451 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Πεμ Δεκ 06, 2012 12:20 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ? ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΣΕ! ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Δεκ 06, 2012 12:31 am, 1 φορά
ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑ .ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΥΣΚΩΣΑ ΑΚΟΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΛΛΑ ΞΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ....mary 30 έγραψε:εγω δεν ειπα να μην το πουν να το πουν σε συγγενεις μονο αλλα να ειναι ολα καλα να παμε στο γιατρο να το δουμε οτι ειναι καλα οτι χτυπαει η καρδια του και μετα. πιστεψε με αν κατι δεν παει καλα εκτος τη στεναχωρια που εχει μια γυναικα δεν εχει και καμια διαθεση να εμηνερωνει τους παντες και να τους εξηγει κιολας. ετσι μου εκανε κ για τη πρωτη σπερμαεγχυση που δεν πετυχε και ειχα το καυμο μου ειχα και το καθενα και τη πεθερα μου να μου λενε σου ηρθε περιοδος? ποσα ωαριαειχες? μηπως δεν ηταν καλος ο γιατρος? ποιος εχει το προβλημα και αλλα τετοια. γιαυτο λεω εγω να το πουμε να μοιραστουμε τη χαρα μας με αυτους που μας αγαπανε αλλα να ειμαστε σθγουρη οτι ολα ειιναι καλα. και πιστεψε με μερικοι ανθρωποι ειναι γρουσουδικοι και δεν χαιρονται με τη χαρα μας παραδειγμα η πεθερα μου αφαντη κ δεν χαρηκε κ ιδιαιτερα αφου απο την αρχη δεν με χονευει αρα γιατι επρεπε να της το πει πχ.
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΣΜΡ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ..ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΣΤΙΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ.....ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΑΟΥΝ........?ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ?toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 4ΩΡΙΤΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΕΞΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑmary 30 έγραψε:Απλα ειμαι ανθρωπος που ζει εκ του ασφαλους μακαρι να πανε ολα καλα απλα θελω να το σιγουρεψω μετα την αλλη βδομαδα με το γιατρο πρωτα κ θα ειμαι πιο ηρεμη.
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ .ΤΙ ΑΚΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥvasoula25 έγραψε:καλημέρα τι κάνετε???
τόνια και χρύσα να χαίρεστε τους άντρες σας!!! καλά να περάσετε σήμερα
και όποια άλλη έχει κάποιον να τον χαίρετε!!!
σε όλες!!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΩΣ ΠΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?! ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ! ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης