Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:
boubou έγραψε:έτσι ειναι!!Το πρώτο μέλημα μας ειναι να ειμαστε καλά!και μετά όλα τα αλλα θα τα καταφερουμε! κι εγώ το μόνο που δν έχω κάνει ειναι σαλπιγγογραφία και λέω να το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα με τον νέο χρόνο όμως..θα έχουμε αρκετά έξοδα με του άντρα μου τις εξετάσεις αυτό το μήνα!! ελπιζω και ευχομαι μόνο να ειναι κάτι που δν θέλει επεμβαση, γιατι εμεις τα ειχαμε ολα μετρια και κατω του φυσιολογικου στο σπερμα!

boubou σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να μην χρειαστειτε την επεμβαση !!! Σας εχει δωσει καποια θεραπεια η βιταμινες??? οπως eviol ή καρνιτινη ?? εχω ακουσει οτι βοηθουν αυτες χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρη. Το ταμειο δεν σας βοηθαει ??? Μου την δινει οταν χρειαζεται να κανω καποια εξεταση και μου λενε οτι δεν γραφεται !
τι εγινε κοριτσακι εσυ?εκανεσ χοριακη.ποτε θα βγει το αποτελεσμα

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα γιαννα!!!τι κανει το μικρουλι σου??
καλημερα ελλουκο!!!
ελλουκο που εργαζεσαι?
καλημερα envy26!!Παμε γερα για τον επομενο μηνα,μην στενοχωριεσαι!!

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχχχχχχχχχ αρτ καλημερεα !!! οπως ειπα και πριν As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 679259

Το πρωι ξυπνησα με αιμα, θερμοκρασια 35,8 και τεστ αρνητικο... Δεν εκανα τον κοπο καθολου λοιπον !! Καλυτερα να μην ξερω αν υπηρχε κατι !! Καλυτερα να μεινω στο αρνητικο απλα!
Καλημερα καραμελιτσα !!! Δυσκολο για τους επομενους μηνες !! Βλεπεις εμενα ο συζυγος λειπει λογω εργασιας! Δεν πειραζει ομως, τουλαχιστον θα κανω εγω χωρις αγχος τις δικες μου εξετασεις για να δουμε τι παιζει κ με μενα !

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:αχχχχχχχχχ αρτ καλημερεα !!! οπως ειπα και πριν As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 679259

Το πρωι ξυπνησα με αιμα, θερμοκρασια 35,8 και τεστ αρνητικο... Δεν εκανα τον κοπο καθολου λοιπον !! Καλυτερα να μην ξερω αν υπηρχε κατι !! Καλυτερα να μεινω στο αρνητικο απλα!
Καλημερα καραμελιτσα !!! Δυσκολο για τους επομενους μηνες !! Βλεπεις εμενα ο συζυγος λειπει λογω εργασιας! Δεν πειραζει ομως, τουλαχιστον θα κανω εγω χωρις αγχος τις δικες μου εξετασεις για να δουμε τι παιζει κ με μενα !
δεν το ειδα κοριτσακι μου γλυκο.δεν πειραζει παμε γ τον αλλο μηνα

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετσι οπως τα λες Αρτ !! Πλεον εχω συνηθισει και ηρεμω την δευτερη μερα ! Η πρωτη του αρνητικου ειναι η δυσκολη ! Τωρα βουρ για εξετασεις.

Ασχετο αλλα εχει παγωνια σημερα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια!!!
έχω ένα θέμα με το ιντερνετ σήμερα....

Envy έχεις πμ!

τι κάνετε;;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EnVy26 έγραψε:boubou σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να μην χρειαστειτε την επεμβαση !!! Σας εχει δωσει καποια θεραπεια η βιταμινες??? οπως eviol ή καρνιτινη ?? εχω ακουσει οτι βοηθουν αυτες χωρις βεβαια να ειμαι και σιγουρη. Το ταμειο δεν σας βοηθαει ??? Μου την δινει οταν χρειαζεται να κανω καποια εξεταση και μου λενε οτι δεν γραφεται !

ξεκίνησε ήδη να παιρνει τετοιες βιταμίνες..έχουμε λιγες μερες βεβαια μόνο!!την αλλη βδομάδα θα πάμε για επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα να δουμε αν αλλαξε κατι απο το προηγουμενο γιατι μπορει να το ειχε επιρρεασει που ηταν αρρωστος πριν μια βδομαδα!!αν και επειδη δν αναναιωνεται νωριτερα του τριμήνου το σπερμα δν ελπιζω και σε πολλα!και αν δν βγει καλο, θα κανουμε ορμονικες αιματος και μια ακτινοσκοπιση να δουμε αν εχει καποια κυρσοκυλη!! ρωτησα αν γινεται να την κανουμε στο νοσοκομειο αλλα μου ειπε οτι θα εχω θεμα με το ραντεβου και οτι θα αργησει πολυ και θα με συμφερε να την κανω εξω! δν μου προτινε που για να πω οτι εχει καποιο συμφερον..τις αιματολογικες μου τις εγραψε!
κι εγω με 35,8 αδιαθετησα χθες Laughing Laughing Laughing

καραμελιτσα αχ αδιαβαστη σε βρισκω Razz Razz Razz σε ιντερνετ καφε δουλευω!

Αρτ καλως ηρθες και παλι Very Happy Very Happy

Ειρηνη καλημερα! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΛΙΓΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΛΛΗ ΝΑΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!!
ΚΑΛΕ ΑΝΑΨΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΕ ΚΑΛΑ.
ΑΡΤ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ?
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη κι εγώ σήμερα τουρτουρίζω.....

Γιάννα μη με δίνεις έτσι στεγνά(έμειναν 2 Embarassed Embarassed Embarassed )

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μη σε αγχώνει Γιαννα μου!!χιχιχι
εγω γελαω εκει που λεει ποσες ωρες ξοδεψα online διαβαζοντας για τετοια θεματα!!!εχω βαλει 40τη βδομαδα..αν παρουμε οσο ειμα στη δουλεια..αλλα προφανως ειναι και παραπανω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing αναψα καλοριφερ... μεχρι χθες το βραδυ ειχε 20 βαθμους το λιγοτερο γι αυτο δν αναβα..σημερα πως επεσε τοσο?

ασε Ειρηνη γιατι εγω στολισα εναν φουσκα αγιοβασιλακο γεματο σοκολατακια και εθχες εφαγα 5! χαχα σημερα εχω μεινει στο ενα.. κραταει καλα η αυτοσυγκράτηση!!!

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΥΡΙΣΑ

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΝVY ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΡΗΝΑΚΙ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 235182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 235182

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirini exeis p.m
boubou εμεις πηγαμε για 1ο σπερμοδιαγραμμα με φουλ αγχος!! το καημενο το αγορακι μου ειχε φρικαρει !! 1ο αποτελεσμα λοιπον με κινητικοτητα και φυσιολογικες μορφες σε πολυ καλα και νορμαλ επιπεδα αλλα σε αριθμο 5 εκατομμυρια.
2ο σπερμοδιαγραμμα μετα απο 3 μερες
12 εκατομμυρια και ιδια καλα αποτελεσματα σε κινητικοτητα και μορφολογια ... Πιστευω οτι το αγχος παιζει πολυ μεγαλο ρολο, οι αντρες δεν ειναι τοσο συνηθισμενοι σε εξετασεις οπως εμεις, ποσο μαλλον σε κατι τοσο σημαντικο !!! Να μην εχει αγχος να τα κανει ολα χαλαρα ! Κ να εισαι κ εσυ χαλαρη !! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ !!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Envy ευχαριστώ!!!!!

Ελλη αυτός ο γείτονάς σου κάνει και αυτά τα μπακλαβαδάκια με την πραλίνα στη μέση;;;;;;;καλά λιποθυμώωωωωωω

Χρύσα είδες το μήνυμα;;;;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΓΥΡΙΣΑ

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΝVY ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΡΗΝΑΚΙ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 235182 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 235182
οσα θελει το γλυκο μου χρυσακι.....
κοριτσακια μου γλυκα...δεν αντεχω τον αντρα μου....ειναι σιγουρος οτι εουμε μπεμπε..κοριτσια μεχρι κ γ τη γεννα με ειπε σμρ....τον ειπα να μην κανει ονειρα γτ απογοητευεται αλλα με λεει δεν απογοητευομαι εχει ο θεος........αλλα εγω το βλεπω στο προσωπο του οτι απογοητευεται

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου τι κάνετε??? As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ΤΑ ΚΙΛΑ?ΜΗΝ ΤΡΩΣ.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΙ?

EnVy26 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

ΧΡΥΣΑ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα μου πολυ το ευχομαι αληθεια!! καλα κανεις,ετσι να ξεκουραζεσαι!!Ειδες η Μαιρη επαθε αποκόλληση επειδη σηκωσε μια κουβερτα!!ποτε δν ξερεις!!

EnVy26 δν ειχε αγχος..η τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να το καταλαβω... αλλα μαλλον πιστευε οτι μονο αυτη τη φορα θα καναμε θα ηταν ολα καλα και θα ξεμπερδευε..ελα που δν ηταν ομως..και τωρα χαλαστηκε πολυ που θα πρεπει οχι μονο να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ξανα αλλα και ολες τις αλλες εξετασεις..και παει με αλλη ψυχολογια αυτη τη φορα!! μονο μην ειναι χειροτερα και τον ριξει κι αλλο!! Εγω ειμαι φουλ υποστηρικτική και χαλαρη απεναντι του!! ξερω ποσο δυσκολο του ειναι και δν θελω να νιωσει ουτε στο ελαχιστο πιεση!!!

Ειρηνη χαχαχαχα δν νομιζω οτι κανει τιποτα που να εχει σχεση με σοκολατα, γι αυτο σου ειπα οτι δν εχει κατι που να με τρελαινει χαχαχαχαχαχ πολυ γελαω που σε λίγωσα !! Laughing Laughing Laughing

Αρτεμις ευχομαι να μν απογοητευτείτε αλλα να εχετε την μεγαλυτερη χαρα σε λιγες μερες!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 328109

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου τι κάνετε??? As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472
γεια σου βασουλα μου..τι κανει το μπεμπακι σου

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Χρυσα μου πολυ το ευχομαι αληθεια!! καλα κανεις,ετσι να ξεκουραζεσαι!!Ειδες η Μαιρη επαθε αποκόλληση επειδη σηκωσε μια κουβερτα!!ποτε δν ξερεις!!

EnVy26 δν ειχε αγχος..η τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να το καταλαβω... αλλα μαλλον πιστευε οτι μονο αυτη τη φορα θα καναμε θα ηταν ολα καλα και θα ξεμπερδευε..ελα που δν ηταν ομως..και τωρα χαλαστηκε πολυ που θα πρεπει οχι μονο να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ξανα αλλα και ολες τις αλλες εξετασεις..και παει με αλλη ψυχολογια αυτη τη φορα!! μονο μην ειναι χειροτερα και τον ριξει κι αλλο!! Εγω ειμαι φουλ υποστηρικτική και χαλαρη απεναντι του!! ξερω ποσο δυσκολο του ειναι και δν θελω να νιωσει ουτε στο ελαχιστο πιεση!!!

Ειρηνη χαχαχαχα δν νομιζω οτι κανει τιποτα που να εχει σχεση με σοκολατα, γι αυτο σου ειπα οτι δν εχει κατι που να με τρελαινει χαχαχαχαχαχ πολυ γελαω που σε λίγωσα !! Laughing Laughing Laughing

Αρτεμις ευχομαι να μν απογοητευτείτε αλλα να εχετε την μεγαλυτερη χαρα σε λιγες μερες!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 328109
σε ευχαριστω ελλουκο μου...μακαρι ... As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ΤΑ ΚΙΛΑ?ΜΗΝ ΤΡΩΣ.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΙ?

EnVy26 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

ΧΡΥΣΑ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ

γιαννα μου τι κανεις?το μαρακι σου ειναι καλα....?

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΓΥΡΙΣΑ

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

οσα θελει το γλυκο μου χρυσακι.....
κοριτσακια μου γλυκα...δεν αντεχω τον αντρα μου....ειναι σιγουρος οτι εουμε μπεμπε..κοριτσια μεχρι κ γ τη γεννα με ειπε σμρ....τον ειπα να μην κανει ονειρα γτ απογοητευεται αλλα με λεει δεν απογοητευομαι εχει ο θεος........αλλα εγω το βλεπω στο προσωπο του οτι απογοητευεται

ΑΧ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου τι κάνετε??? As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 417472

As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 - Σελίδα 34 315810

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΑΡΤ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ Τ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΤΕ ΜΕΤΑ..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Δεκ 11, 2013 2:53 am, 1 φορά

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
γεια σου βασουλα μου..τι κανει το μπεμπακι σου

καλά είναι τώρα σε λίγο θα πάρω τηλ να δω πόσο ανέβηκε η τιμή και μετά θα πάρω την γιατρό να μου πει τι θα κάνω εσύ πως είσαι δεν θέλω απαισιοδοξίες αφού δεν είδες την κόκκινη ακόμα και ούτε θα την δεις ελπίζουμε!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις