51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 Πεμ Δεκ 13, 2012 7:33 am
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη ορεξη κ καλα ψωνια!!!
Χρυσα κι εμενα για αγορι μου παει!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marichui έγραψε:Καλη ορεξη κ καλα ψωνια!!!
boubou έγραψε:Xρυσα για καλο την πηρες την κυρια να σου κανει τις δουλειες???ειναι δυνατον να λενε τετοια πραγματα σε εγκυο γυναικα??
marichui έγραψε:Χρυσα συμφωνω με την Ελλη!!! Συμβαινουν διάφορα αλλά η συντριπτικη πλειοψηφια των εγκυμοσυνων εξελίσσεται ομαλά!!
Επίσης άλλο η κόρη της κ άλλο εσυ!!! Κ αν ήταν κάτι τετοιο θα πονουσες νομιζω..Εσυ μια χαρα είσαι!
marichui έγραψε:Χρυσα μολις διαβασα σε ιατρικο σαιτ ότι αφορα το 2-4% των κυησεων και ανιχνευεται πλεον πολυ γρηγορα. Ηρεμησε εσυ είσαι μια χαρα!!!
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!!
ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΥΦΙΚΑ??!ΑΧ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ..
Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ (!!)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΑΧ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ??
marichui έγραψε:Μην τολμησεις και αρχισεις να ψαχνεις το ιντερνετ!! Ο καθενας γραφει ότι του κατεβει. Πότε θα πας στο γιατρο να το ακουσεις και να το δειτε; Θα ηρεμησεις κιολας!!!
stauroulinaa έγραψε:EΛΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ..ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΑΤΥΧΗ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!
boubou έγραψε:Χρυσα μου να μην πεις στον Νικολα να σου κανει, γιατι ενας υπερηχος πρεπει να διαβαζεται και σωστα και δν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να τον κανει σωστα και αν σε αγχωσει περισσοτερο??? να περιμενεις να πας στον γιατρο σου ηρεμη οτι ολα ειναι καλα!! να εισαι ηρεμη για να ειναι και το σπορακι!Τα νιωθουν ολα απο τωρα καλη μου!!!
Αυτο σκεφτηκα και εγω οτι θα περασει παραπανω καιρος απο την προηγουμενη εξεταση, θα παιρνουμε και τις βιταμινες και ισως να εινα για καλο μας!!!
ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σταυρουλα κι εγω ακουγα διαφορα και γι αυτο το παρηγγειλα Ιανουαριο ενω παντρευομουν Ιουλιο για να το ρισκαρω και να χασω 200ε αν ολα πανε χαλια , η να κερδισω πολυ περισσοτερα αν ολα πανε καλα!! και πηγαν τελεια!! Ενιωθα πανεμορφη και ολοι μου ελεγαν το ιδιο, γιατι ενιωθα οτι φορουσα αυτο ακριβως που ηθελα!!!!!
το νυφικο σου παντως ηταν σουπερ!!!
αν μου στειλεις τους κωδικους μονο να προσεξεις να τους γραψεις σωστα μη παρουμε τιποτα ασχετο χιχιχ εγω θα ελεγα ονομα και σελιδα στον καταλογο για πιο σιγουρια!!
marichui έγραψε:Σταυρούλα πολύ ωραίο το νυφικο! Ονειρο!
Χρύσα εγω θα του ελεγα να μου κάνει...Αλλα πολυ προσεκτικά γιατι οταν κατι αφορα τους δικους μας αγχωνομαστε περισσοτερο. Αλλα ειπαμε εγω γενικα ειμαι λιγο ανυπομονη.
Ελλη μετα τις γιορτες θα χαλαρωσετε θα εχετ παρει και βιταμινες και οπως λες μπορει και να μη χρειαστει!!!Μακαρι!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης