Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα Κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Από το πρωί προσπαθώ να γράψω και τελικά ακόμα διαβάζω!!! Έχω ακόμα 5-6 σελίδες...

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι!!!
και θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!

Όταν λέμε έχω πόνους ωορρηξίας τι εννοούμε? Πως είναι ο πόνος ωορρηξίας? Μοιάζει με τον πόνο περιόδου της κοιλιάς?

Εγώ δεν καταλαβαίνω πόνους, αλλά κατά τη διάρκεια του κύκλου νιώθω μερικές φορές πονάκια δεξιά ή αριστερά αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι ωοθήκη ή σάλπιγγα, και μερικές φορές νιώθω τσιμπηματάκια δεξιά ή αριστερά, πολύ χαμηλά όμως, σαν να μου τρυπάνε τη μήτρα από τη μία πλευρά. Προσπαθώ να καταγράψω σωστά τα συμπτώματα αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο πόνος ωορρηξίας για να το σημειώσω. Σήμερα και εχθές νιώθω πόνο στη μήτρα κεντρικά που συνοδεύεται από ένα μικρό φούσκωμα και είναι όπως όταν πρόκειται να αδιαθετήσω αλλά σε μικρότερο βαθμό... είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αδιαθετήσω βέβαια... Μπορείτε να μου περιγράψετε κι' εσείς αν έχετε πονάκια πως είναι για να με βοηθήσετε να καταλάβω?? Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...
γεια σου φουρφουρακι ....εγω οταν εχω οωρρηξια νιωθω τσιμπηματα πονακια ελαφρια δεξια η αριστερα αναλογα που γινεται η οωρρηξια..σε συνδιασμο παντα με υγρα

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επιτελους Αρτ ειπες και τη μαγικη λεξη! χαχαχααχαχα Πιστεψε με καμια δε θα σε βαλει..κοσμια αμα δεν κανεις κ καμια δουλεια! χαχαα κατσε στ αυγα σου καλα μπας κι εχεις κ κανα αυγο και να το κλωσησεις!! Smile Smile As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 38160 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 38160

Φουρφουρακι εγω ειχα μονο πονους ωορρηξιας κ πολυυυυυυυ σπανια πονους περιοδου! Ειχα πονο παρα πολυυ εντονο δεξια συνηθως και δε ξερω αλλα μαλλον απο την ωοθηκη προερχοταν αλλα ηταν αφορητος..σα να με σφαζουνε....ξεκινουσε με τσιμπηματακια και πολλααααααααα υγρααα παρα πολλαα
αυτο ειχα να περιγραψω εγω... Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Τζαμπα πας...μα τι περιεργες ειστε;; χαχαχαχα...Smile Θα εχουμε αλλαξει και νουμερο μεχρι να ρθεις...εγω σορρυ αλλα δε μπορω να διαβαζω τοοοοοοσες σελιδες! Αληθεια...ειναι αδυνατον! Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 28 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ??? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ??? ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ????

fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα Κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Από το πρωί προσπαθώ να γράψω και τελικά ακόμα διαβάζω!!! Έχω ακόμα 5-6 σελίδες...

Όταν λέμε έχω πόνους ωορρηξίας τι εννοούμε? Πως είναι ο πόνος ωορρηξίας? Μοιάζει με τον πόνο περιόδου της κοιλιάς?

Εγώ δεν καταλαβαίνω πόνους, αλλά κατά τη διάρκεια του κύκλου νιώθω μερικές φορές πονάκια δεξιά ή αριστερά αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι ωοθήκη ή σάλπιγγα, και μερικές φορές νιώθω τσιμπηματάκια δεξιά ή αριστερά, πολύ χαμηλά όμως, σαν να μου τρυπάνε τη μήτρα από τη μία πλευρά. Προσπαθώ να καταγράψω σωστά τα συμπτώματα αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο πόνος ωορρηξίας για να το σημειώσω. Σήμερα και εχθές νιώθω πόνο στη μήτρα κεντρικά που συνοδεύεται από ένα μικρό φούσκωμα και είναι όπως όταν πρόκειται να αδιαθετήσω αλλά σε μικρότερο βαθμό... είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αδιαθετήσω βέβαια... Μπορείτε να μου περιγράψετε κι' εσείς αν έχετε πονάκια πως είναι για να με βοηθήσετε να καταλάβω?? Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472

LindakiS

LindakiS
Α ναιιι! Κι αυτοοοο δε φτανει που ποναωω εχω και ορεξεις!!!! Μετα παιρνω ντεπον και μενουν μονο οι ορεξεις.. Wink

ΕΕΕε αγαπακι!! φιλακιιιιι;;;;;;; As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472

http://www.sailormoon82@blogspot.com

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Επιτελους Αρτ ειπες και τη μαγικη λεξη! χαχαχααχαχα Πιστεψε με καμια δε θα σε βαλει..κοσμια αμα δεν κανεις κ καμια δουλεια! χαχαα κατσε στ αυγα σου καλα μπας κι εχεις κ κανα αυγο και να το κλωσησεις!! Smile Smile As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 38160 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 38160

Φουρφουρακι εγω ειχα μονο πονους ωορρηξιας κ πολυυυυυυυ σπανια πονους περιοδου! Ειχα πονο παρα πολυυ εντονο δεξια συνηθως και δε ξερω αλλα μαλλον απο την ωοθηκη προερχοταν αλλα ηταν αφορητος..σα να με σφαζουνε....ξεκινουσε με τσιμπηματακια και πολλααααααααα υγρααα παρα πολλαα
αυτο ειχα να περιγραψω εγω... Smile
ολινακι μου οσο και αν βαριεμαι πρεπει ν σκουπισω..εχω βγαλει ηδη τη σκουπα ....θα ρθουν τα κοριτσια για καφε πιο μετα δεν μπορω ν ειμαι ανω κατω.....αλλα ειπαμε σημερα κανω δουλειες με δοσεις σιγα σιγα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
LindakiS έγραψε:Τζαμπα πας...μα τι περιεργες ειστε;; χαχαχαχα...Smile Θα εχουμε αλλαξει και νουμερο μεχρι να ρθεις...εγω σορρυ αλλα δε μπορω να διαβαζω τοοοοοοσες σελιδες! Αληθεια...ειναι αδυνατον! Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 28 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ??? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ??? ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ????

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472
αγαπακι μ τι κανεισ???????πωσ εισαι?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Α ναιιι! Κι αυτοοοο δε φτανει που ποναωω εχω και ορεξεις!!!! Μετα παιρνω ντεπον και μενουν μονο οι ορεξεις.. Wink

ΕΕΕε αγαπακι!! φιλακιιιιι;;;;;;; As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 417472

ΟΛΙΝΑΚΙ ΤΣΑΚΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 334590

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??? ΑΝΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ????

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια όταν λέτε τσιμπιματάκια, σε πιο ύψος?? εκεί που είναι οι ωοθήκες ή πιο χαμηλά στη μήτρα?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Κορίτσια όταν λέτε τσιμπιματάκια, σε πιο ύψος?? εκεί που είναι οι ωοθήκες ή πιο χαμηλά στη μήτρα?

εγω τα τσιμπιματακια τα νιωθω στις ωοθηκες

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Κορίτσια όταν λέτε τσιμπιματάκια, σε πιο ύψος?? εκεί που είναι οι ωοθήκες ή πιο χαμηλά στη μήτρα?
στις οωθηκες....
αγαπακι μου ειναι νωρις ακομα.....αμα δεν ερθει μαλλον την δευτερα..ειμαι σχεδον σιγουρη οτι μεχρι το αργοτερο τισ 8 πρεπει αν με ρθει ισωσ και πιο νωρις γτ ξερω ποτε εκανα οωρρηξια..η 15η η 16η μερα ..αμα δεν ερθει .....θα το σιγουρεψω πιο πολυ

XrysaB

XrysaB
ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΝΥΑ ΣΤΗΝ ΠΥΕΛΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΓΡΑ
ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ?ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΝΥΑ ΣΤΗΝ ΠΥΕΛΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΓΡΑ
ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ?ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
γιατι χρυσακι μ ποναει ο λαιμοσ σου..κρυωσες.......?κανε ενα ζεστο τσαγακι και σιγουρα θα περασει...ξεκουραστηκες ??

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρτεμακι θα περιμενουμε με αγωνια την δευτερα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 654316

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε Χρύσα τίποτα δεν μπορώ να ρωτήσω αμέσως να μου πείτε ότι πιέζομαι?? Razz χαχαχα πως θα μάθω αν δεν ρωτάω??? Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε γιατρό και αυτός που σκέφτομαι να παώ σίγουρα δεν θα μπορεί να με βλέπει καθε τρεις και λίγο για να παρακολουθούμε την ωορρηξία γιατί έχει πάντα πάρα πολυ κόσμο και αρκετή αναμονή..

Αν δεν μου κατσικωθεί το νινάκι αυτό το μήνα θα αγοράσω τεστάκια.. αλλά μέχρι τότε, αισθάνομαι "βόδι" αν δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα! Και επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω την ωορρηξία μου, γι' αυτό ρωτάω να μου πείτε εσείς τι συμπτώματα έχετε μηπως βγάλω άκρη. Πχ.. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κράμπες.. ούτε ξέρω τι είναι.. ενώ άλλες λένε ότι αισθάνονται. Στο ημερολόγιο που συμπληρώνω γράφει αυτά:

Bloating
Cramps (Like PMS/AF) [INFO] Cramps (Not PMS/AF) [INFO]
Gas/Flatulence
Heaviness/Fullness [INFO] Mild/Dull Cramps/Pressure
Ovary Pain
Ovulation Pain
Pulling/Pinching
Sharp/Stabbing Pains
Sore Muscles [INFO]
Twinges [INFO]
UTI or Feels Like [INFO]

Αλλά εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο πόνος ωορρηξίας για να ξέρω να το σημειώσω... γιατί έχει και Πόνους ωορρηξίας/ovulation pain και τραβήγματα/τσιμπήματα pulling/pinching οπότε πρόκειται για διαφορετικό πράγμα? Τους πόνους που νιώθω εγώ δεν τους αναφέρει.. .χαμηλά στην κοιλιά όπως όταν είναι να μας έρθει η καταραμένη...

XrysaB

XrysaB
[quote="art86"]
γιατι χρυσακι μ ποναει ο λαιμοσ σου..κρυωσες.......?κανε ενα ζεστο τσαγακι και σιγουρα θα περασει...ξεκουραστηκες ??[/quoΕ

ΕΛΙΩΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Βρε Χρύσα τίποτα δεν μπορώ να ρωτήσω αμέσως να μου πείτε ότι πιέζομαι?? Razz χαχαχα πως θα μάθω αν δεν ρωτάω??? Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε γιατρό και αυτός που σκέφτομαι να παώ σίγουρα δεν θα μπορεί να με βλέπει καθε τρεις και λίγο για να παρακολουθούμε την ωορρηξία γιατί έχει πάντα πάρα πολυ κόσμο και αρκετή αναμονή..

Αν δεν μου κατσικωθεί το νινάκι αυτό το μήνα θα αγοράσω τεστάκια.. αλλά μέχρι τότε, αισθάνομαι "βόδι" αν δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα! Και επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω την ωορρηξία μου, γι' αυτό ρωτάω να μου πείτε εσείς τι συμπτώματα έχετε μηπως βγάλω άκρη. Πχ.. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κράμπες.. ούτε ξέρω τι είναι.. ενώ άλλες λένε ότι αισθάνονται. Στο ημερολόγιο που συμπληρώνω γράφει αυτά:

Bloating
Gas/Flatulence
Ovary Pain
Ovulation Pain
Pulling/Pinching
Sharp/Stabbing Pains
Sore Muscles [INFO]
Twinges [INFO]
UTI or Feels Like [INFO]

Αλλά εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο πόνος ωορρηξίας για να ξέρω να το σημειώσω... γιατί έχει και Πόνους ωορρηξίας/ovulation pain και τραβήγματα/τσιμπήματα pulling/pinching οπότε πρόκειται για διαφορετικό πράγμα? Τους πόνους που νιώθω εγώ δεν τους αναφέρει.. .χαμηλά στην κοιλιά όπως όταν είναι να μας έρθει η καταραμένη...
κανε απο την 8η μεχρι την 16η καθε μερα και τις αλλες οσο οπιο συχνα μπορεισ και πιστευω 99 τοις εκατο θα πεσεις πανω σε γονιμες

XrysaB

XrysaB
fourfouraki έγραψε:Βρε Χρύσα τίποτα δεν μπορώ να ρωτήσω αμέσως να μου πείτε ότι πιέζομαι?? Razz χαχαχα πως θα μάθω αν δεν ρωτάω??? Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε γιατρό και αυτός που σκέφτομαι να παώ σίγουρα δεν θα μπορεί να με βλέπει καθε τρεις και λίγο για να παρακολουθούμε την ωορρηξία γιατί έχει πάντα πάρα πολυ κόσμο και αρκετή αναμονή..

Bloating
Gas/Flatulence
Ovary Pain
Ovulation Pain
Pulling/Pinching
Sharp/Stabbing Pains
Sore Muscles [INFO]
Twinges [INFO]
UTI or Feels Like [INFO]

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="XrysaB"]
art86 έγραψε:
γιατι χρυσακι μ ποναει ο λαιμοσ σου..κρυωσες.......?κανε ενα ζεστο τσαγακι και σιγουρα θα περασει...ξεκουραστηκες ??[/quoΕ

ΕΛΙΩΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
εγω εδω .σταθερα..ταυτοχρονα εκανα και δουλιτσες..μονο να σφουγγαρισω μου εμεινε..........εχω και ενοχλησεις...μια δεξια μια αριστερα

FOTINI28

FOTINI28
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΡΑΣ..28η ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΔΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ!!!
ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 ?
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 .ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ!!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια πρεπει ν βγω θα ρθουν τα κοριτσια για κεφε.
τα λεμε μετα

XrysaB

XrysaB
FOTINI28 έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΡΑΣ..28η ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΔΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ!!!
ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 215994 ?
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 .ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 654316 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 654316

ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινή και πως καταλαβαίνεις ότι είναι η σάλπιγκα και όχι η ωοθήκη??? Αφού είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο!!! Mad Mad As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 679259 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 679259

Καλά μόνο εγώ είμαι τόσο μπουφος??? χαχαχαχ

Εν το μεταξύ αυτά τα τσιμπηματάκια τα έχω σε άσχετες μερες, όχι μόνο μια μέρα, και μάλιστα τα απέκτησα μετά την παλίνδρομη. Πιο πριν τίποτα δεν είχα!!

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:κοριτσια πρεπει ν βγω θα ρθουν τα κοριτσια για κεφε.
τα λεμε μετα

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 379767

FOTINI28

FOTINI28
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?

FOTINI28

FOTINI28
fourfouraki έγραψε:Φωτεινή και πως καταλαβαίνεις ότι είναι η σάλπιγκα και όχι η ωοθήκη??? Αφού είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο!!! Mad Mad As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 679259 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 28 679259

Καλά μόνο εγώ είμαι τόσο μπουφος??? χαχαχαχ

Εν το μεταξύ αυτά τα τσιμπηματάκια τα έχω σε άσχετες μερες, όχι μόνο μια μέρα, και μάλιστα τα απέκτησα μετά την παλίνδρομη. Πιο πριν τίποτα δεν είχα!!

ΧΑ!!!ΧΑ!!! ΔΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ!! Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις