851 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Τετ Μαρ 06, 2013 1:53 am
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
οκ τι καλο θα φατε?yianna76 έγραψε:Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οκ τι καλο θα φατε?yianna76 έγραψε:Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι
.τοτε κατσε σπιτι να γεννησεις με το καλο και μετα ξεπορτιζεισ....μια χαρα ειναι τα κιλα σου.κοιταιετε παρεις ειτε δεν παρεις θα φυγουν μετα αμα το σκαρι σου ειναι να εισαι αδυνατη...εγω ποτε δεν ειχα φτασει 50.επαιζα απο 45-49 ...χχχ ουτε καν 50 ,ααλλα πιστευω να φυγουν τακα τακα μετα τη γεννα.Evelin έγραψε:Λοιπον δεν εχω αντισωματα σε Ερυθρα, Τοξοπλασμα, CMV, HBsAg, Anti-HCV. Μου ειπαν αν κολλησω κατι απο αυτα και ειδικα ερυθρα πρεπει να γινει διακοπη κυησης στα 2 πρωτα τριμηνα, Στο τριτο μπορει και να γεννηθει το μωρο αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχει προβλημα.
Ευχαριστω για την απαντηση για τα κιλα γιατι ειχα λιγο αγχος. Ειμουν πριν την εγκυμοσυνη 52-53 κιλα και τωρα ειμαι 49. Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κοπει λιγο η ορεξη και δεν μου αρεσε κανενα φαγητο, μονο τα γλυκα που τα ετρωγα με μετρο και τυψεις.
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:οκ τι καλο θα φατε?yianna76 έγραψε:Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι
yianna76 έγραψε:Διβαστε αυτο ειναι η τιμες απο διαφορα μιευτηρια
http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-times-gennas-timokatalogos-2013/
art25kar έγραψε:yianna76 έγραψε:Διβαστε αυτο ειναι η τιμες απο διαφορα μιευτηρια
http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-times-gennas-timokatalogos-2013/
Να ευχηθούμε να μην αλλάξουν μέχρι να γεννήσουμε
maria-eva έγραψε:καλωσηρθατε κοριτσια κ απο μενα...εννοειται λαμαρα για να κατεβω αλεξ θα θελει ολοκληρη οργανωση βαριεμαι τον δρομο μια ζωη ταξιδευω λογω επαγγελματος καταλαβαινεις....εκανα φακες, εκανα κ την μικρη ενα ντουζακι την εβαλα να βλεπει παιδικα μπας κ ηρεμησουμε κ περιμενουμε τον μπαμπα μας να φαμε...εχει ανοιξει η ορεξη μ εδω κ λιγο καιρο σταματησαν οι αναγουλες βεβαια κ ανυπομονω μεχρι να παει 2.30.. πριν ενα μηνα δεν ειχα βαλει ουτε ενα κιλο τωρα ομως δεν νομιζω..εβελιν δυσκολα δεν εχεις αρκετα αντισωματα πρεπει πραγματι να προσεχεις πολυ..υπομονη βεβαια εκει στην ανοιξη που θα ανοιξει ο καιρος κ μετα ποιος σε ποιανει ολο αγκαλιτσες θα εισαι..
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:πωπωπω φαγητακια πεινασαααα.εγω μολις εκανα ρυζακι με σνιτσελ και σαλατουλα.και μενα τωρα ηρθε ο αντρας μου παμε να φαμε.αντε καλη ορεξη σε ολουςςςςςςςςςςςςς.
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:πωπωπω φαγητακια πεινασαααα.εγω μολις εκανα ρυζακι με σνιτσελ και σαλατουλα.και μενα τωρα ηρθε ο αντρας μου παμε να φαμε.αντε καλη ορεξη σε ολουςςςςςςςςςςςςς.
dorto99 έγραψε:Καλε κοριτσια τελικα ειμαστε πολλες αλλα ειμαστε σκορπιες!!!Πολλες οι συντοπιτισσες!Εγω μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα.
Κοριτσακια μολις γυρισα απο το γιατρο
Ολα πανε μια χαρα.ο μπεμπουλης μας εφτασε ενα κιλο (1060 γραμ.για την ακριβεια) αλλα δυστυχως μας σνομπαρε-δεν γυρισε ουτε λιγο-ολο το ποπουδακι του κ την πλατουλα βλεπαμε.Μαλλον κουραστηκε το μωρακι μου,γιατι ενω ειχα νωρις το πρωι ραντεβου τελικα πηγα το μεσημερακι.Εμ εχουμε συνηθησει να κοιμομαστε το μεσημερι.
Τελοσπαντων τελος του μηνα θα το δουμε παλι το κολοκυθακι μας
Επισης βρε κοριτσια ειχαμε ενα θεμα με τον πλακουντα απο την αρχη-ηταν χαμηλα και δυστυχως παραμενει πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες καισαρικης αυξανονται.
Εβελινα καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το μπεμπακι σου
dorto99 έγραψε:Ευχαριστω Γιαννα
Ο γιατρος μου ειπε οτι η τελικη εκτιμηση θα γινει 32-34 εβδομαδα και αν δεν ανεβει μεχρι τοτε θα γινει καισαρικη.Τωρα ειμαι 27 εβδομαδων
dorto99 έγραψε:Ευχαριστω Γιαννα
Ο γιατρος μου ειπε οτι η τελικη εκτιμηση θα γινει 32-34 εβδομαδα και αν δεν ανεβει μεχρι τοτε θα γινει καισαρικη.Τωρα ειμαι 27 εβδομαδων
dorto99 έγραψε:Σας ευχαριστω ολες πολυ.Οπως λετε σημασια εχει που ο μπεμπουλης μου ειναι καλα και οτι ειναι να γινει για καλο θα ειναι.
Παω κι εγω να φαω κατι-ζηλεψα με ολα αυτα τα φαγητα που κανατε σημερα
είμαι αμερική και λέω να κάτσω στα αβγά μου μέχρι να γεννήσω.... αν και έχω τρελαθεί θέλω να έρθω για Πάσχα.... έχω και την μικρή που με έχει τρελάνει και θέλει να πάμε στο σπίτι μας στην χαλκιδική, αντε να δούμε πως θα την παλέψουμε.dorto99 έγραψε:
dimial καλως ηρθες κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου.Τωρα που βρισκεσαι?Ελλαδα ή ΗΠΑ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης