626 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Πεμ Δεκ 06, 2012 5:36 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:Καλησπερα καλησπερα!!!
Δε σας διαβαζω, δε σας διαβαζω, δε σας διαβαζω!! Δε γινεται!! σας αφησα χθες στο 13 και σημερα πηγατε 31!!
Ε δε γινεται χρυσα μου....τι κανετε;;;;;;
Εγω λιγο σκατουλες...κουναει πολυυυυ το καραβιιι!! Δεν παλευεται...τωρα...σορρυ που θα το πω...αλλα ηθελα λιγο αλατι και εφαγα λιγα πατατακια....εεε δε γινοταν...εστρωσα ομως...σταματησε να κουναει! Το λεω γ αυτα που λεγατε πριν γ τις εγκυες και ποσο προσεχουν! Προσεχωωω ΠΑΑΑΡΑ Πολυ! Και κανω μονο οτι σηκωνει το σωμα μου και ο οργανισμος μου...
Ελπιζω να ειστε καλα σημερα εχω πολυ δουλεια στο γραφειο...και δε ξερω ποσο θα σας βλεπω...
εε οτι προλαβω..ειχαμε κανα νεο;;;
ΑΑΑΑΑ Χρονια Πολλα σε Νικους και Νικολετες!! Πραγματικα να τους χαιρεστε!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:36 am, 1 φορά
art86 έγραψε:τα λεμε πιο μετα ειρηνακι ..καλο μπανακιeirini7 έγραψε:Γειά σου Εύα
πάω να κάνω ένα μπανάκι κι επιστρέφω!!
Ευούλι έγραψε:Μπράβο Ειρηνάκι!Πολύ ευχάριστα νέα!
Κακάο έγώ θα τα ήθελα αν γίνεται!Κι ελπίζω να φανούν και σ'εμένα γουρλίδικα!
Ευούλι έγραψε:Μπράβο Ειρηνάκι!Πολύ ευχάριστα νέα!
Κακάο έγώ θα τα ήθελα αν γίνεται!Κι ελπίζω να φανούν και σ'εμένα γουρλίδικα!
eirini7 έγραψε:LindakiS έγραψε:Ααα...οχι λεω θα με μαλωσουνε.. χιχιχιχι οκ!
Καλως σας βρηκα κοριτσια κι εγω σας εχασα ολο ναυτιες εχω μωρε...χθες ολο το βραδυ στον καναπε την εβγαλα...ζαλιζομαι αρκετες φορες τη μερα!
Ειρηνακι μου..καλο ειναι που του εδωσες δευτερη ευκαιρια....να δουμε πως θα ειναι τωρα.... εγω δε θα ξαναπηγαινα...πολυ λυπαμαι που το λεω... αλλα απο τα νευρα μου οταν μαλωνω μαλωνω ασχημα...δε θα μπορουσα να κανω επανασυνδεση...και δε δινω ευκολα δευτερες ευκαιριες....τωρα θα μου πεις παιδι ειναι...ναι...αλλα πως θα μαθει απο τα λαθη του.;;;;..να προσεχεις πολυ μονο!
Ολινάκι να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι...μόλις φύγει κι αυτός ο μήνας θα είσαι μια χαρούλα!
μωρέ έχεις δίκιο...κι εγώ έλεγα δε θα ξαναπάω...αλλά μου ζήτησε συγγνώμη..τι να έλεγα;;;κατάλαβες;;;και για το συγκεκριμένο παιδί ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό..μακάρι να μην το μετανοιώσω
Ευούλι έγραψε:kakao σου έστειλα π.μ.!
Ειρηνάκι μου μάλλον σωστά με έχεις στη λίστα...Δεν ξέρω ακριβώς πότε θ'αδιαθετήσω, στο περίπου...Για να σου πω όμως την αλήθεια δεν θελω ιδιαίτερα να μπαίνω...Μην με βρίσεις,αλλά το θεωρώ μάταια αναμονή στη δική μου περίπτωση...Πόσο μάλλον για να προσμένουμε όλες μαζί με ανυπομονησία!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης