Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΧΘΕΣ! Razz Razz Razz Razz Razz

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XrysaB έγραψε:
anypomoni έγραψε:
XrysaB έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΞΕΡΑΘΗΚΑ 2,5 ΩΡΕΣ!!! Shocked Shocked Shocked ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ! Very Happy Very Happy Very Happy

ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΈΞΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ! ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ!) ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!! ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?! Shocked ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?!

ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ?
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΦΡΟΥΛΑΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.....ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΑΡΤΕΜΙΣ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 534787 Crying or Very sad Crying or Very sad

marichui

marichui
Κορίτσια η Αρτεμις ηταν πολύ γλυκια!!! Κ πολύ καλή!! Πιστευω κι εκεινης της λειπουμε κ θα επιστρεψει πολύ συντομα.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΒΟΣΚΗ! ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

marichui

marichui
Λες να είμαι υπερβολικη ε; Ειπα να μη το χασω με τιποτα αι ειναι και η πρωτη φορα που το κανω...Εξαλλου δεν ηταν κ τοσο ακριβα και πήρα πολλά (50 που φτανουν για τρεις κυκλους σε εμενα). Κ επίσης αυτη τη φορα μου ηρθε στις 29 οποτε δεν ξερω ειπα να το παρακολουθω πιο στενα...Ακουω όμως συμβουλες Δρ. αφρουλα!!!

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΒΟΣΚΗ! ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΜΑΡΟΥΛΙ ΦΑΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΧΟΡΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗ 13Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΣΕ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ 15Η ΛΟΓΙΚΑ! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Very Happy Very Happy Very Happy

marichui

marichui
αφρουλα έγραψε:ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗ 13Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΣΕ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ 15Η ΛΟΓΙΚΑ! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Very Happy Very Happy Very Happy

Σε ευχαριστω πολύ!!!! Respect Respect Respect Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΒΟΣΚΗ! ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΜΑΡΟΥΛΙ ΦΑΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΧΟΡΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΑ

ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΧΟΡΤΑ Η' ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΧΟΡΤΑ Η' ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

ΜΩΡΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΛΥ .ΑΣΕ ΠΟΘ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΙ.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναηρθα αλλα βλεπω οτι παλι μου ψιλοκολαει λιγο το λαπτοπ ρε κοριτσια εσας σας κολαει η μονο εγω εχω το προβλημα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655

XrysaB

XrysaB
ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΠΕΡΠΕΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?

marichui

marichui
Κοριτσια σας αφηνω για λίγο, μπανιο και μποτε γιατι θα ερθει σε λίγο ο καλός μου!!!Θα τα ξαναπουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468

marichui

marichui
Αγαπη κι εμενα σημερα ψιλοκολλάει..Τωρα που φευγω ηρθες; Ελπίζω να τα ξανα πουμε κ μετα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472

XrysaB

XrysaB
αγαπη έγραψε:ξαναηρθα αλλα βλεπω οτι παλι μου ψιλοκολαει λιγο το λαπτοπ ρε κοριτσια εσας σας κολαει η μονο εγω εχω το προβλημα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 3ΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΒ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΒ

XrysaB

XrysaB
marichui έγραψε:Κοριτσια σας αφηνω για λίγο, μπανιο και μποτε γιατι θα ερθει σε λίγο ο καλός μου!!!Θα τα ξαναπουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΤΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΘΑ ΤΡΑΒΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΦΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

anypomoni

anypomoni
XrysaB έγραψε:
αγαπη έγραψε:ξαναηρθα αλλα βλεπω οτι παλι μου ψιλοκολαει λιγο το λαπτοπ ρε κοριτσια εσας σας κολαει η μονο εγω εχω το προβλημα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 654655

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 3ΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΒ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΒ
Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕ..

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΤΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΘΑ ΤΡΑΒΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΦΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΦΑΓΗΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΡΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΣ! ΚΑΛΟΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ 6:40 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΩΡΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! Ε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

XrysaB

XrysaB
anypomoni έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΒΡΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!! ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΞΑΝΘΙΕΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΣ! ΚΑΛΟΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 35468

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 28 417472

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ 6:40 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΩΡΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! Ε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΑΣ?Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ.

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:
anypomoni έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΒΡΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!! ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΞΑΝΘΙΕΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 4 ΩΡΕΣ~!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις