976 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Παρ Δεκ 07, 2012 1:33 am
XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΧ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΗΔΗ 3
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
christinageo έγραψε:καλημερα σας κοριτσια !!!!!
Να σας πω ενα μυστικο !!!!
Το πρωι εκανα εξεταση αιματος χοριακη , κανονικα περιμενω να αδιαθετησω την Κυριακη αλλα ελπιζω να δειξει κατι δεν μπορω να περιμενω ελπιζω να ειναι θετικο , περνω τ αποτελεσματα το απογευμα μετα τις 7 μου ειπαν απο το μικροβιολογικο .
Ευχηθειτε μου , ξερω οτι οι δικες σας ευχες ειναι οι πιο δυνατες .
Ευχαριστω
καλημερα!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣchristinageo έγραψε:καλημερα σας κοριτσια !!!!!
Το πρωι εκανα εξεταση αιματος χοριακη , κανονικα περιμενω να αδιαθετησω την Κυριακη αλλα ελπιζω να δειξει κατι δεν μπορω να περιμενω ελπιζω να ειναι θετικο , περνω τ αποτελεσματα το απογευμα μετα τις 7 μου ειπαν απο το μικροβιολογικο .
Ευχαριστω
christinageo έγραψε:καλημερα σας κοριτσια !!!!!
Ευχαριστω
anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.....ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ....ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥ???
ΑΡΤΕΜΑΚΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΑΚΡΙΑ Ε???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ????XrysaB έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.....ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ....ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥ???
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΑΚΙ?
Κ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ...marichui έγραψε:Καλημέρα Ευα!!! Χρύσα το χιόνι μου αρέσει πολύ πολύ αλλά όχι να περπατήσω με τακούνια, με τίποτα!!! Ευα εσυ πότε είναι να μην έρθει;
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΤ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.....ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ....ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ....art86 έγραψε:κοριτσια σορυ που χαθηκα πηγα γ ψωμακι κ επλυνα και κατι πιατα που ειχα..σας ευχαριστω παρααααααααααααααααα πολυ για το ενδιαφερον σας ολες.........με συγκηνητε....οχι δεν με επισκεφτηκε μετρησα και την θερμοκρασια μου και ειχα 37 37,1 εκει......αλλα δεν ξερω ....τα πρωτα της σημαδια με επισκεφτηκαν...ποναω χαμηλα.....και το στηθος τουμπανο και δεν εκουμπιεται...κοριτσια αμα δεν ερθει και αυριο τι να πω ......εγω υπολογιζω οτι εκανα οωρρηξια η την 15 η την 16η μερα σιγουρα οχι πιο αργα..αρα 15+14 29 16+14 30η σμρ η αυριο πρεπει να ρθει..σωστα δεν μετραω???????
χριστινα μακαρι η χοριακη σου να ειναι τεραστιααααααααααααααααααααααααα
ευακι μου θα κλαψω μωρε......... σε ευχαριστω αλλα δεν ξερω ....ειμαι 50 50 δεν ξθελω να σας απογοητευσω....αμα ρθει δεν ξερω πως θα το πω..νιωθω οτι θα σας στεναχωρεσω κ πραγματικα δεν θελωanypomoni έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΤ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.....ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ....ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ....art86 έγραψε:κοριτσια σορυ που χαθηκα πηγα γ ψωμακι κ επλυνα και κατι πιατα που ειχα..σας ευχαριστω παρααααααααααααααααα πολυ για το ενδιαφερον σας ολες.........με συγκηνητε....οχι δεν με επισκεφτηκε μετρησα και την θερμοκρασια μου και ειχα 37 37,1 εκει......αλλα δεν ξερω ....τα πρωτα της σημαδια με επισκεφτηκαν...ποναω χαμηλα.....και το στηθος τουμπανο και δεν εκουμπιεται...κοριτσια αμα δεν ερθει και αυριο τι να πω ......εγω υπολογιζω οτι εκανα οωρρηξια η την 15 η την 16η μερα σιγουρα οχι πιο αργα..αρα 15+14 29 16+14 30η σμρ η αυριο πρεπει να ρθει..σωστα δεν μετραω???????
anypomoni έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ????XrysaB έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.....ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ....ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥ???
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΑΚΙ?
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ....ΖΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑΙ Κ ΤΟ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΤΩΡΑ....ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ...XrysaB έγραψε:anypomoni έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ????XrysaB έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.....ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ....ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥ???
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΑΚΙ?
ΝΑΙ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΓΙΑ 1 2 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ
art86 έγραψε:ευακι μου θα κλαψω μωρε......... σε ευχαριστω αλλα δεν ξερω ....ειμαι 50 50 δεν ξθελω να σας απογοητευσω....αμα ρθει δεν ξερω πως θα το πω..νιωθω οτι θα σας στεναχωρεσω κ πραγματικα δεν θελωanypomoni έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΤ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.....ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ....ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ....art86 έγραψε:κοριτσια σορυ που χαθηκα πηγα γ ψωμακι κ επλυνα και κατι πιατα που ειχα..σας ευχαριστω παρααααααααααααααααα πολυ για το ενδιαφερον σας ολες.........με συγκηνητε....οχι δεν με επισκεφτηκε μετρησα και την θερμοκρασια μου και ειχα 37 37,1 εκει......αλλα δεν ξερω ....τα πρωτα της σημαδια με επισκεφτηκαν...ποναω χαμηλα.....και το στηθος τουμπανο και δεν εκουμπιεται...κοριτσια αμα δεν ερθει και αυριο τι να πω ......εγω υπολογιζω οτι εκανα οωρρηξια η την 15 η την 16η μερα σιγουρα οχι πιο αργα..αρα 15+14 29 16+14 30η σμρ η αυριο πρεπει να ρθει..σωστα δεν μετραω???????
ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΧΑΖΑ....ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ....ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Κ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕ....ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ...ΧΙΧΙΧΙΧΙart86 έγραψε:ευακι μου θα κλαψω μωρε......... σε ευχαριστω αλλα δεν ξερω ....ειμαι 50 50 δεν ξθελω να σας απογοητευσω....αμα ρθει δεν ξερω πως θα το πω..νιωθω οτι θα σας στεναχωρεσω κ πραγματικα δεν θελωanypomoni έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΤ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.....ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ....ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ....art86 έγραψε:κοριτσια σορυ που χαθηκα πηγα γ ψωμακι κ επλυνα και κατι πιατα που ειχα..σας ευχαριστω παρααααααααααααααααα πολυ για το ενδιαφερον σας ολες.........με συγκηνητε....οχι δεν με επισκεφτηκε μετρησα και την θερμοκρασια μου και ειχα 37 37,1 εκει......αλλα δεν ξερω ....τα πρωτα της σημαδια με επισκεφτηκαν...ποναω χαμηλα.....και το στηθος τουμπανο και δεν εκουμπιεται...κοριτσια αμα δεν ερθει και αυριο τι να πω ......εγω υπολογιζω οτι εκανα οωρρηξια η την 15 η την 16η μερα σιγουρα οχι πιο αργα..αρα 15+14 29 16+14 30η σμρ η αυριο πρεπει να ρθει..σωστα δεν μετραω???????
ΕΥΧΟΜΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΤ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΡΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΛΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ...ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧart86 έγραψε: ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς.
ευακι για τις επομενεσ 3 4 μερες βουρ αυριο μεθαυριο μπορει κ σμρ να κανεις οωρρηξια ....δωστουυυυυυυυυυυ
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΙΙΓΟΥΡΟ...ΕΓΩ ΧΛΩΜΟ ΤΟΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΕΜΠΕ...art86 έγραψε:προτεινω το ευακι η η μαρια να ανοιξουν το νεο θεματακι γ γουρι..ελπιζω το προηγουμενο να εφερε σε μενα οπως στη χρυσα .........αντεεεεεεεεεεε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης