Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι Very Happy
οκ τι καλο θα φατε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Λοιπον δεν εχω αντισωματα σε Ερυθρα, Τοξοπλασμα, CMV, HBsAg, Anti-HCV. Μου ειπαν αν κολλησω κατι απο αυτα και ειδικα ερυθρα πρεπει να γινει διακοπη κυησης στα 2 πρωτα τριμηνα, Στο τριτο μπορει και να γεννηθει το μωρο αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχει προβλημα.
Ευχαριστω για την απαντηση για τα κιλα γιατι ειχα λιγο αγχος. Ειμουν πριν την εγκυμοσυνη 52-53 κιλα και τωρα ειμαι 49. Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κοπει λιγο η ορεξη και δεν μου αρεσε κανενα φαγητο, μονο τα γλυκα που τα ετρωγα με μετρο και τυψεις.
.τοτε κατσε σπιτι να γεννησεις με το καλο και μετα Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 215994 ξεπορτιζεισ....μια χαρα ειναι τα κιλα σου.κοιταιετε παρεις ειτε δεν παρεις θα φυγουν μετα αμα το σκαρι σου ειναι να εισαι αδυνατη...εγω ποτε δεν ειχα φτασει 50.επαιζα απο 45-49 ...χχχ ουτε καν 50 ,ααλλα πιστευω να φυγουν τακα τακα μετα τη γεννα. Rolling Eyes Rolling Eyes

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:Παω να μαγειρεψω και ξανα ερχομαι Very Happy
οκ τι καλο θα φατε?

ουφ τωρα τελειωσα.Μπαμιες εκανα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διβαστε αυτο ειναι η τιμες απο διαφορα μιευτηρια
http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-times-gennas-timokatalogos-2013/

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξανά εδώ....

Λοιπόν καλως ήρθες evelin με το καλό το μωράκι σου Very Happy

Εύα το πρώτο λάθος είναι να θηλάζεις με χρόνο πχ 10 ή 20 λεπτά από κάθε στήθος...

Τα μωράκια είναι μικρά και κοιμούνται πριν χορτάσουν.
Δίνουμε το ένα στήθος μέχρι να βαρεθεί το μωρό και μετά προσφέρουμε και το άλλο.
Δεν χρονομετράμε απλά βλέπουμε τι θέλει το μωράκι μας .

το σημαντικό είναι να βρέχει το μωρό 8-10 πάνες την ημέρα τότε τρώει καλά Very Happy

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:Διβαστε αυτο ειναι η τιμες απο διαφορα μιευτηρια

Να ευχηθούμε να μην αλλάξουν μέχρι να γεννήσουμε

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:
yianna76 έγραψε:Διβαστε αυτο ειναι η τιμες απο διαφορα μιευτηρια

Να ευχηθούμε να μην αλλάξουν μέχρι να γεννήσουμε

μακαρι δεν πιστευω να αλλαξουνε

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maria-eva όταν είναι να κατεβείς πες μου κανα 2 μέρες πιο μπροστά. Θα χαρώ να σε δώ. Να πάμε για κανα καφεδάκι. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 215994

Εύα το βιβλίο που ανέφερες το "τι να περιμένεις..." το έχω κ εγώ. Πάρα πολύ καλό. Απαντάει σε όλες σχεδόν τις απορίες μου. Απλά το κακό είναι ότι δεν έχει λίγες εικόνες παραπανίσιες.. με κουράζει αυτό καμιά φορά.

Κ εγώ θέλω να θηλάσω το ζουζουνάκι μου.
Το μητρικό γάλα είναι θαύμα- φάρμακο για το μωρό έχω ακούσει.
Απλά πρέπει να έχουμε υπομονή ..γιατί καμιά φορά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Καλώς ήρθατε κ οι υπόλοιπες μανούλες. Με το καλό τα ζουζουνάκια σας. Very Happy

Πάω να κάνω φαγητοοοοο!

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλωσηρθατε κοριτσια κ απο μενα...εννοειται λαμαρα για να κατεβω αλεξ θα θελει ολοκληρη οργανωση βαριεμαι τον δρομο μια ζωη ταξιδευω λογω επαγγελματος καταλαβαινεις....εκανα φακες, εκανα κ την μικρη ενα ντουζακι την εβαλα να βλεπει παιδικα μπας κ ηρεμησουμε κ περιμενουμε τον μπαμπα μας να φαμε...εχει ανοιξει η ορεξη μ εδω κ λιγο καιρο σταματησαν οι αναγουλες βεβαια κ ανυπομονω μεχρι να παει 2.30.. πριν ενα μηνα δεν ειχα βαλει ουτε ενα κιλο τωρα ομως δεν νομιζω..εβελιν δυσκολα δεν εχεις αρκετα αντισωματα πρεπει πραγματι να προσεχεις πολυ..υπομονη βεβαια εκει στην ανοιξη που θα ανοιξει ο καιρος κ μετα ποιος σε ποιανει ολο αγκαλιτσες θα εισαι.. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/03/seminario-thilasmou-martiou.html
δηλώστε εδώ συμμετοχή για το σεμινάριο του Μαρτίου Very Happy

Μετά πίνουμε και καφεδάκι

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria-eva έγραψε:καλωσηρθατε κοριτσια κ απο μενα...εννοειται λαμαρα για να κατεβω αλεξ θα θελει ολοκληρη οργανωση βαριεμαι τον δρομο μια ζωη ταξιδευω λογω επαγγελματος καταλαβαινεις....εκανα φακες, εκανα κ την μικρη ενα ντουζακι την εβαλα να βλεπει παιδικα μπας κ ηρεμησουμε κ περιμενουμε τον μπαμπα μας να φαμε...εχει ανοιξει η ορεξη μ εδω κ λιγο καιρο σταματησαν οι αναγουλες βεβαια κ ανυπομονω μεχρι να παει 2.30.. πριν ενα μηνα δεν ειχα βαλει ουτε ενα κιλο τωρα ομως δεν νομιζω..εβελιν δυσκολα δεν εχεις αρκετα αντισωματα πρεπει πραγματι να προσεχεις πολυ..υπομονη βεβαια εκει στην ανοιξη που θα ανοιξει ο καιρος κ μετα ποιος σε ποιανει ολο αγκαλιτσες θα εισαι.. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 35 328109

κ εμεις μια απ'τα ίδια. Very Happy σχόλασα εκανα φαγητό (ριζάκι με αναμ. λαχανικά και σουτζουκάκια κοτόπουλο) κ περιμένουμε τον μπαμπά μας στις 2:30 Very Happy

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμάς ο μπαμπάς μας έρχεται 5.30 και φεύγει ξανά 6 Crying or Very sad

Τρώμε μόνες μας αλλά πως θα βγεί ο μπέμπης??
Δύσκολες εποχές

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπωπω φαγητακια πεινασαααα.εγω μολις εκανα ρυζακι με σνιτσελ και σαλατουλα.και μενα τωρα ηρθε ο αντρας μου παμε να φαμε.αντε καλη ορεξη σε ολουςςςςςςςςςςςςς.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:πωπωπω φαγητακια πεινασαααα.εγω μολις εκανα ρυζακι με σνιτσελ και σαλατουλα.και μενα τωρα ηρθε ο αντρας μου παμε να φαμε.αντε καλη ορεξη σε ολουςςςςςςςςςςςςς.

Καλή όρεξη Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:πωπωπω φαγητακια πεινασαααα.εγω μολις εκανα ρυζακι με σνιτσελ και σαλατουλα.και μενα τωρα ηρθε ο αντρας μου παμε να φαμε.αντε καλη ορεξη σε ολουςςςςςςςςςςςςς.

καλη ορεξη Very Happy

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε κοριτσια τελικα ειμαστε πολλες αλλα ειμαστε σκορπιες!!!Πολλες οι συντοπιτισσες!Εγω μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα.
Κοριτσακια μολις γυρισα απο το γιατρο
Ολα πανε μια χαρα.ο μπεμπουλης μας εφτασε ενα κιλο Very Happy Very Happy (1060 γραμ.για την ακριβεια) αλλα δυστυχως μας σνομπαρε-δεν γυρισε ουτε λιγο-ολο το ποπουδακι του κ την πλατουλα βλεπαμε.Μαλλον κουραστηκε το μωρακι μου,γιατι ενω ειχα νωρις το πρωι ραντεβου τελικα πηγα το μεσημερακι.Εμ εχουμε συνηθησει να κοιμομαστε το μεσημερι. Very Happy Very Happy
Τελοσπαντων τελος του μηνα θα το δουμε παλι το κολοκυθακι μας
Επισης βρε κοριτσια ειχαμε ενα θεμα με τον πλακουντα απο την αρχη-ηταν χαμηλα και δυστυχως παραμενει πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες καισαρικης αυξανονται.
Εβελινα καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το μπεμπακι σου

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Καλε κοριτσια τελικα ειμαστε πολλες αλλα ειμαστε σκορπιες!!!Πολλες οι συντοπιτισσες!Εγω μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα.
Κοριτσακια μολις γυρισα απο το γιατρο
Ολα πανε μια χαρα.ο μπεμπουλης μας εφτασε ενα κιλο Very Happy Very Happy (1060 γραμ.για την ακριβεια) αλλα δυστυχως μας σνομπαρε-δεν γυρισε ουτε λιγο-ολο το ποπουδακι του κ την πλατουλα βλεπαμε.Μαλλον κουραστηκε το μωρακι μου,γιατι ενω ειχα νωρις το πρωι ραντεβου τελικα πηγα το μεσημερακι.Εμ εχουμε συνηθησει να κοιμομαστε το μεσημερι. Very Happy Very Happy
Τελοσπαντων τελος του μηνα θα το δουμε παλι το κολοκυθακι μας
Επισης βρε κοριτσια ειχαμε ενα θεμα με τον πλακουντα απο την αρχη-ηταν χαμηλα και δυστυχως παραμενει πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες καισαρικης αυξανονται.
Εβελινα καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το μπεμπακι σου

μπραβο που ειναι ολα καλα Very Happy σου ειπε ο γιατρος λογο του πλακουντα που ειναι χαμηλα θα κανεις καισαρικη;
θυμησε μου ποσο εβδομαδων εισαι;

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω Γιαννα
Ο γιατρος μου ειπε οτι η τελικη εκτιμηση θα γινει 32-34 εβδομαδα και αν δεν ανεβει μεχρι τοτε θα γινει καισαρικη.Τωρα ειμαι 27 εβδομαδων

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Ευχαριστω Γιαννα
Ο γιατρος μου ειπε οτι η τελικη εκτιμηση θα γινει 32-34 εβδομαδα και αν δεν ανεβει μεχρι τοτε θα γινει καισαρικη.Τωρα ειμαι 27 εβδομαδων

Μην στεναχωριέσαι ... αρκεί να είναι καλά το μωράκι και όπως και να γεννήσεις όλα καλά θα πα΄νε....

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Ευχαριστω Γιαννα

θα πανε ολα καλα μην ανχωνεσαι

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω ολες πολυ.Οπως λετε σημασια εχει που ο μπεμπουλης μου ειναι καλα και οτι ειναι να γινει για καλο θα ειναι.
Παω κι εγω να φαω κατι-ζηλεψα με ολα αυτα τα φαγητα που κανατε σημερα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο dorto αφου τον ειδες μια χαρα εγω την τεταρτη εχω β΄επιπεδου ανυπομονω..δεν ειμαστε για να λεμε φαγητα εγω λυμπιζομαι κ ευκολα ηδη ανυπομονω να τσικνισω αυριο χαχαχαχα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Σας ευχαριστω ολες πολυ.Οπως λετε σημασια εχει που ο μπεμπουλης μου ειναι καλα και οτι ειναι να γινει για καλο θα ειναι.
Παω κι εγω να φαω κατι-ζηλεψα με ολα αυτα τα φαγητα που κανατε σημερα

αθηνα μενεις η αγρινιο; μπερδευτηκα

dimial76

dimial76
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πω πω με την διαφορά ώρας δύσκολα σας προλαβαίνω! Very Happy
dorto99 έγραψε:
dimial καλως ηρθες κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου.Τωρα που βρισκεσαι?Ελλαδα ή ΗΠΑ?
είμαι αμερική και λέω να κάτσω στα αβγά μου μέχρι να γεννήσω.... αν και έχω τρελαθεί θέλω να έρθω για Πάσχα.... έχω και την μικρή που με έχει τρελάνει και θέλει να πάμε στο σπίτι μας στην χαλκιδική, αντε να δούμε πως θα την παλέψουμε.
Κορίτσια μπράβο που θέλετε να θηλάσετε, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Εγω παρόλο που είχα πολύ καλή ενημέρωση εδώ δεν κατάφερα να θηλάσω πάνω από 40 ημέρες αλλά, κατάφερα με θήλαστρο να ταίσω αποκλειστικά με δικό μου γάλα το κοριτσάκι μου για 6 μήνες! ε μετά μπήκαμε στα στερεά, είχα σκυλοβαρεθεί και να είμαι με ένα θήλαστρο μέρα νύχτα και το σταμάτησα.... τώρα λέω να το προσπαθήσω περισσότερο, θα δούμε... δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες... πάλι με το θήλαστρο με βλέπω να καταλήγω... τώρα μάλιστα οι ασφαλιστικές (εδώ και μερικούς μήνες) καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος από το κόστος των νοσοκομειακών θηλάστρων για αγορά, γιατί λένε έτσι εξασφαλίζουν πιο γερά μωρά-παιδιά-ενήλικες οπότε μακροχρόνια γλιτώνουν χρήματα!!!!
τι ωραία βρε κορίτσια που τρώτε με τους άντρες σας! εδώ τα ωράρια είναι λίγο βάρβαρα αν τον δούμε το απόγευμα κάνουμε πάρτι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις