Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ?

κατεβαινει εκθετικα!! εχει φτασει τωρα 35,6 ιχχι...αν ξυπνησω και αυριο πρωι θα ξαναμετρησω αλλα καπου εκει θα ειμαι!!! θελω να δω αν θα δω τρελη διαφορα στη ανοδο την μερα που θα κανω ωορρηξια!! ιχιχιχι

Χρυσακι μου τα λες πολυ ωραια...αλλα και παλι.. πρεπει να το νιωθει ο αλλος και να μην αγχωθει..οτι και να λες εσυ εγω ο αλλος, αν δν το νιωθω εγω πχ. δν με ξεαγχωνει να μου το πει αλλος!!

Γιαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472

Μαρια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472

φουρφουρ νομιζω λενε τα τεστακια ..εγω σου ειπα να παρεις πολλα ομως επειδη καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος..την πρωτη φορα εγω τα ξεκινησα αμεσως μετα που περασε η περιοδος για να σιγουρευτω οτι θα την βρω..ειχα παρει 30 την πρωτη φορα χαχα και τις επομενες βεβαια παντα 30 παιρνω οταν τελειωνουν..τεσπα...μπορει να μην κανεις ακριβως 14μερες πριν την επομενη αναμενομενη περιοδο, να κανεις νωριτερα η αργοτερα!! απο την 10η μερα θα ξεκινουσα στην θεση σου

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ αυτή τη φορά θα ξεκινήσω από την όγδοη αν και ειναι νωρις για εμενα γιατι εχω συνηθως μεγαλο κύκλο. Αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα θα ξεκινησω νωρίς....

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ!!!ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙΙΙ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτη τη φορα θα χρησιμοποιησω οτι ξερω... θα κανω τεστ που σου βρισκει μια με δυο μερες πριν την ωορρηξια..θα μετραω και θερμοκρασιες που σου δειχνει και ακριβως τη μερα που εγινε αφου την επομενη ανεβαινει...ξαπλα για λιγη ωρα... και θα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 215994 μερα παρα μερα στις γονιμες προσπαθοντας να μαζεψουμε ποσοτητα!!!!! και ο Θεος βοηθος!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Καλο μποτε Σταυρουλα μου!!!!

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:αυτη τη φορα θα χρησιμοποιησω οτι ξερω... θα κανω τεστ που σου βρισκει μια με δυο μερες πριν την ωορρηξια..θα μετραω και θερμοκρασιες που σου δειχνει και ακριβως τη μερα που εγινε αφου την επομενη ανεβαινει...ξαπλα για λιγη ωρα... και θα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 215994 μερα παρα μερα στις γονιμες προσπαθοντας να μαζεψουμε ποσοτητα!!!!! και ο Θεος βοηθος!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Καλο μποτε Σταυρουλα μου!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ?ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΠΟΛΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα μη με μαλωσεις!! τις ξεκινησα αλλα προχθες ειχαμε παει εξω για φαγητο και το βραδυ που ελεγα τελικα να τις παρω μετα τη δουλεια αφου τις ειχα ξεχασει, δν τις πηρα..ξεχαστηκα..και χθες με ολα αυτα που ειχαμε να κανουμε παλι ξεχαστηκα..σημερα τις πηραμε κανονικα!! δηλαδη απο τη μια βδομαδα που παιρνουμε πηραμε τις 5 μερες...καλα οχι οτι περιμενω να κανουν θαυματα απο την αρχη αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να δω διαφορετικο αποτελεσμα στου αντρα μου το σπερμοδιαγραμμα ....να ανεβουμε λιγο !!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed και ξερω οτι ειναι αδυνατον τοσο νωρις να αλλαξει κατι απο τις βιταμινες!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον εφαγα λιγες πατατουλες με κατσαπιτσα χαζεψα και λιγο στο σερφαρισμα ομως τωρα πρεπει να στολισω και δεντρακι εσεις στολισατε??? η θα στολισετε ολο το σπιτι με τεστακια?? Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να σας ανεβασω και λιγο διαβαστε αυτο που βρηκα

http://www.zougla.gr/ygeia/article/pio-gonimes-i-paxoules-ginekes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα αγαπη ξερω οτι δν κανει να κανεις διαιτα οταν προσπαθεις!!! αλλα για το παχουλες.. εχω παραδειγμα ΠΑΧΥΣΑΡΚΗΣ φουλ που εμεινε και στα 2 παιδια της με την πρωτη..οποτε αυτο που λενε η παχυσαρκια ειναι θεμα υπογονιμοτητας ουτως η αλλως δν το πιστευω πλεον!!! ολα τυχερα ειναι!!!

εγω εχω στολισει απο την προηγουμενη Κυριακη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 αλλα εχω να βαλω κι αλλα ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ το τραπεζακι του σαλονιου....καλα αυτος που ειναι να μας τα φτιαξει ειναι για σφαλιαρες..δν του ξαναδινω δουλεια..ειναι τελειως στα τετοια του....!!!!! ειμαι απο το Σεπτεμβρη που το περιμενω και μια το ξεχναει, μια το ξαναξεχναει..και ειναι και γνωστος..τι το θελουμε και μπλεκουμε γνωστους αφου ξερουμε την καταληξη!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο τίτλος στο άρθρο είναι εντελώς χαζός!! Αφού στα αποτελέσματα λέει πως οι γυναίκες με φυσιολογικό βάρος είχαν 50% επιτυχία ενώ οι παχύσαρκες 45%...

Άρα.. το θέμα είναι να μην είμαστε ελλιποβαρείς, για να μπορέσουμε να συλλάβουμε πιο εύκολα, όχι όμως να είμαστε παχύσαρκες!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Ο τίτλος στο άρθρο είναι εντελώς χαζός!! Αφού στα αποτελέσματα λέει πως οι γυναίκες με φυσιολογικό βάρος είχαν 50% επιτυχία ενώ οι παχύσαρκες 45%...

Άρα.. το θέμα είναι να μην είμαστε ελλιποβαρείς, για να μπορέσουμε να συλλάβουμε πιο εύκολα, όχι όμως να είμαστε παχύσαρκες!!

Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες τα έριξα πολύ στον κόκκορα... πάω να σιδερώσω!! το αποφάσισα!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 517142

Δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα έχω έναν εκνευρισμό.... βαριέμαι, είμαι μόνη μου, έχω τόσες δουλειές να κάνω και δεν έχω διάθεση για τίποτα!! Το μόνο που έχω όρεξη να κάνω είναι να χαζεύω... γι' αυτό πάω πριν λαλήσω... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 679259

XrysaB

XrysaB
[quote="boubou"]Χρυσα μη με μαλωσεις!! τις ξεκινησα αλλα προχθες ειχαμε παει εξω για φαγητο και το βραδυ που ελεγα τελικα να τις παρω μετα τη δουλεια αφου τις ειχα ξεχασει, δν τις πηρα..ξεχαστηκα..και χθες με ολα αυτα που ειχαμε να κανουμε παλι ξεχαστηκα..σημερα τις πηραμε κανονικα!! δηλαδη απο τη μια βδομαδα που παιρνουμε πηραμε τις 5 μερες...καλα οχι οτι περιμενω να κανουν θαυματα απο την αρχη αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να δω διαφορετικο αποτελεσμα στου αντρα μου το σπερμοδιαγραμμα ....να ανεβουμε λιγο !!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed και ξερω οτι ειναι αδυνατον τοσο νωρις να αλλαξει κατι απο τις βιταμινες![/quote

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΩ ΕΒΙΟΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΙΝ ΕΠΕΙΡΝΑ ΜΟΝΟ15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΣΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:αχαχαχα αγαπη ξερω οτι δν κανει να κανεις διαιτα οταν προσπαθεις!!! αλλα για το παχουλες.. εχω παραδειγμα ΠΑΧΥΣΑΡΚΗΣ φουλ που εμεινε και στα 2 παιδια της με την πρωτη..οποτε αυτο που λενε η παχυσαρκια ειναι θεμα υπογονιμοτητας ουτως η αλλως δν το πιστευω πλεον!!! ολα τυχερα ειναι!!!

εγω εχω στολισει απο την προηγουμενη Κυριακη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 αλλα εχω να βαλω κι αλλα ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ το τραπεζακι του σαλονιου....καλα αυτος που ειναι να μας τα φτιαξει ειναι για σφαλιαρες..δν του ξαναδινω δουλεια..ειναι τελειως στα τετοια του....!!!!! ειμαι απο το Σεπτεμβρη που το περιμενω και μια το ξεχναει, μια το ξαναξεχναει..και ειναι και γνωστος..τι το θελουμε και μπλεκουμε γνωστους αφου ξερουμε την καταληξη!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΛΙΣΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΕΙΑΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΚΙΛΑ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ...
ΕΦΥΓΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω περιμενω να μαζευτουν τουλαχιστον 3 πλυντηρια σιδερο και μετα σιδερωνω..τωρα εχω μονο 1 για την ωρα..γιατι το σκεφτομαι να βαλω μιας και δν στεγνωνουν με τιποτα...ευτυχως δν εχω πολλα απλυτα για την ωρα!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Χρυσα μου ξερω οτι το σπερμα ανανεωνεται στον οργανισμο καθε 3μηνο περιπου..τωρα λες μεσα σε ενα μηνα που εχουμε διαστημα να πετυχουμε την αλλαγη του τριμηνου??μακαρι!!!!! και οι βιταμινες το λενε..οτι παιζει να χρειαστει και 3 μηνες αλλα και 6 για να δουμε διαφορα!! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!!!

Εγω επαιρνα φελισιν εδω και ποσο καιρο και δν πολυκαταλαβα διαφορα να σου πω Embarassed Embarassed Embarassed τωρα θα δω με τις πολυβιταμινες αν δω!!

μου αρεσει πολυ να στολιζω αγαπη!!καλα να περασεις λοιπον!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ !!!
ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ , Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 2Η-3Η ΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 4Η-6Η ΜΕΡΑ
ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ , ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 4-6Η ΜΕΡΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2-3Η !! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΖΩΗΗΗΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣ... ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΟΥΝ !!!! Η ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ 3Η - 5Η ΜΕΡΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ??
ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ !

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:εγω περιμενω να μαζευτουν τουλαχιστον 3 πλυντηρια σιδερο και μετα σιδερωνω..τωρα εχω μονο 1 για την ωρα..γιατι το σκεφτομαι να βαλω μιας και δν στεγνωνουν με τιποτα...ευτυχως δν εχω πολλα απλυτα για την ωρα!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Χρυσα μου ξερω οτι το σπερμα ανανεωνεται στον οργανισμο καθε 3μηνο περιπου..τωρα λες μεσα σε ενα μηνα που εχουμε διαστημα να πετυχουμε την αλλαγη του τριμηνου??μακαρι!!!!! και οι βιταμινες το λενε..οτι παιζει να χρειαστει και 3 μηνες αλλα και 6 για να δουμε διαφορα!! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!!!

Εγω επαιρνα φελισιν εδω και ποσο καιρο και δν πολυκαταλαβα διαφορα να σου πω Embarassed Embarassed Embarassed τωρα θα δω με τις πολυβιταμινες αν δω!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ

μου αρεσει πολυ να στολιζω αγαπη!!καλα να περασεις λοιπον!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 328109

XrysaB

XrysaB
EnVy26 έγραψε:KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ !!!
ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ , Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 2Η-3Η ΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 4Η-6Η ΜΕΡΑ
ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ , ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 4-6Η ΜΕΡΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2-3Η !! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΖΩΗΗΗΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣ... ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΟΥΝ !!!! Η ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ 3Η - 5Η ΜΕΡΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ??
ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ !

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσακι μου πιστευω εχω μελλον ακομη!!!γι αυτο ελπιζω να εχω εσας να μου δινετε δυναμη Razz Razz Razz Razz Razz

EnVy26 εμενα ο γυναικολογος μου ειχε πει καλυτερη μερα ειναι η 3η.. μου ειχε πει 2η με 3η αλλα παντου στο ιντερνετ διαβαζω 3η με 5η!!

anypomoni

anypomoni
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ???????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ???????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχα ασε μη μου λες για διαβασμα!! απο το πρωι εδω μεσα διαβασα 47 σελιδες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100

EnVy26

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou έγραψε:Χρυσακι μου πιστευω εχω μελλον ακομη!!!γι αυτο ελπιζω να εχω εσας να μου δινετε δυναμη Razz Razz Razz Razz Razz

EnVy26 εμενα ο γυναικολογος μου ειχε πει καλυτερη μερα ειναι η 3η.. μου ειχε πει 2η με 3η αλλα παντου στο ιντερνετ διαβαζω 3η με 5η!!

απο σημερα το μεσημερι επιτελους φυγανε τα καφε και ηρθε κανονικα!
οποτε αυριο το πρωι μαλλον ειναι η δευτερη μερα?????
3η πεφτει κυριακη και δευτερα 4η !!!
Εχω μπερδευτει απιστευτα !!

anypomoni

anypomoni
boubou έγραψε:
anypomoni έγραψε: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ???????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχα ασε μη μου λες για διαβασμα!! απο το πρωι εδω μεσα διαβασα 47 σελιδες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 - Σελίδα 11 606100
ΑΑΑΑ ΕΓΩ ΆΦΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΆ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειχα αρκετο χρονο και γι αυτο τα διαβασα Ευα μου ,αλλιως κι εγω αναγκαστηκα κενα θα τα αφηνα!! Laughing Laughing Laughing

EnVy26 κανε και 4η μερα ..δν υπαρχει προβλημα .. πηγαινε Δευτερα πρωι... σου λεω..μεσα στο ιντερνετ σε σαιτ για εξωσωματικες και τετοια ολοι 3η με 5η μερα λενε!! απλα οταν πας τα αποτελεσματα πες στον γιατρο σου πια μερα τις εκανες! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις