Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
art25kar έγραψε:την freezyderm έβαζα και βάζω...
Ξέρω δεν είναι ότι πιο αγνό αλλά είναι καλή εταιρία από τώρα λέει πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε αλλά είναι και στο δέρμα

οι πιο αδύνατες κάνουν πιο πολλές...

μη μου λες τετοιααααααααα! Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Smile

λαστεξ για την κοιλιά???

Είσαι αδύνατη.... μάλοννν
Βάλε κρεμούλα από τώρα προλαμβάνονται οι ραγάδες και πάρε και για μετά όσες κάνεις να τις προλάβεις...

Ναι για την κοιλιά να μαζευτεί καλά και γρήγορα

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:εγω βαζω βαζελινη ειναικαλυτερη

Γιαννα μου είπαν στο φαρμακείο με τίποτα να μην βάλω βαζελίνη γιατί έχει λεεί πετρέλαιο. Ψαξε για το θέμα αυτό αν θες.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:εγω βαζω βαζελινη ειναικαλυτερη

Έβαλα και βαζελίνη στην πρώτη αλλα΄μου είπε ο γιατρός ότι είναι παράγωγο πετρελαίου ( καλά το ήξερα) και δεν κάνει Shocked

Τρόμαξα και σταμάτησα
Τώρα μπορεί να με έσωσε και αυτή γιατί ένα 2μηνο έβαλα σίγουρα...

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:
Ξέρω δεν είναι ότι πιο αγνό αλλά είναι καλή εταιρία από τώρα λέει πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε αλλά είναι και στο δέρμα

μη μου λες τετοιααααααααα! Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 39 534787 Smile

λαστεξ για την κοιλιά???

Βάλε κρεμούλα από τώρα προλαμβάνονται οι ραγάδες και πάρε και για μετά όσες κάνεις να τις προλάβεις...

ναι ήμουν κ είμαι προς το παρόν Very Happy
αυτά τα λαστεξ που τα φοράς σαν βρακάκι κ ανεβαινει μέχρι το στομάχι δεν είναι καλά? ή είχες το λαστεξ σαν φαρδιά ζωνη για την κοιλιά κ μόνο?

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:

λαστεξ για την κοιλιά???

αυτά τα λαστεξ που τα φοράς σαν βρακάκι κ ανεβαινει μέχρι το στομάχι δεν είναι καλά? ή είχες το λαστεξ σαν φαρδιά ζωνη για την κοιλιά κ μόνο?

Επειδή γέννησα με καισαρική είχα ένα σαν βρακάκι (λέμε τώρα τεράστιο ήταν) που άνοιγε από κάτω ( για ευνόητους λόγους) και είχε φτερά με στο πλάι για να ρυθμίζεις το μέγεθος.

Κοιλιά δεν μου έμεινε μεγάλη ( πήγα και γυμναστήριο βέβαια)

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:
art25kar έγραψε:
Lamara έγραψε:

λαστεξ για την κοιλιά???

Επειδή γέννησα με καισαρική είχα ένα σαν βρακάκι (λέμε τώρα τεράστιο ήταν) που άνοιγε από κάτω ( για ευνόητους λόγους) και είχε φτερά με στο πλάι για να ρυθμίζεις το μέγεθος.

Κοιλιά δεν μου έμεινε μεγάλη ( πήγα και γυμναστήριο βέβαια)

πρέπει να ψάξω να βρώ κ εγώ. Για την ζωνη, μου είπαν οτι είναι πολύ απαραίτητη.

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΥΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΑΙΜΑΡΓΗ Η ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΙΟΝ Κ ΑΙΜΑ Κ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ Κ ΠΙΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΘΥΛΕΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Κ ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΗ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΗΛΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΘΥΛΑΣΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΘΥΛΑΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
με το καλο καιι το δικο σου μωρακι ποτε εχεις πητ?πολυ φαβαμαι οτι θα χω την ιδια καταληξη με σενα γτ και εγω δεν εχω πολυ ρογα και το φοβαμαι μπας και και ειναι δυσκολο.θα προσπαθησω αρκετα αλλα αν δω αιμα ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑ.το εχω αυτο με το αιμα ταβλιαζομαι.θα δειξει μακαρι να μπορεσω ας βοηθησει ο θεος τουλαχιστον 6 μηνες.ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 6/10 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΕΙΔΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ( ΤΟ ΚΑΦΕ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ
ΡΟΓΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΥΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΑΓΚΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΘΥΛΑΣΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λαμάρα την πήρα από τα λητώ αλλα΄έχει σε όλα τα μαγαζιά εγκυμοσύνης
Να πας όμως στον 8ο να είσαι σίγουρη για το μέγεθος...

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε:λαμάρα την πήρα από τα λητώ αλλα΄έχει σε όλα τα μαγαζιά εγκυμοσύνης

θα πάω στα prenatal τότε, λητώ δεν έχουμε Crying or Very sad . Να'σαι καλά.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
art25kar έγραψε:λαμάρα την πήρα από τα λητώ αλλα΄έχει σε όλα τα μαγαζιά εγκυμοσύνης

ζωνη θες η κρεμα?

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
Lamara έγραψε:

ζωνη θες η κρεμα?

ζωνη

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art ωραια θα ηταν να βρεθουμε θα σου στειλω pm με το τηλ.να μιλησουμε.κι εγω ραγαδες ακομα δεν εχω κανει μονο αυτες που ειχα απο παλια στα πλαγια της κοιλιας και των ποδιων τωρα θα δουμε,εβαζα κι εγω βαζελινη στην αρχη αλλα μετα ακουσα αυτο με το πετρελαιο ηταν και πολυ λιπαρη και εφευγε μονο με το μπανιο και την σταματησα,τωρα βαζω καθε βραδυ αμυγδαλελαιο,θα δειξει.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:art ωραια θα ηταν να βρεθουμε θα σου στειλω pm με το τηλ.να μιλησουμε.κι εγω ραγαδες ακομα δεν εχω κανει μονο αυτες που ειχα απο παλια στα πλαγια της κοιλιας και των ποδιων τωρα θα δουμε,εβαζα κι εγω βαζελινη στην αρχη αλλα μετα ακουσα αυτο με το πετρελαιο ηταν και πολυ λιπαρη και εφευγε μονο με το μπανιο και την σταματησα,τωρα βαζω καθε βραδυ αμυγδαλελαιο,θα δειξει.

Τέλεια μακάρι αν μέναμε όλες κοντά να πίναμε καφεδάκι Very Happy

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiJdcFH6J050%26list%3DPLlhEb-JBWOG-HzEDBXKY7cPUB0EnIQVrH%26index%3D7&h=LAQFhVavx

Τέλειο βίντεο!!!! Αυτό μας περιμένει σε 3 μήνες περίπου ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ!!!!!!!!!!

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art25kar έγραψε:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiJdcFH6J050%26list%3DPLlhEb-JBWOG-HzEDBXKY7cPUB0EnIQVrH%26index%3D7&h=LAQFhVavx

Σου εστειλα pm.Εσυ που τα εχεις ξαναπερασει πως ηταν η εμπειρια την πρωτη φορα? Σε αφηνει η κουραση να το χαρεις? ή απτη χαρα δε σε νοιαζει τιποτα?

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τελεια θα ηταν να καναμε μια εγκυουλοσυναντηση!!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
art25kar έγραψε:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiJdcFH6J050%26list%3DPLlhEb-JBWOG-HzEDBXKY7cPUB0EnIQVrH%26index%3D7&h=LAQFhVavx

Σου εστειλα pm.Εσυ που τα εχεις ξαναπερασει πως ηταν η εμπειρια την πρωτη φορα? Σε αφηνει η κουραση να το χαρεις? ή απτη χαρα δε σε νοιαζει τιποτα?

Εγώ που έκανα και καισαρική.... από την χαρά δεν σε νοιάζει τπτ!!!!!!!

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art25kar έγραψε:
Anna_K έγραψε:

πως

Εγώ που έκανα και καισαρική.... από την χαρά δεν σε νοιάζει τπτ!!!!!!!

Πως σε λενε?Σε ποιον παιδοτοπο ειναι το παρτυ?

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άρτεμις με λένε είναι στο captain hook τον ξέρεις?

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέα στην παρέα σας και έγκυος στην 23η εβδομάδα!
Περιμένω το 2ο κοριτσάκι μου και εύχομαι σε όλες μας με το καλό να αγκαλιάσουμε τα υγιή μωράκια μας!
Το 1ο μου παιδάκι είναι ήδη 15 μηνών και το γέννησα με καισαρική. Διάβαζα αυτά που αναρωτιέστε και με την πρόσφατη εμπειρία μου ήθελα να σας πω πως θα βγείτε απ' το μαιευτήριο κάπου 6,5 κιλά ελαφρύτερη και ότι έχω να προτείνω για τις ραγάδες την κρεμούλα simulsium g3. Την έβαζα και στην 1η μου εγκυμοσύνη και δεν έκανα ραγάδες.
Είχα ξεκινήσει πολύ αδύνατη και πήρα ~12 κιλά.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
art25kar έγραψε:άρτεμις με λένε είναι στο captain hook τον ξέρεις?

Ναι νομιζω οτι ξερω ποιο ειναι,αποτι ειδα στο χαρτη ειναι κοντα κανενα 10λεπτο.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέα στην παρέα σας και έγκυος στην 23η εβδομάδα!
Περιμένω το 2ο κοριτσάκι μου και εύχομαι σε όλες μας με το καλό να αγκαλιάσουμε τα υγιή μωράκια μας!
Το 1ο μου παιδάκι είναι ήδη 15 μηνών και το γέννησα με καισαρική. Διάβαζα αυτά που αναρωτιέστε και με την πρόσφατη εμπειρία μου ήθελα να σας πω πως θα βγείτε απ' το μαιευτήριο κάπου 6,5 κιλά ελαφρύτερη και ότι έχω να προτείνω για τις ραγάδες την κρεμούλα simulsium g3. Την έβαζα και στην 1η μου εγκυμοσύνη και δεν έκανα ραγάδες.
Καλως ηρθες με το καλο και το δευτερο μωρακι σου,μικρουλι ειναι και το πρωτο θα ειναι κοντα οι αδερφουλες.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, είμαι νέα στην παρέα σας και έγκυος στην 23η εβδομάδα!

με το καλο να δεχτεις το δευτερο
μενουμε και στην ιδια περιοχη

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
happy mama καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου....

Αννα να βρεθούμε τότε σίγουρα να πιούμε καφεδάκι Very Happy

Και όσες μανούλες θέλετε θα είναι ωραία ....
Και εμένα μακρυά πέφτει η καλλιθέα αλλά είναι το πάρτυ και είναι για καλό σκοπό βοηθάνε κάποιους πρόσφυγες με μικρά παιδάκια...

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες!
yianna χαίρομαι! Οπότε αν κανονιστούν εγκυοσυνάντησεις, τουλάχιστον θα ξέρω πως δεν θα είμαι μόνη στην περιοχή!
Εχεις και τον γιατρό της περιοχής; ή όχι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις