωστιες και το προβλημα του αντρα μου και ολα αυτα τον εχουν γονατίσει. Εχω κανει καθε προσπαθεια να αλλαξω τις καταστασεις αλλα δυστυχως δεν καταφερα κατι. Αγαπιόμαστε, σε αυτο δεν υπάρχει αμφιβολία, απλά εκείνος θεωρεί οτι δεν μπορεί να στηρίξει πλεον εμένα, τη σχέση μας, μιας και καλα καλα δεν μπορεί να στηριξει τον εαυτο του. Δεν θέλω να επακταθώ γιατί δεν ειναι ο σκοπος μου να σας στεναχωρησω άλλο, εξαλλου καποιες ηξεραν καποια πραγματα. Δεν ξερω αν η αποφαση μας θα είναι οριστικη, αν αλλαξει κατι αυτους τους μηνες που θα μεινουμε χώρια η όχι.

Θα προσπαθήσω οταν είμαι καλυτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας και θα ενημερωθω και απο τα κοριτσια που μιλαμε εκτος φορουμ

Ειλικρινα σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου γιατι ειστε ολες πολυ ξεχωριστες

Να προσεχετε
Φιλακια
As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 334590 [/quo
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 531909 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 531909 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 531909

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα στα κοριτσια!! τι κανετε?? μπηκα να σας πω οτι μόλις ειδα διαφημιση για τους Πρωταγωνιστες του Θεοδωρακη και θα εχει οντως εκπομπη με θέμα τις εκτρωσεις! και μου ηρθε στο μυαλό εκεινο το θέμα που ειχε ανοιξει ! λέτε οντως τελικά να ηταν από εκει?? Shocked Shocked Shocked

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΠΟΛΛΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ!!! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ, ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 417472 ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ!!! ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ! ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Α ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΩ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ! Sad Sad Sad ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! I love you I love you I love you

ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα αν και δεν γνωριζόμαστε ευχομαι ολοψυχα να διορθωθουν όλα με το χρόνο και να εισαι και πάλι ευτυχισμένη με τον ανθρωπο σου! καμια φορα χρειαζεται δυστυχως και να μεσολαβούν ασχημα διαστηματα! να εισαι καλά και δυνατη και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

XrysaB

XrysaB
eirini.pav έγραψε:καλημερα στα κοριτσια!! τι κανετε?? μπηκα να σας πω οτι μόλις ειδα διαφημιση για τους Πρωταγωνιστες του Θεοδωρακη και θα εχει οντως εκπομπη με θέμα τις εκτρωσεις! και μου ηρθε στο μυαλό εκεινο το θέμα που ειχε ανοιξει ! λέτε οντως τελικά να ηταν από εκει?? Shocked Shocked Shocked

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη δν ξερω για πιο θεμα μιλας..αποφευγω να διαβαζω θεματα που αφορουν τετοια θεματα γιατι με χαλαει πολυ!!!!

Αφρουλα φυσικα και θα σε σχολιαζαν!!! αφου εισαι κουκλαρα!και κορμαρα και απολα οσα χρειαζεται!!! Wink Wink Wink Wink

Ειμαι σιγουρη οτι και η Αννα με τον αντρα της δν παιρνουν αυτη την αποφαση με ελαφριά καρδια!!οποτε ας τους ευχηθουμε απλα να τελειωσουν γρηγορα τα ασχημα και σιγα σιγα η ζωη τους να γινει οπως τους αξιζει!!! και μακαρι αυτος ο χωρισμος να τους φερει πιο κοντα απο ποτε!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΡΙΑ? Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν θυμαστε που ειχε ανοιξει θέμα μια και ειπε τελικά πως ειναι από την εκπομπη του θεοδωράκη και ψάχνει κοπέλες να πουν τι γνωμη τους??? ολες λεγανε οτι ήταν αυτος ο Αντώνης βεβαια αλλά λέω...βρε λες???

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ειρηνη δν ξερω για πιο θεμα μιλας..αποφευγω να διαβαζω θεματα που αφορουν τετοια θεματα γιατι με χαλαει πολυ!!!!

Αφρουλα φυσικα και θα σε σχολιαζαν!!! αφου εισαι κουκλαρα!και κορμαρα και απολα οσα χρειαζεται!!! Wink Wink Wink Wink

Ειμαι σιγουρη οτι και η Αννα με τον αντρα της δν παιρνουν αυτη την αποφαση με ελαφριά καρδια!!οποτε ας τους ευχηθουμε απλα να τελειωσουν γρηγορα τα ασχημα και σιγα σιγα η ζωη τους να γινει οπως τους αξιζει!!! και μακαρι αυτος ο χωρισμος να τους φερει πιο κοντα απο ποτε!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! Sad Sad Sad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:δεν θυμαστε που ειχε ανοιξει θέμα μια και ειπε τελικά πως ειναι από την εκπομπη του θεοδωράκη και ψάχνει κοπέλες να πουν τι γνωμη τους??? ολες λεγανε οτι ήταν αυτος ο Αντώνης βεβαια αλλά λέω...βρε λες???

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α τοτε μπορει, ποτε δν ξερεις...αλλα με τοσα τρολαρισματα καθε μερα ..που να καταλαβουμε πλεον ποιος ειναι σωστος και ποιος οχι!!

ολες οι γριες θα ηθελαν να σου μοιασουν αν ηταν ετσι οι γριες!!!!χαζο!! Razz Razz Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.....

ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ.

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε ναι και εγω λέω μήπως ηταν αληθινό όχι οτι ειναι σιγουρο γιατι πολύ συντομα εγινε και η εκπομπη , που λογικά αυτα δεν τα γυρίζουν από τη μια στιγμη στην άλλη! Αλλα και από την άλλη τόση συμπτωση πια!! αυτό μου έκανε εντύπωση!! Very Happy Very Happy

XrysaB

XrysaB
[quote="αφρουλα"]
XrysaB έγραψε:

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΡΙΑ? Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy [/quot

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΑΡΗ ΧΑΖΙΑ ΜΑΡΗ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 90233 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 90233 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 13 90233

XrysaB

XrysaB
ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΛΙΝΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013! ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι πρεπει να γραφετε εκει να αποκτησει κινηση να το δουν κι αλλες καινουριες εγκυουλες να γινεται πολλες Very Happy Very Happy Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.....ΕΛΠΙΖΩ Τ ΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΜΠΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΙΑ....ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις