Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria-eva έγραψε:βρε art25kar η μικρη σου παει προνηπιο φανταζομαι..εμενα θα παει του χρονου αλλα με το μωρο τωρα η παιδιατρος ειναι αρνητικη μου λεει δεν θα την στειλεις κ εγω τα εχω βαψει μαυρα απο τωρα στεναχωρεθηκα να την κλεισω αλλη μια χρονια μεσα θα τρελαθει ηδη βαριεται πολυ κ βγαινει δυσκολα ο χειμωνας..εσυ σκεφτηκες τι θα κανεις;
κατα τα αλλα με την εγκυμοσυνη κλωτσαει πια πολυ εντονα μεγαλη ευτυχια τουλαχιστον ξερω οτι ειναι καλα κ ανυπομονω για την β'επιπεδου στις 13 απο οτι ειδα ειμαι η τελευταια στην λιστα ολες θα σας ξεγεννησω χαχαχα...οι πονοι ευτυχως εχουν κοπει τελειως λαμαρα κ ετσι δεν αγχωνομαι..θα δοκιμασω κ τις τσιχλες για τις καουρες μου ειχαν πει αγγουρι κ γαλα αλλα τιποτα τελικα δεν κανουν...

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Εμένα χθες μου είπε για τις καούρες να πάρω Gaviscon. Να δουμε θα κάνει δουλειά?

Κορίτσια... δεν πρέπει να βλέπουμε κ να διαβάζουμε θλιβερά πράγματα. Είμαστε π είμαστε... θα γίνουμε πιο χάλια. Θετική σκέψηηηηηη κ ο Θεός βοηθός! Μη μου στεναχωριέστε τα καταλαβαίνουν αυτα τα μωράκια μας. Smile

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήγα μια βολτα κ στα Prenatal... τι τιμεεες? Shocked Shocked Shocked Shocked μια φορμα 27 ευρώ καροτσάκι 749 ευρώ .. δεν είναι ακριβά?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:Πήγα μια βολτα κ στα Prenatal... τι τιμεεες? Shocked Shocked Shocked Shocked μια φορμα 27 ευρώ καροτσάκι 749 ευρώ .. δεν είναι ακριβά?

για το καροτσι μου φαινεται ακριβω αλλα για την φορμα καλα ειναι

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:
Lamara έγραψε:Πήγα μια βολτα κ στα Prenatal... τι τιμεεες? Shocked Shocked Shocked Shocked μια φορμα 27 ευρώ καροτσάκι 749 ευρώ .. δεν είναι ακριβά?

Επαθα σοκ... που να πάρουμε κ τα αλλα... Shocked Rolling Eyes Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
yianna76 έγραψε:

Επαθα σοκ... που να πάρουμε κ τα αλλα... Shocked Rolling Eyes Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 585182

αστα οσο το σκεφτομαι και εγω τρελαινομαι

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα prenetal έχουν μια προσφορά που νομίζω είναι καλή
θα βρώ το λινκ να το ανεβάσω

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν το βρίσκω έχει
1)καρότσι κούνια αλλαξιέρα κάθισμα αυτοκινήτου προίκα κούνιας στρωμα και μαξιλάρι με 499 ευρώ

@)ενδοεπικοινωνία τριπλό σύστημα καρότσι κάθισμα αυτοκινήτου κούνια στρώμα και προίκα κούνιας 699 ευρώ

Είναι καλές τιμές νομίζω
Αν και σε συνοικιακά νομίζω ότι μπορείς να βρείς πολύ καλές τιμές

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:Δεν το βρίσκω έχει
1)καρότσι κούνια αλλαξιέρα κάθισμα αυτοκινήτου προίκα κούνιας στρωμα και μαξιλάρι με 499 ευρώ

@)ενδοεπικοινωνία τριπλό σύστημα καρότσι κάθισμα αυτοκινήτου κούνια στρώμα και προίκα κούνιας 699 ευρώ

Είναι καλές τιμές νομίζω
Αν και σε συνοικιακά νομίζω ότι μπορείς να βρείς πολύ καλές τιμές

Είπαμε να δουμε κρεβατάκι... μόνο 1 είχανε. Τα 499 που λες μια χαρά είναι! Αλλα δεν μου είπαν ότι υπάρχει τέτοια προσφορά. Λες να μην την εχουμε εμεις εδώ? Crying or Very sad

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την Δευτέρα πέρασα είναι με την κάρτα prenatal( όχι πιστωτική) αλλά και να μην την έχεις την βγάζουν επί τόπου

Και μου έδωσαν και ένα μλόκ με κουπόνια για διάφορα
Δεν το θέλω γιατί είναι δεύτερο παιδάκι και έχω από όλα σχεδόν
Θες να στα στείλω?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ καλες τιμες εχει
εγω θα παω στα στοκ του λητω που εχει καλες τιμες απο κει τα πηρε η ξαδελφη μου και αμα μου αρεσει κατι θα παρω

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:Την Δευτέρα πέρασα είναι με την κάρτα prenatal( όχι πιστωτική) αλλά και να μην την έχεις την βγάζουν επί τόπου

Θες να στα στείλω?

Απο βδομάδα θα ξαναπάω.. θα ρωτήσω για όλα αυτα π λες.. καρτες, κουπόνια κλπ.
Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο. Αν δεν μου δώσουν τότε θα σε ενοχλήσω. Σ'ευχαριστώ πολύ. Respect

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
art25kar έγραψε:Την Δευτέρα πέρασα είναι με την κάρτα prenatal( όχι πιστωτική) αλλά και να μην την έχεις την βγάζουν επί τόπου

Θες να στα στείλω?

Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο. Αν δεν μου δώσουν τότε θα σε ενοχλήσω. Σ'ευχαριστώ πολύ. Respect

Καμιά ενόχληση ότι μπορώ να βοηθήσω Very Happy

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:

Θες να στα στείλω?

Καμιά ενόχληση ότι μπορώ να βοηθήσω Very Happy

merciiii! flower flower Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!!
Δεν μπήκα όλη μέρα κ έτσι είχα πολλά να διαβάσω.....
Σχετικά με το φόβο που λέγατε εγώ όλως παραδόξως είμαι πολύ ήρεμη. Μέχρι και τον 4ο φοβόμουν πάρα πολύ αλλά τώρα δε φοβάμε καθόλου. Διάβασα κάπου πως μετά την 25εβδ. το μωρό μπορεί να ζήσει αν συμβεί κάτι και γεννηθεί πρόωρα, ίσως για αυτό και να χαλάρωσα τόσο.
Καλή λεφτεριά να έχουμε όλες και υγιέστατα μωράκια!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!
Πολύ στενάχωρο συναίσθημα βρε κορίτσια εγώ πάλι θέλω να είμαι θετική όχι ότι λέω σε μένα δεν μπορεί να συμβεί τίποτα αλλά εντάξει..... ελπίζω, να σας πω εγω πού και που τρομάζω με την στιγμή που θα έχω τους πόνους της γέννας.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια, χαιρομαι που ολες ειστε καλα, ομορφα νεα απο β επιπεδου,εγω ειχα παει Κρητη να δω τους δικους μου και δε προλαβαινα να μπω, ειχα αγχωθει λιγο μη παθω κατι και ειμαι μακρυα απτο γιατρο μου, αλλα ολα καλα δοξα το Θεο.Για τις κρεμες που λεγατε εχω ακουσει οτι τη sudocream τη βαζουμε οταν συγκαει το μωρο, ειναι πολυ καλη και επουλωνει γρηγορα, για καθε μερα βαζουμε καποια αλλη πιο ηπιας μορφης.Απο κιλα μια χαρα ειστε εγω με πολυ προσοχη ειμαι στα +10 26η εβδομαδα που να ετρωγα και ανεγξελεγκτα, κανω διατροφη και μολις φαω κατι παχυντικο τσουπ το κιλακι κατσικωνεται, τι να κανουμε τα μπεμπακια να ειναι καλα και τα κιλα ελπιζω θα τα χασουμε.Απο φοβιες αλλο τιποτα ειδικα οταν διαβαζω και ασχημες ιστοριες γινεται πανζουρλισμος στο μυαλο μου, περασα και ενα πολυ δυσκολο 1ο τριμηνο και μου εχει μεινει η φοβια, βλεπω τωρα τελευταια πολυ ζωντανα ονειρα, βλεπω οτι γενναω οτι εχω το μωρο αγκαλια, ειναι πολυ ωραια.Γενικα η εγκυμοσυνη μου προκαλει πολυ γελιο, με πιανει νευρικο με ασχετα πραγματα και δε μπορω να σταματησω, εχω και τις μαυρες μου αλλα σπανια. Καμπυλη θα κανω και εγω σε 2 εβδομαδες.Sorry για το τεραστιο post αλλα τα εγραψα μαζεμενα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οταν βλεπω αποβολη κατευθειαν βγαινω δεν θελω να επηρεαζομαι και μας περνει ευκολα απο κατω..ολα καλα θα πανε εγω ειχα την πεθερα μου ειδικα στο πρωτο να με λεει ολη την ωρα αχ φοβαμαι θα πανε αραγε ολα καλα με ειχε σπασει τα νευρα τωρα μολις παω να πω κατι για το μωρο με το κοβει μην παθει τιποτα κ κανω τζαμπα ονειρα α μα θα την πω καμια μερα τιποτα κ θα φταιω μακρια απο τετοια να σε ριχνουν την ψυχολογια αδικα, ολο το ζορι ειναι η γεννα αυτη η ατιμη η γεννα ξεκινησα να την σκεφτομαι εντονα στο πρωτο μου 18 ωρες με πηρε για να βγει φυσιολογικα τωρα σε αυτο αντε να πεσω στο 12ωρο...χαχαχα...αχ χριστε μου ελπιζω να μην αγχωθω τοσο στην γεννα..οσο για τα νερα αν σπασουν πλυμυριζει ο τοπος λες κ σε ριξανε ενα κουβα νερο κυριολεκτικα μουσκιδι οποτε θα το καταλαβετε οπωσδηποτε εμενα σπασανε σε ταβερνα λυσαξα να βγω..

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα
μαρια-εβα άκουσα ότι δεν είναι ίδιες όλες οι γεννες οπότε μπορεί και να βγεί γρήγορα το μπεμπάκι σου Very Happy

Πάλι δεν κοιμήθηκα το βράδυ Crying or Very sad

Γυρίζω σαν σβούρα...Θα πάω για διαλογισμό μου φαίνεται μπας και ηρεμήσω... Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 23 328109

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
hellooo.η καθεμια εχει τα δικα της βλεπω.εγω παλια ειχα αυπνες προ εγκυμοσυνης με επιασε 2-3 μερες στο 1 τριμηνο αυπνια,τωρα ειμαι οκ κοιμαμαι προς το παρον χχχχχχχχχχ.κατσε γτ μπορει να αλλαξει και αυτο.επαιρνα χαπια παλια για να ηρεμω να κοιμαμαι ηπιας μορφηςς οχι lexotanil kai τεετοια βαρια.καλα με παει ο υπνος μεεχρι στιγμης.φοβο εχω εγω μηπως στραβωσει κατι,αλλα σημερα ειμαι καλυτερα κανονισα φαγητουλι με κουμπαρουσ και ετσι θα περασει η μερα ομορφα.αυτα τι αλλα για πειτε???

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!
Μόλις γέννησε η κολλητή μου. Παρόλο που με πήρε απο το πρωι, τη στιγμή που της έκαναν τους τεχνιτούς δεν πήγα.... Φοβήθηκα... Θα πάω σε λίγο.
Της έκαναν καισαρική τελικά γιατί ζορίστηκε πολύ.Αισθάνομαι άσχημα που κόλωσα να πάω κοντά της... Crying or Very sad

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kakao_28 έγραψε:Καλησπέρα!!!
Μόλις γέννησε η κολλητή μου. Παρόλο που με πήρε απο το πρωι, τη στιγμή που της έκαναν τους τεχνιτούς δεν πήγα.... Φοβήθηκα... Θα πάω σε λίγο.
Της έκαναν καισαρική τελικά γιατί ζορίστηκε πολύ.Αισθάνομαι άσχημα που κόλωσα να πάω κοντά της... Crying or Very sad

Συγχαρητήρια για την κολλητή σου!!! Να το χαίρεστε το μωράκι
Μην νιώθεις τύψεις ούτως ή άλλως έξω θα περίμενες...Είναι λίγο αυστηρά...

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν πήγαμε το πρωί (ξύπνησα κλά σήμερα) στο περιστέρι σε μια βιοτεχνία όπου είχε απίστευτες τιμές και κάνουν δώρο σε όποια έγκυο πάει πρώτη φορά το μαξιλάρι θηλασμού Very Happy Very Happy

Και τίποτα να μην ψωνίσεις...
Κάτι πήραμε βέβαια δεν κρατήθηκα άλλο....

αλλά κουράστηκα....τι πράγμα είναι αυτό...Εμ δεν άκουσα τον γιατρό που είπε να κάτσω και λίγο και τώρα είμαι ξάπλα Crying or Very sad μάλλον φταίει που δεν είναι απόλυτος.... Embarassed

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art κ εγω δεν μπορω να κατσω ησυχα με τιποτα σημερα περπατησα ουτε κ εγω ξερω ποσο κ ολη μερα ορθια το μεσημερι τεντωσα με ποναει κ ο γοφος ποσες μερες οι γιατροι τι αλλο να πουν ξεκουραση αλλα εγω ενα μισαωρο το πολυ να ξαπλωσω θα σκασω..μονο βεβαια να μην ποναμε αυτοι οι πονοι με τρομαζουν

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κακαο καλα εκανες κ δεν πηγες θα αγχωνοσουν απο τωρα..θα πας αυριο να δεις κ το μωρακι να δεις κ την φιλη σου ξεκουραστη σημερα περασε δυσκολη μερα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να ζησει της κολλητης το μικρουλι.αντε και στα δικα μας.αχ μην μιλατε για πονουσ και γω ποναω σημερα στην περιοχη του αφαλου διπλα δεξια και εχω ενοχλησεις οπως στην περιοδο αλλα δεν εχω πετρωμα.μου φαινεταο θα ποναμε απο δω κ περα Sad .απο κουραση ειναι εγω χθες πηγα λιγο πειραια να περπατησω κιολας και τα φτυσα κουραστηκα πολυ με το περπατημα και σημερα σηκωσα βαρη στη δουλεια (οχι για πολυ ευτυχως)και τωρα ποναω Crying or Very sad Mad .ρε συ και γω ειχα παει σε ενα στον κορυδαλλο που σου δινουν διαφορα για το μωρο κι ας μην ψωνισεις.μωρουδοκοσμος λεγεται,ναπατε οσες μπορειτε .πως λεγεται αυτο στο περιστερι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις