Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:καλα ειμαστε....μεγαλωνουμε!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 215994 τωρα ειμαστε στα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΓΙΑΒΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
eirini7 έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΠΑΡΟ?

άσε άγχος και με αυτό...θα ξέρω αύριο..θα το προτείνω σε μια φίλη που μου το λέω απέξω απέξω..θα δείξει

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ

μακάρι!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.

χαχαχα εγω την ορθοστασια την εχω συνηθισει στην δουλεια 8ωρες ορθια ειμαι!!! pale
ελπιζω να φανει ωραια ο πινακας, αλλα θελω να βαψω και τους τοιχους καποια στιγμη μαλλον το καλοκαιρι για να μπορω να αερισω το σπιτι..γιατι ειναι ασπροι και δν μου αρεσει!!

φουρφουρ δν ειμαι της σαλατας εγω..ασε θα εχω θεμα χαχαχα
δν εχουν ολες οι γυναικες υγρα καλη μου!!!!μην ανησυχεις!!! αντε να μην ερθει αυτη τη φορα η σιχαμενη!!!

Σταυρουλα αν ανεβηκε σημερα η θερμοκρασια σημαινει οτι εγινε χθες η ωορρηξια!! Ελπιζω προχτες και χτες να το εκμεταλλευτηκατε χιχιχι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 215994 εμενα συνεχιζει να ειναι χαμηλη αλλα εχω ακομη..35,7 σημερα!!

Ειρηνη εγω σε οτι αφορα το σπιτι εγω ασχολουμαι με κατασκευες!ο αντρας μου ψαχνει την ευκολη λυση, εμενα μου αρεσει να ξερω να τα κανω και το προσπαθω!! αλλα τρυπανι δν εχω μαθει ακομη, δν ξερω αν εχω την απαραιτητη δυναμη να το κρατησω χαχαχαχα

Σοφουλι μου μωρε τι γλυκο μπεμπινι ειναι αυτο??

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:
XrysaB έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ Η ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΣ?

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

θα έχει χιόνι εκεί!θα μας πει νέα!!

ΝΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΤΙΣ 20 ΚΑΙ 22 ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:12 am, 1 φορά

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ?????????

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ.
ΧΡΥΣΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!ΖΗΛΕΥΩ!!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗ ΣΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:14 am, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ?????????

τα τεστ τα σταμάτησες είπες ε;;

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ... Razz Razz Razz
ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΗ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!! Very Happy Very Happy Very Happy

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:14 am, 1 φορά

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?????
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 Presentation-smiley-emoticon

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα καλε το φουρφουρακι λεει οτι βαζει τις θερμοκρασιες της στο site αυτο και ειδε μαλλον την θερμοκρασια που ανεβηκε και της εβγαλε οτι με βαση την αλλαγη της θερμοκρασιας εκανε τοτε ωορρηξια!πως δν τα ανακαλυψες αυτα εσυ Σταυρουλα???χαχαχαχα

κοπελα μου ξερω οτι την επομενη ακριβως ανεβαινει η θερμοκρασια, οχι γενικοτερα μερες πριν!! μηπως εχεις συμπτωματα πριν κανεις την ωορρηξια και οχι οταν γινεται και μπερδευεσαι???

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ήρθα πάλι!!! ποιες είστε εδώ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εδω ειμαι κλασικα για 2 ωριτσες σιγουρα ακομη!

anypomoni

anypomoni
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ....ΤΙΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΚΓΩ Κ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ....ΗΜΟΥΝΣΙΙΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????
ΕΛΛΗ ΣΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ......ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!
VALENTINA MOU Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 50580 ..ΜΙΑ ΟΜΟΡΓΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!
ΣΕ ΟΣΕΣ ΞΕΧΝΑΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14η ΜΕΡΑ..
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..
ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΗΝ 13η ΚΑΙ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ..
ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ 11η ΜΕΡΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΝ 15η ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ COVERLINE..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 328109

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:εγω εδω ειμαι κλασικα για 2 ωριτσες σιγουρα ακομη!

έλλη μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 δεν ξέρω άμα στο έχω πει άλλα ο άντρας μου και τι δεν θα έδινε να έχει μια δουλειά σαν την δική σου μόνο και μόνο για να κάθετε να παίζει τσάμπα

ανυπόμονη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472

σταυρούλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472

anypomoni

anypomoni
vasoula25 έγραψε:
boubou έγραψε:εγω εδω ειμαι κλασικα για 2 ωριτσες σιγουρα ακομη!

έλλη μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 δεν ξέρω άμα στο έχω πει άλλα ο άντρας μου και τι δεν θα έδινε να έχει μια δουλειά σαν την δική σου μόνο και μόνο για να κάθετε να παίζει τσάμπα

ανυπόμονη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472

σταυρούλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 417472
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 379767

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ομως Σταυρουλα μου ερχεται 12η13μερες μετα την ωορρηξια η αλεκα!!εισαι σιγουρη οτι δν συμβαινει το ιδιο και με εσενα??
δν το εχω ψαξει τοσο το site για να σου πω τι ειναι αυτο που σου εβγαλε!!!

Βασουλα εγω παλι πραγματικά με το που σχολαω φευγω!! οσο ειμαι εδω ακομη και για να κατσω να παιξω νιωθω σαν να ειμαι στη δουλεια!!χαχαχα

Ευα μου καλησπερα!!! σε ευχαριστω γλυκια μου!!ναι μου εκανε εκπληξη!!!! ...θα παω αυριο να παρω πονηρη αμφιεση να του κανω κι εγω εκπληξη το ΣΚ χιχιχιιχι

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνώμη κοριτσάκια μου που σας άφησα να περιμένετε... μιλούσα με πελάτη τόση ώρα στο τηλέφωνο..!!!!

Επειδή εντόπισε 3 μέρες στη σειρά ανεβασμένη θερμοκρασία, μου έφτιαξε μια μπλε κάθετη γραμμή και την ονόμασε Possible ovulation (δηλαδή πιθανή ωορρηξία)

Και μόλις άλλαξα εγώ την ημερομηνία που νόμιζα πως είχα ωορρηξία και την έβαλα ίδια με την ημερομηνία που μου πρότεινε το σαιτ, μου έφτιαξε και το coverline. Το coverline διαχωρίζει τις δύο φάσεις του κύκλου σταυρούλα μου. Ότι και καλά η μία φάση είναι κάτω από τη γραμμή και η δεύτερη πάνω από τη γραμμή!!

Σε μένα πάντως δεν φαίνεται να ήταν η χαμηλότερη θερμοκρασία μου η ωορρηξία!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 Temperature8

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φουρφουρ η θερμοκρασια της ωορρηξιας δν ειναι η χαμηλοτερη του κυκλου!ειναι η τελευταια χαμηλη πριν ανεβει!!!! Wink Wink Wink σωστα σου το εβγαλε η σελιδα!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:εμενα ομως Σταυρουλα μου ερχεται 12η13μερες μετα την ωορρηξια η αλεκα!!εισαι σιγουρη οτι δν συμβαινει το ιδιο και με εσενα??
δν το εχω ψαξει τοσο το site για να σου πω τι ειναι αυτο που σου εβγαλε!!!

Βασουλα εγω παλι πραγματικά με το που σχολαω φευγω!! οσο ειμαι εδω ακομη και για να κατσω να παιξω νιωθω σαν να ειμαι στη δουλεια!!χαχαχα

Ευα μου καλησπερα!!! σε ευχαριστω γλυκια μου!!ναι μου εκανε εκπληξη!!!! ...θα παω αυριο να παρω πονηρη αμφιεση να του κανω κι εγω εκπληξη το ΣΚ χιχιχιιχι

ετοιμάζουμε αποπλάνηση ε??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 - Σελίδα 24 604962 έτσι πάνω του!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις