Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Rififi εμεις περιμενουμε σχεδον μαζι ε?Εσυ 15-16 Κι εγω 16-17!!Αντε να δουμε τι θα γινει!Ουφ!!!!!!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα και στις δυο μας!και σε οσες περιμενουν και αγωνιουν μαζι με μας~ Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 35468

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια μου...κι εγώ την έχω αυτήν την αγωνια . Επίσης περιμένω εκεί γύρω κι εγώ...14-14-16. ...ουφ.. .

rififi

Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:Rififi εμεις περιμενουμε σχεδον μαζι ε?Εσυ 15-16 Κι εγω 16-17!!Αντε να δουμε τι θα γινει!Ουφ!!!!!!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα και στις δυο μας!και σε οσες περιμενουν και αγωνιουν μαζι με μας~ Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 35468
Γεια σου Μαρινακι ναι σχεδον μαζι περιμενουμε ... απο 14 ξεκινα η αντιστροφη μετρηση ...αντε να δουμε!!!Ειδες τι ωραια νεα που ειχαμε...φιλακια!!!

rififi

Lida R έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου...κι εγώ την έχω αυτήν την αγωνια . Επίσης περιμένω εκεί γύρω κι εγώ...14-14-16. ...ουφ.. .
Καλως την ...πω πω μαζευτηκαμε πολλες εκει γυρω στα μεσα του μηνα. Τι καλά...Πολλές ευχες LIDAKI και για σενα....φιλια!!!

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
Αντε lidaki κι εσυ μαζι!!!ευχομαι να γεμισουμε Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! πολλα πολλα να μας φερει γουρι η valentina!!!!αντε να δουμε!η Αγωνια αρχιζει απ τις 14 τελικα! Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 990599 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 990599 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 990599 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 990599 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 990599 μακαριιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valentinavale έγραψε:rififi τελικά ειμαι εγκυος... σημερα εκανα ενα clear blue και βγήκε εγκυος 1-2. ειμαι πολύ ευτυχισμένη. επομένως κορίτσια μην βιαστείτε να κάνετε τεστ γιατί εγω που εκανα ενα σελφ κλιας την παρασκευη μου βγαλε αρνητικό ενω ημουν εγκυος. μονο μετα την καθυστέρηση. κι οσο απο συμπτώματα δεν εχω τιποτε απολύτως. σας ευχομαι μεσα από την καρδιά μου σύντομα να δειτε και εσείς το θετικό αποτέλεσμα.

Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 50580 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 50580 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 50580 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 50580
σου εύχομαι τα καλύτερα...

rififi έγραψε:
kafedaki? έγραψε:Εγώ πάντως δεν είχα καθυστέρηση ουτε ώρα...Σήμερα πρωι πρωι ήρθε...Εγώ πάω πάντως για το νεο έτος.... Smile Smile Σας ευχομαι τα κάλυτερα....
Ελπιζω να στο φερει ο Αι Βασιλης ...Καλη συνεχεια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ...κ συ οτι επιθυμείς....

rififi

PAMICHA έγραψε:korιτσια σας καταλαβαινω και ευχομαι ολοψυχα να εισαστε. τετοια περιοδο ημουν και εγω σε αυτη τη κατασταση που ησαστε και εσεις. εγω περιμενα στις 6 δεκεμβριου να μου ερθει και και δεν μου ηρθε, και τωρα ενα χρονο μετα εχω αγκαλια το μωρακι μου και αυτη τη στιγμη το κοιμιζω.

μακαρι να ησαστε sunny sunny sunny santa
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!

rififi

Hello, hello...τι κανετε κοριτσακια μου? Εγω εδω στην ανυπομονησια... Το τι εχω φαει χθες κ σημερα δεν περιγραφεται... Βεβαια πάντα πειναω πολυ πριν την περιοδο. Σημερα χρειαστηκε να τρεξω λιγα μέτρα κ μετα μολις καθησα αρχισα παλι να εχω τσιμπηματα εκει κοντα στον αφαλο. Επειτα απο λιγο σταματησαν...ξερετε τωρα ψαχνομαι με τα συμπτωματα (αν και εχω επιγνωση το τι ισχυει γενικα με τα συμπτωματα....παρολο αυτα το αναφερω...)Επισης το στηθος δεν ποναει τοσο πολυ ... μαλλον θα μου ερθει η περιοδος.
Αλλα, αλλα...περιμενω ...μιας και πιστευω στα θαυματα!!!Ενα ειναι σιγουρο κανα κιλακι θα το παρω με τοσο που εχω φαει...ουφ!Αυτα... κοριτσακια εσεις πως ειστε? πω πω πλησιαζει η Παρασκευη....Αντε να δουμε...

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
ασε γτ με αυτα τα συμπτωματα δν βγαζουμε ακρη!εγω οτι ειχα διαβασει το παθαινα κιολας!Τωρα εγω αρκετα πρισμενο στηθος που η αληθεια ειναι ποναει αρκετα κι πονους χαμηλα τωρα θα δουμε!!!!!!!!!!!!προσπαθω να ειμαι χαλαρη γτ στο τελος θα παθω ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!!!!!!!!!!χαχαχα

rififi

Καλημερα κοριτσακια...Πως είστε? Εγω δεν ξερω τι εχω παθει ...ειμαι σε κατασταση διατροφικου αμοκ ...Το τι εχω φαει δεν λεγεται...αμα με αφησεις μπορω να τρωω ωρες χωρις την αισθηση κορεσμου... Ενταξει πάντα εχω αυξημενη ορεξη πριν την περιοδο αλλα αυτο εδω που βιωνω ειναι το κατι αλλο...Το εντελως παράδοξο ειναι οτι οι επισκεψεις μου στην τουαλετα ειναι κανονικοτατες, πράγμα πολυ περιεργο...Μιας και παντα ειχα μια δυσκολια...Μιλαμε για πολυ μεγαλη, τεραστια ....αγωνια...Αντε να περασουν οι μερες...Μμμμμμ αυτα με τα συμπτωματα...Σας φιλώ γλυκα...

rififi

Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:ασε γτ με αυτα τα συμπτωματα δν βγαζουμε ακρη!εγω οτι ειχα διαβασει το παθαινα κιολας!Τωρα εγω αρκετα πρισμενο στηθος που η αληθεια ειναι ποναει αρκετα κι πονους χαμηλα τωρα θα δουμε!!!!!!!!!!!!προσπαθω να ειμαι χαλαρη γτ στο τελος θα παθω ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!!!!!!!!!!χαχαχα
Ρε συ εγω μαλλον το εχω παθει το ανεμογκαστρι...χαχα

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
Τι χουνερια ειναι αυτα καθε μηνα δν ξερω και μενα η ορεξη μου εχει ανοιξει τρελα και τρωω συνεχεια γλυκα αλλα γενικοτερα αυτα μεσης ακρης τα παθαινω παντα πριν την ακατανομαστη!!!!Οπως ειχα πει και σε ενα αλλο ποστ εχουμε γινει ολες Σερλοκ Χολμς!!!!Κοιτα δυο τεινα υπαρχουν ή θα γινουμε κιντερ εκπληξη ή θα μας τραβολογανε σαν την δασκαλα του χωριου στο Κολοκωτρονιτσι!!!χααχαχαχχα Καλη επιτυχια σε ολες μας βρε κοριτσια!!!!!!!!!!! santa

63Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 Empty η αγωνια της περιοδου Τετ Δεκ 12, 2012 4:36 am

valentinavale

κοριτσια σας ευχαριστω ολες τοσο πολύ. σας ευχομαι να μην σας ερθει η καταραμένη μεσα απτην καρδιά μου. υπομονή λιγες μερες ακομη. και ειπαμε μην βιαστειτε για τεστ γιατι μπορει να παρετε αρνητικο αποτελεσμα χωρις να ισχυει οπως την πατησα και εγω. και φυσικά κλιαρ μπλου να παρετε. εγω χθες εκανα β χοριακη και εδειξε 148 μονάδες. την τριτη εκλεισα ραντεβου με τον γιατρό. εξακολουθω να μην εχω κανενα συμπτωμα παρα μονο σημερα λιγο πονοκεφαλο. ισως να φταιει και το γεγονος οτι σημερα εμαθα οτι δεν θα συνεχιστει η συμβαση μου για το 2013 και ειμαι λιγο σταναχωρημένη.

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valentinavale έγραψε:κοριτσια σας ευχαριστω ολες τοσο πολύ. σας ευχομαι να μην σας ερθει η καταραμένη μεσα απτην καρδιά μου. υπομονή λιγες μερες ακομη. και ειπαμε μην βιαστειτε για τεστ γιατι μπορει να παρετε αρνητικο αποτελεσμα χωρις να ισχυει οπως την πατησα και εγω. και φυσικά κλιαρ μπλου να παρετε. εγω χθες εκανα β χοριακη και εδειξε 148 μονάδες. την τριτη εκλεισα ραντεβου με τον γιατρό. εξακολουθω να μην εχω κανενα συμπτωμα παρα μονο σημερα λιγο πονοκεφαλο. ισως να φταιει και το γεγονος οτι σημερα εμαθα οτι δεν θα συνεχιστει η συμβαση μου για το 2013 και ειμαι λιγο σταναχωρημένη.

ναι αλλα απο την στιγμη που εισαι εγκυος..δεν αλλαζει κατι???????οσον αφορα την συμβαση εννοω.....για ψαξτο λίγουλακι!!1

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
κι εγω συμφωνω με την Lida Valentina!ψαξ΄το λιγο παραπανω και μην αφηνεις τπτ να σου χαλαει αυτες τις στιγμες!!!!!εισαι εγκυουλααααααααααααααααααααααααααα Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 απολαυσε το!!!!!!!!!!!!!! Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 lidaki?εσυ πως τα πας?

rififi

valentina σχεδον παντα θα υπαρχουν πραγματα τα οποια θα μας στεναχωρουν...προσπαθησε να μην στερηθεις την χαρα της εγκυμοσυνη σου. Εγω εκανα το τεστ κοριτσια κ φυσικα ηταν αρνητικο...βεβαια ειναι ακομη νωρις...αλλα μια μικρη ψυχρολουσια την εφαγα...χαχα...

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
rififi έγραψε:valentina σχεδον παντα θα υπαρχουν πραγματα τα οποια θα μας στεναχωρουν...προσπαθησε να μην στερηθεις την χαρα της εγκυμοσυνη σου. Εγω εκανα το τεστ κοριτσια κ φυσικα ηταν αρνητικο...βεβαια ειναι ακομη νωρις...αλλα μια μικρη ψυχρολουσια την εφαγα...χαχα...
Eλα ρε Rififiiiiiiiiiii!δν πειραζει θα ευχαριστηθεις τον αντρουλη σου λιγο ακομη και μαλιστα λιγο παραπανω τωρα στις γιορτες!Αμεεεεεεεε!!!Παντως κι εγω κρατιεμαι στο τσακ με το τεστ!!!!Ασχετο μηπως ξερει καμια σας!Ανοιξε η μυτη μου το μεσιμερι οχι τρελη ροη αλλα γενικα δν μου ειχε ανοιξει η μυτη ποτε ουτε μικρη!Λετε να ειναι απο το ανχος?

rififi

Μετα την ψυχρολουσια...αναμονη κ παλι...μεχρι τελικα να μου ερθει...

rififi

Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:
rififi έγραψε:valentina σχεδον παντα θα υπαρχουν πραγματα τα οποια θα μας στεναχωρουν...προσπαθησε να μην στερηθεις την χαρα της εγκυμοσυνη σου. Εγω εκανα το τεστ κοριτσια κ φυσικα ηταν αρνητικο...βεβαια ειναι ακομη νωρις...αλλα μια μικρη ψυχρολουσια την εφαγα...χαχα...
Eλα ρε Rififiiiiiiiiiii!δν πειραζει θα ευχαριστηθεις τον αντρουλη σου λιγο ακομη και μαλιστα λιγο παραπανω τωρα στις γιορτες!Αμεεεεεεεε!!!Παντως κι εγω κρατιεμαι στο τσακ με το τεστ!!!!Ασχετο μηπως ξερει καμια σας!Ανοιξε η μυτη μου το μεσιμερι οχι τρελη ροη αλλα γενικα δν μου ειχε ανοιξει η μυτη ποτε ουτε μικρη!Λετε να ειναι απο το ανχος?
Δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι, βαλε λιγη βαζελινι στο ρουθινι αν σου ξανανοιξει ...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βαλεντίνα με το καλό!κορίτσια πως θα μου φύγει απο το μυαλό η περίοδος,οι γόνιμες και τα συμπτώματα;;;προσπαθούμε για 2ο μετά από 2 αποβολές και κόλλησα πάλι...3 φορές που έμεινα έγκυος και τις 3 διαφορετικά συμπτωματα είχα...το άγχος όμως είναι αντισύλληψη...

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:κι εγω συμφωνω με την Lida Valentina!ψαξ΄το λιγο παραπανω και μην αφηνεις τπτ να σου χαλαει αυτες τις στιγμες!!!!!εισαι εγκυουλααααααααααααααααααααααααααα Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 215994 απολαυσε το!!!!!!!!!!!!!! Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 654316 lidaki?εσυ πως τα πας?

εγω....νομιζω οτι αρχιζω να φρικαρω.....ΘΕΛΩ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!! Very Happy Very Happy Γενικά προσπαθώ να μην το σκεφτομαι....αλλα μαλλον στην προσπαθεια μενω.... Very Happy Very Happy

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:

πολυ πιθανο......ή αν αισθανεσαι πιεσμενη...ειναι πολυ φυσιολογικο...

73Η Αγωνια της περιοδου...Ποια αλλη εχει αγωνια? - Σελίδα 3 Empty η αγωνια της περιοδου Τετ Δεκ 12, 2012 11:44 am

valentinavale

rififi σου σε καταλαβαινω απολυτα. και εγω εκανα τεστ 2 μερες πριν την περιοδο και βγηκε αρνητικο ενω ημουν εγκυος. μην απογοητευσαι. οσο δεν θα εμφανιζεται η περιοδος να μην στεναχωριέσαι. . κορίτσια ποσο σας νιωθω . εμεις τεσσετις μηνες προσπαθουσαμε και πάνω που πήγε να με πάρει από κάτι φυτρωσε το αγγελούδι μου στην κοιλιτσα. πραγματικα υπεροχο συναισθημα

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίνα_Χρήστος έγραψε:

Κοριτσάκι μου δεν θελω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες αλλά σου λέω ότι κι στις δύο μου εγκυμοσύνες είχα κι έχω αυτό το σύμπτωμα, δηλαδή μου ανοίγει η μύτη μου...
Εύχομαι σε όλες να μην έρθει η περίοδος σας, καλές γιορτές.....

rififi

ευχαριστω για τις απαντησεις...αντε να δουμε αυριο...και μετα μετραμε αντιστροφα!!!Καληνυχτα κοριτσακια μου...ευχομαι εστω κ μια ακομη να εχει χαρουμενα νεα ...φιλια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις