Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να πω κάτι άσχετο? θα πώ! Razz

Έχω να πιω καφέ ένα χρόνο!! Από τότε που έκοψα το τσιγάρο δεν με τραβάει ούτε καφές!! Έχει τώρα 2 μέρες που θέλω σαν τρελή καφέ!!! Πήγα και αγόρασα έναν ντεκαφεινέ σήμερα! χαχαχαχαχα

ΑΑΑΑΑ και προχθές στα καλά καθούμενα μου μύριζε πίτα για σουβλάκι! χαχαχα

Και λέω τώρα.. κοίτα τι παιχνίδια κάνει το μυαλό.. είναι φυσιολογικό να θελήσεις κάτι, αλλά μάνι μάνι είπα λες να είναι σύμπτωμα?? αν και μέσα μου πιστεύω ότι αποκλείεται τόσο νωρίς να είχα τέτοια συμπτώματα...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΟΔΗ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ!!! Wink

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 12978

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟ FB OΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ?

FOTINI28

FOTINI28
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ!!ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΑΝΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ.ΠΡΙΝ ΗΡΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!!
ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

marichui

marichui
Συγχαρητηρια Βαλεντίνα!!!! Να εχεις την πιο ομορφη εγκυμοσυνη...

FOTINI28

FOTINI28
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΟΝΤΡΑ..ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ??????!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962

marichui

marichui
Δηλαδη Dr. Αφρουλα αν το κανω στις 2 καθε μεσημέρι; Και μολις δειξει θετικό αμέσως Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994
Νομιζω και τις 1-2 μερες πριν ειναι πολύ καλα να Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Αυτες υπαρχει τροπος να τις καταλάβουμε;

FOTINI28

FOTINI28
stauroulinaa έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΟΝΤΡΑ..ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ??????!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 604962

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!! ΔΝ ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ε? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ! Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ..ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.. Mad
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Ε????ΜΜΜΜ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΟΒΟΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΝ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΥΓΡΑ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΤΛ!!! ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12-48 ΩΡΕΣ!!! Wink

FOTINI28

FOTINI28
stauroulinaa έγραψε:ΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ..ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.. Mad
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Ε????ΜΜΜΜ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΝΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑΝΩ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΧΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΟΒΟΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 328109 ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΝ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΥΓΡΑ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΤΛ!!! ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12-48 ΩΡΕΣ!!! Wink

ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΘΑ ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ!!!!
ΕΛΕΓΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕΣ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ? Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ? ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ?! ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ!!! ΚΟΥΡΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ! ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? Shocked Shocked Shocked ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ!!! Wink

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 215994 ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ?! ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ!!! ΚΟΥΡΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ! ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? Shocked Shocked Shocked ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ!!! Wink

ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΓΙΑΥΤΟ. ΜΑ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΡΟΥΔΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ Shocked Shocked Shocked ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΔΝ ΞΕΡΩ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΝΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ! ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΕ! Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΕΖΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!! ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ! ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΧΑΡΩΠΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:10 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ! ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΛΩΝΩ! Very Happy Very Happy Very Happy ΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΟΛΕΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!! ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! Wink

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ COUNTDOWNTOPREGNANCY ΕΙΣΑΙ? ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΝΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ! ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΕ! Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΕΖΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!! ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ! ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΧΑΡΩΠΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΚΕΙ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ.(7 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΔΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ!
ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ (ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ!!!!)ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ.

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΟΔΗ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ!!! Wink

χαχαχα ναι το ξέρω αυτό για τον καφέ!! Όταν ήμουν έγκυος πάντως την άλλη φορά δεν το αισθάνθηκα!! Όσο για τα παιχνίδια του κρεβατιου, αφού δεν μπορώ να εντοπίσω τις γόνιμες, αναγκαστικά μέρα παρά μέρα!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 19 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!

προς το παρόν καλά..θα δείξει..

ναι ήταν τρελάρας!

FOTINI28

FOTINI28
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΑΚΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ,ΔΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ . ΕΧΩ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΝ ΑΠΟΠΕΙΟΥΜΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΛΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΕΣ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΔΩ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΖΗΛΙΑ! ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ!!! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΩ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις