1 πεθερα που ολα τα ξερει Τετ Δεκ 12, 2012 5:26 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα στην ωραια παρεα σας. Ειμαι καινουργια και επεσα πανω στο θεμα σας και ειπα να πω και γω το θεμα που περναω.... Ειμαι 22 χρονων και ο συντροφος μου 25 ειμαι ειμαστε μαζι 2 χρονια και ειμαι στο 7 μηνα εγκυμοσυνης...Η πεθερα μου παντα ηταν λιγο περιεργη και χωνοταν και μουμουρμουσε αλλα δε με απασχολουσε τοσο το προσπερνουσα. Τωρα που ειμαι εγκυοσ ομως εχει γινει ανηποφορη σε ολα.. Χωρισ να ρωταει κανει οτι 8ελει.Πηγε και αγορασε μονη τησ με το γουστο τησ το ψυγειο την κουζινα την τηλεοραση.Οταν το μαθαμε με τον συντροφο μου του ειπε οτι εγω τον ειπα να τα παρει...ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ,...οποτε καποιοσ με ρωταει για την εγκυμοσυνη μου η για τον τοκετο και πιο μελλον κατευθειαν 8α πεταχτει να πει οτι ειμαι πολυ μικρη για να ξερω οτιδηποτε με το μωρο και δεν ειμαι σε φαση να λεω την γνωμη μου και να ακουω αυτην πρωτα. Οποιοσ με ρωταει το φυλλο του μωρου πριν προλαβω να απαντησω κοριτσακι πεταγιεται και λεει ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ Η ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΣΣΣΣΣ (ετσι την λενε) και δεν εχουμε πει τπτ για το πως θα πουμε το μωρο.. ΜΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΤΟΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ δεν θελω να μαλωσω με κανεναν και ο συντροφος μου συμφωνει μαζι μου αλλα δεν θελει να της χαλασει την χαρα.. ΑΑ και το τελευταιο οταν γεννησω απαιτει απο τον συντροφο μου να εγκατασταθει στο σπιτι μου μεχρι να σαραντησω για να με βοηθαει και καλα.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. οποτε παω να διαφωνησω εγω δεν ξερωωωωω...... ουφφφφ... Τα βγαλα λιγο απο μεσα μου ... Ειναι ανακατοστρα με τα ολα της Ειναι πολλα αλλα που να τα γραψω ολα... Σας ανεφερα τα πιο SOS ... Kαι αντε πειτε μου πως να την αντιμετωπισω χωρισ να στεναχωρη8ει κανεισ..??? ουφφφφφ