401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 Δευ Δεκ 10, 2012 10:30 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΠΙΝΩ 2 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΑΝ ΠΙΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marichui έγραψε:Ευούλι σωστή τοποθέτηση! Ελπίζω να περάσουν οι ταχυκαρδιες σου, κι εγω εχω καμια φορα λόγω χαμηλής πίεσης.
Αγάπη αν το βρεις θα μου το στείλεις κι εμένα; Επίσης θέλω να πλένει ρουχα πιάτα και να σιδερώνει....
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΩ!!!
Υ.Γ: ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?! ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ? Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ? ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ? ΣΕ ΕΠΡΗΞΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
marichui έγραψε: Αφρούλα κατα την εγκυμοσυνη απαγορευεται τελειως το σεξακι που λέει και το αγαπάκι;
marichui έγραψε: Αφρούλα κατα την εγκυμοσυνη απαγορευεται τελειως το σεξακι που λέει και το αγαπάκι;
αφρουλα έγραψε:ΜΕ ΛΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΔΗΛ ΑΓΑΠΗ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ? Ε? ΑΥΤΟ ΛΕΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης