Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimial76 έγραψε:πω πω με την διαφορά ώρας δύσκολα σας προλαβαίνω! Very Happy
dorto99 έγραψε:
dimial καλως ηρθες κι απο μενα και με το καλο το μωρακι σου.Τωρα που βρισκεσαι?Ελλαδα ή ΗΠΑ?
είμαι αμερική και λέω να κάτσω στα αβγά μου μέχρι να γεννήσω.... αν και έχω τρελαθεί θέλω να έρθω για Πάσχα.... έχω και την μικρή που με έχει τρελάνει και θέλει να πάμε στο σπίτι μας στην χαλκιδική, αντε να δούμε πως θα την παλέψουμε.
Κορίτσια μπράβο που θέλετε να θηλάσετε, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Εγω παρόλο που είχα πολύ καλή ενημέρωση εδώ δεν κατάφερα να θηλάσω πάνω από 40 ημέρες αλλά, κατάφερα με θήλαστρο να ταίσω αποκλειστικά με δικό μου γάλα το κοριτσάκι μου για 6 μήνες! ε μετά μπήκαμε στα στερεά, είχα σκυλοβαρεθεί και να είμαι με ένα θήλαστρο μέρα νύχτα και το σταμάτησα.... τώρα λέω να το προσπαθήσω περισσότερο, θα δούμε... δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες... πάλι με το θήλαστρο με βλέπω να καταλήγω... τώρα μάλιστα οι ασφαλιστικές (εδώ και μερικούς μήνες) καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος από το κόστος των νοσοκομειακών θηλάστρων για αγορά, γιατί λένε έτσι εξασφαλίζουν πιο γερά μωρά-παιδιά-ενήλικες οπότε μακροχρόνια γλιτώνουν χρήματα!!!!
τι ωραία βρε κορίτσια που τρώτε με τους άντρες σας! εδώ τα ωράρια είναι λίγο βάρβαρα αν τον δούμε το απόγευμα κάνουμε πάρτι!!!!

δλδ τι ωρα ειναι εκει;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Καλε κοριτσια τελικα ειμαστε πολλες αλλα ειμαστε σκορπιες!!!Πολλες οι συντοπιτισσες!Εγω μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα.
Κοριτσακια μολις γυρισα απο το γιατρο
Ολα πανε μια χαρα.ο μπεμπουλης μας εφτασε ενα κιλο Very Happy Very Happy (1060 γραμ.για την ακριβεια) αλλα δυστυχως μας σνομπαρε-δεν γυρισε ουτε λιγο-ολο το ποπουδακι του κ την πλατουλα βλεπαμε.Μαλλον κουραστηκε το μωρακι μου,γιατι ενω ειχα νωρις το πρωι ραντεβου τελικα πηγα το μεσημερακι.Εμ εχουμε συνηθησει να κοιμομαστε το μεσημερι. Very Happy Very Happy
Τελοσπαντων τελος του μηνα θα το δουμε παλι το κολοκυθακι μας
Επισης βρε κοριτσια ειχαμε ενα θεμα με τον πλακουντα απο την αρχη-ηταν χαμηλα και δυστυχως παραμενει πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες καισαρικης αυξανονται.
Εβελινα καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο το μπεμπακι σου
αντε μπραβοοοοοοοοοοοο 1 κιλοοο τελεια Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 .δε πειραζει καισαρικη ,καισαρικη τι να κανεις οτι ειναι καλυτερο να μην παιδευτεις...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
dorto99 έγραψε:Καλε κοριτσια τελικα ειμαστε πολλες αλλα ειμαστε σκορπιες!!!Πολλες οι συντοπιτισσες!Εγω μενω κοντα στην Αγια Βαρβαρα.
Ολα πανε μια χαρα.ο μπεμπουλης μας εφτασε ενα κιλο Very Happy Very Happy (1060 γραμ.για την ακριβεια) αλλα δυστυχως μας σνομπαρε-δεν γυρισε ουτε λιγο-ολο το ποπουδακι του κ την πλατουλα βλεπαμε.Μαλλον κουραστηκε το μωρακι μου,γιατι ενω ειχα νωρις το πρωι ραντεβου τελικα πηγα το μεσημερακι.Εμ εχουμε συνηθησει να κοιμομαστε το μεσημερι. Very Happy Very Happy
Επισης βρε κοριτσια ειχαμε ενα θεμα με τον πλακουντα απο την αρχη-ηταν χαμηλα και δυστυχως παραμενει πραγμα που σημαινει οτι οι πιθανοτητες καισαρικης αυξανονται.
αντε μπραβοοοοοοοοοοοο 1 κιλοοο τελεια Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 .δε πειραζει καισαρικη ,καισαρικη τι να κανεις οτι ειναι καλυτερο να μην παιδευτεις...
ρε συ το χασα λιγο αθηνα μενεις η αγρινιο???????

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
ρε συ το χασα λιγο αθηνα μενεις η αγρινιο???????

χαχαχα την ιδια ερωτηση της καναμε

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στο Αγρινιο μενω-στην περιοχη Αγ.Βαρβαρα.Σας μπερδεψα ε?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λιγο Rolling Eyes δεν πειραζει

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Στο Αγρινιο μενω-στην περιοχη Αγ.Βαρβαρα.Σας μπερδεψα ε?
χχχχχχχχχχχ.το φανταστηκα .γτ ξερω οτι εχει αγ.βαρβαρα.ε τοτε κοντα ειμαστε ρε,δεν εισαι μακρια απο το σπιτι μας.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια για πειτε μου τη σελιδα στο fb gια τον θηλασμο???????

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοιταξε πιο πανω ευακι εχω γραψει μερικα

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
https://www.facebook.com/mitrikosthilasmos?fref=ts

Αλλά για την συμμετοχή πρέπει να μπεις στην σελίδα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μητρικός Θηλασμός η σελιδα κ η ομαδα Άπανταχου θηλαζουσες

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/03/seminario-thilasmou-martiou.html
δηλώστε εδώ συμμετοχή για το σεμινάριο του Μαρτίου Very Happy

Μετά πίνουμε και καφεδάκι

και για την συμμετοχή
Δηλώστε σήμερα να είμαστε όλες μαζι Very Happy

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:
art25kar έγραψε:http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/03/seminario-thilasmou-martiou.html
δηλώστε εδώ συμμετοχή για το σεμινάριο του Μαρτίου Very Happy

Μετά πίνουμε και καφεδάκι

και για την συμμετοχή
Δηλώστε σήμερα να είμαστε όλες μαζι Very Happy
μολις δηλωσαααααααααααααα. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 36 328109 αντε μακαρι να μας παρουν να μαστε μαζι.δεν εισαι σιγουρο οτι θα μας καλεσουν παντως...

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα άνοιξε σήμερα μου έστειλαν μειλ
Δεν νομίζω...εκτός αν πάρουν τις πιο προχωρημένες

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διάβασα αυτό να τα θυμάστε μανούλες ο θηλασμός δεν έχει ρολόι Very Happy
Επίσης θα ήθελα να καταλάβετε και να πιστέψετε πως το στήθος είναι ένα εργοστάσιο που παράγει γάλα συνεχώς. Ακόμη κι αν βάλετε το μωρό σας να θηλάσει αμέσως μετά από μια άντληση θα το ακούσετε σε λίγα λεπτά να πίνει γάλα παρόλο που το στήθος σας θα είναι "άδειο". Όσο πιο συχνά αδειάζει ο μαστός τόσο πιο συχνά γεμίζει. Άρα όταν το παιδί σας ξυπνήσει στις 2 ώρες για να θηλάσει μην το ξεγελάσετε με βόλτες και πιπίλα για να περάσει το τρίωρο και να βαρύνει πολύ το στήθος ώστε να χορτάσει από το πολύ σας γάλα!!! Ξεχάστε τα ρολόγια και κοιτάξτε το παιδί. Προσφέρετε στήθος όποτε το ζητά.

Read more: http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/03/thelo-na-thilaso-alla-na-exo-kai-tin-enallaktiki-me-to-gala-mou-se-mpoukali.html#ixzz2Mm5zk1Aq

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχω μπερδευτεί!!!!!! Rolling Eyes
Κάποιοι λένε είναι καλύτερα να θηλάζετε με το ένα στήθος τη κάθε φορά κ άλλοι λένε 10΄ από το ένα κ 10΄από το άλλο.
Ποιο είναι το σωστό???? Να αδειάζουμε το ένα στήθος κ την επόμενη να ταίζουμε με το άλλο ή να το πηγαίνουμε εναλλάξ???
Με το να το ταΐζουμε κ από τα 2 στ. άκουσα ότι εκνευρίζουμε το μωρό. Ενώ αλλιώς είναι πιο ήρεμα τα πράγματα κ έχει προσαρμοστεί το μωρό. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Δείτε αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=bfAOZa_6IpA

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:Έχω μπερδευτεί!!!!!! Rolling Eyes
Κάποιοι λένε είναι καλύτερα να θηλάζετε με το ένα στήθος τη κάθε φορά κ άλλοι λένε 10΄ από το ένα κ 10΄από το άλλο.
Ποιο είναι το σωστό???? Να αδειάζουμε το ένα στήθος κ την επόμενη να ταίζουμε με το άλλο ή να το πηγαίνουμε εναλλάξ???
Με το να το ταΐζουμε κ από τα 2 στ. άκουσα ότι εκνευρίζουμε το μωρό. Ενώ αλλιώς είναι πιο ήρεμα τα πράγματα κ έχει προσαρμοστεί το μωρό. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Δείτε αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=bfAOZa_6IpA

¨οπως είπα και πρίν αν αυτός που σας λεει συμβουλές δεν είναι σύμβουλος ή δεν έχει θηλάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πάνω από χρόνο το μόνο που θα καταφέρει είναι να σας κόψει το γάλα Mad Mad Mad Mad
Θήλασα 18 μήνες και το πρώτο λάθος που έκανα ήταν να έχω χρονόμετρο στον θηλασμό.
Αγχωτικό και τρελό!!!!!!

Ταίζουμε τα μωράκια μας όποτε πεινάνε μέχρι να χορτάσουν και προσφέρουμε και το άλλο στήθος ΠΑΝΤΑ
Στον επόμενο θηλασμό δίνουμε πρώτα το άλλο στήθος.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η σύσταση του μητρικόυ γάλατος αλλάζει όσο περνάει η ώρα

Τα πρώτα 5-10 λεπτά είναι το πρωτόγαλα
τα επόμενα 5-10 αντισώματα ιχνοστοιχεία κλπ και μετά βγαίνει το λίπος
Αυτό που βοηθάει το μωράκι να πάρει βάρος
Καταλαβαίνετε γιατί το 10-20 είναι λάθος????
Το μωρό δεν θα πέρνει βάρος και όσο λιγότερο το θηλάζετε τόσο θα μειώνετε και το γαλατάκι . Μετά θα έρθεοι και ο παιδίατρος με το συμπλήρωμα και .... τέλος θηλασμου Crying or Very sad Crying or Very sad

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:Η σύσταση του μητρικόυ γάλατος αλλάζει όσο περνάει η ώρα

Τα πρώτα 5-10 λεπτά είναι το πρωτόγαλα
τα επόμενα 5-10 αντισώματα ιχνοστοιχεία κλπ και μετά βγαίνει το λίπος
Αυτό που βοηθάει το μωράκι να πάρει βάρος
Καταλαβαίνετε γιατί το 10-20 είναι λάθος????
Το μωρό δεν θα πέρνει βάρος και όσο λιγότερο το θηλάζετε τόσο θα μειώνετε και το γαλατάκι . Μετά θα έρθεοι και ο παιδίατρος με το συμπλήρωμα και .... τέλος θηλασμου Crying or Very sad Crying or Very sad

Αρα! ταϊζουμε με το ένα κανονικά κ άν θελήσει κ απο το άλλο. Την επόμενη φορά ξεκινάμε με το στήθος που σταματήσαμε. Καλα κατάλαβα?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η συνηφαδα μου που το θυλαζει αν δεν κανω λαθος 15λεπτα σε καθε στηθος το βαζει

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:η συνηφαδα μου που το θυλαζει αν δεν κανω λαθος 15λεπτα σε καθε στηθος το βαζει

Και πέρνει βάρος το μωρό?
Μετά τις 40 μέρες μπορεί το μωρό να θηλα΄ζει λιγότερη ώρα γιατί είναι μεγαλύτερο
Αλλά και πάλι δεν κοιτάμε ρολόι

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να τα μας... κάτι τέτοια μου λένε κ δεν ξέρω ποιος τρόπος είναι σωστόοοοος! Mad
art αυτό που λες εσύ .. μου ακούγεται πιο λογικό. Ετσι λέω να κάνω πρώτα ο Θεοός.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:Να τα μας... κάτι τέτοια μου λένε κ δεν ξέρω ποιος τρόπος είναι σωστόοοοος! Mad
art αυτό που λες εσύ .. μου ακούγεται πιο λογικό. Ετσι λέω να κάνω πρώτα ο Θεοός.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που δεν είναι και σίγουροι για το τι λένε
¨οπως μια φίλη όταν γέννησα

" θα σου πώ εγώ πως να θηλάσεις. 10 λεπτά από το ένα 10 από το άλλο και μετά συμπλήρωμα"

Σας φαίνεται αυτό για αποκλειστικός θηλασμός? Η φίλη μου βέβαια θήλασε μόνο 1 μήνα. της είπε ο γιατρός ότι το γάλα της χάλασε... Mad

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αρτ εχεις απολυτα δικιο...δειτε αυτο το βιντεο οπωσδηποτε δεν θα σας κουρασει ειναι νομιζω το πιο χρησιμο κ σου λεει τα πολυ βασικα
https://www.youtube.com/watch?v=iJdcFH6J050

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου φαίνεται θα ακούω μόνο μανούλες που έχουν καταφέρει να θηλάσουν καιρό.
Καλά λες art.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις