Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα περα για περαααααααα!!!
καλοτυχο το νεο θεματακι να ειναι για ολες μας μα περισσοτερο για την οικοδεσποινα μας!!Αρτεμουλα μου γλυκια As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472

Ειρηνη μετα απο τα εκατομμύρια μελομακαρονα αποφάσισες να φας κουνουπιδι να διωξεις τις τυψεις η κρατας χωρο για τα σοκολατενια γλυκα που θα σου φερει ο αντρας σου μετα? Laughing Laughing Laughing Laughing χαχαχααχ πολυ γελαω!!

Μαιρη χαιρομαι που λες οτι δν καπνισες καθολου και σου ευχομαι οντως να το σταματησες!!!

καραμελιτσα οντως μετα την ωορρηξια πριζομαι τοσο απο την κατακρατηση που ειμαι σιγουρα +1κιλο παντα πανω!!! και με το που ερχεται η σιχαμενη ξεπριζομαι!! και παλι απο την αρχη Razz Razz ενα κιλο εχεις να χασεις και κανεις ετσι???Ε ΟΧΙ!!!!! δν παιζω αυτο το παιχνιδι μαζι σου, αρνουμαι!! Razz Razz Razz

Σταυρουλααααααααα ξεχασα να παρω τις βιταμινες σημερα!! λετε αν τις παρουμε το βραδυ που θα γυρισουμε να υπαρχει προβλημα αν ειμαστε φαγωμενοι???

Οδυσσεια As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 κι εγω προτιμω περισσοτερο τους κουραμπιεδες..μαλιστα φετος λεω να δοκιμασω να φτιαξω.. δν εχω ξανακανει ποτε!!

Ολινα μου γαμοβαφτιση εσυ!!αγκαλια με το σπορακι σου!!!!! τελεια θα ειναι!! με το καλο γλυκια μου!!!!!!!

Μαρια αυτα που λενε τα κοριτσια ειναι απο τα πιο συνηθισμενα συμπτωματα της εγκυμοσυνης!!!εγω για καποιο λογο πιστευω οτι θα εχω πολυυυυ δυσκολη εγκυμοσυνη ετσι και μεινω!!μακαρι να κανω λαθος!!!

φουρφουρακι σκεψου εγω που μπαινω και πιο τακτικα και δν τις προλαβαινω..απο το μεσημερι και εχω να διαβασω 15 σελιδες!!!...καλα με αυτες τις φωτος..ιουυυυυυυυυ!!!μισο βημα πριν τον εμετο!!ε ΟΧΙ δν θα μπω να δω και φωτος τραχυλου τωρα!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 585182

Γιαννα το μελατο πως το λενε??ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ κλαιω!!!! Respect Respect Respect

Βασουλα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472

Δημητρουλαααααα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 604962 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 604962 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 604962 τι καλα που μας θυμαστε ολες οι εγκυουλες και μπαινετε να μας μοιρασετε λιγη απο την τυχη σας!!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα της αυχενικης!!!ολα να ειναι πολυ καλα μεχρι τελους κουκλα μου!!!

Φωτεινουλα μου ελπιζω να σε χαρουμε λιγο παραπανω σημερα!!μας ελειψες As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 35468 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 35468

Εβελινακι μου να το αφησεις στην ακρη γιατι ειναι κριμα να σου χαλαει αυτη την ομορφη περιοδο της ζωης σου!!κλεισε τα αυτια σου αν χρειαστει!Αρκετους φοβους εχεις μονη σου.δν χρειαζεται να σε γεμιζουν με αλλους!ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ!

Ευα ουτε εγω εχω τις περισσοτερες φορες υγρα!! μονο αν παω τουαλετα και σφηχτω..μπορει να δω στο χαρτι!! /σορρυ για την περιγραφη!!!! γι αυτο και πηρα τα τεστ ωορρηξιας!!!

EnVy26 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472

Αρτεμις ασε τις απογευματινες θερμοκρασιες..δν μετρανε ΛΕΜΕ!!!!

αγαπη As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472

Τονια As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 417472

Χρυσα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 604962 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 604962

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ/???

Γιατί έχω πολυκυστικές και δεν κάνω ωορρηξία κάθε μήνα μάλλον!!
Και γιατί στις ορμονολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα έδειχναν ότι θα είχα κανονικά ωορρηξία αυτό το μήνα.. αλλά εγώ δεν την βλέπω!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ/???

Γιατί έχω πολυκυστικές και δεν κάνω ωορρηξία κάθε μήνα μάλλον!!
Και γιατί στις ορμονολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα έδειχναν ότι θα είχα κανονικά ωορρηξία αυτό το μήνα.. αλλά εγώ δεν την βλέπω!!!

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ..ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ...ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ???ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΧ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩΩΩ..ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΟ...

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ..ΤΡΑΧΗΛΟ!!!! Shocked Shocked ΕΝΝΟΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΣΩΣΤΑ!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! Rolling Eyes Rolling Eyes (ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!!!) Laughing Laughing Laughing

ΕΛΛΟΥΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ..ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ..ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ? Rolling Eyes ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ ΟΜΩΣ!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 311356 ΕΓΩ ΤΙς ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ..ΣΤΑ ΙΔΙΑ!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 534787 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 534787 ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχαααα αρχησαμε.....μπλιαχχχ αηδιασα...στο τσακ γλιτωσα τον εμετο!! Smile Smile

εε παρτε μια ταινιουλα που ειναι ωραια για παντρεμενους με παιδια και wannabe parents!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τόνια μου δεν έχεις άδικο αλλά για να χαλαρώσω πρέπει να μην ξαναμπώ στο φόρουμ, να σταματήσω να ασχολούμαι και να διαβάζω για όλα αυτά και να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άλλο! Διαφορετικά όλη μου η μέρα γύρω από αυτό περιτριγυρίζεται και ψάχνω να βρω γιατί και πως!

Εν το μεταξύ ρε κορίτσια δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο δείχνω! Απλά μετράω για να ξέρω που βρίσκομαι...

Το να ρωτάς και να μαθαίνεις και να διαβάζεις και να ασχολείσαι, είναι μη φυσιολογικό??

BOUBOU τα τεστ ωορρηξία τα έκανες μία φορά τη μέρα ή δύο??

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ!!!ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Κ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Sad Sad ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΘΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Τόνια μου δεν έχεις άδικο αλλά για να χαλαρώσω πρέπει να μην ξαναμπώ στο φόρουμ, να σταματήσω να ασχολούμαι και να διαβάζω για όλα αυτά και να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άλλο! Διαφορετικά όλη μου η μέρα γύρω από αυτό περιτριγυρίζεται και ψάχνω να βρω γιατί και πως!

Εν το μεταξύ ρε κορίτσια δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο δείχνω! Απλά μετράω για να ξέρω που βρίσκομαι...

Το να ρωτάς και να μαθαίνεις και να διαβάζεις και να ασχολείσαι, είναι μη φυσιολογικό??

BOUBOU τα τεστ ωορρηξία τα έκανες μία φορά τη μέρα ή δύο??

ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΤΟΣΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολινακι μου τη κανεις εχω δει την ταινια που προτεινες αλλα δεν μου αρεσε και παρα πολυ την βρηκα λιγο βαρετη ενω το αλλο το εργακι με την jennifer lopez το what to expect when you're expecting μου αρεσε περισσοτερο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
ΕΛΛΟΥΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ..ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ..ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ? Rolling Eyes ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ ΟΜΩΣ!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 311356 ΕΓΩ ΤΙς ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

σιγα μη φαω σαλατα για βραδυ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing καμια κρεπα σκεφτομαι Razz Razz Razz Razz πιο πολλες θερμιδες και απο κυριως γευμα Cool Cool τις ξεχασα γιατι εφαγα εξω και ξεχασα να τις παρω μαζι Embarassed Embarassed

φουρφουρ κι εγω θεωρω οτι οι εξετασεις ειναι πιο αξιοπιστες!! τα τεστ τα κανω απο την 11η μερα 1 την μερα..οταν βγαζει 2 εντονες γραμμες αλλα οχι ακομη την γραμμη πιο εντονη απο αυτη του ελεγχου κανω 2 την μερα ενα μεσημερι κι ενα βραδακι μεχρι να την πιασω στο peak!

Αντε Τονια βολτουλα παλι τυχερη!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 328109 και μωρακι και μποτε τα μαλλακια και απ ολα!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν σε παρεξηγώ καλό μου...

η άλλη λύση είναι να κάνω As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 μέρα παρά μέρα, βρέξει χιονίσει και κάθε μήνα να ελπίζω να μην έρθει η βρωμιάρα!!! ΕΕΕΕΕΕ μου φαίνεται εντελώς κουλό αυτό!!!!! Εκνευρίζομαι να μην ξέρω τι μου γίνεται, πότε είμαι στις γόνιμες κλπ! Υποτίθεται ότι στις γόνιμες πρέπει να κάνεις κάθε μέρα σεξ. Εγώ που δεν καταλαβαίνω πότε είναι οι γόνιμες τι θα κάνω? Τα δάχτυλά μου θα μυρίσω???

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,,ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ..ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΜΕΝΑ..ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ, ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ , ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΝΑ...ΝΑ.. ΝΑ..!!! Shocked ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΓΑ..ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ!
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΙΟΛΑΣ!! Twisted Evil

ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΑΣ..ΟΛΑ!ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ.. Rolling Eyes Very Happy
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!ΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!! As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 328109 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 328109

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ..ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ!
As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάλι νομίζω ότι το φορουμ με αγχώνει... το να μετράω μια θερμοκρασία το πρωί και να το σημειώνω δεν είναι τίποτα... αλλά το να είμαι κολλημένη όλη μέρα στο pc και να μιλάω γι' αυτό το πράγμα... είναι ψιλό άρρωστο!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Δεν σε παρεξηγώ καλό μου...

η άλλη λύση είναι να κάνω As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 7 215994 μέρα παρά μέρα, βρέξει χιονίσει και κάθε μήνα να ελπίζω να μην έρθει η βρωμιάρα!!! ΕΕΕΕΕΕ μου φαίνεται εντελώς κουλό αυτό!!!!! Εκνευρίζομαι να μην ξέρω τι μου γίνεται, πότε είμαι στις γόνιμες κλπ! Υποτίθεται ότι στις γόνιμες πρέπει να κάνεις κάθε μέρα σεξ. Εγώ που δεν καταλαβαίνω πότε είναι οι γόνιμες τι θα κάνω? Τα δάχτυλά μου θα μυρίσω???

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ..ΔΕΝ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι το φορουμ με αγχώνει... το να μετράω μια θερμοκρασία το πρωί και να το σημειώνω δεν είναι τίποτα... αλλά το να είμαι κολλημένη όλη μέρα στο pc και να μιλάω γι' αυτό το πράγμα... είναι ψιλό άρρωστο!!!

να μη σας αγχωνει τιποτα!! δν υπαρχει λογος..σιγουρα θα θες να μαθεις πως δουλευει το σωμα σου ..και θα το μαθεις και μετα θα εισαι πιο χαλαρη!! εμενα δν με αγχωνει τιποτα πια!!!

ααααα αφηστε που μου δηλωσε ο αντρας μου οτι αν χρειαζεται επεμβαση για να διορθωθει το προβλημα δν θα κανει.... οποτε ας ελπισουμε οτι δν θα εχει καμια κυρσοκυλη γιατι την κατσαμε....αν και ετσι να ειναι.μπορει να του παρει κανενα χρονο να το παρει αποφαση αλλα καποια στιγμη θα το κανει πιστευω..δν μπορω να σκασω και γι αυτο..ειλικρινα οτι και να ειναι θα τον αφησω να κανει οτι θελει!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stauroulinaa έγραψε:
fourfouraki έγραψε:Τα δάχτυλά μου θα μυρίσω???

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ..ΔΕΝ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχαχα μην είσαι και τόσο σίγουρη!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Boubou μου μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί επέμβαση. Μπορεί τώρα να είναι στρεσαρισμένος και να το λέει ή ίσως να θέλει να δει και την αντίδραση σου.. τι να πω.. πιστεύω πως αν χρειαστεί θα το κάνει.. απλά θα πρέπει να το συνειδητοποιήσει πρώτα... και ελπίζω να μην του πάρει ένα χρόνο!!!

Εγώ ξέρω τουλάχιστον 3 άντρες που έκαναν αυτή την επέμβαση και τώρα έχουν παιδάκια!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou αυτά είναι τα τεστ που είπες ότι παίρνεις??

Πόσα να παραγείλω???

Πόσες μέρες κάνουν να έρθουν?

http://www.ebay.com/itm/PROMOTION-WONDFO-PACK-CE-FDA-Certificate-Ovulation-Tests-For-Free-Shipping-/170952038279?pt=LH_DefaultDomain_0&var=470223344027&hash=item27cd891787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη εχω χρησιμοποιησει 3 διαφορετικες μαρκες και δουλευαν ολες θα σου πω να βρεις τις πιο φθηνες μαρκες!!..εμενα απο αγγλια κανουν το πολυ μια βδομαδα..απο αμερικη η κινα κανουν 2-3 αναλογως!!

κι εγω πιστευω οτι αν χρειαστει θα κανει...του εξηγουσα σημερα οτι πρεπει να προσπαθησει να μην αγχωνεται για να βγει καλυτερο το σπερμοδιαγραμμα, και οτι και να μη βγει μπορει να χρειαστει μεχρι και επεμβαση..αλλα το καλο ειναι οτι αν την κανει σιγουρα θα βελτιωθει η κατασταση μεχρι και 100%... και τον ειδα παλι χαλαστηκε!! αλλα αυτος δν το ψαχνει και δν ξερει γι αυτο του τα εξηγουσα να ξερει τι τον περιμενει!!

ναι αυτη τη μαρκα πηρα τις περισσοτερες φορες εγω..αλλα χρησιμοποιησα και τα one step και τωρα τελευταια δν ειχαν καν μαρκα αυτα που πηρα αλλα παλι την κανουν τη δουλεια τους Wink Wink

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποια είναι τα πιο φτηνά από αγγλία?? Πόσα να παραγγείλω??

Σε ρωτάω μιας και έχεις κάνει εσύ την έρευνα μην ψάχνω κι εγώ Razz

Αχ... μακάρι μακάρι να μην χρειαστεί και να σας προλάβει το σποράκι!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια να σας ρωτησω κατι? αδιαθετησα πρωτη μερα στις 26/11 σημερα λογικα ειναι η 10η μερα του κυκλου και εχω λιγα υγρα εκει κατω που τρεχουν σαν νερο αυτο συμβαινει γιατι ετοιμαζομαι να κανω ωορρηξια????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη για κυκλο 28 ημερων οι γονιμες ξεκινουν την 11η μερα! εσυ εχεις και περιεργο κυκλο αλλα νομιζω ειναι λιγο νωρις γιατι νομιζω συνηθως ειναι 30 μερες ε?

φουρφουρ το ψαχνω και σου στελνω!ποσα θες να παρεις?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΑΣ!!! Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αγαπη για κυκλο 28 ημερων οι γονιμες ξεκινουν την 11η μερα! εσυ εχεις και περιεργο κυκλο αλλα νομιζω ειναι λιγο νωρις γιατι νομιζω συνηθως ειναι 30 μερες ε?

φουρφουρ το ψαχνω και σου στελνω!ποσα θες να παρεις?

ναι απο οσο ξερω εχω κυκλο 30 ημερον οποτε και μενα νωρις μου φαινετε???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φουρφουρ αυτα ειναι 20 και ειναι πολυ φθηνα http://www.ebay.co.uk/itm/20-x-OVULATION-PREDICTOR-TEST-KIT-TESTS-20-mIU-NHS-TTC-/370213831385?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item563276c2d9#shId 5 λιρες με τα μεταφορικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις