Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
342 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 342 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΦΡΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ!!! ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ Σ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΔΩ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!! ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ?! Shocked

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΩ ΛΙΓΟ ΨΙΛΗ (ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ)! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

είναι πολύ καλός σ'αυτόν γέννησαν και οι 2 οι ξαδέρφες μου και έμειναν ευχαριστημένες άμα δεν βρω ραντεβού θα πάω έχω πολύ άγχος θέλω να ακούσω την καρδούλα

σας αφήνω και εγώ καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 35468

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 215994

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΟΠΕΛΙΑ? ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!! Είναι καμία εδώ??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!

Αφρουλα μου περαστικα σου βρε κουτσουνα μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 379767 αν κατεβεις Αθηνα , να δεις τους δικους σου!! με αυτους που δν θελεις δν χρειαζεται να βρεθεις!!Εγω τον περισσοτερο καιρο οταν κατεβαινω στους δικους μου,βγαινω με τα αδερφια μου.. και μονο με 2 φιλες!!!τους αλλους δν τους λεω καν οτι κατεβηκα!!(εστω κι αν απλα βαριεμαι να βγω να βρεθουμε, οχι αν μου ειχαν κανει και κατι)

Φωτεινη πολυ χαρηκα που ειδα οτι ησουν καλυτερα και που σου εκανε ευχαριστη εκπληξη ο αντρουλης και σε εκανε ευτυχισμενη!!!Φορας ψευτικες βλεφαριδες?? εγω για τον γαμμο πηγα να βαλω και παλι δν τις αντεχα οσο και ωραιες ηταν και τελικα δν τις βαλαμε, γιατι δν ηθελα να αγχωνομαι και για το μακιγιαζ..μου εφταναν τα αλλα!!!
*κι εμενα μου λειπουν οι δικοι μου!!θα ηθελα να μενουμε στην ιδια πολη γιατι τωρα τους βλεπω 2 βαρια 3 φορες τον χρονο για πολυ λιγο!! αλλα εχω συνηθισει ετσι και δν εχω προβλημα!!

Σταυρουλινα καλοφορετα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 403793 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 403793 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 403793 πωπω τελεια μου ακουγονται!!!μεγια!!!!!

κι εγω ηθελα να βγω αγορα να παρω κανενα εξαλο, αλλα δν με βοηθησε ο χρονος μου και τωρα που χαλασε ο καιρος να δω πως θα βγω αγορα που θελω την Πεμπτη!!

Βασουλα μου χαιρομαι που τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ειναι ολα μια χαρα!!!αντε να δεις το μωρουλινι σου μεσα στην εβδομαδα να μας πεις νεοτερα!!! (ξερετε εμεις που δν εχουμε σπορακι ζουμε την χαρα μεσα απο εσας και θελουμε να μαθαινουμε!!)

φουρφουρακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 334590

Μαρακι8 καλημερα!!! εγω ειμαι εδω μαζι με το αχνιστο καφεδακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 438696

ρε κοριτσια η θερμοκρασια ποσες μερες μετα την ωορρηξια ανεβαινει? γιατι εγω ειμαι σιγουρη οτι εκανα χθες ωορρηξια!! και το τεστ, και τα υγρα και κατι πονακια που ειχα αριστερα και οι ορεξεις και ολα μου το εδειξαν! αλλα η θερμοκρασια μου και σημερα παρεμεινε χαμηλη! 35,7.. τι τα θελω κι εγω?για να μπερδευομαι?
(αφηστε το βρηκα..λεει συνηθως οτι ανεβαινει 2 μερες μετα αρα οκ ειμαστε!!)-οχι τπτ αλλο αλλα ειδικα εχθες ξεσαλώσαμε και ειναι κριμα να μην ηταν η σωστη μερα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 215994

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μπομπού!!! Δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει, οπότε θα μου πεις το όνομα σου? ¨οσο για την ερώτηση σου δεν ξέρω να σου απαντήσω, δδεν έχω ιδέα, δεν έχω καταλάβει ποτέ μα ποτέ την ωορηξια μου!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΕΥΟΥΛΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 334590
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΕΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.
ΕΛΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΛΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!
ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Γιάννα μου.. Εδώ αγωνία αγωνία αγωνία αύριο θα πάω για την επανάληψη της χοριακής αλλά είμαι παρα πολύ απαισιοδοξη Crying or Very sad Με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν έχω συμπτώματα παρα μονο ενα ελαφρύ πονο στο στηθος ..

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???ΧΑΧΑΧΑ Η ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΟΥ.
ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ 112 ΗΤΑΝ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ?ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki8 έγραψε:Καλημέρα Γιάννα μου.. Εδώ αγωνία αγωνία αγωνία αύριο θα πάω για την επανάληψη της χοριακής αλλά είμαι παρα πολύ απαισιοδοξη Crying or Very sad Με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν έχω συμπτώματα παρα μονο ενα ελαφρύ πονο στο στηθος ..

Μαρακι μου το ονομα μου ειναι Ελλη!! καλε εχουμε μιλησει!! ξερω οτι οι εγκυες ξεχνανε αλλα απο τοσο νωρις? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 40746
κουκλιτσα μου μη κοιτας συμπτωματα, το καθε σωμα ειναι διαφορετικο!!! η κουνιαδα μου σκεψου δν ειναι ΚΑΝΕΝΑ συμπτωμα καθολου σε ολη την εγκυμοσυνη εκτος απο την κοιλια που μεγαλωνε!! Razz Razz και μια χαρα εγκυος ηταν!! Very Happy Very Happy

Γιαννα ασε!!! δουλεια δν ειχα και δουλεια βρηκα με τις θερμοκρασιες! Laughing Laughing Laughing Laughing

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κανω αυτό συγκρίνω συνέχεια οτι νιώθω με την 1η μου εγκυμοσύνη που είχα όοολα τα συμπτώματα του κόσμου στο φούλ! Ναι η πρώτη ήταν 112,6 την περασμένη Πέμπτη την έκανα και η ΤΠ μου ήταν 8/11. Ο γιατρός μου είπε οτι αύριο θα πρέπει να περιμένω χοριακή γυρω στο 1000 για να βεβαιωθούμε πως όλα κυλούν καλά...

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Έλλη μου συγγνώμη είμαι όντως στον κόσμο μου κ πααααρα πολύ αφηρημένη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 667478 Το ξέρω οτι θα με βρίσετε αλλά έψαχνα χθες στο ιντερνετ διάφορες ιστορίες με χαμηλές χοριακές κ με πήρε από κατω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 966307

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααα!!!!ελλουκο μουυυ, γιαννα μουυυυυ και μαρακι!!(εμεις δεν εχουμε ξαναμιλησει!) Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472

ελλουκο του εδωσες και καταλαβε χθες?!!ξεμαλλιαστηκατε?χαχαχαχαχαχ
Μπραβοοοοο!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 35468

γιαννα μου τι κανεις???

Μαρακι δεν σε ξερω, αλλα θα σε συμβουλευα το εξης:
1)μην ψαχνεις στο νετ γιατι ο καθε οργανισμος και η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και αγχωνεσαι τσαμπα
2)και γιατι κυρια μου να μην ειναι ολα καλα??!!!Μια χαρα θα ειναι ολααα και το μπεμπακι σου θα μεγαλωνει!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki8 έγραψε:Αχ Έλλη μου συγγνώμη είμαι όντως στον κόσμο μου κ πααααρα πολύ αφηρημένη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 667478 Το ξέρω οτι θα με βρίσετε αλλά έψαχνα χθες στο ιντερνετ διάφορες ιστορίες με χαμηλές χοριακές κ με πήρε από κατω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 966307

Αντε βρε που ζητας συγγνωμη,σιγα!!! Το ξερεις αλλα το κανεις!! και αντε ειδες, τις ιστοριες που ξεκινησαν με υπερβολικα μικρες χοριακες και τωρα εχουν το παιδακι τους αγκαλια δν τις ειδες???γιατι να κοιταμε την ασχημη πλευρα!??? μην καθεσαι να τα διαβαζεις γιατι μπορεις να βρεις ασχημες ιστοριες που να εχουν συμβει σε καθε βδομαδα εγκυμοσυνης απο την πρωτη μεχρι την 40η!! θα στεναχωριεσαι σε ολη την εγκυμοσυνη?!

καραμελιτσα!!!καλημερα ζουζου μου!!! Ασε χθες μπορει και να ακουστηκαμε στα πεθερικα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed χαχαχαχα συνηθως συγκρατιεμαι μη γινουμε και ρομπες, αλλα εχθες δν ξερω.. αυτη η ορεξη που ειχα ηταν αλλο πραγμα!! Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΞΕΦΟΥΝΤΩΣΕΣ????????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!
ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ....ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΞΕΦΟΥΝΤΩΣΕΣ????????

αχαχαχαχα ναι, σημερα ειμαι νορμαλ!!! χθες ολη μερα τον ειχα ταραξει τον αντρα μου στα πονηρα υπονοουμενα!!αφου με κοροιδευε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελλουκο, ξερεις τι θα σκεφτοντουσαν τα πεθερικα σου εαν σε ακουσαν??ειναι "αντρας ο γιος μας"χαχαχαχαχ!!!
Μενεις διπλα στα πεθερικα σου?Πως τα πας?Εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα να μεινω διπλα τους..

γιαννα, συνεχιζω τα ρεψιματα ακαθικτη ακομη και με το νερο και το στηθος μου εχει γινει τουμπανο..πονακια δεν εχω σημερα..απλα υπολογιζα οτι εκανα ωορηξια την 13η μερα του κυκλου μου(το ειδαμε με υπερηχο), εαν εγινε ετσι τοτε επρεπε να ειχα αδιαθετησει στις 14 του μηνα..??καλα τα λεω??εγω βεβεια υπολογισα τον κυκλο μου που ειναι 30 ημερων..παντως μεχρι στιγμη δεν εχει ερθει η παλιοαλεκα! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καραμελιτσα μενουν απο πανω μας!!πωπω δν θελω να το σκεφτομαι οτι μπορει να ακουστηκαμε Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

κι εγω αν ειχα επιλογη δν θα εμενα εκει!! οχι οτι μου κανουν κατι οι ανθρωποι,μια χαρα ειναι!! απλα μενω 10 χρονια τωρα μονη μου και μου κακοφανηκε ολο αυτο! ευτυχως σε γενικες γραμμες ειναι σαν να μενουμε μονοι μας οποτε δν εχω τοσο θεμα!

κι εγω ξεχναω ειδες? ποτε ειναι να αδιαθετησεις δηλ. με κυκλο 30ημερων??ωορρηξια 13η μερα μου φαινεται ΑΠΙΘΑΝΟ να φτασεις τις 30 μερες κυκλο παντως!!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:καραμελιτσα μενουν απο πανω μας!!πωπω δν θελω να το σκεφτομαι οτι μπορει να ακουστηκαμε Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

κι εγω αν ειχα επιλογη δν θα εμενα εκει!! οχι οτι μου κανουν κατι οι ανθρωποι,μια χαρα ειναι!! απλα μενω 10 χρονια τωρα μονη μου και μου κακοφανηκε ολο αυτο! ευτυχως σε γενικες γραμμες ειναι σαν να μενουμε μονοι μας οποτε δν εχω τοσο θεμα!

κι εγω ξεχναω ειδες? ποτε ειναι να αδιαθετησεις δηλ. με κυκλο 30ημερων??ωορρηξια 13η μερα μου φαινεται ΑΠΙΘΑΝΟ να φτασεις τις 30 μερες κυκλο παντως!!

Μπραβο ελλουκο μου που ειναι τοσο καλοι και διακριτικοι τα πεθερικα σου!!εμεις οταν αρραβωνιαστηκαμε, αποφασισαμε να ξεκινησουμε τις εργασιες στο σπιτι του καλου μου γιατι ηθελε ανακαινιση λογω του οτι ηταν ολα παλια..δλδ το σπιτι του ηταν πανω και απο κατω οι δικοι του..αρχισαν ομως οι παρεμβασεις του στυλ, τι πατωματα θα βαλουμε, τι πορτες κ.ο.κ και επειδη τσατιστηκα(λες και μας εδιναν αυτοι τα λεφτα για να μας κανουν κουμαντο) αποφασισαμε με τον αντρα μου νε μεινουμε στο δικο μου σπιτι, οπου οι δικοι μου ειναι απο πανω!η διαφορα βεβαια ειναι πτι οι δικοι μου δεν επενεβησαν πουθενα!!!καναμε οτι θελαμε!!!

με κυκλο 30 ημερων ηταν να αδιαθετησω στις 16/12/12..αχ, το θελω τοσο πολυυυ!!!αλλα θα παραμεινω κυρια!!Θα περιμενω μια εβδομαδα, γιατι μπορει και να εμφανιστει απο μερα, σε μερα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε καραμελιτσα δν θελω να σε ξεμυαλισω, αλλα νομιζω οτι με ωορρηξια 13η μερα και με 2 μερες καθυστερηση απο τον μεγαλυτερο κυκλο πρεπει να κανεις ενα τεστ!!! σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ειληκρινα το ταξιδακι σας να σας χαλαρωσε τοσο ωστε να μας πεις ευχαριστα! ...

ναι ευτυχως ειναι διακριτικοι, παρολο που το σπιτι που μενουμε δν ειναι του αντρα μου αλλα δικο τους!οτι χρειαστηκε να φτιαξω μεσα στο σπιτι γιατι ηταν ηδη ετοιμο οταν μπηκαμε απλα ειχε καποιες ελειψεις, δν χρειαστηκε να τους ρωτησω τιποτα!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ γιατι θα μεναμε ακομη στο ενοικιο και δν θα ειχαμε να φαμε!μιας και δουλευω μονο εγω τωρα και εχουμε ηδη αρκετα παγια εξοδα απο πριν (οπως η δοση για το αμαξι)....

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καραμελίτσα Smile Ενα καραθετικότατο τεστάκι σου εύχομαι!! Κορίτσια έχετε δίκιο θα προσπαθήσω για την υπόλοιπη μέρα να μην ξαναδιαβάσω ιστορίες με ασχημο τελος Mad Τώρα για τις επόμενες δεν ξέρω!!
Να σας ρωτήσω, ξέρετε κάποιο διαγνωστικό κέντρο που να μην καθυστερεί τα αποτελέσματα? Γιατί σε αυτό που πήγα την Πέμπτη μου τα δώσαν Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ..

XrysaB

XrysaB
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΌΜΟΡΦΕΣ
ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ;

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΜΠΟΎ ΜΟΥ ΛΙΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΝΈΒΗΚΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ

ΜΑΡΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΆΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΡΟ

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΊΣ;

ΕΛΕΝΑΚΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΑΝΕΊΣ ΤΕΣΤ ΕΊΝΑΙ ΝΩΡΊΣ ΑΚΌΜΗ;ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΚΎΚΛΟΥ ΕΊΣΑΙ;

Πολλα φιλια στις ΦΩΤΕΙΝΉ ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΆΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΉΘΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472

Deb

Deb
Καλημέρα!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 438696

XrysaB

XrysaB
[quote="Maraki8"]Χρύσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 29 417472 [/quot

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις