26 Απ: ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Τρι Φεβ 26, 2013 3:20 pm
xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Καλά αυτο ειναι όπως το βλέπει η καθεμια οκ ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
letitsa έγραψε:οι λογοι ητανε πολλοι...
1)σληρος τραχηλος
2)ψηλα ο τραχηλος
3)στραβος ο τραχηλος.......
προσπαθησε να μου σπασει τα νερα αλλα ματαια...... με εβαλε ττεχνικους πονους αλλα δεν καταλαβα τιποτα και ετσι γεννησα με καισδαρικη.....
και να σου πω κατι..... εγω δεν ηθελα να γεννησω φυσιολογικα και δεν αφηνα και το σωμα μου να αντιδρασει σε τιποτα..... οταν μου ειπε καισαρικη τρελαθηκα απο την χαρα....
δεν μπορω να καταλαβω την μαλακια που λενε πολλες " θελω να το νιωσω" τη να νιωσω???? πονο????? οχι ευχαριστω δεν θα παρω.... ειδα το παιδακι μου να γεννιετε και πιστεψε ειναι καλυτερα
Σε πληροφορω οτι ο πονος που νιωθεις εκεινη τη στιγμη ειναι πονος χαρας γιατι θα φερεις το παιδι σου στον κοσμο.Την ωρα που καταλαβαινεις οτι βγαινει απο μεσα σου το παιδι σου δε μπορεις να τη συγκρινεις με τιποτα στον κοσμο.Στην καισερικη τι κανεις?Απλα δεν καταλαβαινεις τιποτα,δεν καταλαβαινεις οτι εβγαλες παιδι κ το παιζεις κ χαλαρη.letitsa έγραψε:οι λογοι ητανε πολλοι...
1)σληρος τραχηλος
2)ψηλα ο τραχηλος
3)στραβος ο τραχηλος.......
προσπαθησε να μου σπασει τα νερα αλλα ματαια...... με εβαλε ττεχνικους πονους αλλα δεν καταλαβα τιποτα και ετσι γεννησα με καισδαρικη.....
και να σου πω κατι..... εγω δεν ηθελα να γεννησω φυσιολογικα και δεν αφηνα και το σωμα μου να αντιδρασει σε τιποτα..... οταν μου ειπε καισαρικη τρελαθηκα απο την χαρα....
δεν μπορω να καταλαβω την μαλακια που λενε πολλες " θελω να το νιωσω" τη να νιωσω???? πονο????? οχι ευχαριστω δεν θα παρω.... ειδα το παιδακι μου να γεννιετε και πιστεψε ειναι καλυτερα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Εξωσωματική και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή » ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης