Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ???ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ???

Maraki καλώς ήρθες! Κορίτσια όσο πάμε κ αυξανόμαστε.
Πέρασες κ εσύ δύσκολα όπως κ εγώ. Αλλά τώρα μας ανταμειβουν τα ζουζουνάκια μας με τις κλωτσιές τους!
Πάντως 09/06 εσύ θα γεννάς κ εγώ θα γιορτάζω τα γενέθλια μου Very Happy . Αντε με το καλό.
όσο για την ανυπομονησία... ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΣ! Very Happy Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 10 679259

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorto99 έγραψε:Μαρακι καλως ηρθες στην παρεα κι εσυ και με το καλο το μωρακι σου.Αχ!κι εγω ανυπομονω να κρατησω τον μπεμπακο μου στην αγκαλια μου κ μεχρι τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να του μιλαω(αν με ακουγε κανενας θα με περνουσε για τρελη!!!)
Very Happy Very Happy Very Happy

Αν είναι έτσι... πρέπει να με περάσουν κ εμένα για τρελή. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Πρέπει να μιλάμε στα ζουζούνια μας... οπότε συνέχισε Very Happy Wink

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα σας μελλουσες μανουλες, εχω ΠΗΤ 12/06 και ειναι κοριτσακι, ειχα γραφτει και εγω σε αλλη ομαδα αλλα δεν ειχε κινηση και δεν ξαναεγραψα, μολις σας ανακαλυψα Razz.
Το πρωτο τριμηνο ηταν και για μας πολυ δυσκολο οχι απο εμετους κλπ, αλλα ειχα αιμα και ημουν στο κρεβατι μεχρι αρχες του 4ου, με καποια διαλειματα, επαιρνα και utrogestan, αλλα ευτυχως ολα περασαν!
Απο κιλα χαλια ειμαι +9 (στις αρχες που ημουν στο κρεββατι πηρα 4-5, ηθελα να τρωω και συνεχεια σουβλακια) και τωρα προσπαθω να μαζεψω τα ασυμαζευτα.
Απο ψωνια εχω παρει μερικα ρουχαλακια, ενα σετ σεντονακια, μπουρνουζακια και η ξαδερφη μου μου εδωσε ενα σωρο πραγματα απο ρουχα, παπουτσακια, μπουρνουζια, σκουφακια, γαντακια, καλτσακια, κουβερτουλες κλπ. Α εχουμε κλεισει και κουνια...Με το καλο να υποδεχτουμε ολες, υγιη και τελειομηνα μωρακια!!!!

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο ορεστιαδα ειμαι εκει θα γεννησω για να εχω κ βοηθεια απο τις μαμαδες αχ αυτη η μεταθεση αν ερθει ιουλιο ο αντρας μου θα τρεχει κ δεν θα προλαβαινει τι να πρωτοσκεφτει ειπα να μαζεψω τωρα τιποτα αλλα αν δεν παρουμε θα εχω κουτες μες στο σπιτι χαμοςςςς...που θα γεννησεις κοπελια στην ορεστιαδα;αχ κοριτσια εγω απο κιλα δεν πηρα γραμμαριο αλλα εχω ηδη πολλα παραπανισια απο την πρωτη Sad Sad Sad πολλες δουλειες κανω στο σπιτι κ με ποιανουν πονοι στην κοιλια σαν μαχαιρια οταν παω να κατσω..στεναχωριεμαι μην παθει τιποτα το μωρακι αλλα κ τι να κανω βοηθεια δεν υπαρχει δυστηχως..ου αννα.κ ολα τα πηρατε μια χαρα μπραβο..

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:απο ορεστιαδα ειμαι εκει θα γεννησω για να εχω κ βοηθεια απο τις μαμαδες αχ αυτη η μεταθεση αν ερθει ιουλιο ο αντρας μου θα τρεχει κ δεν θα προλαβαινει τι να πρωτοσκεφτει ειπα να μαζεψω τωρα τιποτα αλλα αν δεν παρουμε θα εχω κουτες μες στο σπιτι χαμοςςςς...που θα γεννησεις κοπελια στην ορεστιαδα;αχ κοριτσια εγω απο κιλα δεν πηρα γραμμαριο αλλα εχω ηδη πολλα παραπανισια απο την πρωτη Sad Sad Sad πολλες δουλειες κανω στο σπιτι κ με ποιανουν πονοι στην κοιλια σαν μαχαιρια οταν παω να κατσω..στεναχωριεμαι μην παθει τιποτα το μωρακι αλλα κ τι να κανω βοηθεια δεν υπαρχει δυστηχως..ου αννα.κ ολα τα πηρατε μια χαρα μπραβο..

Eγω ειμαι απο κρητη, μενω Αθηνα και θα γεννησω μαλλον στο λητω.Και μενα με πιανουν διαφοροι πονοι και οταν ειναι πολυ δυνατοι σταματαω οτι κανω και ξαπλωνω γιατι φοβαμαι.

pantelidio

pantelidio
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="irini24"]
valentinavale έγραψε:PANTELIDIO και εγω σε ιδιωτικο της κανω αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι αυτες δεν τις καυπτει το ΕΟΠΠΥ..Μονο αν κλεισεις σε δημοσιο.
κρίμα!!!! Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε;Εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε για 18 ιουνιου και ειναι κοριτσακι και την πεμπτη θα παω να κανω την β'επιπεδου.

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλησπέρα!Η λίστα μας μεγάλωσε!!Ελπίζω να μην ξέχασα καμμία!!!Πάντως τα κοριτσάκια είναι πιο πολλά!!!Πώς πάμε όλα καλά?Ο μπεμπης μου πάντως όσο περνάνε οι μέρες πιο δυνατά νιώθω τις κλωτσιές του! Very Happy Αλλά μπορώ να πώ ότι είναι πολύ ήσυχος!!

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσακια!
Έστειλα μήνυμα στη ΜΑΜ πριν κανα 2 εβδομάδες και μου ήρθε σήμερα ένα μπιμπερό και μια πιπίλα δωράκι. Όποια θέλει να στείλει είναι το παρακάτω:
Info.MAMHellas@mambaby.com

Εγώ τους έγραψα πως θα γίνω μαμα το Μαίο και αν έχουν να μου στείλουν δείγματα και έβαλα τη διεύθυνση μου.

Επίσης έχω γίνει μέλος στη nutricia club και έστειλα mail και μου έστειλαν ένα τσαντάκι για τις εξετάσεις του μωρού.
Και από το Libero μέτα από mail μου έστειλαν κανα 5-6 πάμπερ και κάποιες σερβιετες tena lady.
Έχω στείλει παντού αν θέλετε να σας τα πω να στείλετε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kakao_28 στις Τρι Φεβ 19, 2013 11:57 am, 1 φορά

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
dorto99 έγραψε:Κακαο καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το κοριτσακι σου-εμεις περιμενουμε αγορακι κι εχουμε μια μερα διαφορά(ειμαστε 6/6/13).
Κοριτσια αυτο με το σεξ ειναι ενα θεμα που λιγο ποναει.Στην αρχη νιωθαμε πολυ αμηχανα κ ειπαμε να περασει το πρωτο τριμηνο για να μην εχουμε κανενα θεμα.Ελα ομως που λογω χαμηλου πλακουντα ο γιατρος μας συμβουλεψε να αποφυγουμε τις επαφες!!Οποτε κ να θελαμε τωρα φοβομαστε κι ετσι δεν..............

Πωπω, μία από τα ίδια....ΆΝτε λέγαμε στο πρώτο τρίμηνο, να προσέχουμε...και τώρα που θέλουμε λόγω πλακούντα γιοκ!!!! Αλλά ρε κορίτσια δεν νομίζετε ότι άμα θέλουμε εμείς όλο και κάτι άλλο θα βρούμε να κάνουμε???? Embarassed
Εγώ πάλι έχω τρελό χορό στην κοιλιά μου. Μην πω να καθήσω ή να ξαπλώσω!!! Πάρτυ έχουμε!!!! Και πλεόν ναι φαίνομαι έγκυος και μου αρέσει πολύ!!!!!!!
Ακόμα 1 εβδομάδα και 2 μέρες για τον Β επιπέδου!!!! Άντε θα σκάσω!!!!
Και μην ξεχνάτε τα μωράκια μας πλέον μας ακούνε και μπορούμε να τα τραγουδάμε και να τα μιλάμε!!! Εγώ πάντως έχω εξαντλήσει όλο μου το ταλέντο στο τραγούδι!!!! Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 10 4872 Μέχρι να με κατσαδιάσει ο άντρας μου γιατί ο καημένος έχει ακούσει ό,τι ρεπερτόριο μπορείτε να φανταστείτε!!!!!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια καλησπερα.Βλεπω ενα θεμα με το τραγουδι στα μπεμπακια μας ολες το εχουμε Very Happy Very Happy
Εγω δυστυχως για ακομα μια φορα μεσα στο χειμωνα ειμαι κρυωμενη με καταρροη-ευτυχως δεν εχω πυρετο-και να φανταστειτε λογω του κακου καιρου δεν βγαινω απο το σπιτι σχεδον καθολου.
Καλα αποτελεσματα σε ολες που περιμενετε για β'επιπεδου.Αν εχετε κ καιρο να κανετε υπερηχο θα εκπλαγειτε με το ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπακια σας.
Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι αν ξερετε.Τωρα προσφατα εκανα κατι αγορες στο ΗΡΑ κ μου εκαναν δωρο ενα μπουκαλι Dr brown -το μικρο πλαστικο.Ειναι καλα αυτα?Θα μπορεσω να το αποστειρωσω?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κακαο ευχαριστουμε για την ενημερωση,μολις εστειλα κι εγω ενα mail.Επισης αν ενδιαφερετε καποια εχω στειλει στη frezyderm και μου εστειλαν καποιες κρεμουλες δειγματακια κ ενα δειγμα σαμπουαν για το μωρο.Το mail θα το βρειτε στην σελιδα τους

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια.πολλα νεα μαζεμενα και αλλες μανουλες.μπραβο αντε ωραια.καλως ηρθατε καινουριες Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 10 215994 .dorto το μπιμπερο μπορεις να το αποστειρωσεις γενικα ολα τα αποστειρωνεις πλαστικα κ γυαλινα και ειναι καλη μαρκα .οπως η chicco,nuk.oso για το σεξ που λετε εμεις τπτ Embarassed Embarassed .επειδη φοβαμαι οχι για αλλο λογο,μια φιλη που εκενε ειχε συσπασεις μετα απο μιαωρα και χεστηκα λιγο που μου το πε και δεν ξερω φοβαμαι.θα δω ομως ομως αν δω οτι δεν την παλευω κατι θα γινει Laughing .πολλα κοριτσακια βλεπω ε????????αντε με το καλο ολες μας. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 10 328109 .και γω μιλαω,τραγουδαω,και χοροπηδαει και ειδικα οταν ψωνιζω κατι τρελαινεται.απιστευτο ε???????αυτα που νοιωθω εγω πανε σε κεινο.απιστευτη η φυση.αυτα μικουλες μου φιλακια σε ολεσ και θα τα πουμε αυριο. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 10 417472 .

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kakao_28 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσακια!
Έστειλα μήνυμα στη ΜΑΜ πριν κανα 2 εβδομάδες και μου ήρθε σήμερα ένα μπιμπερό και μια πιπίλα δωράκι. Όποια θέλει να στείλει είναι το παρακάτω:
Info.MAMHellas@mambaby.com

Εγώ τους έγραψα πως θα γίνω μαμα το Μαίο και αν έχουν να μου στείλουν δείγματα και έβαλα τη διεύθυνση μου.

Eπίσης έχω γίνει μέλος στη nutricia club και έστειλα mail και μου έστειλαν ένα τσαντάκι για τις εξετάσεις του μωρού.
Και από το Libero μέτα από mail μου έστειλαν κανα 5-6 πάμπερ και κάποιες σερβιετες tena lady.
Έχω στείλει παντού αν θέλετε να σας τα πω να στείλετε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα....

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna79 kαλη επιτυχια με τη β επιπεδου
dorto99 περαστικα να αναρρωσεις γρηγορα
εγω την εχω γλιτωσει προς το παρον δεν εχω κρυωσει αν και ο συζυγος 3 μερες με πυρετο και αλλες δυο φορες με το λαιμο δε με κολλησε και το φοβομουν πολυ, εχω θεμα και με τον κυταρομεγαλοιο και φοβαμαι πολυ
Εχω στειλει και εγω για δειγματακια και μου ηρθαν μονο της freezyderm αλλα ειναι ομορφουλια και μυριζουν μωρουδιλα , πολυ χαρηκα. Εχω στειλει στη \mam που στελνουν πιπιλα και μπιμπερο και τα περιμενω, θελω να παρω και στην care direct για το βαλιτσακι..

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:yianna79 kαλη επιτυχια με τη β επιπεδου
dorto99 περαστικα να αναρρωσεις γρηγορα
εγω την εχω γλιτωσει προς το παρον δεν εχω κρυωσει αν και ο συζυγος 3 μερες με πυρετο και αλλες δυο φορες με το λαιμο δε με κολλησε και το φοβομουν πολυ, εχω θεμα και με τον κυταρομεγαλοιο και φοβαμαι πολυ
Εχω στειλει και εγω για δειγματακια και μου ηρθαν μονο της freezyderm αλλα ειναι ομορφουλια και μυριζουν μωρουδιλα , πολυ χαρηκα. Εχω στειλει στη \mam που στελνουν πιπιλα και μπιμπερο και τα περιμενω, θελω να παρω και στην care direct για το βαλιτσακι..

Ευχαριστω πολυ Αννα
Ασε και εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα κρυωσει(με κολησε ο αντρας μου) μπουκωμα,βηχα και ειχα παρει τον γιατρομου να μου εδινε ενα σιροπι για το βιχα δεν μου εδινε μονο τσαι και ντεπον αλλα οταν πηγα απο κει ειχε κλεισει ο λαιμος δεν ακουγομουνα τοτες μου εδωσε σιροπι το Bisolvon

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις εχετε υγρά;εγω εχω και εχω κανει τεστ παπ αλλα ολα ειναι μια χαρα

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις εχετε υγρά;εγω εχω και εχω κανει τεστ παπ αλλα ολα ειναι μια χαρα

Εννοείτε!!!
Στην εγκυμοσύνη έχεις περισσότερα υγρά και είναι φυσιολογικότατο....

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν τα αντεχω μου εχουν σπασει τα νευρα μου

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιαννα μην αγχωνεσαι με τα υγρα και γω τωρα ειδα μερικα και μου πε ο γιατρος ειναι φυσιολογικα.τι ωραια δωρακια πηρατε ρε κοριτσια και γω θελω,στειλτε μου διευθυνσεις να στειλω και γω μαιλ.

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μολις ετοιμασα μια λίστα με όλα τα mail που έστειλα για δειγματάκια.
Θα σας γεμίσω λίγο τη σελίδα αλλά ίσως σε κάποιες να φανεί χρήσιμη:

Nutricia
Κάνεις εγγραφή στο Nutricia Club.
Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα έκει που λέει «επικοινωνήστε μαζί μας».
Τους ζητάς να σου στείλουν το τσαντάκι για τις εξετάσεις του μωρού .
Έρχεται σε 2-3 εβδομάδες περίπου.

Libero
Κάνεις εγγραφή στο LiberoClub.
Στη συνέχεια στέλνεις μήνυμα έκει που λέει «επικοινωνήστε μαζί μας».
Τους ζητάς να σου στείλουν δειγματα για το μωρό.
Στέλνουν 4-5 πάνε, 4-5 Τena Lady , χαρτομάντηλα και κουπόνια για εκπτωση στις πάνες.

Mam
Στέλνεις mail στο : Info.MAMHellas@mambaby.com
Στέλνουν ένα μικρό πλαστικό μπιμπερό anti colic και μια πιπίλα για νεογέννητο.

Babylino
Στέλνεις mail στο : info@babylino.gr
Στέλνουν ένα πακέτο με 32 πάνες, ένα πακέτο μωρομάντηλα, ένα πακέτο σερβιέτες, ένα βαμβάκι και εκπτωτικά κουπόνια.
Επικοινώνησαν μαζί μου πως θα μου τα στείλουν στον 8ο.

Μothercare ή Care Direct
Παίρνεις τηλέφωνο στο 2109287700
Επικοινώνησαν μαζί μου θα μου στείλουν το πακέτο στον 8ο

Στα παρακάτω έστειλα εχθές και ζήτησα δείγματα για αυτό και δεν έχω λάβει ακόμη κάτι αλλά περιμένω:

Nuk
Mail: info@nuk.gr
Απ΄οτι μου είπαν στέλνουν ένα μπιμπέρο, μια θηλή,μια πιπίλα και επιθέματα στήθους.
Ίσως να σταμάτησαν να στέλνουν!

Chicco
συμπληρώνεις τη φόρμα: http://www.chicco.gr/epikoinoniste/index.html

Sudocrem
Mail: dmalo@melico.gr
Στέλνουν 3-4 δείγματάκια κρεμούλες
-
Απορρυπαντικά Planet
συμπληρώνεις τη φόρμα : http://www.mybabyplanet.com.gr/gr/contact/
ή παίρνεις τηλ στο 2103493999
Στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια

Baby Space
συμπληρώνεις τη φόρμα : http://www.babyspace.gr/Contact.html
Στέλνουν δείγματα για προιόντα γυναικίας περιποίησης

Weleda
συμπληρώνεις τη φόρμα : http://www.weleda.gr/contact/159/4

Unilever – Proderm
Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη θα τηλεφωνήσω αύριο στο 800 11 99099

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oooooooooooooo ρε θηριο ολα αυτα????????και τι πρεπει να γραφουμε για πες ειμαι ασχετη

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:oooooooooooooo ρε θηριο ολα αυτα????????και τι πρεπει να γραφουμε για πες ειμαι ασχετη

Εγώ έγραφα πως έμαθα ότι στέλνουν δείγματα των προιόντων τους και σαν μέλλουσα μανούλα θα ήθελα να μου στείλουν κι εμένα. Από κάτω έβαζα και τα στοιχεία επικοινωνίας μου (Δ/νση και τηλέφωνο)

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε μαρια που λεει η Nutriia επικοινωνηστε μαζι μας

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ βρηκααααααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις