Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 654316.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 875502.ΚΡΥΟ ΚΙ ΕΔΩ.ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.ΑΣΧΕΤΟ,ΕΧΩ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ?ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ,ΦΩΤΑΚΙΑ ΕΞΩ,ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ............ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 585182

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ! ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕ! ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ! ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΘΑΡΗ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΗΣΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ! ΑΚΟΥΣΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΑΨΑ... Sad Sad Sad Sad Sad

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

boubou έγραψε:
φουρφουρ σε ευχαριστω πολυυυυυ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 654316
μετρησα θερμοκρασια σημερα 2 ωρες νωριτερα απ οτι συνηθως....χθες 9,30 ειχα 35,5 και σημερα 7 ειχα 35,9 τι αναποδο πλασμα που ειμαι..παντα ετσι!!!!! Razz Razz Razz Razz

Μπουμπούκα μου κι εγώ το έχω πάθει αυτό!!!
Τώρα έχει 2 μέρες που ανέβηκε λίγο...

ΧΡΥΣΑ μου, μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο το φαγητό αυτό, ειδικά για εγκυούλα, και είναι και ελλιπές!! Συγνώμη κι' όλας που επεμβαίνω, αλλά γιατί δεν σου βάζει και καμιά άλλη φυτική πρωτεΐνη εκτός από μια μέρα που έχει όσπρια, πχ μανιτάρια, ξηρούς καρπούς κλπ, που είναι και πάρα πολύ καλά για το έντερο?? Επίσης απ' ότι ξέρω τα γαλακτοκομικά δεν βοηθάνε στην τουαλέτα, ίσως θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις για λίγες μέρες με προϊόντα σόγιας, βιολογικά. Θα μου γράψεις και τις υπόλοιπες μέρες???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fourfouraki στις Δευ Δεκ 10, 2012 9:22 am, 1 φορά

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αφρούλα εχει πολύ κρυο όντως!!!

Δεν ξερω γιατι αγχωνει το φόρουμ...Ισως πολλά κορίτσια απειδή αργούν (ακριβως λόγω άγχους και για κανενα αλλο λόγο) νιώθουν οτι "πνιγονται" όταν άλλες μένουν έγκυες και η ζωη τους αλλάζει...Νιώθουν πιο στασιμες..Καλή είανι η αποχη σε αυτη την περίπτωση και οταν ηρεμήσει κάποιος το φορουμ εδω είναι...

Εγω πραγματικά ευχομαι η Αρτεμις να επιστρεψει ως μανούλα...!

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ! ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕ! ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ! ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΘΑΡΗ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΗΣΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ! ΑΚΟΥΣΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΑΨΑ... Sad Sad Sad Sad Sad

ΠΩ,ΠΩ,ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ε??????????? Rolling Eyes Rolling EyesΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ.Ε,ΡΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΣΟΥΝ.................. Sad Sad Sad Sad

XrysaB

XrysaB
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

boubou έγραψε:
φουρφουρ σε ευχαριστω πολυυυυυ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 654316
μετρησα θερμοκρασια σημερα 2 ωρες νωριτερα απ οτι συνηθως....χθες 9,30 ειχα 35,5 και σημερα 7 ειχα 35,9 τι αναποδο πλασμα που ειμαι..παντα ετσι!!!!! Razz Razz Razz Razz

Μπουμπούκα μου κι εγώ το έχω πάθει αυτό!!!
Τώρα έχει 2 μέρες που ανέβηκε λίγο...

ΧΡΥΣΑ μου, μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο το φαγητό αυτό, ειδικά για εγκυούλα, και είναι και ελλιπές!! Συγνώμη κι' όλας που επεμβαίνω, αλλά γιατί δεν σου βάζει καμιά και καμιά άλλη φυτική πρωτεΐνη εκτός από μια μέρα που έχει όσπρια, πχ μανιτάρια, ξηρούς καρπούς κλπ, που είναι και πάρα πολύ καλά για το έντερο?? Επίσης απ' ότι ξέρω τα γαλακτοκομικά δεν βοηθάνε στην τουαλέτα, ίσως θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις για λίγες μέρες με προϊόντα σόγιας, βιολογικά. Θα μου γράψεις και τις υπόλοιπες μέρες???

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΙΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ
ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΗΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

marichui

marichui
Αφρούλα δηλαδη ταραχτηκες σήμερα, ε;;;ποπο καλα εκανες και πήγες στο γιατρο κι εγω θα φοβόμουν!!!

Κολπά σου εκανε το μωράκι για να του δώσεις σημασία και να ξανακουσεις την Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 669659

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!!

ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΚΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ?ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ε?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ Η' ΨΥΧΡΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια εγώ πάντως τον προηγούμενο μήνα που είχα πάρα πολλά συμπτώματα και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος και τελικά ήρθε η βρωμιάρα, αποφάσισα να μην εμψυχώσω ποτέ κοπέλα με αυτόν τον τρόπο πριν την καθυστέρηση.. Ειδικά το καλοκαίρι που είχα 15 μέρες καθυστέρηση και τελικά μου ήρθε αυτό και αν ήταν σημάδι ότι δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ πριν δούμε θετικό τεστ!!!

Όσο για το φόρουμ, εμένα δεν με αγχώνει που μένουν οι άλλες έγκυες!! Ίσα ίσα αυτό με κάνει να πιστεύω ότι η επόμενη μπορεί να είμαι εγώ, αλλά επειδή είμαστε πολύ γλωσσούδες και όλη μέρα ξοδεύω αρκετές ώρες για να διαβάσω τι γράψατε κλπ, νιώθω πως αφιερώνω πολύ χρόνο τη μέρα στο "πως να μείνω έγκυος". Αυτό το είχα πει και λίγες μέρες πριν... γιατί, οκ.. ωραία η παρέα, αλλά το έχουμε καταντήσει λίγο σαν τσατ, και στην ουσία τις περισσότερες φορές συζητάμε εντελώς άσχετα πράγματα με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι σελίδες γρήγορα, και πχ.. εγώ που θέλω να τα διαβάζω όλα για να μην χάσω καμιά καλή είδηση, είμαι πραγματικά πάρα πολλές ώρες τη μέρα στο φόρουμ, άσχετα αν δεν γραφω συνέχεια..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ!!! Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!!! Respect Respect Respect Respect Respect ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Sad Sad Sad Sad Sad

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ Η' ΨΥΧΡΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΡΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ!!! Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!!! Respect Respect Respect Respect Respect ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Sad Sad Sad Sad Sad

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ(ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ).ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 40746

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρύσα μου συγνώμη και πάλι που επεμβαίνω και δεν θέλω να το παίξω έξυπνη, και εννοείται πως σέβομαι τη γνώμη της ειδικού, αλλά αν η διατροφή σου δεν ήταν καθόλου καλή πριν, εννοείται ότι αυτά που σου έγραψε τώρα θα βοηθούσαν.

Εγώ απλά εννοούσα πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με τροφές που περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, γιατί απορροφούν πολύ νερό και διογκώνονται και μετά τα "κακάκια" είναι μαλακά.

Επίσης θα πρέπει να πίνεις πολύ νερό και να τρως και ελαιόλαδο και τα δημητριακά, ψωμί, φρυγανιές κλπ να είναι ολικής άλεσης.

Θα μου πεις καλέ και τις άλλες μέρες??

XrysaB

XrysaB
XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΆΝΝΑ ΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ:9-10 1 φ χ πορτοκαλι και 1bar δημητριακών
12-1 2 ακτινίδια
4. 1 γιαούρτι και η κουτάκια μέλι
7. 1 ακτινιδιο
10. Ψαροσουπα
Τρίτη. 9-10. 1 κ γαλα και 2 κουταλιες δημητριακά
12-1. 1/2 μπανάνα
4. Μπροκολο και 2 φρυγανιεζ
7. 1/2 μπανάνα Και 1 γιαούρτι
10. 1 κούπα οσπριο και 1 φέτα ψωμι
Το φαγητο είναι λίγο ΑΛΛΑ είμαι ορισμένη και χα μπορω να φάω ΠΟΛΥ και το κυρίως το βράδυ ΓΙΑΤΊ έχουμε
περίεργο προγράμμα.πάντως άρχισε να δουλευει

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΗ, ΙΣΩΣ ΨΥΧΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ1 Η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ...

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ!!! Sad Sad Sad

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε σεις το προηγούμενο μήνυμα το είδατε ή χάθηκε γιατί ήταν τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα!!!!

Αφρουλίτα μουυυυυυυυυυ!! που να αρχίσεις να παίρνεις και σίδηρο καημενάκι μου!! Shocked

XrysaB

XrysaB
fourfouraki έγραψε:Χρύσα μου συγνώμη και πάλι που επεμβαίνω και δεν θέλω να το παίξω έξυπνη, και εννοείται πως σέβομαι τη γνώμη της ειδικού, αλλά αν η διατροφή σου δεν ήταν καθόλου καλή πριν, εννοείται ότι αυτά που σου έγραψε τώρα θα βοηθούσαν.

Εγώ απλά εννοούσα πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με τροφές που περιέχουν πολλές φυτικές ίνες, γιατί απορροφούν πολύ νερό και διογκώνονται και μετά τα "κακάκια" είναι μαλακά.

Επίσης θα πρέπει να πίνεις πολύ νερό και να τρως και ελαιόλαδο και τα δημητριακά, ψωμί, φρυγανιές κλπ να είναι ολικής άλεσης.

Θα μου πεις καλέ και τις άλλες μέρες??

φουρφουρακι μου ομορφο καλη ηταν η διατροφη μου αλλα οι ορμονεσ δυστυχωσ αδρανοποιουν το εντερο.θεσ να μου πεισ πωσ προσθετω αρχειο ?για να στο στειλω?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗ ΣΟΥ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 35468

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΦΟΥΛ ΣΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!!! ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ! ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΧΡΥΣΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:[
φουρφουρακι μου ομορφο καλη ηταν η διατροφη μου αλλα οι ορμονεσ δυστυχωσ αδρανοποιουν το εντερο.θεσ να μου πεισ πωσ προσθετω αρχειο ?για να στο στειλω?

δεν έχω ιδέα! κάντο copy paste καλέ!!

αφρουλα έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΦΟΥΛ ΣΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!!! ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ! ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Αφρούλα μου τότε σίγουρα η διατροφή σου θα είναι καλύτερη από της χρύσας και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις από το να πίνεις πολύ νερό και να περπατάς για να βοηθήσεις την κινητικότητα του εντέρου. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου γράψεις ενδεικτικά τι έφαγες εχθές όλη μέρα και τι έφαγες σήμερα?

stauroulinaa έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΧΡΥΣΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472

Γεια σου Σταυρουλίνα μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472

XrysaB

XrysaB
ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 15 534787

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΑΣ΄ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΨΑΡΑΚΙ ΕΞΩ! ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ: ALL BRAN ΜΕ 46% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ (ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ), ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ; 3 ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΧΟΡΤΑ, ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ!!! ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις