Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aquarius2801 έγραψε:Ελπιζουμε ακομα τουλαχιστον ελπιζουμε αλλα ξερεις ειναι αυτες οι ατιμες οι μερες που σε περνει απο κατω και λες ποσο ακομα να ελπιζω ποσο ακομα να περιμενω...απο προσπαθειες εχω κανει σχεδον τα παντα εκτος απο εξωσωματικη που μετα της γιορτες θεου θελοντος και χρηματος επιτρεποντως λεμε να ξεκινησουμε...τον μηνα που μας περασε εκανα μια προσπαθεια σπερματεγχυσεις αλλα σταματησε λογο μη ανταποκρισης στα φαρμακα....ευχομαι και σ'εσενα το 2013 να γεμιση την κοιλιτσα σου και την αγκαλιτσα σου.

δεν έχω διαβάσει ποιο κάτω αλλά την κακή ανταπόκριση φαρμάκαων την ξέρω καλά.... έχεις κάνει την fSH ;

Και εμάς φέτος είναι τα 4 Χριστούγεννα, εγώ έτσι ένιωθα τα πρώτα τα δεύτερα και μετά ανοσία. Μερικές κοπέλες μου λένε πως είναι δυνατός χαρακτήρας και είμαι έτσι όπως είμαι, εγώ πάλι λέω πως απλά ξέρω και αποδέχομαι το γεγονός, οτι ήμαστε δλδ απο αυτά τα ζευγάρια που πρέπει να παλέψουν για την απόκτηση ενός παιδιού και απλά παλεύω.
Δεν ξεφεύγω απο τον στόχο μου.

Ανέφερες εξωσ. + χρήματα. Χμ.. ξέρω πόσο δύσκολο είναι αν δεν υπάρχουν. Έχεις σκεφτεί να πας σε κρατικό νοσοκομείο ;

διαβάζω παρακάτω..

Aquarius2801

Aquarius2801
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
GeorgiaM έγραψε:Ευχομαι τα φετινα Χριστουγεννα να ειναι το εφαλτηριο για μια καινουρια και ευτυχισμενη ζωη με παιδακια κ χαρες!Αγαπηστε τους αντρες σας,νιωστε κοντα, ευχαριστειτε τον Θεο που εχετε βρει εναν ανθρωπο και συνπορευοσαστε στη ζωη και ολα θα ερθουν!Ο Θεος δεν ξεχνα κανεναν μας..το πιστευω!Οποτε φτανουμε στο χειλος της καταστροφης ολο ολο κατι γινεται!!Να εχετε πιστη κ ολα θα γινουν!

Να'σαι καλα κοριτσακι μου με το γλυκο σου μυνημα...την πιστη μας την εχουμε συνοδοιπορο σε οτι και αν κανουμε στην ζωη μας...ευχομαι με το καλο το μωρακι σου και να εχετε καλες γιορτες!!!

Aquarius2801

Aquarius2801
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Merjana έγραψε:Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..
Τα όνειρα και οι σκέψεις μου όλους αυτούς τους μήνες είχαν αρχή και τέλος τον ερχομό του μωρού μου και πόσο μοναδικά θα ήταν αυτά τα Χριστούγεννα με το μπεμπέ στο σπίτι. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα και φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι τα πλέον μοναχικά για μένα αφού εκτός του ότι η προχωρημένη εγκυμοσύνη μου δεν πήγε καλά, δεν αντέξαμε τις δυσκολίες και χωρίσαμε με τον σύντροφό μου.

Γιορτάστε την αγάπη σας με τον άντρα σου αυτά τα Χριστούγεννα και κάντε μια ευχή να σας βρίσκουν κάθε γιορτή μαζί με υγεία. Να είσαι σίγουρη πως το μπεμπέ δεν θα αργήσει να έρθει και τοτε το πολυπόθητο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Σου εύχομαι καλές γιορτές και τα καλύτερα να σας βρίσκουν πάντα μαζί ενωμένους!

Ομολογω πως με συγκλονησε το μυνημα σου...το διαβαζα και το ξαναδιαβαζα και δεν ηξερα τι να σου απαντησω...γιατι να συμβαινουν αυτα τα πραγματα γιατι να σου δινουν την χαρα και μια στιγμη να σου την περνουν πισω??? ποτε δεν θα το καταλαβω αυτο το πραγμα...θελω να σου ευχηθω απο καρδιας να εισαι παντα καλα και στο μελλον να ζησεις ολα οσα σου στερισανε απο την καρδια σου το μυαλο σου την αγκαλια σου!!!

Aquarius2801

Aquarius2801
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λεμονάκι έγραψε:

δεν έχω διαβάσει ποιο κάτω αλλά την κακή ανταπόκριση φαρμάκαων την ξέρω καλά.... έχεις κάνει την fSH ;

Και εμάς φέτος είναι τα 4 Χριστούγεννα, εγώ έτσι ένιωθα τα πρώτα τα δεύτερα και μετά ανοσία. Μερικές κοπέλες μου λένε πως είναι δυνατός χαρακτήρας και είμαι έτσι όπως είμαι, εγώ πάλι λέω πως απλά ξέρω και αποδέχομαι το γεγονός, οτι ήμαστε δλδ απο αυτά τα ζευγάρια που πρέπει να παλέψουν για την απόκτηση ενός παιδιού και απλά παλεύω.
Δεν ξεφεύγω απο τον στόχο μου.

Ανέφερες εξωσ. + χρήματα. Χμ.. ξέρω πόσο δύσκολο είναι αν δεν υπάρχουν. Έχεις σκεφτεί να πας σε κρατικό νοσοκομείο ;

διαβάζω παρακάτω..

Εχω κανει fsh και ολα ειναι οκ...
Ανοσια ναι κι'εγω ειμαι ετσι ολα σχεδον τα χρονια που προσπαθουμε και γι'αυτο σινεχειζω και χαρακτιριστηκα οταν ξεκινησα την διαδικασια της σπερματεγχυσης ημουνα τοσο πολυ χαλαρη που απορουσα με τον εαυτο μου... δεν τρελενομαι γενικος απλα οπως ειπα και πιο πανω ειμαι ανθρωπος ενιωσα μια στιγμη αδυναμιας καποιες φορες ο ευατος μας αντιδραει απο μονος του... σιγουρα δεν θα ειμαι ετσι μεσα στης γιορτες θα νιωσω ολο το πνευμα και φυσικα θα κοιταξω να περασουμε καλα με τον αντρα μου και να κανουμε σχεδια οσα μας επιτρεπουν να κανουμε!!!

Οσο για το δημοσιο νοσοκομειο που με ρωτας εδω που ειμαι μονο το ενα εχει τμημα εξωσωματικης με εναν παρα πολυ καλο γιατρο κορυφη και αρκετα γνωστο τον οποιο επισκεφτηκα καποια στιγμη... απλα το θεμα ειναι τα ραντεβου επιδει εχει παααααρρρααα πολυ κοσμο δεν βρισκεις ευκολα και επισεις μου εχουνε πει κοπελες που ετυχε να κανουνε κατι εκει οτι σε φαση ωοληψιας και εμβρυομεταφορας τρεχανε και δεν φτανανε απο το αγχος που δεν μπορουσανε να βρουνε τον γιατρο...τι να πω θα δειξει ασ ερθει εκεινη η ωρα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Aquarius2801 φυσικά και υπάρχουν αυτές οι στιγμές, όπως είπες άνθρωποι είμαστε.
Να συνεχίσεις να κάνεις όνειρα, δεν μπορεί κανείς να μας τα κόψει..
κλεινέ τα αυτιά σου στα σχόλια ή απλά διασκέδασε το. Σκέψου πως όταν με το καλό γίνεις μανούλα θα ακούς άλλα απο τους γύρο σου.

Σε κρατικό θα κάνω εγώ εξωσ. και ναι έχεις δίκιο για τα ραντεβού αλλά όταν μπεις στην διαδικασία της εξωσωματικής τα ραντεβού σου θα είναι τις μέρες που πρέπει, δεν θα σου λένε δεν γίνεται, κάποια πράγματα γίνονται συγκεκριμένες μέρες.
Αφού λες πως και ο γιατρός είναι καλός τότε αξίζει να κάνεις μια δοκιμή και η ταλαιπωρία δεν είναι τίποτα μπροστά στο αποτέλεσμα.
Ίσως ως τότε να βρεις τα χρήματα και να μην χρειαστεί !!! ή να έρθει ο μπεμπέ μόνο του Wink

Απόλαυσε τις γιορτές, τον άντρα σου και όλα θα γίνουν όπως τα θες !

Aquarius2801

Aquarius2801
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λεμονάκι έγραψε:
Aquarius2801 φυσικά και υπάρχουν αυτές οι στιγμές, όπως είπες άνθρωποι είμαστε.
Να συνεχίσεις να κάνεις όνειρα, δεν μπορεί κανείς να μας τα κόψει..
κλεινέ τα αυτιά σου στα σχόλια ή απλά διασκέδασε το. Σκέψου πως όταν με το καλό γίνεις μανούλα θα ακούς άλλα απο τους γύρο σου.

Σε κρατικό θα κάνω εγώ εξωσ. και ναι έχεις δίκιο για τα ραντεβού αλλά όταν μπεις στην διαδικασία της εξωσωματικής τα ραντεβού σου θα είναι τις μέρες που πρέπει, δεν θα σου λένε δεν γίνεται, κάποια πράγματα γίνονται συγκεκριμένες μέρες.
Αφού λες πως και ο γιατρός είναι καλός τότε αξίζει να κάνεις μια δοκιμή και η ταλαιπωρία δεν είναι τίποτα μπροστά στο αποτέλεσμα.
Ίσως ως τότε να βρεις τα χρήματα και να μην χρειαστεί !!! ή να έρθει ο μπεμπέ μόνο του Wink

Απόλαυσε τις γιορτές, τον άντρα σου και όλα θα γίνουν όπως τα θες !

Σ'ευχαριστω Λεμονακι τα λες πολυ ωραια...ξερω τα στοματα δεν κλεινουν ποτε γι'αυτο και προσπαθω να μη δινω σημασια (οσο μπορω)....Σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις την προσπαθεια σου να εχεις ενα τεραστιο +++++++ και μεσα στο 2013 να γεμισεις την αγκαλιτσα σου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις