Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αντε με το καλο κοριτσακι και ολα καλα να σας πανε !
Αρτ πω πω αγχωδης ο αντρας σου ε?! Καποιος πρεπει να ειναι μεσα στο σπιτι να σου πω !! Γιατι δεν κανεις κ εσυ ενα τεστακι ?? οχι το clearblue ομως ! Very Happy ¨

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΩ! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΓΥΡΙΣΑ

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΝVY ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΡΗΝΑΚΙ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 235182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 235182
οσα θελει το γλυκο μου χρυσακι.....
κοριτσακια μου γλυκα...δεν αντεχω τον αντρα μου....ειναι σιγουρος οτι εουμε μπεμπε..κοριτσια μεχρι κ γ τη γεννα με ειπε σμρ....τον ειπα να μην κανει ονειρα γτ απογοητευεται αλλα με λεει δεν απογοητευομαι εχει ο θεος........αλλα εγω το βλεπω στο προσωπο του οτι απογοητευεται

ΑΧ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?
οχι 1η φορα με λεει τετοια κουλα.....ναι σε λιγες μερες θα ξερουμε...

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art86 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ΤΑ ΚΙΛΑ?ΜΗΝ ΤΡΩΣ.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΙ?

EnVy26 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

ΧΡΥΣΑ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ

γιαννα μου τι κανεις?το μαρακι σου ειναι καλα....?

ΑΣΕ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΥΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΗΧΩ.ΧΘΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Ελλη μήπως με βλέπεις καλέ;;όχι μόνο με λίγωσες αλλά πήρα και το Βασίλη και του είπα να φέρει!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!αλλά μην το πεις στη Γιάννα γιατί με μαλώνει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γειά σου Βάσω!!!!!!!!!!!

χχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σε αγαπω!!!!!!!

EnVy26 οχι σε αυτο το σπιτι μαλλον ειναι και οι δυο μεσα στο αγχος σε οτι αφορα αυτο το θεμα Razz Razz Razz ελπιζω να τελειωσει εδω αυτο το ταξιδι αγχους και να ξεκινησουν καινουριο αλλου ειδους!!!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 654316

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:Αντε με το καλο κοριτσακι και ολα καλα να σας πανε !
Αρτ πω πω αγχωδης ο αντρας σου ε?! Καποιος πρεπει να ειναι μεσα στο σπιτι να σου πω !! Γιατι δεν κανεις κ εσυ ενα τεστακι ?? οχι το clearblue ομως ! Very Happy ¨
εγω δεν εχω καθυστερηση ακομα κοριτσι μου ειμαι στην 27 μερα με κυκλο 30 το πολυ 32-σπανιοτατα-αρα εχω ακομα..αν και εγω ειμαι πιο πολυ της χοριακης ..ετσι και αλλιωσ οι γυναικολογοι σε στελνουν γ χοριακη επομενως την κανεις κατευθειαν κ γλυτωνεις και τα περιττα εξοδα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
eirini7 έγραψε:Ελλη μήπως με βλέπεις καλέ;;όχι μόνο με λίγωσες αλλά πήρα και το Βασίλη και του είπα να φέρει!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!αλλά μην το πεις στη Γιάννα γιατί με μαλώνει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γειά σου Βάσω!!!!!!!!!!!

χχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σε αγαπω!!!!!!!

EnVy26 οχι σε αυτο το σπιτι μαλλον ειναι και οι δυο μεσα στο αγχος σε οτι αφορα αυτο το θεμα Razz Razz Razz ελπιζω να τελειωσει εδω αυτο το ταξιδι αγχους και να ξεκινησουν καινουριο αλλου ειδους!!!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 654316
As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 379767

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις έχουν δίκιο τα κορίτσια!σου έυχομαι να είσαι εγκυούλα και ο 'αντρας σου να έχει δίκιο αλλά πες του να μη σε ξεσηκώνει πριν το επιβεβαιώσετε...ξέρεις ότι το λέω με καλή πρόθεση

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελλουκο, ναι ειμαι αδιαβαστη!!!βαλε μου ομως εναν καλο βαθμο για να περασω την ταξη!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109

γιαννα μου, καλα ειμαι!!εδω, παλευω να βγαλω ακρη με τα ασπραδια και τα πονακια!ηταν που κοροιδευα το φουρφουρακι!!!χαχαχα

ειρηνακι μου!!!Καλημερα!!!τι κανεις?
τι εκανες τλκ με το παιδακι που εχεις ιδιαιτερο?τλκ κανονισαμε ωριτσα για την παρασκευη?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΑΡΤ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ Τ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΤΕ ΜΕΤΑ..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ!!!
αυτο του ειπα σμρ αλλα απο την αλλη σκεφτομαι και λεω γτ να του στερησω το δικαιωμα στο να ονειρευεται..θα τον αφησω αν ελπιζει..αλαλ του εξηγησα οτι δεν θελω αν τα λεει σε μενα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΣΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ???
3 ΚΙΛΑ ΜΗΠΩΣ??????

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ EGG ΚΑΤΙ.....
ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

XrysaB

XrysaB
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΑΧΙ

ΑΧ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑΞΕ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γειά σου Βάσω!!!!!!!!!!!
ειρηνακι μ τι κανεις?πως εισια σμρ κοριτσακι μ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω ειρηνακι μου οτι εχεις καλη προθση.αυτο λεω και εγω...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ.Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Δεκ 11, 2013 3:00 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εκανες Αρτεμακι!!! και σε παρακαλω πολύ πολύ βάλε στην άκρη του μυαλού σου ότι ιιιιιιιιιιιιιισως μια στο τοσο να μην ειναι αυτο που τόσο πιστευουμε ολες για εσενα...για αμυνα ψυχης γλυκια μου, καταλαβες!?

Γιαννα κλαιω με τα σχόλια σου χαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing eggwhite ειναι της ωορρηξιας, ετσι λεγεται αυτα που ειναι διαφανα συμπαγή!!

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:
boubou έγραψε:Χρυσα μου πολυ το ευχομαι αληθεια!! καλα κανεις,ετσι να ξεκουραζεσαι!!Ειδες η Μαιρη επαθε αποκόλληση επειδη σηκωσε μια κουβερτα!!ποτε δν ξερεις!!

EnVy26 δν ειχε αγχος..η τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να το καταλαβω... αλλα μαλλον πιστευε οτι μονο αυτη τη φορα θα καναμε θα ηταν ολα καλα και θα ξεμπερδευε..ελα που δν ηταν ομως..και τωρα χαλαστηκε πολυ που θα πρεπει οχι μονο να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ξανα αλλα και ολες τις αλλες εξετασεις..και παει με αλλη ψυχολογια αυτη τη φορα!! μονο μην ειναι χειροτερα και τον ριξει κι αλλο!! Εγω ειμαι φουλ υποστηρικτική και χαλαρη απεναντι του!! ξερω ποσο δυσκολο του ειναι και δν θελω να νιωσει ουτε στο ελαχιστο πιεση!!!

Ειρηνη χαχαχαχα δν νομιζω οτι κανει τιποτα που να εχει σχεση με σοκολατα, γι αυτο σου ειπα οτι δν εχει κατι που να με τρελαινει χαχαχαχαχαχ πολυ γελαω που σε λίγωσα !! Laughing Laughing Laughing

Αρτεμις ευχομαι να μν απογοητευτείτε αλλα να εχετε την μεγαλυτερη χαρα σε λιγες μερες!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109
σε ευχαριστω ελλουκο μου...μακαρι ... As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑ?ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ε?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΑΧΙ

δεν ξερω αμα κανει να το λες αλλα εταξα στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,].....πηγα σε ενα εκκλησακι τησ και τη παρακαλεσα....ελπιζω ν με ακουσει

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα και Ελένη δείτε τα πμ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
art86 έγραψε:
boubou έγραψε:Χρυσα μου πολυ το ευχομαι αληθεια!! καλα κανεις,ετσι να ξεκουραζεσαι!!Ειδες η Μαιρη επαθε αποκόλληση επειδη σηκωσε μια κουβερτα!!ποτε δν ξερεις!!

EnVy26 δν ειχε αγχος..η τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να το καταλαβω... αλλα μαλλον πιστευε οτι μονο αυτη τη φορα θα καναμε θα ηταν ολα καλα και θα ξεμπερδευε..ελα που δν ηταν ομως..και τωρα χαλαστηκε πολυ που θα πρεπει οχι μονο να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ξανα αλλα και ολες τις αλλες εξετασεις..και παει με αλλη ψυχολογια αυτη τη φορα!! μονο μην ειναι χειροτερα και τον ριξει κι αλλο!! Εγω ειμαι φουλ υποστηρικτική και χαλαρη απεναντι του!! ξερω ποσο δυσκολο του ειναι και δν θελω να νιωσει ουτε στο ελαχιστο πιεση!!!

Ειρηνη χαχαχαχα δν νομιζω οτι κανει τιποτα που να εχει σχεση με σοκολατα, γι αυτο σου ειπα οτι δν εχει κατι που να με τρελαινει χαχαχαχαχαχ πολυ γελαω που σε λίγωσα !! Laughing Laughing Laughing

Αρτεμις ευχομαι να μν απογοητευτείτε αλλα να εχετε την μεγαλυτερη χαρα σε λιγες μερες!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 328109
σε ευχαριστω ελλουκο μου...μακαρι ... As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑ?ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ε?
το βαροσ στην αρχη δεν ειναι παιξε γελασε θελει προσοχη............ακομα και τα αποτομα τεντωματα δεν ειναι καλα

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XrysaB έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

δεν ξέρω αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια ο κάθε γιατρός έχει άλλη μέθοδο άμα σε τρώει κάτι καλύτερα να τον πάρεις τηλ και να μιλήσετε

XrysaB

XrysaB
ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΜΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις καλά έκανες κορίτσι μου!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλα εκανες Αρτεμακι!!! και σε παρακαλω πολύ πολύ βάλε στην άκρη του μυαλού σου ότι ιιιιιιιιιιιιιισως μια στο τοσο να μην ειναι αυτο που τόσο πιστευουμε ολες για εσενα...για αμυνα ψυχης γλυκια μου, καταλαβες!?

Γιαννα κλαιω με τα σχόλια σου χαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing eggwhite ειναι της ωορρηξιας, ετσι λεγεται αυτα που ειναι διαφανα συμπαγή!!

πειραζει που εγω το εχω στο κεντρο του μυαλου μασ γ ακριβως αυτο τον λογο...προσπαθω να πιστευω το χειροτερο γ να τρελαθω περισσοτερο μ το καλυτερο./ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 35 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις