426 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 Τρι Δεκ 04, 2012 5:38 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
βασουλα μ τι κανεισ???πωσ εισαι κοριτσακι μvasoula25 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
καλή ξεκούραση!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βασουλα μ τι κανεισ???πωσ εισαι κοριτσακι μvasoula25 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
καλή ξεκούραση!!!
art86 έγραψε:χρυσακι μ οτανXrysaB έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΠΡΑΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ++++
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ....
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ 21 ΜΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
λεσ μια μερα μετα την συλληψη εννοεις μετα την επαφη ε?αμα εμενα η συμμηψη εγινε 15η 16η μερα που υπολογιζω η εμφυτευση ποτε μπορει να γινει η εγινε ηδη???
vasoula25 έγραψε:ήρθα πάλι τι κάνετε?? έκανα μηλοπιτάκια ψήνονται και τα μπιφτεκάκια σε όλες!!!
XrysaB έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΠΡΑΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ
ΚΑΙ ΤΗΝ 21 ΜΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
art86 έγραψε:βασουλα μ τι κανεισ???πωσ εισαι κοριτσακι μvasoula25 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
καλή ξεκούραση!!!
boubou έγραψε:vasoula25 έγραψε:ήρθα πάλι τι κάνετε?? έκανα μηλοπιτάκια ψήνονται και τα μπιφτεκάκια σε όλες!!!
πωπω να μας κανει να τρεχουν τα σαλια θες?????
Σταυρουλα μου ειδες?το παρατηρησα κι εγω αυτο με την θερμοκρασια γι αυτο στο ειπα.. τελικα εγω με 35,8 αδιαθετησα σημερις!!! ....5 μερες και μετα ξανα χωρις ελεος χιιχιχ
καλη ξεκουραση Χρυσα!!
Σας αφηνω και εγω και θα μπω απο το σπιτι!!!
φιλακια για τωρα!!!
να μην κανεισ δουλειες..να κατσεισ εκει που καθεσαι..δεν θελει κουραση τωραvasoula25 έγραψε:art86 έγραψε:βασουλα μ τι κανεισ???πωσ εισαι κοριτσακι μvasoula25 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
καλή ξεκούραση!!!
καλά είμαι σήμερα δεν είχα καμία ενόχληση με λυπήθηκε σήμερα για να κάνω καμιά δουλειά εσύ πως είσαι???
ευχαριστω χρυσακι μου...αντε να δουμεXrysaB έγραψε:art86 έγραψε:χρυσακι μ οτανXrysaB έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΠΡΑΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ
λεσ μια μερα μετα την συλληψη εννοεις μετα την επαφη ε?αμα εμενα η συμμηψη εγινε 15η 16η μερα που υπολογιζω η εμφυτευση ποτε μπορει να γινει η εγινε ηδη???
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΕ 12 ΜΕΡΕΣ.ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ 12 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΕ 9 ΜΕΡΕΣ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 26 ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ.ΕΓΩ ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
art86 έγραψε:να μην κανεισ δουλειες..να κατσεισ εκει που καθεσαι..δεν θελει κουραση τωραvasoula25 έγραψε:art86 έγραψε:βασουλα μ τι κανεισ???πωσ εισαι κοριτσακι μvasoula25 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
καλή ξεκούραση!!!
καλά είμαι σήμερα δεν είχα καμία ενόχληση με λυπήθηκε σήμερα για να κάνω καμιά δουλειά εσύ πως είσαι???
Η προλακτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται στον εγκέφαλο στις έγκυες γυναίκες και τις λεχώνες και έχει ως κύρια δράση την παραγωγή γάλακτος από το στήθος. Παρόλα αυτά, η προλακτίνη μπορεί να είναι αυξημένη και εκτός εγκυμοσύνης και λοχείας, λόγω ορισμένων παθολογικών καταστάσεων καθώς και σε κάποιες φυσιολογικές διαδικασίες του οργανισμού.stauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ!! ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ;;ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΕΝ.??? ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ;;
ε καλα ναι η αληθεια ειναι αυτη..αλλα δεν λεω τπτ............λιγεσ μονο μερεσ μειναν...θα δουμε.......?εσυ σε ποια μερα του κυκλου εισαι?stauroulinaa έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ!!
ΚΑΛΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ;;ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΔΙΨΑ ΣΟΥ;; ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
μαρακι .........γτ διαβαζεις???????/marichui έγραψε:Κορίτσια έχω τόσο πολύ διάβασμα, δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναγράψω πριν το βράδυ...Πρώτον φιλιθα σε όλες μα όλες
Δευτερον, Άρτεμις λίγο έμεινε πέρασε το με αισιοδοξία!!!
Όσον αφορά την Άννα της εύχομαι όσο πονάει τώρα, τόσο και άλλο τόσο και πολύ παραπάνω να χαρεί αργότερα στη ζωή της!!!
Οι εγκυούλες ξεκούραση και οι υπόλοιπες
μαξιλάρια, πόδια ψηλά και ηθικό ακμαίο γιατί είπαμε έρχονται μωράκια!!!
ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ....marichui έγραψε:Το απαιτει η δουλεια, ειμαι βιολόγος και θέλω να βρω κάτι στο πανεπιστημιο και αρα πρεπει να ριξω πολύ διαβασμα ακόμη...
Α ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑstauroulinaa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!!! ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!!!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ... ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ...
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ!!!! ΧΘΕΣ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ή ΣΗΜΕΡΑ;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης