Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:anypomoni ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ
μμμμ οποτε σου κανει μεγαλο σπασιμο....υπομονηηηη!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΓΟΡΙ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ

anypomoni

anypomoni
XrysaB έγραψε:ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΓΟΡΙ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ
καπου το χω ακουσει αυτο κ μαλλον ελεγαν για κοριτσι...δεν ειμαι ομως σιιιγουρη...

XrysaB

XrysaB
αγαπη έγραψε:

ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑ
ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ 2 ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΡΙΕΨΑ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΜΑΡΙΣΟΥΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ??? ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 215994 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Very Happy

anypomoni

anypomoni
αγαπη έγραψε:Η ΜΑΡΙΣΟΥΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ??? ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 215994 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Very Happy
το χουν παρει πολυ ζεστα το θεμα....αντε με το καλο τα παιδια!!!!

FOTINI28

FOTINI28
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΡΥΟ Η ΛΙΜΝΟΣ?

ΑΓΑΠΗ ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΛΑΠ ΤΟΠ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?

ΧΡΥΣΑ!!! ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Ε?
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

anypomoni

anypomoni
FOTINI28 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΡΥΟ Η ΛΙΜΝΟΣ?

ΑΓΑΠΗ ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΛΑΠ ΤΟΠ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?

καλα ειμαι εγω...εσυ τι κανεισ? πως παει η δουλεια????εβαλεπολυ κρυο σημερα...παρα πολυυυ!!!!αλλα αναψα σομπα κ ειμαι με κοντομάνικο τωρα χιχιχιχιχιχ

FOTINI28

FOTINI28
anypomoni έγραψε:

καλα ειμαι εγω...εσυ τι κανεισ? πως παει η δουλεια????εβαλεπολυ κρυο σημερα...παρα πολυυυ!!!!αλλα αναψα σομπα κ ειμαι με κοντομάνικο τωρα χιχιχιχιχιχ

ολα μια χαρα!! βρηκα τον εαυτο μου εξω απο το σπιτι!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 654316
και εδω παγωνια εχει!! αστα....

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΛΑΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

FOTINI28

FOTINI28
σταυρουλα μου τι κανεις?
πως εισαι? flower flower flower flower flower

anypomoni

anypomoni
FOTINI28 έγραψε:
anypomoni έγραψε:

ολα μια χαρα!! βρηκα τον εαυτο μου εξω απο το σπιτι!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 654316
καλη φαση..και γω θα ηθελα μια δουλεια..να ξυπναω νωρις ναπηγαινω δουλεια κ να σχολαω ...εγω τωρα ξυπναω οτι ωρα να ναι κ δεν βρισκω νοημα σε τπτ...σε ζηλεεευω...με την καλη εννοια παντα!!!!

anypomoni

anypomoni
stauroulinaa έγραψε:ΚΛΑΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 379767

FOTINI28

FOTINI28
anypomoni έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
anypomoni έγραψε:

καλη φαση..και γω θα ηθελα μια δουλεια..να ξυπναω νωρις ναπηγαινω δουλεια κ να σχολαω ...εγω τωρα ξυπναω οτι ωρα να ναι κ δεν βρισκω νοημα σε τπτ...σε ζηλεεευω...με την καλη εννοια παντα!!!!

το φανταζομαι κουκλα μου!
μην φανταστεις και μενα μονο για τις γιορτες θα κρατησει μαλλον αυτη η χαρα!

anypomoni

anypomoni
FOTINI28 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
anypomoni έγραψε:

το φανταζομαι κουκλα μου!
μην φανταστεις και μενα μονο για τις γιορτες θα κρατησει μαλλον αυτη η χαρα!
μακαρι να συνεχισεις...στο ευχομαι!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινη μου φοβαμαι οτι ετσι και γραψω γραμμα στον santa santa για να μου φερει καινουριο λαπτοπ θα με γραψει εκει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 Rude-santa-claus ασε που και αυτον τον εχει χτυπησει η κριση Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 16513017558318580536458

FOTINI28

FOTINI28
αγαπη έγραψε:φωτεινη μου φοβαμαι οτι ετσι και γραψω γραμμα στον santa santa για να μου φερει καινουριο λαπτοπ θα με γραψει εκει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 Rude-santa-claus ασε που και αυτον τον εχει χτυπησει η κριση Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 34 16513017558318580536458

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!ΑΓΑΠΗ ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑ!!!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ Sad Sad ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.. (ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Smile Smile Smile Smile Smile
Α Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.. Razz Razz Razz

FOTINI28

FOTINI28
stauroulinaa έγραψε:ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ Sad Sad ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.. (ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )
Α Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.. Razz Razz Razz

ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ Σ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ Sad Sad ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.. (ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )

ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 22, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ DEPON..

FOTINI28

FOTINI28
stauroulinaa έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:

ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 22, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΠΛΥΣΟΥ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ 3 ΦΟΡΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ!

FOTINI28

FOTINI28
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΑΓΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

anypomoni

anypomoni
stauroulinaa έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:

σταυρουλαμου κ γω πιστευω πολυ στο ματι κ με πιανει πανευκολα....εγω δεν την περιμενω δυο μερες μετα απο σενα 24...ωραια χριστουγεννα θα κανω κ φετος pale pale pale

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΛΥΘΗΚΑ..ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ... Sad Sad ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις