801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 Τετ Δεκ 12, 2012 8:18 am
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
EnVy26 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΓΑ 2Η ΜΕΡΑ (ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ)
FSH 3,5 - 12,5 EXW 5,7
LH 4,2
PRL 2,8 - 29 EXW 13,5
E2 13 -166 EXW 32
TESTOSTERONI OLIKI 6-82 EXW 60 (ANEBASMENI MOU KANEI)
DHEA-S 99-340 EXW 531,6
SHBG 26,1 -115 EXW 30,9
ΚΑΙ ΑΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ 2,19 - 4 ΚΑΙ ΕΧΩ 2,4
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ! ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
FOTINI28 έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΞΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!!!
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???????
ηρεμια κ βαρεμαρα...εσυ πωσ εισαι???marichui έγραψε:Μονο ησυχια;;;;;;
Εσυ τι κανεις κοριτσάκι;;
marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
Φωτεινη εδω να δεις κρυο!!!
marichui έγραψε:Μπα μονο λιγο το πρωι...Αλλα εχει ενα κρυο!!!!
Κοριτσια ηρθε νωρις ο καλος μου και θα ξαναμπω μετα...Ελπιζω μετα να ειμαστε περισσότερες...Συγγνωμη!
χρυσα μου γτ ταλαιπωρείς το σπορακι σου???XrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
MARICHUI EXETE ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ?
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
καλο βραδυ κ καλη συνεχεια!!!XrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Μπα μονο λιγο το πρωι...Αλλα εχει ενα κρυο!!!!
Κοριτσια ηρθε νωρις ο καλος μου και θα ξαναμπω μετα...Ελπιζω μετα να ειμαστε περισσότερες...Συγγνωμη!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
χρυσα μου γτ ταλαιπωρείς το σπορακι σου???[/quoteXrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
μπα φωτεινουλα δεν θα βρεις φωσ στο τουνελ....οπως λεει κ η αγαπη κανει διακοπες η δεη!!!χιχιχιmikas έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΞΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!!!
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???????
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ,ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΟΥΩ?ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΛΛΙ,ΝΑ ΒΑΨΩ ΝΥΧΙ,ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ
του χρονου οπως θα κανεις πολλα δημιουργικα...θα βγαζεις φωτο το μπεμπε σου μπροστα απο το στολισμενο δεντρο...anypomoni έγραψε:χρυσα μου γτ ταλαιπωρείς το σπορακι σου???[/quoteXrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΕΦΑΓΑ 2 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Ε ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
XrysaB έγραψε:του χρονου οπως θα κανεις πολλα δημιουργικα...θα βγαζεις φωτο το μπεμπε σου μπροστα απο το στολισμενο δεντρο...anypomoni έγραψε:χρυσα μου γτ ταλαιπωρείς το σπορακι σου???[/quoteXrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
αν θελησει ο θεουλης θα μου το στειλει στην αγκαλια μου!!!!!!anypomoni έγραψε:XrysaB έγραψε:του χρονου οπως θα κανεις πολλα δημιουργικα...θα βγαζεις φωτο το μπεμπε σου μπροστα απο το στολισμενο δεντρο...anypomoni έγραψε:χρυσα μου γτ ταλαιπωρείς το σπορακι σου???[/quoteXrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Ενα θεμα συντονισμου Χρυσακι το εχουμε σημερα!!!Που ειναι η Αφρουλα να μας οργανωσει;;;
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΞΕΚΙΝΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης