Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αρτ πρωι σχετικο... να δω τι ωρα θα κοιμηθω με την τσιτα που εχω!! Δεν ξερω με την χοριακη τι γινεται την βγαζουν αμεσως ????
boubou καλημερα 24-25/11 ειχα ωορρηξια , 1η προγεστερονη 29/11 ηταν 11,2 και 2η προγεστερονη 1/12 ηταν 8,66 το ρημαδιασμενο το τεστ βγηκε σχετικα θετικο και ειχα σημερα κατι σουβλιες και σφιξιματα απιστευτα!!! Πως νοιωθεις οταν φτερουγιζει η καρδια... σαν ενα χερι να την σφιγγει και να την ξεσφιγγει ?? ενα τετοιο πραγμα αλλα χαμηλα αριστερα !!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη δεν το κόβω να μένουν μέχρι αύριο μελομακάρονα...έχω φάει άπειρα από το απόγευμα...αν είναι να τα φας μόνη σου μη φτιάξεις!χιχι!καλύτερα πάρε αγοραστά να έχεις για το καλό!
είδες αυτό που σε ρώτησα για τη λίστα;;είναι οκ;

Αρτεμις ευχαριστώ πολύ!!!!κι εσύ να έχεις ήδη ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ...ΑΡΑΒΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 9 ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 11...

eirini7 έγραψε:Αρτεμις κάτσε βρε πού θα βρεις χειρότερα;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κι εμείς σχεδόν 5χρόνια είμαστε μαζί

δηλαδη εγω ειμαι παλια καραβανα υπαρχει καμμια αλλη περισσοτερο απο μενα???
ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΟΥΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΕΝΙΑΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....

βασικα ειμαι εδω απο το νουμερο ενα μαζι με την ελη το λεμονακι την ιωαννα την αντα την ευη την χριστινα το λενακι την λιανα την siren-ελευθερια την ευαγγελιτσα την μαρινα

ελλουκο τις θυμασε???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τρι Δεκ 04, 2012 3:26 pm, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:αρτ πρωι σχετικο... να δω τι ωρα θα κοιμηθω με την τσιτα που εχω!! Δεν ξερω με την χοριακη τι γινεται την βγαζουν αμεσως ????
boubou καλημερα 24-25/11 ειχα ωορρηξια , 1η προγεστερονη 29/11 ηταν 11,2 και 2η προγεστερονη 1/12 ηταν 8,66 το ρημαδιασμενο το τεστ βγηκε σχετικα θετικο και ειχα σημερα κατι σουβλιες και σφιξιματα απιστευτα!!! Πως νοιωθεις οταν φτερουγιζει η καρδια... σαν ενα χερι να την σφιγγει και να την ξεσφιγγει ?? ενα τετοιο πραγμα αλλα χαμηλα αριστερα !!
ΣΕ 2 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,,,ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΕΓΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΟΒΟΛΛΗ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ...ΑΡΑΒΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 9 ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 11...

eirini7 έγραψε:Αρτεμις κάτσε βρε πού θα βρεις χειρότερα;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΟΥΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΕΝΙΑΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....

βασικα ειμαι εδω απο το νουμερο ενα μαζι με την εελη το λεμονακι την ιωαννα την αντα την ευη την χριστινα το λενακι την λιανα την siren-ελευτερια την ευαγγελιτσα την μαρινα

ελλουκο τις θυμασε???
ΓΤ ΒΡΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
βασικα ειμαι εδω απο το νουμερο ενα μαζι με την εελη το λεμονακι την ιωαννα την αντα την ευη την χριστινα το λενακι την λιανα την siren-ελευτερια την ευαγγελιτσα την μαρινα

ελλουκο τις θυμασε???

και τη γκρινιάρα!!!!!!!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
αγαπη έγραψε:

ελλουκο τις θυμασε???

και τη γκρινιάρα!!!!!!!!!!!!
η γκρινιαρα πρεπει να μπηκε μετα και η ευαγγελια 26 μετα νομιζω χωρισ να ειμαι σιγουρη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τρι Δεκ 04, 2012 3:28 pm, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Ελλη δεν το κόβω να μένουν μέχρι αύριο μελομακάρονα...έχω φάει άπειρα από το απόγευμα...αν είναι να τα φας μόνη σου μη φτιάξεις!χιχι!καλύτερα πάρε αγοραστά να έχεις για το καλό!
είδες αυτό που σε ρώτησα για τη λίστα;;είναι οκ;

Αρτεμις ευχαριστώ πολύ!!!!κι εσύ να έχεις ήδη ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!

χαχαχα θα μας δωσουν οι διπλα ..εχουμε εργαστήρι ζαχαροπλαστικης διπλα στο σπιτι που κανει συροπιαστα (ευτυχως δν μου αρεσουν γιατι θα ειχα γινει βοιδι) και θα κανουν και τετοια τωρα!! Razz Razz αχ Ειρηνη παει η διαιτα ε? αχχαχ ναι ειχα πει καπου πιο πριν να με βαλεις 31/12 αλλα μαλλον δν το ειδες!μια χαρα ειναι!!

Αρτεμακι καληνυχτα οριστικά!

EnVy26 αν πας πρωι πρωι θα στην εχουν ετοιμη πολυ γρηγορα ισως και στο 2ωρο..αλλα να πας στο ανοιγμα, γιατι αν βαλουν αλλες εξετασεις να τρεχουν μερικες αργουν πολύ και τα αφηνουν παραπισω τα αλλα μετα!

αγαπη φυσικα και τις θυμαμαι όλες!!τοσα περασαμε εδω!

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα κοριτσι θα παω πρωι πρωι !! θα τους πω οτι επειγει κιολας ! Ξέρεις μηπως ποσο κοστιζει ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:

ελλουκο τις θυμασε???
ΓΤ ΒΡΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

αρτεμακι μου συγνωμη δεν σε θυμομουν σε ξεχασα ελπιζω να μην μου θυμωσεις As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 379767 προχτες κοιτουσα παλια μας ποστ και γελουσα πηγα πολυ πισω σας βαζω ενα παλιο θεματακι οποτε εχετε χρονο να καθησετε να το διαβασετε εγω ουτε που το θυμομουν δυστηχως πολλα απο τα κοριτσακια μας τα χασαμε εχουν να μπουν πολους μηνες Crying or Very sad

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Δεκ 11, 2013 2:29 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:Καλα κοριτσι θα παω πρωι πρωι !! θα τους πω οτι επειγει κιολας ! Ξέρεις μηπως ποσο κοστιζει ?

ειναι αναλογα το μικροβιακο!! εκει που εκανα εγω κοστιζει 20€ αλλα επειδη την εγραψα μεσω εοππυ μου πηρε μονο 1€. πηγα μου πηραν αιμα, πηγα στον γυναικολογο μετα και ειπα στην γραμματεα να μου την γραψει..και πηγα το χαρτι οταν πηγα να παρω το αποτελεσμα, μου την ειχε ετοιμη στις 2μιση ωρες αν θυμαμαι καλα αλλα δυστυχως ηταν αρνητικη!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ http://forum.eimaimama.gr/t9176-topic

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ #1 ???? ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
boubou έγραψε:
αγαπη έγραψε:

αχ νυσταξες αγαπη...εγω και η φωτιτσα σε τρωμε λαχανο Laughing Laughing Laughing
ΕΛΛΟΥΚΟ.......ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...?ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ?ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΡΩΤΟΥΣΕ Η ΑΓΑΠΗ.?ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ
Nomizo ego eimai i pxio polia...2000 gnoristikame kai apo 2001 menoume mazi.Kai meta o kalos mou apofasise na padrevtoume 2011. Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:

ελλουκο τις θυμασε???

αρτεμακι μου συγνωμη δεν σε θυμομουν σε ξεχασα ελπιζω να μην μου θυμωσεις As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 379767 προχτες κοιτουσα παλια μας ποστ και γελουσα πηγα πολυ πισω σας βαζω ενα παλιο θεματακι οποτε εχετε χρονο να καθησετε να το διαβασετε εγω ουτε που το θυμομουν δυστηχως πολλα απο τα κοριτσακια μας τα χασαμε εχουν να μπουν πολους μηνες Crying or Very sad
το κανω και εγω καμια φορα και ξερεισ τι κταλαβα...οτι σκεφτομαι με τον ιδιο τροπο οπωσ πριν απο ενα χρονο..τραγικο το βρισκωχαχαχαχαχαχαχ..τεσπα..αγαπακι εννοειται οτι δεν σου θυμωσα...φιλακαι πολλα ..και τωρα παω γ υπνο γτ αμα δεν κλεισω το πισι με βλεπω εδω μεχρι το πρωι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Ελλη σιροπιαστά;;;;;;;;;;;; As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 τα μόνα που τρώω γιατί για σοκολάτα δεν τρελαίνομαι...
το είπες για 31/12;;;;καλέ γιατί δεν το είδα;;όλα τα διαβάζω...πάντως το πέτυχα τι καλά!!!

πάω για ύπνο κορίτσια!!!!!!!!!!!!!
θα τα πούμε αύριο!!!!σας φιλώ μια μια χωριστά!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472

καληνύχτα!!!

εμενα δν μου αρεσει σχεδον τιποτα απο αυτα.μονο το κανταιφι που φτιαχνουν μου αρεσει!!εγω παλι ειμαι φουλ της σοκολατας As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 597524 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 597524

καληνυχτα κουκλα μου!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ http://forum.eimaimama.gr/t9176-topic

στο εβαλα

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειρηνη καληνυχτα και υπομονη !!! Wink

20αρικο ε??? Δεν εχω εδω κοντα γυναικολογο... τελος παντων θα το δω ... boubou εγω ειμαι στον 1 χρονο προσπαθειων και βλεπουμε.. αν δεν μας κατσει κ τωρα παω για σαλπιγγογραφια !

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ http://forum.eimaimama.gr/t9176-topic

στο εβαλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EnVy26 έγραψε:Καλα κοριτσι θα παω πρωι πρωι !! θα τους πω οτι επειγει κιολας ! Ξέρεις μηπως ποσο κοστιζει ?
Sto diagnostiko ego plirosa gia xoriaki 24 evro.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βρήκα και βρηκα και το πρωτο μου ποστ στο θεμα

http://forum.eimaimama.gr/t8250p560-topic

Razz Razz Razz Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ Η ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΗ ΗΤΑΝ ΗΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ Ε????

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:

στο εβαλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ
http://forum.eimaimama.gr/t8250p40-topicκαι αυτο ειναι το δικο μ πρωτο ποστ.......το σπερματοδιαγραμμα δεν εγιεν ποτε γτ οτι δεν εχουμε θεμα στο σπερμα εφοσον εμεινα μια φορα ...πω πω παραξενο ειναι

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
eirini7 έγραψε:Ελλη σιροπιαστά;;;;;;;;;;;; As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 585182 τα μόνα που τρώω γιατί για σοκολάτα δεν τρελαίνομαι...
το είπες για 31/12;;;;καλέ γιατί δεν το είδα;;όλα τα διαβάζω...πάντως το πέτυχα τι καλά!!!

πάω για ύπνο κορίτσια!!!!!!!!!!!!!
θα τα πούμε αύριο!!!!σας φιλώ μια μια χωριστά!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472

καληνύχτα!!!

εμενα δν μου αρεσει σχεδον τιποτα απο αυτα.μονο το κανταιφι που φτιαχνουν μου αρεσει!!εγω παλι ειμαι φουλ της σοκολατας As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 597524 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 597524

καληνυχτα κουκλα μου!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 31 417472
Mpoumpou afou eisei tis sokolatas opos ego na sou stilo sintagi evkoli gia mafins.einai telia ego ftiaxno kai 1 fora stis 15 meres .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις