826 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Πεμ Δεκ 06, 2012 12:51 pm
art86
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις σταυρουλα μου???????????stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι κανεις σταυρουλα μου???????????stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!
ναι η αληθεια ειναι οτι εχω καλη διαθεση.............εμενα κοιμαται ο καλοσ μου ακι εγω χαζευω εδω ...δεν νυσταζω ακομα ..ειναι πολυ νωρις για μενα.....stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!!ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΑΡ..
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ???ΕΙΔΑ ΞΠΝΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑ!!!
εμενα 10 βαρια 10κ30 μιση κοιμαται ο καλος μ γτ ξυπναει πολυ πρωι...stauroulinaa έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...
γεια σου σταυρουλαstauroulinaa έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!
ουτε εμενα.......εμενα μαρεσει ο κλουνει πολυυυυυυυυυυυυυυυυeirini7 έγραψε:αγάπη εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτός.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Δεκ 06, 2012 1:35 pm, 1 φορά
art86 έγραψε:ουτε εμενα.......εμενα μαρεσει ο κλουνει πολυυυυυυυυυυυυυυυυeirini7 έγραψε:αγάπη εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτός.........
αγαπη έγραψε:εχω κολλημενα τα ματια μου στο σταρ μονο εγω ειμαι κολλημενη με το twilight??? μιλαμε ειναι σουπερ εργακι και αυτος ο rebert pattinson τη κουκλος ρε κοριτσια
ναι ζιτσα σαν βαμπιρ ειναι και στην ταινια και στη πραγματικοτητα..α ειναι και κερατασEnVy26 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχω κολλημενα τα ματια μου στο σταρ μονο εγω ειμαι κολλημενη με το twilight??? μιλαμε ειναι σουπερ εργακι και αυτος ο rebert pattinson τη κουκλος ρε κοριτσια
vre agapi san pethamenos einai !!!
art86 έγραψε:ναι ζιτσα σαν βαμπιρ ειναι και στην ταινια και στη πραγματικοτητα..α ειναι και κερατασEnVy26 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχω κολλημενα τα ματια μου στο σταρ μονο εγω ειμαι κολλημενη με το twilight??? μιλαμε ειναι σουπερ εργακι και αυτος ο rebert pattinson τη κουκλος ρε κοριτσια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:44 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EnVy26 στις Πεμ Δεκ 06, 2012 1:45 pm, 1 φορά
το ιδιο σκεφτομαστε..αυτο θα ελεγα και εγω...EnVy26 έγραψε:art86 έγραψε:ναι ζιτσα σαν βαμπιρ ειναι και στην ταινια και στη πραγματικοτητα..α ειναι και κερατασEnVy26 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχω κολλημενα τα ματια μου στο σταρ μονο εγω ειμαι κολλημενη με το twilight??? μιλαμε ειναι σουπερ εργακι και αυτος ο rebert pattinson τη κουκλος ρε κοριτσια
ela mwre art mhn eisai skliri !!! o kahmenos ti ftaiei gia to kerato ????
Alla kai h bella e?? Mastoyra me 10 aloperidin kai 55 zanax
ναι και ειχα 37.2EnVy26 έγραψε:ART ! Metrises thermokrasia to prwi ??????????
marichui έγραψε:Κορίτσια πολλά φιλιά!!
Ειδικά στην Αγάπη που με κάνει και γελάω με τον αυθορμητισμό και τις ατάκες!!!
Κι εμενα μου αρέσει το λυκόφως και ο pattinson κι ας ψηλωσε λίγο απότομα, εμένα μου αρέσει που τη συγχώρεσε...
Είχαμε κανένα νέο; Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω όλες...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης