Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OXI ΔΕΝ ΠΗΓΑ..ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΤΣΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ.. Mad Mad Mad
ΑΧ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ.

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΝΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΑΣ΄ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΨΑΡΑΚΙ ΕΞΩ! ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ: ALL BRAN ΜΕ 46% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ (ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ), ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ; 3 ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΧΟΡΤΑ, ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ!!! ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!

Και το βράδυ τι θα φας?? Πολύ καλά ήταν αυτά που έφαγες μέχρι τώρα πάντως... Καλά με μια μέρα δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια..

ΑΑΑΑΑΑΑ να σας πω και το άλλο... Όταν κάπνιζα, ξυπνούσα κάθε πρωί και έπινα 2 γουλιές καφέ και μισό τσιγάρο και πήγαινα τρέχοντας στην τουαλέτα.. όταν έκοψα το τσιγάρο, μου πήρε κανένα μήνα να ρυθμιστεί πάλι το έντερο μου και να πηγαίνω χωρίς καφέ και τσιγάρο!!!

Έχω ακούσει και για κάτι κύβους που έχει στα φαρμακεία γι' αυτή τη δουλειά αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

XrysaB

XrysaB
ΤΕΤΑΡΤΗ
9-10 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 1 BAR ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
12-1 1 ΜΠΑΝΑΝΑ
4 1.5ΚΟΥΠΑ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ 1 ΚΟΜ ΦΕΤΑ ΚΑΙ 1 ΦΕΡΑ ΨΩΜΙ
7 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
10 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΕΜΠΤΗ
9-10 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ
12-1 1 ΓΙΑΟΘΡΤΙ ΚΑΙ 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
4 1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
7 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
10 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stauroulinaa έγραψε:

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ.

Εμένα έχει 2 μέρες που ανέβηκε!!! όχι πολύ όμως όπως την άλλη φορά, 36,95 είμαι εδώ και 2 μέρες. Εχθές το βράδυ είχα 37,3 αλλά δεν το μετράω γιατί για πλάκα το έβαλα...

Πως ξέρεις ότι έγινε η ωορρηξία?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΙΜΟDIUM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ..ΕΝΕΡΓΗΘΩ!!!! Razz Razz Razz Razz

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:ΤΕΤΑΡΤΗ
12-1 1 ΜΠΑΝΑΝΑ
7 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
10 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΕΜΠΤΗ
7 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
10 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Πάλι έχω τις ενστάσεις μου... να στις πω ή θα με βρίσεις στο τέλος? χαχαχα

XrysaB

XrysaB
stauroulinaa έγραψε:ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΙΜΟDIUM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ..ΕΝΕΡΓΗΘΩ!!!! Razz Razz Razz Razz

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
Πως ξέρεις ότι έγινε η ωορρηξία?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ) ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ 36,1 Rolling Eyes

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ..ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! Mad

XrysaB

XrysaB
fourfouraki έγραψε:
12-1 1 ΜΠΑΝΑΝΑ
7 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
10 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΕΜΠΤΗ
7 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
10 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΕΣ ΤΕΣ ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ?

XrysaB

XrysaB
stauroulinaa έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ..ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! Mad

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ Σ ΔΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.. Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΛΟΥΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ
ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ
ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 130627 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 130627 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 130627 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 12978 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 130627 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 12978

ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ
ΕΠΙΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 544943 Θετικό!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 990599

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:
fourfouraki έγραψε:
12-1 1 ΜΠΑΝΑΝΑ
7 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
10 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΕΜΠΤΗ
7 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
10 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΕΣ ΤΕΣ ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ?

Ναι για τους υδατάνθρακες θα σου έλεγα κυρίως... Γιατί θα τους προσθέσετε σιγά σιγά?? αφού οι υδατάνθρακες (σύνθετοι κυρίως) βοηθάνε πάρα πολύ!!

Πχ στο πρόγραμμα της τετάρτης αντί για την μπάρα θα έβαζα κανονικά δημητριακά, και το βράδυ θα έβαζα 2 αυγά και σαλάτα αντί 2 πηγές πρωτείνης.

Την πέμπτη πολύ καλύτερα, αλλά θα έβαζα το μεσημέρι και μια φετούλα ψωμάκι (30γρ.)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ!!! Cool Cool Cool

marichui

marichui
Αγαπούλα τι κάνεις; Τι όμορφες ευχές...
Φουρφουρ, Αφρούλα διαβασα τα σχόλια και εγω προσωπικα δεσμευομαι να μην ξαναενθαρρύνω καμία...Αλλά θα τους λέω να πάνε αμεσα για τεστ γιατι κι εγω ειμαι ανυπόμονη με κάτι τέτοια...Το ίδιο θα εκανα κι εγω...
Το ίδιο είχα πει και στη Χρυσα και εκεινη την ημερα εκανε το θετικό τεστ!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ!!!

Φάε μαρή και καμιά σαλάτα αντί για το τυρί!!!!!

Όσο για την ημερομηνία, είμαι αποφασισμένη... αν δεν μου κάτσει το νινί, με το που έρθει η αλέκα παραγγέλνω τεστ ωορρηξίας!!!!

Πάω σουπερ και έρχομαι σε λίγο!!!

XrysaB

XrysaB
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9-10 1 ΦΧΠ ΚΑΙ 1 ΤΟΣΤ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙ
12-1 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 8 ΑΜΥΓΔΑΛΑ
4 1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ
7 5 ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
10 1 ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9-10 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ
12-1 1 ΜΠΑΝΑΝΑ
4 1 ΚΟΥΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
7 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 2 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

marichui

marichui
Επειδη εχω πάρει σιδηρο, αλλοτε προκαλει δυσκοιλιότητα και αλλοτε το αντιθετο...Βεβαια δεν ημουν εγκυος...Νομιζω το μυστικο είναι στα 3 λίτρα νερό την ημέρα, που ουτως η αλλως πρέπει να πίνουμε...
Κ καμια σοκολάτα (ροφημα) ισως βοηθάει..

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΧΡΙΝΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!! Razz Razz Razz ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑΑΑΑ!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΩ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Υ.Γ: ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?! Laughing Laughing Laughing ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑ???? ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΚΑΦΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΕΕ??? Razz Razz Razz

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είπα να έρθω λίγο πάλι στο παρεάκι μας μπας και μου περάσουν και οι ταχυκαρδίες που έχω έδω και καμία ώρα... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 534787 Αλλο πάλι και τούτο!
Αφρουλίνι μου πιστεύω κι εγώ πως ήσασταν λίγο υπερβολικές στη στήριξη της Αρτ...Δεν το λέω για να επιπλήξω καμία ούτε αναφέρομαι προσωπικά, αλλά η αλήθεια είναι πως διάβασα σχόλια που μου είχαν φανεί υπερβολικά και ελάχιστες προσπάθειες να "προετοιμαστεί" η κοπέλα και για αρνητικό αποτέλεσμα. Ομως όλες το θέλαμε πολύ για την Αρτεμούλα και ευχόμασταν το καλύτερο. Ισως και να παρασυρθήκαμε συνολικά από τη λαχτάρα μας για θετικό...Δεν νομίζω όμως ότι αυτό την οδήγησε να απομακρυνθεί λίγο...Το έχω νιώσει κι εγώ, γι'αυτό το λέω...Απλά είσαι έντονα φορτισμένος και κουράζεσαι ακόμα και να το συζητάς...
Ασχετο, αλλά είδες και άκουσες το σποράκι σου,ε;Γιούπι!!!!!!!!!! I love you
Φουρφουράκι το συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ ανέκαθεν λειτουργούσε λίγο σαν τσατ...Και ανέκαθεν συζητιουνταν και θέματα άσχετα.Νομίζω ότι είναι λογικό όταν αρχίζεις να γνωρίζεις καλύτερα τα άτομα που συμμετέχουν.Προσωπικά, θεωρώ πως αυτό το έχει κάνει πιο "παρεϊστικο" και οικείο σε όλες μας!
Σε όλα τα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 16 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις