751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 Τρι Δεκ 11, 2012 1:14 pm
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καληνυχτα Αφρούλα κ καλή ξεκουραση!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΙ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧmarichui έγραψε:Ευακι δυο μας μειναμε;
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ...9-3 ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ 7-12 ΣΤΝ ΒΡΑΔΙΝΗ....ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΓΤ3.30-6.30 ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..ΑΣΤΑmarichui έγραψε:Ηρθε ξεκουραζεται και σε λιγο θα με φωναξει να του κανω παρεα.Δουλευει τοσο πολυ ε;;;
ΒΡΕ..ΒΡΕ...αγαπη έγραψε:επιτελους ξεκολησε το λαπτοπ μου δεν ξερω τη βλακεια το επιασε
ειμαι κ εγω εδω
marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
ΑΧ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙαγαπη έγραψε:marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
χαχαχαχα οτι θα παθαινες και συνδρομο στερησης αυτο δεν το περιμενα γιατι η στερηση ειναι δικη μου αρμοδιοτητα ξερεις
anypomoni έγραψε:ΑΧ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙαγαπη έγραψε:marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
χαχαχαχα οτι θα παθαινες και συνδρομο στερησης αυτο δεν το περιμενα γιατι η στερηση ειναι δικη μου αρμοδιοτητα ξερεις
ΕΣΥ????????ΠΟΤΕΕΕΕΕαγαπη έγραψε:anypomoni έγραψε:ΑΧ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙαγαπη έγραψε:marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
ΙΙΙΙ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΑΝΙΚΟ???? ΑΠΑΠΑΑΑΑ (ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ) ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ
ΜΑΡΙΣΟΥΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ
anypomoni έγραψε:ΕΣΥ????????ΠΟΤΕΕΕΕΕαγαπη έγραψε:anypomoni έγραψε:ΑΧ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙαγαπη έγραψε:marichui έγραψε:Αγαπη παθαινω συνδρομο στερησης όταν δε μιλαμε..Ευακι θα μεινω λιγο ακομη και μετα θα παω
ΙΙΙΙ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΑΝΙΚΟ???? ΑΠΑΠΑΑΑΑ (ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ) ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ
ΜΑΡΙΣΟΥΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΕΓΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ..
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΗΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ?ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΥΜΑΣΕ.....ΑΑΑΧΧΧΧ ΕΧΕΙΣ Κ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ??ΤΕΛΕΙΑ...ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΠΤ Η ΩΡΑ....ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ... ΠΊΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΧΑΖΕΥΩ.....toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ..
ΕΥΑ ΜΟΥ (ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ε?) ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...Κ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΣΤ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
anypomoni έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΥΜΑΣΕ.....ΑΑΑΧΧΧΧ ΕΧΕΙΣ Κ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ??ΤΕΛΕΙΑ...ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΠΤ Η ΩΡΑ....ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ... ΠΊΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΧΑΖΕΥΩ.....toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ..
ΕΥΑ ΜΟΥ (ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ε?) ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...Κ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΣΤ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης