Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΜΕ ΛΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΔΗΛ ΑΓΑΠΗ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ? Ε? ΑΥΤΟ ΛΕΣ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΟΧΙ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩΩΩΩΩΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΒΡΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ

Υ.Γ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ???? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ Rolling Eyes
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΣΑ
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 40746

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑ!!! ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΣΣΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!! Wink Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!!!
μου φέραν τα παιδια απο τη δουλεια τουρτα εκπληξη με το ζορι κρατηθηκα μη με παρουν τα ζουμια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 ...μετα πηγαμε σε ενα καφε και ηπιαμε τα τσιπουρακια μας να τους κεράσω(δν ειχαν τετοια απαίτηση ..εγώ ήθελα να τους κεράσω γιατι με έκαναν πολύ ευτυχισμένη!!)...και πριν ειχα παει με τον άντρα μου να βγαλουμε λεφτα για να έχουμε να κεράσουμε και στο δρόμο έβγαλε ενα κουτάκι απο τα swarofski και μου ειπε χρονια πολλα!!!μα πότε μου πηρε δώρο χαμπαρι δν πήρα..εκει να δειτε πως αρχισαν τα μάτια μου κατευθείαν Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 534787 ήταν τα καλύτερα γενέθλια γιατι ήταν όλα εκπληξη!!!!δν ειχα κανονίσει να κάνω τίποτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109

δν ψώνισα μετά γιατι κουραστήκαμε..θα ψωνισουμε την Τετάρτη!!

Ειρήνη ότι αγάπαμε εμεις παχαίνει!!!Ετσι ειναι!!!! χααχαχα χθες έφαγα σαν ΖΩΟ!!!!!και σήμερα έχω φάει ένα τοστ, ένα μικρο κρουασάν σοκολάτα , ενα κοματι τουρτα και μια πατάτα γεμιστη με τυρί και ζαμπον!!...αυτο θα ειναι το φαγητό μου!!! πάλι καλά!

Ευουλι ευχαριστώ πολύ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 536304 καλα ρε συ!!!2 μονόπετρα???και πρόταση άκρως ρομαντική??θέλω να κλάψω Sad Sad ελπιζω να εισαι καλύτερα τώρα ε?

Σταυρουλίνα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 654316

Μικας σε ευχαριστώ και σένα για τις ευχές!!Είστε όλες πολύ γλυκές!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767

Αφρουλα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 334590 να εισαι καλά!!!!
έχεις δίκιο σε ότι αφορά το ξεσήκωμα!!! αλλα είναι η αγωνία μας να δουμε η μια την άλλη ευτυχισμένη που το κάνει..γίνεται πάντα απο καλή καρδιά...πάντα της λέγαμε στην άκρη του μυαλού της να έχει και την άλλη κατάληξη αυτή που θα ερχόταν η αλέκα και μας έλεγε ότι το σκέφτεται έτσι και γι αυτο αργει!!!
δν σε βλέπω καλά σήμερα γλυκιά μου!!!ελπίζω να ειναι μόνο οι ορμόνες σου και να μην έχει γίνει κάτι αλλο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767

Μαριτσουι ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκιά μου!!!σύντομα σε όλες αυτό το όνειρο να πραγματοποιηθει!!!σήμερα είχαμε στην παρέα μια φρεσκοεγκυουλα και λίγοοο μεσα μου μελαγχόλησα!! ήθελα κι εγωωωωωωωωωωω!!! πωπω πόσο άσχημα νιώθω για τον εαυτό μου όταν σκέφτομαι έτσι!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 837218

φουρφουρ αυτο ειναι το ωραιο της παρέας μας, ότι δν μιλάμε όλη την ώρα για μωρά!!ότι λέμε διάφορα για να μιλάμε και να γελάμε να περνάει η ώρα..ειμαστε εδώ και για τα αστεία και για τα σοβαρά...εγω με κύκλο ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ τον Σεπτεμβρη έχω καθυστέρηση 4 μέρες...όλα τα τεστ αρνητικά οπότε έχω στην άκρη του μυαλού μου ότι δν ειμαι..αλλα όταν βλέπω αυτό το 0,1 στη χοριακή ξενέρωσα τόσο που σταμάτησα για 2 μήνες τις τακτικές επαφές....και ειχα παραιτηθει απο την ιδέα..δν ήθελα ουτε σεξ να κάνω..για να μην έχω ελπίδες!!!φαντασου!!οποτε γι αυτο οταν ελεγα στην Αρτεμις το πρωι οτι την καταλαβαινω...το εννοουσα!!!

Χρυσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 334590

Αγαπη μου σε ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 379767

τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες!! ειμαι κομμάτια,πάω να ξεραθώ!!θα τα πουμε αυριο το πρωι!!!

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και μια ερωτηση...Απο αυριο αρχιζω τα τεστ ωορηξιας..Πότε τα κάνουμε, πρωι ή απόγευμα;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ GOOGLE ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΗΚΕΥΩ

marichui έγραψε:Αγαπη αν οντως εχετε τόση πλάκα με το συζυγο εγω ανετα θα ερχομουν με 10 ευρω εισητηριο δυο φορες το μηνα...(λογω κρισης, αλλιώς παραπάνω).Μιλαμε τρομερο χιουμορ..Εγω δε το εχω αλα μου αρεσει όταν το εχουν οι άλλοι και σχεδον ποτε δεν παρεξηγούμαι...

ΜΕΡΣΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία μου δεν με πιάνει συχνά!Τόση ώρα μάλιστα ποτέ!Προς το παρόν δεν του δίνω άλλη σημασία αφού ηρέμησα κάπως και αν με ξαναπιάσει θα πάω μια βόλτα κι από κανένα γιατρό...Να μείνει παραπονεμένος ο καρδιολόγος δηλαδή;Γιατί;Κρίμα δεν είναι! Laughing Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!
Αφρουλίνι μου εννοείται ότι είστε η θεραπεία μου!Τυχαία λες να μπήκα;! Razz
Και αφού σας εκμεταλλεύτηκα και είμαι κάπως καλύτερα σας χαιρετώ γιατί άφησα και το σίδερο στη μέση!Καλό βράδυ κουτσούνες μου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΕΡΝΑΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696
ΛΥΣΣΑΡΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ???? Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

marichui

marichui
Ελλη μου άλλο φθονος και άλλο ζήλια!!!Ζηλευω κάτι που το εχει άλλος και το θελω κι εγώ..πχ. είναι Αφρούλα έγκυος, χαίρομαι γι αυτή πολύ και θέλω να μείνω έγκυος. Πιο ανθρωπινο συναίσθημα από αυτό δεν υπάρχει!!!
Φθόνος έιναι να εύχομαι να πάθει ο άλλος κάτι κακό, δηλαδή όχι κάτι δημιουργικό για εμενα απλά να του συμβει κάτι άσχημο.. Ε σε αυτό χρειάζεται πολλή ντροπή..

Αρα εσυ κοπέλα μου δε χρειάζεται να ντρεπεσαι καθόλου!!!!!!

Μπράβο που πέρασες όμορφα σημερα. σου εχυομαι να είναι τα χειροτερα σου γένεθλια και όλα από εδώ και πέρα να είναι πολύ πολύ πιο όμορφα!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 604962

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Η΄ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ! ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑΣ!!! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΠ'ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ???? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ PLEASE

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Και μια ερωτηση...Απο αυριο αρχιζω τα τεστ ωορηξιας..Πότε τα κάνουμε, πρωι ή απόγευμα;

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 - 20:ΟΟ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η LH ΟΡΜΟΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ PEAK ΤΗΣ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ!!! Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! Wink Wink Wink ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 328109

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΦΤΙΑΞΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???

ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:
Φουρφουράκι το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ ανέκαθεν λειτουργούσε λίγο σαν τσατ...Και ανέκαθεν συζητιουνταν και θέματα άσχετα.Νομίζω ότι είναι λογικό όταν αρχίζεις να γνωρίζεις καλύτερα τα άτομα που συμμετέχουν.Προσωπικά, θεωρώ πως αυτό το έχει κάνει πιο "παρεϊστικο" και οικείο σε όλες μας!
Σε όλα τα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472

Ευούλι μου, εγώ δεν είπα ότι δεν μ'αρέσει το τσατ? χαχα ίσα ίσα.. κάποια βράδια που είμαι μόνη μου και δεν έχω τι να κάνω το βρίσκω τέλειο!!! Αλλά όταν την άλλη μέρα έχεις να διαβάσεις 15 σελίδες.. εε πως να το κάνουμε είναι λίγο κουραστικό.. από αυτήν την άποψη το λέω..

αφρουλα έγραψε:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ?! ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ?! Ε?! ΟΧΙ, ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εγώ πάλι λέω ότι άρχισε να σε πιάνει περισσότερο ο σκορπιός απ' ότι ο λέων!!! μεγαλώνεις κοπελιά! χαχαχαχα
Βασικά μετά τα 30 λένε ότι σε επηρεάζει περισσότερο ο ωροσκόπος ή μετά τα 35?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΛΙ?! ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΒΟΣΚΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΑΛΑ ΑΚΟΜΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
Ευούλι έγραψε:
Φουρφουράκι το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ ανέκαθεν λειτουργούσε λίγο σαν τσατ...Και ανέκαθεν συζητιουνταν και θέματα άσχετα.Νομίζω ότι είναι λογικό όταν αρχίζεις να γνωρίζεις καλύτερα τα άτομα που συμμετέχουν.Προσωπικά, θεωρώ πως αυτό το έχει κάνει πιο "παρεϊστικο" και οικείο σε όλες μας!
Σε όλα τα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 417472

Ευούλι μου, εγώ δεν είπα ότι δεν μ'αρέσει το τσατ? χαχα ίσα ίσα.. κάποια βράδια που είμαι μόνη μου και δεν έχω τι να κάνω το βρίσκω τέλειο!!! Αλλά όταν την άλλη μέρα έχεις να διαβάσεις 15 σελίδες.. εε πως να το κάνουμε είναι λίγο κουραστικό.. από αυτήν την άποψη το λέω..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ???

αφρουλα έγραψε:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ?! ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ?! Ε?! ΟΧΙ, ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εγώ πάλι λέω ότι άρχισε να σε πιάνει περισσότερο ο σκορπιός απ' ότι ο λέων!!! μεγαλώνεις κοπελιά! χαχαχαχα
Βασικά μετά τα 30 λένε ότι σε επηρεάζει περισσότερο ο ωροσκόπος ή μετά τα 35?

ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 40746

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΕΦΤΙΑΞΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ! ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ Α..... ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ: "ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ": ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΗ ΑΡΕΣΤΕΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

valentinavale

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια τελικά σήμερα το απογευμα εκανα ενα clearblue στη δουυλεια και μου εβγαλε εγκυος 1-2. ακομη δεν μπορώ να το πιστάψω. και οσο σκέφτομαι ότι την παρασκεύη εκανα ενα σελφ κλιαρ αρνητικό και μου ειχε ριξει την ψυχολογία. ειμαι πολύ ευτυχισμένη..την τριτη κανονισα ραντεβου με τον γιατρό. εντωεταξύ από συμπτώματα τίποτα απολύτως.ούτε καν το στήθος μου.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ"! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛΟΥΜ!!! ΜΕ ΔΥΟ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ! ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΡΑ!!! Wink

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ "ΜΗ ΑΡΕΣΤΕΣ"..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΛΕΩ..ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΝΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ..ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!!! Very Happy

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 50580 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ..ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ..ΕΤΣΙ???

445Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 Empty ας Δευ Δεκ 10, 2012 11:56 am

valentinavale

ναι ακριβώς ετσι ελεγε και το τεστ. απλά δεν εχω κανένα σύμπτώμα. μαλλον ειναι νωρις ακομη.

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΛΙ?! ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΒΟΣΚΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΑΛΑ ΑΚΟΜΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ούτε το αυγό ούτε το τυρί σε βοηθάνε να πας στην τουαλέτα... είτε σου αρέσει είτε όχι! Razz Razz

Γι' αυτό κανόνισε να βοσκάς 2 φορές τη μέρα, και στα σνακ σου να έχεις φρούτα! Είπα και ελάλησα! Twisted Evil Twisted Evil

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ! ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! ΕΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΤΛ? ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΕΦΤΙΑΞΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 438696 ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ! ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ Α..... ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ: "ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ": ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΗ ΑΡΕΣΤΕΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

ΚΡΙΜΑ Crying or Very sadΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΚ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΛΗ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑΙ..ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.. Very Happy ΑΦΡΟΥΛΙΝΙΙΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!ΠΑΡΕ ΜΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑΙ..ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.. Very Happy ΑΦΡΟΥΛΙΝΙΙΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!ΠΑΡΕ ΜΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468

ΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΟΥΤΣΥΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 18 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις