801 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Τρι Μαρ 05, 2013 8:45 am
kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:θα ερθω να σε επισκεφτω στο νοσοκομειο με την μπουμπου σου....
Να έρθεις!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria-eva έγραψε:θα ερθω να σε επισκεφτω στο νοσοκομειο με την μπουμπου σου....
αντε ΥΠΟΜΟΝΗmaria-eva έγραψε:κοριτσια παω για σιδερο για πολυ σιδερο...
maria-eva έγραψε:πρωτομαγια θελω να πιστευω θα ερθουμε αν πανε ολα καλα με την αδεια να μαθουμε κ τα γκρουπακια εκει γυρω τελοσπαντων ο καιρος θα ειναι οτι πρεπει για καφεδακι λαθος κανενα τσαγακι χυμο κατι θα πιουμε παντως...αχαχα
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:και γω πρωτη φορα τα βλεπω.εσεις ειστε ολες κοντα μπορειτε να βρεθειτε τυχερες.....εμεις απο μακρια θα τα λεμε αρτ για πες για τον θηλασμο τι θα μας ελεγες?
Lamara έγραψε:maria-eva έγραψε:πρωτομαγια θελω να πιστευω θα ερθουμε αν πανε ολα καλα με την αδεια να μαθουμε κ τα γκρουπακια εκει γυρω τελοσπαντων ο καιρος θα ειναι οτι πρεπει για καφεδακι λαθος κανενα τσαγακι χυμο κατι θα πιουμε παντως...αχαχα
μήπως να κατεβείτε Αλεξ/πολη να βρεθούμε κ οι 3?
kakao_28 έγραψε:Ρε κορίτσια στην 27εβδ δεν μπαίνουμε στον 7ο? Έτσι μου είχε πει η γιατρός μου.
Στο τικεράκι μου λέει στην 28.
αγορακι το δικο μου απο οτι ειδα με εβαλες στη σωστη λιστα!!!για την καμπυλη ζαχαρου που ρωτας εκανα την πεμπτη ,απλα σου παιρνουν αιμα 3 φορες καθε 1 ωρα !ειναι απλη διαδικασια !!σε μενα βεβαια ηταν ελαχιστα τσιμπημενες οι τιμες και αρχιζω διατροφη αλλα με καθησυχασε ο ενδοκρινολογος μου!!!μπορεις να φας τα παντα αλλα με μετρο!!και να κανεις τις μετρησεις σου !!υπαρχει καμια που να κανει διατροφη ;;dimitrav έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Καλωσήρθατε οι καινούργιες κοπέλες μόνο που δεν μας είπατε το φύλλο!!Σας καταχώρησα στη λίστα!!
Κ εγώ θέλω να πάρω τηλ για το βαλιτσάκι αλλά ντρέπομαι ρε γαμώτο...Τι άλλα νέα?Αύριο έχω επίσκεψη στο γιατρό για να δούμε πόσο μεγάλωσε σε 1 εβδομάδα!!Μου έγραψε κ η φίλη μου την καμπύλη ζαχάρου κ αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό πότε να την κάνω!!Ουφ.. ποιός την κάνει?Χάλια είναι λένε...
yianna76 έγραψε:ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:και γω πρωτη φορα τα βλεπω.εσεις ειστε ολες κοντα μπορειτε να βρεθειτε τυχερες.....εμεις απο μακρια θα τα λεμε αρτ για πες για τον θηλασμο τι θα μας ελεγες?
ποιες μενουνε κοντα;εγω μενω στην αλλη ακρη αλλα αμα ειναι κανονιζουμε σε ενα μερος να βολευομαστε ολες
art25kar έγραψε:dimial καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου
Έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 4 ετών και περιμένω αγοράκι στις 15/6
dimial76 έγραψε:Γειά σας κορίτσια! Θέλετε στην όμορφη παρέα σας κάποια από την άλλη μεριά του Ατλαντικού??? είμαι Θεσσαλονικιά αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μένω λίγο έξω από την Νέα Υόρκη. Εχω ένα κοριτσάκι 4 ετών και περιμενω αγοράκι στις 18/6! δεν έχω εμπειρία από εγκυμοσύνη στην Ελλάδα και τις 3 φορές που έμεινα έγκυος ήμουν εδώ (η δεύτερη έληξε άδοξα,δυστυχώς, κατά την διάρκεια της 18 εβδομάδας), τα πράγματα είναι περίπου ίδια, με μικρές διαφορές σε κάποιες εξετάσεις και στον χρόνο που αυτές διεξάγονται..... π.χ τοξόπλασμα? τι είναι αυτό? κανεις γιατρός δεν δίνει σημασία σε αυτό (άλλο το internet) αφού πλέον θεωρούν οτι δεν προξενει κανένα πρόβλημα...ή πλέον σταματήσαμε το papp A και κάνουμε αυτό που εντοπίζονται οι 3 συνήθεις τρισωμίες από το αίμα της μητέρας, έχει διάφορες ονομασίες, εγώ έκανα το harmony. Sorry για το σεντόνι απλά είπα να πω κι εγώ 2 κουβέντες και να μπω δυναμικά στην παρέα σας! φιλιά σε όλες, καλες, τελειόμηνες εγκυμοσύνες και ΓΕΡΑ μωρα!!!!
kakao_28 έγραψε:[
Καλως ορισες dimial!!!
Με το καλό το μωράκι σου!!!
kakao_28 έγραψε:Lamara έγραψε:maria-eva έγραψε:πρωτομαγια θελω να πιστευω θα ερθουμε αν πανε ολα καλα με την αδεια να μαθουμε κ τα γκρουπακια εκει γυρω τελοσπαντων ο καιρος θα ειναι οτι πρεπει για καφεδακι λαθος κανενα τσαγακι χυμο κατι θα πιουμε παντως...αχαχα
μήπως να κατεβείτε Αλεξ/πολη να βρεθούμε κ οι 3?
χαχαχα εγώ λίγο δύσκολο να μετακινηθώ το Μαϊο χαχαχα Μπορείς να ανέβεις εσύ όμως....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης