401 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Τρι Φεβ 26, 2013 3:34 am
yianna76
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ωραια να μαθουμε καλα.....
στο μιευτηριο σε ρωτανε αμα θες να πας αλλα γιατι να μην παμε να μαθουμε καλυτερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ωραια να μαθουμε καλα.....
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ναι ρε συ εννοιτε καλα ειναι .να σου πω μπιμπερο και πιπιλες χχρειαζονται στο μαιευτηριο η ειναι υπερβολη????
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:oyf κουραστηκα,σημερα τελειωσα με τα λευκα ειδη που ηθελα να παρω για την μικρη μου,νομιζω ειμαι κομπλε.τον ιουλιο παλι αν χρειαστω κατι αλλο.εσεις τι εχετε παρει απο λευκα ειδη?
kakao_28 έγραψε:Εγω πάντως πήρα 2 σετ σεντονάκια, 2 πετσετούλες και θέλω να πάρω 2-3 σελταδάλια και 2-3 πάνες. Ισα ισα για να βγάλω τις πρώτες 40μέρες. Μετά θα δεχθεί η μαμα μου κόσμο και θα μου φέρουν σίγουρα πολλά δωρά οπότε να μην πάρω, μου φέρουν και μου μείνουν.
Σχετικά με τα μπιμπερό που λέγατε εγω που θα γεννήσω σε δημόσιο ξέρω πως πρέπει να τα έχω μαζί μου.
kakao_28 έγραψε:Εγω πάντως πήρα 2 σετ σεντονάκια, 2 πετσετούλες και θέλω να πάρω 2-3 σελταδάλια και 2-3 πάνες. Ισα ισα για να βγάλω τις πρώτες 40μέρες. Μετά θα δεχθεί η μαμα μου κόσμο και θα μου φέρουν σίγουρα πολλά δωρά οπότε να μην πάρω, μου φέρουν και μου μείνουν.
Σχετικά με τα μπιμπερό που λέγατε εγω που θα γεννήσω σε δημόσιο ξέρω πως πρέπει να τα έχω μαζί μου.
νLamara έγραψε:Παναγιά μου έχω ζαλιστεί. Από που θα πρωτοξεκινήσω???
είναι τοοοοοοσα πολλά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kakao_28 στις Τρι Φεβ 26, 2013 11:07 am, 1 φορά
kakao_28 έγραψε:νLamara έγραψε:Παναγιά μου έχω ζαλιστεί. Από που θα πρωτοξεκινήσω???
είναι τοοοοοοσα πολλά.
Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα!!!
Πήρα όλα τα είδη υγιεινής, τα είδη για το φαγητό και κάποια πράγματα από το βασικό εξοπλισμό σε μια μέρα.
Δεν έχω πάρει καθόλου ρουχαλάκια γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω λόγο εποχής. Και εκεί είναι και το πρόβλημα μου.
Συμβουλή μου: Μην πάρετε από τα τζάμπο προιόντα μάρκας είναι πανάκριβα. Πήρα τα μπιμπερό της Νuk τα φαρδιά 6€ και στο Βασιλόπουλο τα βρηκα με 4€. Τα τζάμπο είναι μόνο για φτηνιάρικα προιοντα.
kakao_28 έγραψε:Πολύ καλό!!! Θα το μελετήσω αύριο το πρωί με την ησυχία μου!
Σου εύχομαι τέλεια αποτελέσματα στη Β επιπέδου και καλά ψώνια!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης