676 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Σαβ Δεκ 15, 2012 8:24 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
ναι ε?γιατι ετσι?κατακρατηση, πρηξιμο κτλ..???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mpompiras έγραψε:τα χρυσαφικα θα τα παρει ο αντρας μου αν τυχει και δεν τα βγαλω οταν με πιασουν οι πονοι στο σπιτι ... και τα νυχακια μου ειναι κοντα και περιποιημενα αλλα βαμενα ...αν δεν τα εχω ξεβαψει , ας μου τα ξεβαψουν αυτοι, τους το επιτρεπω ...
thequeen86 έγραψε:καλα δν ειναι στανταρ κ οτι θα σου σπασουν στο σπιτι.εμενα εσπασαν στο νοσοκομειο τελευταια στιγμη ουσιαστικα,αλλα κ εγω το σκεφτομουν τοτε
ioannakom έγραψε:kalhspera ki apomena.Molis mphka sthn omada sas k prospathw na katatopistw.Eimai h Iwanna kai eimai19w pleon
elenhtsa έγραψε:Σημερα ειδα στο ιντερνετ μια γυναικα στο εξωτερικο που γεννησε στο λεωφορειο...της σπασαν τα νερα κ πηρε το λεωφορειο να παει στο νοσοκομειο...αλλα...
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:Σημερα ειδα στο ιντερνετ μια γυναικα στο εξωτερικο που γεννησε στο λεωφορειο...της σπασαν τα νερα κ πηρε το λεωφορειο να παει στο νοσοκομειο...αλλα...
αλλα τι..?εγω σταματησα να βλεπω οτιδηποτε εχει σχεση με τοκετους στ ιντερνετ..
loukia_84 έγραψε:πλακα κανεις..απιστευτο.κριμα η γυναικα.και το παιδακι βεβαια, πρεπει να ηταν σοκ..ειδες ομως τι σου κανει η αγνοια βρε παιδι μου?μα να μην την βοηθησει κανενας?να μη σου τυχει ειναι αυτο..τον τελευταιο μηνα , πουθενα μονες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης