Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimial76 έγραψε:
art25kar έγραψε:dimial καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου Very Happy

Έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 4 ετών και περιμένω αγοράκι στις 15/6 Very Happy

σ ευχαριστώ πολύ! είμαστε πολύ κοντά και στα δύο!!! κάθε καλό σου εύχομαι! αντε να δούμε πως θα είναι με τα αγόρια, γιατί ένα άγχος το έχω.... Very Happy
καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου..

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αρτ που μενεις?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια.
Σημερα ξυπνησα λιγο νωριτερα μιας και σε 1,5 ωρα εχω ραντεβου να δω το μωρακι μου Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 34 654316 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 34 654316
Μαρια-ευα στειλε καμια απο αυτες τις σελιδες στο facebook.Κι εγω θελω να θηλασω,ελπιζω να τα καταφερω γιατι δεν ειμαι και πολυ της υπομονης
dimial καλως ηρθες κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου.Τωρα που βρισκεσαι?Ελλαδα ή ΗΠΑ?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε dorto τωρα παρατηρησα οτι εισαι απο το αγρινιο..μεσα?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι μεσα απο το Αγρινιο.Εισαι απο τα μερη μας?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειχα παρει ενα βιβλιο που λεγεται τι να περιμενιες οταν εισαι εγκυος,ειναι φοβερο ολα αναλυτικα στα λεει τι να περιμενεις καθε βδομαδα,τι θα νοιωθεις,πως ειναι το μωρο ανα βδομαδες ΟΛΑΑΑΑΑ απιστευτο βιβλιο σε ενημερωνει πληρως.και τωρα πηρα αυτο που λεγεται τι να περιμενεις το πρωτο χρονο του μωρου σου.λελει για θηλασμο,πως να το αλλαζεις,γτ κλαει τι να θελει ολα παλι οσα αφορουν το 1 χρονο παρτε αυτο τουλαχιστον να διαβασετε ειναι πολυ καλο.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Ναι μεσα απο το Αγρινιο.Εισαι απο τα μερη μας?
χχχχ ελα ρε εγω εχω σπιτι στην καρπενησιου απεναντι απο τον μαρινοπουλο.η μαμα ειναι απο κει...αμα κατεβω καμια φορα να ταπουμεεεεε

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:αρτ που μενεις?

Καλημέρα μένω Ηλιούπολη Very Happy

Εκτός από βιβλία για θηλασμό
έχει και σεμινάρια
έχει ένα τον μάρτιο και λέω να πάω,,,
Θα σας πω όταν ξεκινήσουν οι εγγραφές μήπως και βρεθούμε εκεί

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Σημερα ξυπνησα λιγο νωριτερα μιας και σε 1,5 ωρα εχω ραντεβου να δω το μωρακι μου Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 34 654316 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 34 654316
Μαρια-ευα στειλε καμια απο αυτες τις σελιδες στο facebook.Κι εγω θελω να θηλασω,ελπιζω να τα καταφερω γιατι δεν ειμαι και πολυ της υπομονης
dimial καλως ηρθες κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου.Τωρα που βρισκεσαι?Ελλαδα ή ΗΠΑ?

Θα σε στεναχωρήσω αλλά τις πρώτες 40 μέρες θέλει πολύυυυυυυυυυ υπομονή
Μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας.

Αλλά εμείς εδώ θα είμαστε να σε βοηθάμε... Very Happy Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 34 417472

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:

έχει και σεμινάρια
ναι εννοειτε πες μου.20/3 εχει σεμιναριο στα λητω,παρτε τηλ.να κλεισετε ραντεβου 6 η ωρα ειναι..

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
art25kar έγραψε:

έχει και σεμινάρια
ναι εννοειτε πες μου.20/3 εχει σεμιναριο στα λητω,παρτε τηλ.να κλεισετε ραντεβου 6 η ωρα ειναι..

Κορίτσια προσέξτε τα σεμινάρια να τα κάνει πιστοποιημένος σύμβουλος και όχι απλά μια μαία.....
Από το Λυτώ που γέννησα μου δώσανε λάθος οδηγίες.... Crying or Very sad

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λάθος οδηγία νο 2

Να πλένεις καλά τις θηλές πριν από κάθε θηλασμό

Αν το κάνετε αυτό θα καταφέρετε να πληγώσετε τις θηλές σας και να σταματήσετε το θηλασμό από τον πόνο Shocked
Πατώντας την θηλή βγάζουμε λίγο γαλατάκι και περνάμε κυκλικά Very Happy
Η τέλια αποστείρωση και σούπερ ενυδάτωση Very Happy

(αρκει να είναι καθαρό το στήθος)

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:Λάθος οδηγία νο 2

Αν το κάνετε αυτό θα καταφέρετε να πληγώσετε τις θηλές σας και να σταματήσετε το θηλασμό από τον πόνο Shocked

ΩΧΧΧΧΧ.με αγχωσες τωρα και που θα ξερω αν αυτα που θα μου πουν ειναι σωστα ρε??????

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

ΩΧΧΧΧΧ.με αγχωσες τωρα και που θα ξερω αν αυτα που θα μου πουν ειναι σωστα ρε??????

Αν είναι από πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού θα είναι σωστά
Θα γράφω κάθε μέρα ένα δύο λάθη να τα βλέπετε γιατί και εγώ την πάτησα

Το βιβλίο της πατσούρου πάντως είναι τρομερό να το πάρεις

Και όταν έρθει η ώρα η μία θα βοηθάει την άλλη Very Happy

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

Αν είναι από πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού θα είναι σωστά
Θα γράφω κάθε μέρα ένα δύο λάθη να τα βλέπετε γιατί και εγώ την πάτησα

Το βιβλίο της πατσούρου πάντως είναι τρομερό να το πάρεις

Και όταν έρθει η ώρα η μία θα βοηθάει την άλλη Very Happy
ωραια να μας λες εσυ που ξερεις κιολας...το 1 λαθος ποιο ειναι το γραψες και δεν το ειδα??????το 2 ειναι οτι δεν πρεπει να πλενουμε τις θηλες ετσι?να σ πω οταν λες πιεζουμε τη θηλη να βγαλει γαλα τη ΘΗΛΗ η την ΡΟΓΑΑΑΑ

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο φασεμπουκ ειναι η ομαδα Απανταχού θηλάζουσες...και εχει ομαδες θηλασμου κ στο ηρακλειο κ κομοτηνη θεσσνικη αττικη εχει πολλες ομαδες για καθε τοπο μπειτε κ εδω οπωσδηποτε http://pediatros-thes.gr/ γραφει κ τις ομαδες κ πολλα αλλα..

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, ειμαι καινουρια στην παρεα γιατι τωρα σας ανακαλυψα. Ειμαι και λιγο ασχετη με τα φορουμ οποτε συγγνωμη για λαθη που μπορει να κανω. Ειμαι 33 χρονων απο τα Γιαννενα ειμαι στην 23 εβδομαδα ,πρωτη εγκυμοσυνη και εχω ΠΗΤ 27/6. Η εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα παει αρκετα καλα δεν ειχα ζαλαδες, εμετους, τιποτα απο ολα αυτα. Ομως θεωρειται υψηλου κινδυνου γιατι δεν εχω πουθενα αντισωματα και εχω κλειστει μες στο σπιτι. Καμια απο σας εχει παρομοιο προβλημα ή ειμαι μοναδικη? Οι γιατροι παντως απορουσαν πως γινεται αυτο...και ομως γινεται.
Να θεσω και ενα αλλο θεμα , αν δεν ειμαι αδιακριτη. Ποσα κιλα πηρατε μεχρι τωρα ? Εγω εχασα 3-4 στην αρχη και τωρα πηρα 1 κιλο, ο γιατρος μου φωναξε λιγο, το μωρο ομως (αγορακι δεν σας το ειπα) εχει φυσιλογικα γραμμαρια και αναπτυσσεται κανονικα εγω τι πηραζει που δεν πηρα κιλα?
Διαβασα πολλες απο τις συζητησεις σας μεχρι τωρα και τις χαρηκα πολυ, ζηλεψα που δεν σας ειχα βρει νωριτερα.
Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! Very Happy

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, ειμαι καινουρια στην παρεα γιατι τωρα σας ανακαλυψα. Ειμαι και λιγο ασχετη με τα φορουμ οποτε συγγνωμη για λαθη που μπορει να κανω. Ειμαι 33 χρονων απο τα Γιαννενα ειμαι στην 23 εβδομαδα ,πρωτη εγκυμοσυνη και εχω ΠΗΤ 27/6. Η εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα παει αρκετα καλα δεν ειχα ζαλαδες, εμετους, τιποτα απο ολα αυτα. Ομως θεωρειται υψηλου κινδυνου γιατι δεν εχω πουθενα αντισωματα και εχω κλειστει μες στο σπιτι. Καμια απο σας εχει παρομοιο προβλημα ή ειμαι μοναδικη? Οι γιατροι παντως απορουσαν πως γινεται αυτο...και ομως γινεται.
Να θεσω και ενα αλλο θεμα , αν δεν ειμαι αδιακριτη. Ποσα κιλα πηρατε μεχρι τωρα ? Εγω εχασα 3-4 στην αρχη και τωρα πηρα 1 κιλο, ο γιατρος μου φωναξε λιγο, το μωρο ομως (αγορακι δεν σας το ειπα) εχει φυσιλογικα γραμμαρια και αναπτυσσεται κανονικα εγω τι πηραζει που δεν πηρα κιλα?
Διαβασα πολλες απο τις συζητησεις σας μεχρι τωρα και τις χαρηκα πολυ, ζηλεψα που δεν σας ειχα βρει νωριτερα.
καλως ηρθες εβελινα με το καλο το νινι σου ,τυχερη που δεν ειχες εμετους και τα αλλα τα ασχημα .αυτο που λες επηρεαζει καπου ?με τα ντισωματα ?δεν το καταλαβα....ενα κιλο πηρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς??? Shocked Shocked Shocked μπραβο .ποσα ησουν δηλαδη?εγω πριν δυο βδομαδες που πηγα γιατρο ειχα βαλει 9 απο 49 ειμαι 58 .και εχασα στην αρχη λογο εμετων.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
Evelin έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, ειμαι καινουρια στην παρεα γιατι τωρα σας ανακαλυψα. Ειμαι και λιγο ασχετη με τα φορουμ οποτε συγγνωμη για λαθη που μπορει να κανω. Ειμαι 33 χρονων απο τα Γιαννενα ειμαι στην 23 εβδομαδα ,πρωτη εγκυμοσυνη και εχω ΠΗΤ 27/6. Η εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα παει αρκετα καλα δεν ειχα ζαλαδες, εμετους, τιποτα απο ολα αυτα. Ομως θεωρειται υψηλου κινδυνου γιατι δεν εχω πουθενα αντισωματα και εχω κλειστει μες στο σπιτι. Καμια απο σας εχει παρομοιο προβλημα ή ειμαι μοναδικη? Οι γιατροι παντως απορουσαν πως γινεται αυτο...και ομως γινεται.
καλως ηρθες εβελινα με το καλο το νινι σου ,τυχερη που δεν ειχες εμετους και τα αλλα τα ασχημα .αυτο που λες επηρεαζει καπου ?με τα ντισωματα ?δεν το καταλαβα....ενα κιλο πηρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς??? Shocked Shocked Shocked μπραβο .ποσα ησουν δηλαδη?εγω πριν δυο βδομαδες που πηγα γιατρο ειχα βαλει 9 απο 49 ειμαι 58 .και εχασα στην αρχη λογο εμετων.
επισης δεν πειραζει που δεν πηρες κιλατο μωρο τρεφεται κανονικα,μην αγχωνεσαι .η κουμπαρα μου εχασε 20 κιλα και το παιδι ηταν μια χαρα .ειχε ομως παραπανισια κιλα...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

η καταγωγη της μαμας μου ειναι απο το Αγγελοκατρο (φυσικα θα το ξερεις)

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:

έχει και σεμινάρια

Καλημερα οποτε ειναι να μου πεις;γιατι θελω και εγω να παρακολουθησω και οπως ειπες και εσυ ναβρεθουμε εκει οποιες θελουνε

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:

η καταγωγη της μαμας μου ειναι απο το Αγγελοκατρο (φυσικα θα το ξερεις)
εννοειτε εχω και φιλους.και στο αγρινιο εχω και συγγενεις.θειους,ξαδερφια...αντε ωραια ..σιγουρα θα βρεθουμε

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον δεν εχω αντισωματα σε Ερυθρα, Τοξοπλασμα, CMV, HBsAg, Anti-HCV. Μου ειπαν αν κολλησω κατι απο αυτα και ειδικα ερυθρα πρεπει να γινει διακοπη κυησης στα 2 πρωτα τριμηνα, Στο τριτο μπορει και να γεννηθει το μωρο αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχει προβλημα.
Ευχαριστω για την απαντηση για τα κιλα γιατι ειχα λιγο αγχος. Ειμουν πριν την εγκυμοσυνη 52-53 κιλα και τωρα ειμαι 49. Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κοπει λιγο η ορεξη και δεν μου αρεσε κανενα φαγητο, μονο τα γλυκα που τα ετρωγα με μετρο και τυψεις.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

καλος ηρθες στην παρεα μας με το καλο να δεχτεις τον μπεμπη σου.
Απο κιλα και εγω στην αρχη λογο εμετους εχασα αλλα εχω παρει 5 κιλα μεχρι στιγμης ( πριν 2 εβδομαδες )

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις