Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Χρόνια μας πολλά κορίτσια για χθες. Εμάς ο μπαμπάς μας μας έφερε μια τεράστια ανθοδέσμη και σοκολατάκια φράουλα που τόοσ μου αρέσουν, και από ότι κατάλαβα αρέσουν τελικά και στην μπουμπού μου!
Όσο για τα κιλά....εγώ ξεκίνησα με ήδη πολλά πολλά κιλά πάνω από το φυσιολογικό (χοντρούλα) 88κιλά. Ο γιατρός μου ήθελε να χάσω καμια 10αριά πριν μείνω έγκυος αλλά.... Τελικά το πρώτο τρίμηνο έχασα 10 κιλά και ακόμα δεν έχω αγγίξει κάν αυτά που είχα όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη. Ουσιαστικά από τα 78 που έφτασα έβαλα μόνο 2 κιλά Smile Επειδή ζορίστηκα χοντρα το πρώτο τρίμηνο δεν τρώω πολύ παρα μόνο όσο πρέπει για να μην πεινάω αλλά να είμαι ειλικρινής έχει εδώ και μία εβδομάδα η λαχτάρα μου για πικρή (θεόπικρη) σοκολάτα με έχει αποσυντονίσει!!!!
Για να ρωτήσω τα κορίτσια της παρέας, τα ονοματάκια των μωρών τα έχετε σκεφτεί???? Από παππού, γιαγιά ή κάτι τελείως άσχετο με ονόματα οικογένειας????? Εμένα την μικρή μου θα την βγάλουμε Αθηνά. Της πεθεράς μου το όνομα αλλά συμπτωματικά και ένα όνομα που απο μικρή μου άρεσε!!!!

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valentinavale έγραψε:κορίτσια εύχομαι σε ολες μας να εχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες. θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζει καμιά σας τον ζεπειριδη λεωνίδα ή το θεοδωρίδη θόδωρο . ειναι γυναικολόγοι στο παπαγεωργίου. ξέρετε αν είναι καλοί γιατροί , πόσα παίρνουν σαν αμοιβή κτλ.;

Eγω δεν τον ξερω αλλα κανε μια "βολτα" στο ιντερνετ ολο και κατι θα βρεις Smile

PANTELIDIO και εγω σε ιδιωτικο της κανω αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι αυτες δεν τις καυπτει το ΕΟΠΠΥ..Μονο αν κλεισεις σε δημοσιο.

Καλημερα και απο μενα κοριτσαρες! Xαθηκα τελειως αλλα ο μικρος μου ηταν χαλια με εμετους και πυρετους και ημουν οοολη μερα στα οπλα! Εμπαινα και σας διαβαζα ομως χιχιχι!! Εγω αυπνοια δεν εχω.. να ειναι καλα το αγορακι μου με κανει και πεφτω ξερη!!! Κατι καουρες εχουν ξεκινησει να εμφανιζονται παλι αλλα λιγο το κακο. Για ρουχαλακια ακομα δεν εχω αγορασει τιποτα το αφηνω για αργοτερα. Αλλωστε στον μικρο ειχα παρει ενα σκασμο πραγματα και μου εφεραν και αλλα τοσα και ετρεχα να τα αλλαξω τα δωρα. Τα περισσοτερα δεν προλαβαμε να τα φορεσουμε καν! Για το τζαμπο που γραφεται..και εγω ειχα παρει αρκετα πραγματακια απο κει και τα επλυνα ολα με proderm που ειναι και υποαλεργικο και μοσχομυριζανε τα σιδερωσα κιολας καλα καλα και δεν ειχα κανενα θεμα Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 215994
Μαλλον θα αλλαξω γιατρο οπτε ακομα δεν εχω κλεισει για Β επιπεδου.. Θα σας πω νεα μου ομως!! Εμεις την πριγκιπισσα θα την βγαλουμε Αφροδιτη..το ονομα της μαμας μου!! ΣΟΦΑΚΙ θα τις γιορταζουμε και την ιδια μερα!!! Φιλια πολλα σε ολες με πολλες κλωτσιες Very Happy

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ειρηνη βλεπω χαλκιδα που θα γεννησεις;πω ρε κοριτσια εγω εχω 12 μαρτιου β΄επιπεδου θα σκασω πως θα κανω τοσο υπομονη...εγω τελικα θα παρω τα πρωτα ρουχαλακια μπαινοντας στον 8ο γιατι τοτε θα ανεβω να γεννησω στην πατριδα μου παιζει να περνουμε ιουλιο μεταθεση επανω στην γεννα στρατιωτικος γρρρρρ...φοβαμαι μεχρι τοτε να μην εχω τιποτα ετοιμο αλλα δεν γινεται κ διαφορετικα.. εμενα μονο κουνιεται καλη κλωτσια δεν εφαγα ακομη κ ανυπομονω ειμαι βεβαια 19 εβδομ.νομιζω οπου να ναι ερχεται κ αυτη..πολυ μα πολυ καλα ρουχακια εχουν τα orchestra στην κορη μου ολα απο εκει τα ειχα ηταν κ χειμωνας κατι χνουδωτα κ μαλακουτσικα λες κ επερνες αγκαλιτσα αρκουδακι χαχαχα αλλα τοτε ηταν κ χειμωνας τωρα αναποδο κ αυτο

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια ειρηνη βλεπω χαλκιδα που θα γεννησεις;πω ρε κοριτσια εγω εχω 12 μαρτιου β΄επιπεδου θα σκασω πως θα κανω τοσο υπομονη...εγω τελικα θα παρω τα πρωτα ρουχαλακια μπαινοντας στον 8ο γιατι τοτε θα ανεβω να γεννησω στην πατριδα μου παιζει να περνουμε ιουλιο μεταθεση επανω στην γεννα στρατιωτικος γρρρρρ...φοβαμαι μεχρι τοτε να μην εχω τιποτα ετοιμο αλλα δεν γινεται κ διαφορετικα.. εμενα μονο κουνιεται καλη κλωτσια δεν εφαγα ακομη κ ανυπομονω ειμαι βεβαια 19 εβδομ.νομιζω οπου να ναι ερχεται κ αυτη..πολυ μα πολυ καλα ρουχακια εχουν τα orchestra στην κορη μου ολα απο εκει τα ειχα ηταν κ χειμωνας κατι χνουδωτα κ μαλακουτσικα λες κ επερνες αγκαλιτσα αρκουδακι χαχαχα αλλα τοτε ηταν κ χειμωνας τωρα αναποδο κ αυτο

Κανονικα ηταν να γεννησω Χαλκιδα αλλα τωρα με δεν ξερω ακομα αν δεν μιλησω και με τον "νεο" γιατρο. Που ειναι η πατριδα σου?? Πακετο παντως η μετακομιση.. αλλα δες το και σαν μια ευχαριστη αλλαγη!! Υπομονη βρε θα περασει ο καιρος Very Happy

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α και κατι αλλο ρε κοριτσια με το σεξ πως τα πατε; εμεις δεν τα πολυ παμε 2 φορες απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη εκεινος φοβαται κ δεν θελει εγω ορεξη μηδεν προς το παρων γιατι ξερω μετα σε ποιανει μια τρελα..δεν ξερω κ ποσο επιτρεπεται..

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειρηνη προσπαθησα να σου στειλω πμ τα καταφερα;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σε ολες.γυρισαμε απο το γιατρο ολα καλα με τη μπεμπουλα ολα ηταν τελεια βεβαιωσαμε οτι ειναι και κοριτσι Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 215994 .ζωηρουλα ειναι και ξεκιναει να περνει κλιση με το κεφαλι προς τα κατω(νωρις δεν ειναι?
)οχι οτι ειναι κατω οτι εχει την κλιση να γυρισει μου ειπε.τωρα ποιος ξερει.τωρα σε ενα μηνα παλι μου δωσε να κανω και την καμπυλη ζακχαρου για την επομενη φορα.απογοητευτηκα λιγο με τα κιλα μου. Sad
49 ξεκινησα και ειμαι 58 Mad Mad Mad Embarassed ,ασε που εχασα το 1 τριμηνο 3 .τι να πω οπτικα δεν φαινομαι εκτος απο κοιλια αλλα εχω παρει.το ιδανικο μου ειπε ειναι 12 κιλα αλλα δεν νομιζω να το πετυχω αυτο.ΟΛΟ ΠΕΙΝΑΩ ΓΜΤ Twisted Evil θα ξεκινησω τουλαχιστον να τρωω τροφες που δεν παχαινουν,τι αλλο να κανω?

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!
Να συστηθώ κι εγώ:
Είμαι η Μαριά και περιμένω το κοριτσάκι μου στις 5/6/13 (μπορείτε να με γράψετε στην υπογραφή).
Είμαι στην 24wk και τις τελευταίες μέρες νιώθω πως φουσκώνω πάρα πολύ!
Από κιλά είμαι στα +7 αλλά την τελευταία εβδομάδα η κοιλιά μου με τραβάει πάρα πολύ και νιώθω πως θα σκιστεί ο αφαλός μου (η γιατρός μου είπε πως είναι φυσιολογικό).
Γενικά έχω μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη.
Έκανα την Β' επιπέδου στις 31/1 και μου έφυγε ένα τεράστειο βάρος τώρα απλά απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου.
Αυτά δεν νομίζω πως έχω να σας πω κάτι άλλο προς το παρόν...

Υ.Γ Από κλωτσιά άλλο τίποτα.... έχω τρελαθεί...αφού λέω δεν κοιμάται ποτέ αυτο το κορίτσι χαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kakao_28 στις Σαβ Φεβ 16, 2013 6:56 am, 1 φορά

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:γεια σε ολες.γυρισαμε απο το γιατρο ολα καλα με τη μπεμπουλα ολα ηταν τελεια βεβαιωσαμε οτι ειναι και κοριτσι Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 215994 .ζωηρουλα ειναι και ξεκιναει να περνει κλιση με το κεφαλι προς τα κατω(νωρις δεν ειναι?
)οχι οτι ειναι κατω οτι εχει την κλιση να γυρισει μου ειπε.τωρα ποιος ξερει.τωρα σε ενα μηνα παλι μου δωσε να κανω και την καμπυλη ζακχαρου για την επομενη φορα.απογοητευτηκα λιγο με τα κιλα μου. Sad
49 ξεκινησα και ειμαι 58 Mad Mad Mad Embarassed ,ασε που εχασα το 1 τριμηνο 3 .τι να πω οπτικα δεν φαινομαι εκτος απο κοιλια αλλα εχω παρει.το ιδανικο μου ειπε ειναι 12 κιλα αλλα δεν νομιζω να το πετυχω αυτο.ΟΛΟ ΠΕΙΝΑΩ ΓΜΤ Twisted Evil θα ξεκινησω τουλαχιστον να τρωω τροφες που δεν παχαινουν,τι αλλο να κανω?

Γειά σου Ευα!
Εμένα στην 22εβδ. ήταν κανονικά με το κεφάλι κάτω. Τρόμαξα στην αρχη αλλά η γιατρός μου εξήγησε πως περίπου μέχρι και τον 7ο αναποδογυρίζει συχνα.....

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια ειρηνη βλεπω χαλκιδα που θα γεννησεις;πω ρε κοριτσια εγω εχω 12 μαρτιου β΄επιπεδου θα σκασω πως θα κανω τοσο υπομονη...εγω τελικα θα παρω τα πρωτα ρουχαλακια μπαινοντας στον 8ο γιατι τοτε θα ανεβω να γεννησω στην πατριδα μου παιζει να περνουμε ιουλιο μεταθεση επανω στην γεννα στρατιωτικος γρρρρρ...φοβαμαι μεχρι τοτε να μην εχω τιποτα ετοιμο αλλα δεν γινεται κ διαφορετικα.. εμενα μονο κουνιεται καλη κλωτσια δεν εφαγα ακομη κ ανυπομονω ειμαι βεβαια 19 εβδομ.νομιζω οπου να ναι ερχεται κ αυτη..πολυ μα πολυ καλα ρουχακια εχουν τα orchestra στην κορη μου ολα απο εκει τα ειχα ηταν κ χειμωνας κατι χνουδωτα κ μαλακουτσικα λες κ επερνες αγκαλιτσα αρκουδακι χαχαχα αλλα τοτε ηταν κ χειμωνας τωρα αναποδο κ αυτο

Μαρία ή Ευά? Sorry αλλά είμαι καινούρια και πρέπει να σας μάθω...
Κι εμένα είναι στρατιωτικός ο άντρας μου και είμαστε στην Ορεστιάδα. Εσείς που είστε αν επιτρέπεται?

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έτσι όπως πάω θα γεμίσω όλη τη σελίδα μόνη μου..... αλλά διάβασα που γράφατε για τα ψώνια και θα σκάσω αν δεν σχολιάσω.... Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 679259

Εγώ ψώνισα τα απαραίτητα για τον 1ο μήνα μολις έκανα τη Β'επιπέδου (καρότσι, καθισματάκι αυτ/του, μπιμπερο, πάνες, είδη μπάνιου κτλ).

Δεν γίνεται να τα αφήσουμε όλα για τον 8ο και τον 9ο ρε κορίτσια.
1ον θα έχουμε φουσκώσει πολύ και δε θα μπορέσουμε να τρέχουμε από μαγαζί σε μαγαζι για να κάνουμε την έρευνα που θέλουμε.
2ο (χτύπα ξύλο) αν γεννήσουμε νωρίτερα τι θα κάνουμε? Θα στείλουμε τους άντρες μας να πάρουν ότι βλάκεια βρουν? (γιατί σίγουρα βλακεία θα πάρουν)Και σε τι τιμή?.
3ον θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα ψωνίσουμε όλα σε 1 μήνα?
4ον είνα περιόδος εκπτώσεων, σας πάει η καρδια να μην ψωνίσετε για τα μπεμπάκια σας?

Έπίσης έχω αρχίσει να ψωνίζω που και που πάμπερς και μωρομάντηλα. Έτσι τυχαία, πηγαίνω στο σουπερ τα έχει 50% γιατί να μην πάρω ένα πακέτο?

Έχω άδικο ρε κορίτσια?
Άποψη μου μην ακούτε κανέναν.....κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα... Ζούμε από τις ομορφότερες στιγμές τις ζωής μας...

Ουφ φτάνει σας έπριξα....

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια.. τι έγινε? είμαστε 3 απο τον Εβρο και οι 3 έχουμε άντρα στρατιωτικό? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kakao_28 καλώς ήρθες στην παρέα μας.
με το καλό το ζουζουνάκι σου.

Maria-eva ούτε εγώ έχω διάθεση για πονηρά Wink κ ο άντρας μου φοβάται όπως κ ο δικός σου Very Happy . Νομίζω είναι κάτι το φυσιολογικό. Ε? Rolling Eyes

Ευα Ευακι χαίρομαι για σας. Μπραααβο που όλα είναι καλά. Τα ίδια εύχομαι σε όλες μας.

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kakao_28 έγραψε:Έτσι όπως πάω θα γεμίσω όλη τη σελίδα μόνη μου..... αλλά διάβασα που γράφατε για τα ψώνια και θα σκάσω αν δεν σχολιάσω.... Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 679259

Εγώ ψώνισα τα απαραίτητα για τον 1ο μήνα μολις έκανα τη Β'επιπέδου (καρότσι, καθισματάκι αυτ/του, μπιμπερο, πάνες, είδη μπάνιου κτλ).

Δεν γίνεται να τα αφήσουμε όλα για τον 8ο και τον 9ο ρε κορίτσια.
1ον θα έχουμε φουσκώσει πολύ και δε θα μπορέσουμε να τρέχουμε από μαγαζί σε μαγαζι για να κάνουμε την έρευνα που θέλουμε.
2ο (χτύπα ξύλο) αν γεννήσουμε νωρίτερα τι θα κάνουμε? Θα στείλουμε τους άντρες μας να πάρουν ότι βλάκεια βρουν? (γιατί σίγουρα βλακεία θα πάρουν)Και σε τι τιμή?.
3ον θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα ψωνίσουμε όλα σε 1 μήνα?
4ον είνα περιόδος εκπτώσεων, σας πάει η καρδια να μην ψωνίσετε για τα μπεμπάκια σας?

Έπίσης έχω αρχίσει να ψωνίζω που και που πάμπερς και μωρομάντηλα. Έτσι τυχαία, πηγαίνω στο σουπερ τα έχει 50% γιατί να μην πάρω ένα πακέτο?

Έχω άδικο ρε κορίτσια?
Άποψη μου μην ακούτε κανέναν.....κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα... Ζούμε από τις ομορφότερες στιγμές τις ζωής μας...

Ουφ φτάνει σας έπριξα....

Μ'αρεσειςςςς!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 50580
απο τη μια καλά λες... απο την άλλη πάλι.. εκπτώσεις θα έχουμε και το Μάιο Smile
Πάντως γέλασα με το '2ον'... σου. Very Happy Very Happy

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:γεια σε ολες.γυρισαμε απο το γιατρο ολα καλα με τη μπεμπουλα ολα ηταν τελεια βεβαιωσαμε οτι ειναι και κοριτσι Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 215994 .ζωηρουλα ειναι και ξεκιναει να περνει κλιση με το κεφαλι προς τα κατω(νωρις δεν ειναι?

Ασε... κ εγώ πεινάω συνέχεια. Απλά προσπαθώ να μην τρωω πολύ το βράδυ. Πιστεύω πως με βοηθάει αυτό. Δοκίμασε να κάνεις κ εσύ το ίδιο. Smile

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθες μαρια(κακαο)πρπει να σε ειχα δει και σε αλλο θεμα νομιζω αλλ δεν ειμαι και σιγουρη(τρελοεγκυουλες)εγω εφυγα απο κει γτ δεν ειχε συζητηση το θεμα.εδω καλα ειναι και ειμαστε ολες στις ιδιες περιπου εβδομαδες.ωστε ετσι ε γυριζει συνεχεια?καλο αυτο ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα το μωρακι μου.μπουμπου και εσυ αντε με το καλο .και γω με αγορι αρχισα στην αυχενικη και κοριτσι κατεληξα Razz Razz Razz Razz .μια χαρα ομως ολα καλα ειναι.εσυ που θα γεννησεις?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασε λαμαρα μην μιλας για πεινα τα θελω ολαααααααααααααααα cheers cheers cheers Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 893968 .που δεν ετρωγα σε γενικες γραμμες 45-50 κιλα κυμενομουν παντα.το μπεμπε μου αλλαξε τη ζωη.και δεν ειχα ποτε περιορισμο στο φαγητο και τωρα κοιταω τι δεν παχαινει. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 679259 για πειτε τροφες που δεν παχαινουν να τρωω ρε κοριτσια..

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλως ηρθες μαρια(κακαο)πρπει να σε ειχα δει και σε αλλο θεμα νομιζω αλλ δεν ειμαι και σιγουρη(τρελοεγκυουλες)εγω εφυγα απο κει γτ δεν ειχε συζητηση το θεμα.εδω καλα ειναι και ειμαστε ολες στις ιδιες περιπου εβδομαδες.ωστε ετσι ε γυριζει συνεχεια?καλο αυτο ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα το μωρακι μου.μπουμπου και εσυ αντε με το καλο .και γω με αγορι αρχισα στην αυχενικη και κοριτσι κατεληξα Razz Razz Razz Razz .μια χαρα ομως ολα καλα ειναι.εσυ που θα γεννησεις?

Κι εμένα κάτι μου έλεγε το όνομα σου... Ίσως να τα ειπαμε κι εκεί δε θυμάμαι. Εγώ ήμουν στην ομάδα Μανουλές Μαϊου 2013 αλλά τα κορίτσια ήταν όλες πιο μπροστά από μένα κ έτσι αποχώρησα σιγά σιγά.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα εκανες.............

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:ειρηνη προσπαθησα να σου στειλω πμ τα καταφερα;

Ναι κουκλα μου σου απαντησα! Αυτο με το σεξ δεν το λες "δεν τα παμε καλα".... "Εχουμε ξεχασει πως γινεται" επρεπε να λες Razz xixixi αστειευομαι! Παντως και εμεις λιγα πραγματα και ο δικος μου φοβαται αλλα και στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι ηταν. Κιλα εγω εβαλα δυο αλλα ημουν ηδη 69 οταν ξεκινησα οποτε μια χαρα. Παρε κανα φρουτο για να ξεγελιεσε βρε!!!
Κακαο με το καλο το νινακι σου! Πολλα κοριτσακια μαζευτηκαμε!!!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κακαο καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το κοριτσακι σου-εμεις περιμενουμε αγορακι κι εχουμε μια μερα διαφορά(ειμαστε 6/6/13).
Κοριτσια αυτο με το σεξ ειναι ενα θεμα που λιγο ποναει.Στην αρχη νιωθαμε πολυ αμηχανα κ ειπαμε να περασει το πρωτο τριμηνο για να μην εχουμε κανενα θεμα.Ελα ομως που λογω χαμηλου πλακουντα ο γιατρος μας συμβουλεψε να αποφυγουμε τις επαφες!!Οποτε κ να θελαμε τωρα φοβομαστε κι ετσι δεν..............

221Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 Empty ......... Κυρ Φεβ 17, 2013 6:16 am

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ........ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.......ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΗΤ ΕΧΩ 9/6/2013 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.....ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ....... Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 654316 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΖΟΡΙΚΟ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥΣ,ΝΑΥΤΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΟΥ... Laughing ΞΕΚΙΝΗΣΑ 56 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 50 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 55...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ......

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι καλως ηρθες στην παρεα κι εσυ και με το καλο το μωρακι σου.Αχ!κι εγω ανυπομονω να κρατησω τον μπεμπακο μου στην αγκαλια μου κ μεχρι τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να του μιλαω(αν με ακουγε κανενας θα με περνουσε για τρελη!!!)
Very Happy Very Happy Very Happy

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάρες τι κάνετε?Όλες καλά??Είχα μέρες να μπώ...με πιάνει ώρες ώρες η βαρεμάρα μου...κ δεν έχω πολύ όρεη να ασχολούμε με τον υπολογιστή....Καλωσήρθατε κ τα υπόλοιπα κορίτσια!!!Θα προσπαθήσω να σας ψάξω κ να σας γράψω στη λίστα αν κ πρέπει να βγάλω το τικεράκι μου...γιατί δεν χωράνε αλλιώς...Κ μένα ο μπέμπης είναι πάντα προς τα κάτω γι'αυτό κ ηοι συχνοουρίες που έχω...όποτε πήγα για υπέρυχο το κεφάλι κάτω...θα έχει πλάκα τελευταία στιγμή να γυρίσει.... Shocked Από σεξ να σας πώ ότι κάνουμε κανονικότατα....απλά δεν έχω πολύ όρεξη για πολύ συχνά..αλλά έστω 1 φορά την εβδομάδα κάτι γίνετε...το μόνο που λέω είναι ότι από τη στιγμή που θα κλείσω κ τον 8ο θα ερχόμαστε πιο πολύ για να γεννήσω πιο εύκολα...ας βοηθήσει κ ο μπαμπάς λίγο... Wink

224Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 9 Empty .......... Κυρ Φεβ 17, 2013 8:41 am

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ???ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ???

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ???ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ???
Ναι το πρώτο μου είναι!!!Εγώ έχω ΠΗΤ 06/06/13 αλλά η γιατρος στην Β' επιπέδου μου είπε 08/06...2 μέρες πάνω 2 κάτω θα δείξει!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις