Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλες!
yianna χαίρομαι! Οπότε αν κανονιστούν εγκυοσυνάντησεις, τουλάχιστον θα ξέρω πως δεν θα είμαι μόνη στην περιοχή!
Εχεις και τον γιατρό της περιοχής; ή όχι;

οχι δεν ειναι εσενα;

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτόν έχω. Καλός φαίνεται να είναι ως τώρα και βολεύει που είναι δίπλα.
Στην 1η είχα άλλον, από τη Ν. Μάκρη.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Αυτόν έχω. Καλός φαίνεται να είναι ως τώρα και βολεύει που είναι δίπλα.
Στην 1η είχα άλλον, από τη Ν. Μάκρη.
καλως ηρθεςςςςςς.με το καλο το μωρακι σου.κοντα κοντα γενναμε.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καροτσι εχετε παρει????για πειτε καμια ιδεα τι προτεινετε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που ειστε ολες Crying or Very sad .το τσικνιζετε μηπως Very Happy ??????

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:που ειστε ολες Crying or Very sad .το τσικνιζετε μηπως Very Happy ??????

μαλλον γιατι απο το μεσημερι ησυχια εχει. Εσυ δεν θα τσικνησεις;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:που ειστε ολες Crying or Very sad .το τσικνιζετε μηπως Very Happy ??????

μπα διαθεση γιοκ.γτ πριν απο λιγο εμαθα για εναν θειο μου οτι.....κατλαβαινεις και ειμαι χαλια

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:

μπα διαθεση γιοκ.γτ πριν απο λιγο εμαθα για εναν θειο μου οτι.....κατλαβαινεις και ειμαι χαλια

ωχ καταλαβα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:

ωχ καταλαβα
εσυ τι θα κανεις??

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:

ωχ καταλαβα
εσυ τι θα κανεις??

σημερα ειμαι μια χαρα
εχω μια βαρεμαρα μονο Laughing

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να ρωτησω κατι οσο μπορειτε να δειτε βεβαια μαλλον με καθρεφτη οπως και εγω,το πιπι σας εχει μεγαλωσει λιγο η μονο το δικο μου μου φαινεται πρησμενο?

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε: να ρωτησω κατι οσο μπορειτε να δειτε βεβαια μαλλον με καθρεφτη οπως και εγω,το πιπι σας εχει μεγαλωσει λιγο η μονο το δικο μου μου φαινεται πρησμενο?

Ωχ δε το εχω δει καθολου.
Το καροτσι εμενα θα μου το κανουν δωρο δεν ηθελα κατι ακριβο και διαλεξα ενα με 350 ευρω ειναι πολυ ελαφρυ στην οδηγηση,ο πωλητης μας ειπε οτι τα τριροδα δε βολευουν καθολου και οτι οσοι τα παιρνουν μετα αναγκαζονται να παρουν αλλο,συνηθως οι μπαμπαδες τα θελουν αυτα τα βαρια με σουστες-αναρτησεις κατι τετοιο,αλλα λεει δεν αξιζουν και τοσο,ειναι και πανακριβα.Εμεις τσικνισαμε σπιτι ο αντρας μου δουλευει βραδυ και ξυπναει απογευμα και μετα παλι για δουλεια σημερα,θα κανουμε εξορμηση αλλη μερα.Πρεπει να ανοιγουμε καινουργιο θεματακι σιγα σιγα,την κοπελα που το ανοιξε δεν την ξαναειδα εδω και αλλες κοπελες εχουν καιρο να μπουν

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε: να ρωτησω κατι οσο μπορειτε να δειτε βεβαια μαλλον με καθρεφτη οπως και εγω,το πιπι σας εχει μεγαλωσει λιγο η μονο το δικο μου μου φαινεται πρησμενο?

δεν το εχω δει Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:

Ωχ δε το εχω δει καθολου.
Το καροτσι εμενα θα μου το κανουν δωρο δεν ηθελα κατι ακριβο και διαλεξα ενα με 350 ευρω ειναι πολυ ελαφρυ στην οδηγηση,ο πωλητης μας ειπε οτι τα τριροδα δε βολευουν καθολου και οτι οσοι τα παιρνουν μετα αναγκαζονται να παρουν αλλο,συνηθως οι μπαμπαδες τα θελουν αυτα τα βαρια με σουστες-αναρτησεις κατι τετοιο,αλλα λεει δεν αξιζουν και τοσο,ειναι και πανακριβα.Εμεις τσικνισαμε σπιτι ο αντρας μου δουλευει βραδυ και ξυπναει απογευμα και μετα παλι για δουλεια σημερα,θα κανουμε εξορμηση αλλη μερα.Πρεπει να ανοιγουμε καινουργιο θεματακι σιγα σιγα,την κοπελα που το ανοιξε δεν την ξαναειδα εδω και αλλες κοπελες εχουν καιρο να μπουν

και εγω για απλο καροτσι λεω να παρω δεν μαρεσουν τα καροτσια με της 3 ροδες

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια...το τσικνισα κ εσκασα τωρα θα καθομαι να χωνεψω νυσταζω αλλα ποιος με φταιει...να ανοιξω κ μια σοδα γιατι δεν με βλεπω να βγαζω το βραδυ..κ αυτη η κορη μου σημερα πολυ ζημια ολη μερα φωναζω σαν υστερικη κουραστικα μετα με δυο τι γινεται ποιος ξερει η πιεση θα με ανεβαινει..εκανα κεικ που λετε τις δινω εφαγε του σκασμου χαρηκα γιατι ειναι λιγοφαγη μετα απο μια ωρα με περνει ο υπνος παει η κυρια στο κεικ κ εγινε το ελα να δεις οταν μπηκα στην κουζινα εγκεφαλικο ολο κομματιασμενο ψιχουλα παντου..κ εκει σκεφτηκα αντε κ να εχεις κ ενα μωρο να πειναει να κλαιει κλπ χαμος η τρελη της γειτονιας

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="maria-eva"]γεια σας κοριτσια...το τσικνισα κ εσκασα τωρα θα καθομαι να χωνεψω νυσταζω αλλα ποιος με φταιει...να ανοιξω κ μια σοδα γιατι δεν με βλεπω να βγαζω το βραδυ..κ αυτη η κορη μου σημερα πολυ ζημια ολη μερα φωναζω σαν υστερικη κουραστικα μετα με δυο τι γινεται ποιος ξερει η πιεση θα με ανεβαινει..εκανα κεικ που λετε τις δινω εφαγε του σκασμου χαρηκα γιατι ειναι λιγοφαγη μετα απο μια ωρα με περνει ο υπνος παει η κυρια στο κεικ κ εγινε το ελα να δεις οταν μπηκα στην κουζινα εγκεφαλικο ολο κομματιασμενο ψιχουλα παντου..κ εκει σκεφτηκα αντε κ να εχεις κ ενα μωρο να πειναει να κλαιει κλπ χαμος η τρελη της γειτονιας[/q

Μου ειπε η μαμα μου προσφατα ποσες φορες την πιανει μελαγχολια που μεγαλωσαμε και σχεδον εμεινα μονοι τους με τον μπαμπα μου(εγω εφυγα μονιμα σε αλλο μερος,η αδερφη μου το ιδιο για τη σχολη της και εμεινε ο αδερφος μου που περναει ελαχιστες ωρες σπιτι και καθεται και αναπολει τοτε που ημασταν μικρα και γεμιζε το σπιτι και κλαιει,τοτε λεει τρελαινοταν με τις δουλειες,οταν βαζαμε τα πραγματα στη μεση που φρικαρε συνεχεια,που τσακωνομασταν και καναμε τοση φασαρια και παρακαλουσε να ηρεμησει λιγο το κεφαλι της ή να κοιμηθει μια ολοκληρη νυχτα και τωρα το μετανοιωνει που δε ζουσε και δεν ευχαριστιοταν εκεινες τις στιγμες και μου ειπε να προσεξω μη κανω το ιδιο λαθος.Οι δουλειες,τα πλακακια,τα επιπλα εκει θα ειναι και θα μας περιμενουν,οι στιγμες ειναι που φευγουν και δεν ξαναρχονται.Παλιοτερα εκανα τη βλακεια να σκοτωνομαι με τις δουλειες, υστερικη με τη καθαριοτητα,αλλα ο αντρας μου με εφερε στα ισια μου και τωρα προσπαθω να χαιρομαι το χρονο μαζι του και το ιδιο θα κανω οταν ερθι με το καλο το μωρο μας

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:γεια σας κοριτσια...το τσικνισα κ εσκασα τωρα θα καθομαι να χωνεψω νυσταζω αλλα ποιος με φταιει...να ανοιξω κ μια σοδα γιατι δεν με βλεπω να βγαζω το βραδυ..κ αυτη η κορη μου σημερα πολυ ζημια ολη μερα φωναζω σαν υστερικη κουραστικα μετα με δυο τι γινεται ποιος ξερει η πιεση θα με ανεβαινει..εκανα κεικ που λετε τις δινω εφαγε του σκασμου χαρηκα γιατι ειναι λιγοφαγη μετα απο μια ωρα με περνει ο υπνος παει η κυρια στο κεικ κ εγινε το ελα να δεις οταν μπηκα στην κουζινα εγκεφαλικο ολο κομματιασμενο ψιχουλα παντου..κ εκει σκεφτηκα αντε κ να εχεις κ ενα μωρο να πειναει να κλαιει κλπ χαμος η τρελη της γειτονιας
χαχαχ θρυψαλα το κεικ ε?δεν πειραζει μωρε..ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες καλα εισαστε ΦΑΓΑΤΕΕΕΕΕΕ?εγω επεσα τουβλο χθες γτ ημουν και ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα αλλα θα επουλωθει κι αυτο .θα παω να κανω καμια δουλεια να περασει και η ωρα μιας και δεν εχω δουλεια σημερα...
το καροτσι με τρεις ροδες δεν μαρεσει καθολου κανενα απλο θα κοιταξω να παρω χωρις καθισμα και πορτ μπεμπε.θα παρω ξεχωριστα το καθισμα.απο το μαιευτηριο πως θα τα βγαλετε με πορτ μπεμπε η με το καθιμσα?

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να ρωτησω κατι οσο μπορειτε να δειτε βεβαια μαλλον με καθρεφτη οπως και εγω,το πιπι σας εχει μεγαλωσει λιγο η μονο το δικο μου μου φαινεται πρησμενο?

Ω! Ναι! με καθρεφτακι φυσικα, αλλιως δεν βλεπω και εγω τιποτα, αλλα εχει φουσκωσει αρκετα.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:

Ω! Ναι! με καθρεφτακι φυσικα, αλλιως δεν βλεπω και εγω τιποτα, αλλα εχει φουσκωσει αρκετα.
και σενα ε?τι ειναι αυτο ρε?? Razz Razz Razz γιατι εγινε μπομπα

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Καλημέρα....

χτές πήγαμε σε ένα πιττάδικο με μια φίλη μου και νωρίτερα πήγα να δώ λίγο την μαμά μου...
Καλα΄ήταν αν και δεν έφαγα πολύ ( 2 καλαμάκια) ξύπνησα φουσκωμένη......

Εύχομαι όλες να περάσατε καλά Very Happy

Μαρια-ευα μην ανησυχείς όταν φωνάζω και εγώ ( τα ίδια μου κάνει) θα είμαστε 2 οι τρελές... affraid

Καρότσι έχω της inglessina από την μικρή μου και είναι τέλειο1!!!!
Είναι ελαφρύ και οι ρόδες περιστρεφόμενες να μην είναι δυσκίνητο...
Επίσης ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι ναι με το 1 μόνο.
άρα τώρα θα είναι σωτήριο αυτό. Από το 1 χέρι το καρότσι και από το άλλο την μικρή κάτι τέτοιο

Ιωάννα πως είναι το γρομπαλάκι που έβγαλές??? Έφυγε?

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Αχ έχω 2 μέρες να μπώ κ δεν σας προλαβαίνω...Ποιές το τσικνίσατε χθές?Εγώ πάντως κ με το παραπάνω κ έφαγα κ πολύ κόντευα να σκάσω...από βδομάδα ξεκινάω διατροφή γιατί δεν με βλέπω καλά...Έχω κ την καμπύλη από βδομάδα για να δούμε!!Ο μπέμπης προχθές που πήγα στο γιατρό όλα καλά,κλασικά προς τα κάτω κ ζυγίζει 966γρ δεν πήρε κ πολλά σε 6 μέρες 50γρ!!Γερό να είναι μόνο αυτό με νοιάζει!!Να καλοσωρίσω κ τα νέα κορίτσια θα προσπαθήσω να σας βάλω στη λίστα αν ξεχάσω καμμία ας μου πεί γιατί είμαστε πολλές τώρα κ μπερδεύομαι!!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ λυπάμαι πολύ αλλά προσπάθησε για το μωράκι σου όσο μπορείς να είσαι καλά,όλα είναι στη ζωή...Σε καταλαβαίνω το πέρασα 2 φορές αυτό τον καιρό κ μ είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Αχ έχω 2 μέρες να μπώ κ δεν σας προλαβαίνω...Ποιές το τσικνίσατε χθές?Εγώ πάντως κ με το παραπάνω κ έφαγα κ πολύ κόντευα να σκάσω...από βδομάδα ξεκινάω διατροφή γιατί δεν με βλέπω καλά...Έχω κ την καμπύλη από βδομάδα για να δούμε!!Ο μπέμπης προχθές που πήγα στο γιατρό όλα καλά,κλασικά προς τα κάτω κ ζυγίζει 966γρ δεν πήρε κ πολλά σε 6 μέρες 50γρ!!Γερό να είναι μόνο αυτό με νοιάζει!!Να καλοσωρίσω κ τα νέα κορίτσια θα προσπαθήσω να σας βάλω στη λίστα αν ξεχάσω καμμία ας μου πεί γιατί είμαστε πολλές τώρα κ μπερδεύομαι!!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ λυπάμαι πολύ αλλά προσπάθησε για το μωράκι σου όσο μπορείς να είσαι καλά,όλα είναι στη ζωή...Σε καταλαβαίνω το πέρασα 2 φορές αυτό τον καιρό κ μ είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω...
αυτο θα κανω κανω διαφορα τωρα να ξεχνιεμαι.μαζευτηκαμε αρκετες ε????ισαι ισα ειναι αγορια κοριτσια...να κανουμε ομαδες για μπαλα. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 40 654316 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 40 654316 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 40 654316

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτες τις πανες chicco της εχει δοκιμασει καμια?καινουρια πρεπει να ναι..

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μια η κοπέλα (iroulitaki) δεν μας είπε τι φύλλο είναι ακόμη τα κορίτσια υπερισχύουν!!Έτσι να ξεχνιέσε σκέψου το νινάκι σου κ όλα θα είναι καλά!!!Πάντως πολλά κορίτσια δεν τα βλέπω να μπαίνουν καθόλου...Ποιά θα ανοίξει το νέο θεματάκι? Σε λίγο κλείνει!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις