51 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Τετ Δεκ 05, 2012 6:49 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΑΠ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καπωσ ετσι ηταν τα υγρα που ειχα εγω πριν κανα 2 μερεσ.τωρα σαν κιτρινωπα ειναι ρε κοριτσια......τι να ναι..φουρφουρακι εισαι ειδικη..τι μπορει ν ναι τα κιτρινα υγραLindakiS έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ?
ναι μανταμ!
fourfouraki έγραψε:Γιάννα έχω σκάσει στα γέλια με τα σχόλια σου στο προηγούμενο θέμα!!!
EGG WHITE συμαίνει στα αγγλικά ασπράδι αυγού, και όταν μιλάμε για τραχηλική βλέννη, συμαίνει πως είναι τα πιο γόνιμα υγρά του κύκλου!! Διάφανα και γλυστερά!!
καλα δεν υπαρχεις!!! και φωτογραφικη αναπαρασταση!!???? Ευγε! Ακριβως ετσι ειναι το σιχαμα! χιχιχι
πω πω φουρφουρακι ειλικρινα αηδιασα..σαν μιξα ειναι...εμενα ειναι διαφανα καιγυαλιστερα τα υγρα τησ οωρρηξιασ αρα γονιμα..οκ .....ειδεσ τι βλεπει κ τι μαθαινει κανεισ στισ 16.55...παντωσ καπωσ ετσι ειναι τα σπερματικα υγραfourfouraki έγραψε:Μετα την ωορρηξία τα υγρά γίνονται έτσι
Αυτό λέγεται CREAMY και μοιάζει με γαλάκτωμα σώματος. Μπορεί να είναι λευκό ή κιτρινωπό και δεν είναι γόνιμο γιατί δεν ειναι κατάληλλο για να βοηθήσει το σπέρμα να κολυμπίσει στον τράχηλο και να ανέβει στη μήτρα.
Όσο πιο πηχτό και κολλώδες τόσο πιο ΜΗ ΓΟΝΙΜΟ
Όσο πιο διάφανο, γιαλυστερό τόσο πιο γόνιμο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τετ Δεκ 05, 2012 6:58 am, 1 φορά
art86 έγραψε:πω πω φουρφουρακι ειλικρινα αηδιασα..σαν μιξα ειναι...εμενα ειναι διαφανα καιγυαλιστερα τα υγρα τησ οωρρηξιασ αρα γονιμα..οκ .....ειδεσ τι βλεπει κ τι μαθαινει κανεισ στισ 16.55fourfouraki έγραψε:Μετα την ωορρηξία τα υγρά γίνονται έτσι
Αυτό λέγεται CREAMY και μοιάζει με γαλάκτωμα σώματος. Μπορεί να είναι λευκό ή κιτρινωπό και δεν είναι γόνιμο γιατί δεν ειναι κατάληλλο για να βοηθήσει το σπέρμα να κολυμπίσει στον τράχηλο και να ανέβει στη μήτρα.
Όσο πιο πηχτό και κολλώδες τόσο πιο ΜΗ ΓΟΝΙΜΟ
Όσο πιο διάφανο, γιαλυστερό τόσο πιο γόνιμο.
ξερναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωfourfouraki έγραψε:Αρτεμούλα τώρα μπορείς να ξεράσεις...
Αυτό είναι το STICKY και δεν είναι καθόλου γόνιμο!!
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσια μπορει να ειναι αηδια, ομως ειναι πολυ κατατοπιστηκα αυτα που ανεβασε το φουρφουρακι!!!τωρα πλεον ξερω να ξεχωριζω τα egg white απο τα creamy!!
οκ ειναι δεν το συζηταμε αλλα και παλι δεν καταλαβα..τα πρωτα ειναι γονιμα ?τα 2α οχι?τα 3α καθολου?karamelitsa22 έγραψε:κοριτσια μπορει να ειναι αηδια, ομως ειναι πολυ κατατοπιστηκα αυτα που ανεβασε το φουρφουρακι!!!τωρα πλεον ξερω να ξεχωριζω τα egg white απο τα creamy!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fourfouraki στις Τετ Δεκ 05, 2012 7:08 am, 1 φορά
γΕια σ γιαννα μ.τ λεμε πιο μεταΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KARAMELITSA ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΣ ΣΟΥ!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ.
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΛΛΕΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΙΚΙ ΤΑ ΚΡΕΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚ ΓΟΥΑΙΤ!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΥΓΡΑ?????ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΥΓΡΑ....fourfouraki έγραψε:Και το ρεσουμέ...
Μετά την περιόδο και λίγες μέρες πριν την ωορρηξία τα υγρά γίνονται πιο γυαλιστερά και διάφανα και μοιάζουν με ωμό ασπράδι αυγού (egg white). Όσο πλησιάζει η ωορρηξία γίνονται πιο νερουλά, εξακολουθούν να είναι διάφανα (watery). Λίγο μετά την ωορηξία (δεν ξέρω πόσες μέρες μετά) γινονται άσπρα και κρεμώδη (creamy) για να μην επιτρέπουν το σπέρμα να μπει μέσα στην μήτρα και εμποδίσει αυτό που πάει να γίνει!!! Αργότερα γίνονται πιο κωλλώδη (sticky) και είναι αδιαπέραστα από το σπέρμα.
Ελπίζω να βοήθησα και να σας ξεμπέρδεψα...
Εγώ σε αυτόν τον κύκλο που άρχισα να παρατηρώ τα υγρά δεν είναι ποτέ egg white, αλλά μερικές φορές νομίζω πως είχα watery αλλά όχι πολλά σε ποσότητα.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης